Kız yok sen kapatacakdın:)ah canim be mumkun kapatmak agzini. ama sakin yerlerde dolastirdi babasi beklerken.
bu arada viral ve bakteriyel hangisinin olmasi iyi mi kotu mu onu anlamadim diye sormustum ben. y
İyisi kötüsü diye bişey yok aslında. Ikusıde hastalık ama viral olunca ılaçsuz geçiyor. Kanda bişey yokmuş sızdekı viralmiş. Dr çocuk rahat sız olunca verilmesi için ağrı kesici ateş düşürücü vermiş sadeceah canim be mumkun kapatmak agzini. ama sakin yerlerde dolastirdi babasi beklerken.
bu arada viral ve bakteriyel hangisinin olmasi iyi mi kotu mu onu anlamadim diye sormustum ben. y
Canim bizim ilk 3 gun cok yuksek ates ve huzursuzlukla gecti. Ilk gun hic uyumadi diger iki gun neredeyse hep uyudu. 4.gun ates azaldi oksuruk cikti. 4.gun halsizlik ates geri dondu. Sonraki gunler duzeldi yavastan. Su an 1 hafta bi gun oldu cok enerjik. Oksuruk burun akintisi kaldi sadecesagolun kizlar siz olmasaniz kime ne sorcam vallahi cok ogreniyorum sizden. desteginiz de ayri zaten.
simdi esim aradi sukur tahlilinde hic bisey yokmus. bu aralar olan salgin olabilir demis doktor. ates dusurucu ve fitil yazmis. ates bitince balgam olabilir korkmayin demis. uc gun ates gecmezse yine gelin demis.
dadera canim sen bizimde boyle basladi hastalik dedin. kac gun surdu ates? bu hastaligin seyri nasil oluyo ne kadarda iyilesiyo?
bi hafta sonra da yolculuk var toparlar mi kendini? kiyamam gozlerini acmaya hali yoktu ama uyuyamiyodu doktor fitil verince rahatladi biraz sanirim simdi uyuyo
Neredeyse hicbisey yemedi canim hep meme. Atesi 38.5 udtu olmadan ilac vermedim takip ettim canim. 39.5 bile gordum dedigim gibi. Cok sukur atlattik. Begum kuzum da cabuk iyilesir insallahMaRaL_ maskeyi bana dedigini anlamadim. evde var aslinda su saatten sonra taksam olurmuki. gerci surekli onla dolasamamki evde soluycam havayi sonucta gececekse gececek kacis yok galiba..
istanbula erteleyebilirim bileti gecmezse.26sinda gidicez. dayimin nikah 31inde. hic iyilesmezse ki insallah oyle bisey olmaztamamen aciga aldiririm bileti ama annemler de cok uzulur ya. insallah iyi olsun da o.
simdi atesini dusurmeyeyim mi? cok huzursuz amadoktor da ondan verdi dedigin gibil ates dusurucu fitil. neyse bi iki gun kontrol edeyim bakalim..
dadera canim kiyamam evet anlatiyodun cok halsizdi. su an Begüm tam da oyle. hic keyfi yok hic uykuya dalamiyo. telefonu verdim onu kaldircak hali bile yok onla bile zor oynadi. rahatlatmak icin yaptigin bisey var miydi?
istahsizdi Duru da di mi? neler yedi?
evet hoc bisey yemiyor sadece meme. en sevdigi kasik mamasi ondan cok az yedi biraz once cok sukur.Neredeyse hicbisey yemedi canim hep meme. Atesi 38.5 udtu olmadan ilac vermedim takip ettim canim. 39.5 bile gordum dedigim gibi. Cok sukur atlattik. Begum kuzum da cabuk iyilesir insallah
sagol canim insallah. aman dikkat edin cikmayin bi yere evi havalandirin evde oturunÇok geçmiş olsun inşaallah tez toparlar hasta bebisler.eme eme çoğalır gene sutun.hastalıkta ona yeter Allahin izniyle
Amin canım önemli bişeyin çıkmamasına sevindim canım 1 haftaya toparlar bence inşAllahamin canim
aynen ama doktorlar da olmasa napariz allaha sukur hastaliklarin cozumu var. cozumsuz dert vermesin allah
Halsizlikk varsa. Çocuk ateş den rahatsız oluyorsa ver canım ağrı kesici yi.MaRaL_ maskeyi bana dedigini anlamadim. evde var aslinda su saatten sonra taksam olurmuki. gerci surekli onla dolasamamki evde soluycam havayi sonucta gececekse gececek kacis yok galiba..
istanbula erteleyebilirim bileti gecmezse.26sinda gidicez. dayimin nikah 31inde. hic iyilesmezse ki insallah oyle bisey olmaztamamen aciga aldiririm bileti ama annemler de cok uzulur ya. insallah iyi olsun da o.
simdi atesini dusurmeyeyim mi? cok huzursuz amadoktor da ondan verdi dedigin gibil ates dusurucu fitil. neyse bi iki gun kontrol edeyim bakalim..
dadera canim kiyamam evet anlatiyodun cok halsizdi. su an Begüm tam da oyle. hic keyfi yok hic uykuya dalamiyo. telefonu verdim onu kaldircak hali bile yok onla bile zor oynadi. rahatlatmak icin yaptigin bisey var miydi?
istahsizdi Duru da di mi? neler yedi?
sagol canim benim aman dikkat edin sizde..yeb4 çok geçmiş olsun Can'ım. Bu grip salgını çok yoruyor bebekleri.. Allah güç kuvvet versin ikinize de..
dolven vermis bi de bi fitil. atesi olursa ve rahatsiz olursa vericem di mi ikisinden birini?Halsizlikk varsa. Çocuk ateş den rahatsız oluyorsa ver canım ağrı kesici yi.
kusarsa mi diye verdikidolven vermis bi de bi fitil. atesi olursa ve rahatsiz olursa vericem di mi ikisinden birini?
niye hem surup hem fitil vermis onu anlamadim.
sonuclari esim gosterdi o da tam anlamamis herhalde bi daha da sormazki sorsa incileri dokulur.
Kiyamam ya Duru da ilk gece sabaha kadar hep ince ince aglamisti. Dedigin gibi dermani da yoktu aglamaya. Yavrum ya insallah daha basit bi hastaliktir hemen gecerevet hoc bisey yemiyor sadece meme. en sevdigi kasik mamasi ondan cok az yedi biraz once cok sukur.
38,7 gordum en son bende. 38i gecmezse bende vermiyorum ates dusurucu.
ama su an cok fena ya Duru da oyle oluyomuydu. sanki cani yaniyo bi yeri cok agriyo gibi icli icli agliyo. aglamaya bike hali yok ama susturamiyorum. allahim ne hissettigini bi anlayabilsem..
yok ikisi arasinda en az 4 saat olsun demis zaten.kusarsa mi diye verdiki
ayni anda vermede nasil verirsen evr :)
ilaç kullanmadigim için pek bilmem dos ayarlamalarini
fitilide hiç kullanmadim desem yeridir hatirlamiyorum kullandiigmi
Bana da doktor ates dusurucu ne var dedi calpol dedim bi de fitil yazdi nedense. Daha cabuk etki ediyo olabilir fitil.dolven vermis bi de bi fitil. atesi olursa ve rahatsiz olursa vericem di mi ikisinden birini?
niye hem surup hem fitil vermis onu anlamadim.
sonuclari esim gosterdi o da tam anlamamis herhalde bi daha da sormazki sorsa incileri dokulur.
Begum de hep tek tek cikariyo disleri cok tatli ya. Alttakiler daha ikilenmedi dimi?bu arada Begüm kac zamandir disten de sikinti cekiyo anliyodum. ust dislerinin bi tanesinde damakta beyaz nokta var cok belirgin hafif sismis hatta. acaba onun da etkisi var midir?
surekli parmaklari agzinda. ne bulsa dislerini kasimaya calisiyo.
evet canim tek tek cikariyo. ikilendi alttakiler. ama arasinda tam bi bucuk ay var. bi tanesi tam boyutuna geldi digeri onun yarisi cok komik :))Begum de hep tek tek cikariyo disleri cok tatli ya. Alttakiler daha ikilenmedi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?