2015 Şubat Anneleri

Kiyamam ya Duru da ilk gece sabaha kadar hep ince ince aglamisti. Dedigin gibi dermani da yoktu aglamaya. Yavrum ya insallah daha basit bi hastaliktir hemen gecer
evet anlatiyodun kafasini bile kaldiramiyo diye. cocuklara hastalik yakismiyo hic iste rabbim bilir herseyi.
belki de disleri de etkiledi Begüm'ü ve hafif bi soguk alginligi oldu vs bilmiyorum ama en azindan kan tahlilinde bisey cikmadi yani enfeksiyon vs. antibiyotik yeni kullanmistik daha. bu da gecer en kotu hastaligimiz bu olsun.

ama sunu anladim neden annelik farkli diye. babalar hemen yoruluyor abartiyor. bugun herkese gece uyumadik cok kotuydu vs demis :)) onu yolladim iceri ucumuz sigmiyoz yataga diye. ama allahi var hep uyandi bakti bize. yapar ama agzindan da eksik etmez ah bu erkekler :)

akşam 7 den sonra hiçbişey yeme yatana kadar baya farkediyor

yeb4 canım diş çıkarıyor olabilir mi? güzel haberlerle gelirsin inş
bende oyle dusundum canim kabardi ust disler beyaz bi nokta car acaba cikiyo mu?
grip salgini dedi doktor. kan tahlilinde bisey cikmadi sukur.

Canim o atesin etkilemesi hastaliga gore degisiyo. Bazen ates hic hissedilmiyo bazen bitap dusuruyo yavrulari. Yani bizde oyle oldu. Nasil sevinmissindir tahmin ediyorum yemegini yiyince. Sanki insan kendi doyuyo. Allah dermansiz dert vermesin hicbir cocuga

Ooo benimki hic uyanmiyo bazen. Gecen annemlerle soyluyoruz gece cok oksurdu diye o da diyo oksurdu mu?:)

bu arada Begüm kac zamandir disten de sikinti cekiyo anliyodum. ust dislerinin bi tanesinde damakta beyaz nokta var cok belirgin hafif sismis hatta. acaba onun da etkisi var midir?

surekli parmaklari agzinda. ne bulsa dislerini kasimaya calisiyo.
Huzursuzluk ani ağlama istahsizlik olur disten ama halsizlik olmaz.ateşte bu kadar olmaz.çakışmış olmali.fitil inatçı düşmeyen ateşler de veriliyor.bi de çok yüksek olunca hızlı etki etsin diye.surup idare eder sizi gibi.

amin canim amin. sanki gunlerdir ben actim da doydum gibi :)

senin esin de abartmis sanki biraz

anladim canim. bencede cakisti. diskerden zoru var belli. fitili doktor verdi. bi daha atesi cikarsa ben surup veririm dedigin gibi.

anladim canim. bencede cakisti. diskerden zoru var belli. fitili doktor verdi. bi daha atesi cikarsa ben surup veririm dedigin gibi.
Canım çok geçmiş olsun.Nasıl bir salgın bu böyle,herkes hasta.

Fitil Ateş'in hızlı düşürülmesi gerektiği zamanlarda (çok yüksek ateşte) kullanmak için ve şurubu kusar içemezse diye veriliyor genelde.Sizin durumunuzda şurup yetecek gibi görünüyor.İnşallah ona bile gerek kalmaz.

Dişle çakışmış olabilir belki soğuk algınlığı.Beyaz nokta gördüm demişsin demekki hazırlanıyor çıkmak için.İkisi bir arada daha zor olmuştur Begüm için.Ama kan tahlilinde bişey çıkmaması güzel,için rahatlamıştır senin de.
Allah şifa versin bütün kuzucuklara.

yeb4 canm önemli birşey olmamasına sevindim gerçekten.. İnşallah bu hastalığı da en kısa zamanda atlatırsınız.. Annelik gerçekten çok zor, kıyamıyor insan, hele de çaresiz kalınca bizim gibi tecrübesiz olunca Allah tüm çocuklara sağlık versin

bizimde 7. di$ patladi
ama tamamen tesaduf

ki$ olduugu için hastayiz herkees, gibii
di$te mecbur çikmak zorunda oldugu için çikdi gömümü kalcak hali yok demi :)))))))

Sen mi instagrama resim koy da bakalım nasılsın demiştin
Ben seni hatırlamıyorum kimdin ki instagramda :) resim koydum ama

bizimde 7. di$ patladi
ama tamamen tesaduf

ki$ olduugu için hastayiz herkees, gibii
di$te mecbur çikmak zorunda oldugu için çikdi gömümü kalcak hali yok demi :)))))))
Maşallah bizim hiç dişimiz yok Maral yaşına olur mu bilmiyorum oğlan 10. Ayında çıkarmıştı bu daha tembel galiba

Maşallah bizim hiç dişimiz yok Maral yaşına olur mu bilmiyorum oğlan 10. Ayında çıkarmıştı bu daha tembel galiba
Diş olur tabi bıgun. Hiç dışı olmayan doğuştan görüp duyulmuşmudur :)
Ama sen kimsin :)
Yenımusın eskimi çıkara madımda

Diş olur tabi bıgun. Hiç dışı olmayan doğuştan görüp duyulmuşmudur :)
Ama sen kimsin :)
Yenımusın eskimi çıkara madımda
Seherabdul ben eski :)
İlla çıkar Allah'ın İzniyle kızımda daha esnek olduğumu düşünüyordum da yine de sıkıntı ediyor insan :)
9 gün sonra oğlumun doğum günü inşallah o da yavaş yavaş konuşmaya başlar da annesinin içini rahatlatır :)

cok sagol canim benim. muayenede cok agladi ve atesi vardi cok huzursuzdu sanirim ondan verdi fitil orda hemen. iyi oldu ama rahatladi. bi daha atesi cikarsa ben surup vericem dedigin gibi.

bu salgin cidden fena. simdi dua ediyorum bana gecmis olmasin. ben hasta olursam yanariz.

disle ilgili kizimin hep sikintisi oldu. sikintili zamanlardan sonra patladi iki disi de. bu seferki cakisti herhalde. eli surekli agzinda. biseyle kasiyinca disini sonra aglamaya basliyor. aciyor sanirim. cok zor bebeklerin isi de yahu

siz nasilsiniz bakalim?

evet en zoru da tecrubesizlik sanirim canim
sagolasin insallah kuzularimiz hic hasta olmaz bu kis daha.

hep de garip gelmistir aslinda viruslerin sicakta daha cok yayilmasi gerekmiyo mu neden sogukta hasta oluyoruz acaba :))

Sen mi instagrama resim koy da bakalım nasılsın demiştin
Ben seni hatırlamıyorum kimdin ki instagramda :) resim koydum ama
evet ben demistim gordum resmini begendim de hatta :)
kullanici adim e ile baslayip u ile biten. yazamiyorum buraya kabak gibi sonra aramalarda cikip da desifre olmiyim :)

sanki dersin ajanim da desifre olacam he haha

gunaydin kizlar.. cok mutluyum Begüm'ün gece hic atesi cikmadi masallah
ve guzelce uyudu iki kez uyandi su anda da ayagimda salliyorum olsun zaten normalde de uyaniyodu boyle. iyi olsun da. yorgun dustu sanirim ve cok uykusuzdu.

gunaydin kizlar.. cok mutluyum Begüm'ün gece hic atesi cikmadi masallah
ve guzelce uyudu iki kez uyandi su anda da ayagimda salliyorum olsun zaten normalde de uyaniyodu boyle. iyi olsun da. yorgun dustu sanirim ve cok uykusuzdu.
Sevindim canim atlatti insallah o zaman. Grip degildir o zaman insallah. Haftaya rahatca gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…