sagol canim benim yardimlariniz icin cok tesekkurler hepinizeyasemin sevindim cnm iyi olmaniza
Dediğin gibi fitil rahatlatmıştır.Gerekli gördüğü için vermiştir doktor.İçin rahat olsun.Şimdi Nasıl Begüm?cok sagol canim benim. muayenede cok agladi ve atesi vardi cok huzursuzdu sanirim ondan verdi fitil orda hemen. iyi oldu ama rahatladi. bi daha atesi cikarsa ben surup vericem dedigin gibi.
bu salgin cidden fena. simdi dua ediyorum bana gecmis olmasin. ben hasta olursam yanariz.
disle ilgili kizimin hep sikintisi oldu. sikintili zamanlardan sonra patladi iki disi de. bu seferki cakisti herhalde. eli surekli agzinda. biseyle kasiyinca disini sonra aglamaya basliyor. aciyor sanirim. cok zor bebeklerin isi de yahu
siz nasilsiniz bakalim?
simdi dune ve onceki gune gore cok cok iyi allaha sukur.Dediğin gibi fitil rahatlatmıştır.Gerekli gördüğü için vermiştir doktor.İçin rahat olsun.Şimdi Nasıl Begüm?
Biz iyiyiz,diş çıkarıyor o nedenle gecelerimiz ultra uykusuz geçiyor.Buna da şükür.Bizimki baya birey olduğunu hissettirmek istiyor bize herhalde,market arabasında otururdu normalde.şimdi reyon geziyor bizimle,oturmak yok,poposunda iğne var sanki,Allah muhafaza otursa batıyor hemen :) İstemediği bişey olunca kendini yere atıyor küsüyor.İtiraz ediyor herşeye.Ergenliğe girdi galiba
Tamam Can'ım gördüm :)evet ben demistim gordum resmini begendim de hatta :)
kullanici adim e ile baslayip u ile biten. yazamiyorum buraya kabak gibi sonra aramalarda cikip da desifre olmiyim :)
sanki dersin ajanim da desifre olacam he haha
sagolasin canim size de cok gecmis olsun. vallahi iki bebekten biri hasta bu aralar. kime sorsam oyle. cok zor bir de dertlerini anlatamiyor yavrucaklar onlar da napsinyeb4 cok gecmis olsun canim. Allah difa verdin kuzucuga. Biz de hastayiz . mal3sef babamiz surekli hasta oldugundan koruyamiyoruz kendimizi. Dun gece 11 de uyandib2 ye kadar uyutamadim . en son sizdi kaldi yavrum. Allah tum yavrulara acil sifalar versin.
Bu arada bizim hala disimiz yok . ne zaman cikacakki en sona biz kaldik sanirim. Sisme falan hic belirti de yok .
senin kadir bey diyomus ya uykusu gelen bebek uyur diye. alsin uyutsun bizimkileri de gorsun :)Ateş kusma ishal yok
Öksürük az,hırıltısı biraz var
İştahı ıyı fena deıl .kucakta durduğu sürece keyfi yerinde. Oynayınca da çok hoşuna gidiyor sağlam maaşallah
Bu bu uyuma bozuyor işi çözemedımkı nedenını
Çok hasta değil şükür. Hafif atlatıyor
Canim daha atlatamadi tam demek ki. Hep seni istiyodur yaninda. Duru da hastayken cok gaz cikariyo. Kiyamam ya iyilessin artik. Bizimki de cok sık uyandi bu gece. Uyanmayacak olsa bile oksuruk uyandiriyo. Bi de bi tane azi disi geldi elime sertlesmis kabarir gibi olmus. Onu cikariyosa yandim:)bu gece de hic uyumadim desem dogrudur. atesi yok, agrisi da yok anliyorum cunku olsa hic uyumaz aglar. ama ayagimdan indirip yatagina koyuyorum basliyo mizmizlanmaya.
saat 6 su an ve ben onuncu kez kalktim. belki 1 saat uyumusumdur yattigimdan beri. surekli alttan gaz cikariyo bi de anlamadimki..
Hastaliktan iste nazlaniyolar canim kucak kucak hep. Orda rahat ediyolar. Yerim bu kuzucuklari ben. Hepsi balAteş kusma ishal yok
Öksürük az,hırıltısı biraz var
İştahı ıyı fena deıl .kucakta durduğu sürece keyfi yerinde. Oynayınca da çok hoşuna gidiyor sağlam maaşallah
Bu bu uyuma bozuyor işi çözemedımkı nedenını
Çok hasta değil şükür. Hafif atlatıyor
Canim her uyandiginda emziriyo musun? Bi de yatir kaldir devam mi?Biz de gece sayamadığım kadar çok kslkıyoruz düzelmiyor, emzirdiğmiz sürece de değişmeyecek
Aynen valla emzirme işi bitmediği sürece uyanıp dururlar bence de bizimki akşam 9 da yatıyor 12 ye kadar uyanmıyor uyansa da 1 kere uyanıp yine hemen dalıyor uykuya 12 den sonra sabaha kadar yarım saat 1 saat aralıklarla uyanıyor her uyandığında emziriyorum uzun süre emiyor uykuya tam daldıktan sonra ağzıdan çıkarıyorum hemen açıyor ağzını aramaya başlıyor yine gözler kapalı ağzı açık :) sürekli böyle her gece işin ilginç tarafı gündüz hiç emmiyor yani akşama kadar toplasan 5 dk bile emmiyor gece de yapışıyor mübarekBiz de gece sayamadığım kadar çok kslkıyoruz düzelmiyor, emzirdiğmiz sürece de değişmeyecek
Bizimki de yanımızda uyuyor o halde yarım saatte bir uyanıyor park yatağına koysam her dakka uyanır ikimize de işkence olur biz karyolada uyuyoruz üçümüzde ama yatağa dikey değil yanlamasına yatıyoruz hepimiz ayaklarımız biraz boşta kalıyor ama idare ediyoruzgünaydın bayanlar. uyku sorununa çözüm bulabilen var mı ? uyku eğitimi vermeye çalışan arkadaşlar başarabilen var mı ?
bizimki benle uyursa uyuyor gece mırın kırın yapınca emzik veirom hemen elimi atıom devam edio. ama kendi park yatağına koyunca uyumuyor hemen uyanıyor. nasıl yapcaz bu işi ? kocam hala salon da yerlerde sürünüyor valla ? artık tek kişilik yatak alıp birleştirelim bari die düşünüyorum.
Günaydın ben biraz çözüm buldum gibi benim yorganimda yatmayı çok seviyordu onun yatağına serdim yorganı onun üzerinde yatıyor yatır kaldır yapmıyorum ama yatagin yanında yere oturuyorum yatağa pat pat vuruyorum oda tam oraya kafasını koyuyor döne döne uyumaya çalışıyor ayağa kalkarsam oda kalkıyor kucak istiyor ama onun seviyesinde olunca kalkmıyor ama her zaman böyle olmuyor tabi ağlıyor o zaman alıp emziriuorum uyuyor öyle koyuyorum eskisi gibi zırt pırt kalkmıyor tam dalmamisken koyarkende uyanmıyor eğer çok uykusu varsa. Bizde yatakta enlemesine yatiyoruz ayaklar dışarda :) oğlan bide üstümüzde yatmayı çok seviyor memeyi emiyor bırakıyor hemen karnıma yatıyor öyle popo havada başı karnımda:))günaydın bayanlar. uyku sorununa çözüm bulabilen var mı ? uyku eğitimi vermeye çalışan arkadaşlar başarabilen var mı ?
bizimki benle uyursa uyuyor gece mırın kırın yapınca emzik veirom hemen elimi atıom devam edio. ama kendi park yatağına koyunca uyumuyor hemen uyanıyor. nasıl yapcaz bu işi ? kocam hala salon da yerlerde sürünüyor valla ? artık tek kişilik yatak alıp birleştirelim bari die düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?