2015 Şubat Anneleri

yasemin sevindim cnm iyi olmaniza
sagol canim benim yardimlariniz icin cok tesekkurler hepinize

dadera canim bende anlamadim tam anlamiyla iyilesmis degil keyfi pek yok ama dune gore tabiiki on kat iyi. en azindan kahvaltisini etti oyun oynayinca oynuyo guluyo. mizmiz sadece. ve en onemlisi atesi yok. o agir grip salgini olsa bi anda boyle gecer miydi bilemedim. oksuruk de nadir var. belki gercekten disinden olmustur ve soguk alginligi da hafif olduysa hepsi birbirine girmistir. insallah yaniltici degildir bu iyi hali bakalim iki uc gun ne olacak. cok sagol canim.

Dediğin gibi fitil rahatlatmıştır.Gerekli gördüğü için vermiştir doktor.İçin rahat olsun.Şimdi Nasıl Begüm?

Biz iyiyiz,diş çıkarıyor o nedenle gecelerimiz ultra uykusuz geçiyor.Buna da şükür.Bizimki baya birey olduğunu hissettirmek istiyor bize herhalde,market arabasında otururdu normalde.şimdi reyon geziyor bizimle,oturmak yok,poposunda iğne var sanki,Allah muhafaza otursa batıyor hemen :) İstemediği bişey olunca kendini yere atıyor küsüyor.İtiraz ediyor herşeye.Ergenliğe girdi galiba

simdi dune ve onceki gune gore cok cok iyi allaha sukur.

bu disler bizi de bebikleri de mahvetti yahu yalniz senin kuzu cok erken girmis ergenlige yurumeyi de ogrendi ya simdi market arabasinda niye otursunki. bizimki otururken bile reyonlara uzanmaya calisiyor. hele seninki yuruyo bi de allaah kesfedecek cok sey var :)) bu arada senin kuzunun adini soylediysen ben kacirdim sahi neydi adi? :)

evet ben demistim gordum resmini begendim de hatta :)
kullanici adim e ile baslayip u ile biten. yazamiyorum buraya kabak gibi sonra aramalarda cikip da desifre olmiyim :)

sanki dersin ajanim da desifre olacam he haha
Tamam Can'ım gördüm :)

yeb4 cok gecmis olsun canim. Allah difa verdin kuzucuga. Biz de hastayiz . mal3sef babamiz surekli hasta oldugundan koruyamiyoruz kendimizi. Dun gece 11 de uyandib2 ye kadar uyutamadim . en son sizdi kaldi yavrum. Allah tum yavrulara acil sifalar versin.
Bu arada bizim hala disimiz yok . ne zaman cikacakki en sona biz kaldik sanirim. Sisme falan hic belirti de yok .

sagolasin canim size de cok gecmis olsun. vallahi iki bebekten biri hasta bu aralar. kime sorsam oyle. cok zor bir de dertlerini anlatamiyor yavrucaklar onlar da napsin

bana doktorum dis icin 1 yasina kadar yolu var demisti. bence cikmasi yakindir hic anlamadan cikar hatta insallah.

Bugün kendime söz verdim erken yatıcam diye ama saat yine on etmeyı başardım.

Üç gündür çok zor uykuya dalıyor. Gece sık uyanıyor keşke diş olsada geçse iki güne. Düzen myzen kalmadı. Uykusu var ama uykuya dalamıyor yavrum (

Ateş kusma ishal yok
Öksürük az,hırıltısı biraz var
İştahı ıyı fena deıl .kucakta durduğu sürece keyfi yerinde. Oynayınca da çok hoşuna gidiyor sağlam maaşallah
Bu bu uyuma bozuyor işi çözemedımkı nedenını
Çok hasta değil şükür. Hafif atlatıyor

senin kadir bey diyomus ya uykusu gelen bebek uyur diye. alsin uyutsun bizimkileri de gorsun :)
bazi bebekler boyle iste nedensiz yere dalamiyolar uykuya. ben alistim artik

bu gece de hic uyumadim desem dogrudur. atesi yok, agrisi da yok anliyorum cunku olsa hic uyumaz aglar. ama ayagimdan indirip yatagina koyuyorum basliyo mizmizlanmaya.

saat 6 su an ve ben onuncu kez kalktim. belki 1 saat uyumusumdur yattigimdan beri. surekli alttan gaz cikariyo bi de anlamadimki..

Canim daha atlatamadi tam demek ki. Hep seni istiyodur yaninda. Duru da hastayken cok gaz cikariyo. Kiyamam ya iyilessin artik. Bizimki de cok sık uyandi bu gece. Uyanmayacak olsa bile oksuruk uyandiriyo. Bi de bi tane azi disi geldi elime sertlesmis kabarir gibi olmus. Onu cikariyosa yandim:)

Hastaliktan iste nazlaniyolar canim kucak kucak hep. Orda rahat ediyolar. Yerim bu kuzucuklari ben. Hepsi bal

Biz de gece sayamadığım kadar çok kslkıyoruz düzelmiyor, emzirdiğmiz sürece de değişmeyecek

Biz de gece sayamadığım kadar çok kslkıyoruz düzelmiyor, emzirdiğmiz sürece de değişmeyecek
Aynen valla emzirme işi bitmediği sürece uyanıp dururlar bence de bizimki akşam 9 da yatıyor 12 ye kadar uyanmıyor uyansa da 1 kere uyanıp yine hemen dalıyor uykuya 12 den sonra sabaha kadar yarım saat 1 saat aralıklarla uyanıyor her uyandığında emziriyorum uzun süre emiyor uykuya tam daldıktan sonra ağzıdan çıkarıyorum hemen açıyor ağzını aramaya başlıyor yine gözler kapalı ağzı açık :) sürekli böyle her gece işin ilginç tarafı gündüz hiç emmiyor yani akşama kadar toplasan 5 dk bile emmiyor gece de yapışıyor mübarek

günaydın bayanlar. uyku sorununa çözüm bulabilen var mı ? uyku eğitimi vermeye çalışan arkadaşlar başarabilen var mı ?
bizimki benle uyursa uyuyor gece mırın kırın yapınca emzik veirom hemen elimi atıom devam edio. ama kendi park yatağına koyunca uyumuyor hemen uyanıyor. nasıl yapcaz bu işi ? kocam hala salon da yerlerde sürünüyor valla ? artık tek kişilik yatak alıp birleştirelim bari die düşünüyorum.

Bizimki de yanımızda uyuyor o halde yarım saatte bir uyanıyor park yatağına koysam her dakka uyanır ikimize de işkence olur biz karyolada uyuyoruz üçümüzde ama yatağa dikey değil yanlamasına yatıyoruz hepimiz ayaklarımız biraz boşta kalıyor ama idare ediyoruz

Bu arada kızlar annem dün geldi kaynanam bugün gidecek artık berata annem bakacak yaza kadar ama berat yadırgadı biraz anneme pek gitmiyor çok üzüldüm

Günaydın ben biraz çözüm buldum gibi benim yorganimda yatmayı çok seviyordu onun yatağına serdim yorganı onun üzerinde yatıyor yatır kaldır yapmıyorum ama yatagin yanında yere oturuyorum yatağa pat pat vuruyorum oda tam oraya kafasını koyuyor döne döne uyumaya çalışıyor ayağa kalkarsam oda kalkıyor kucak istiyor ama onun seviyesinde olunca kalkmıyor ama her zaman böyle olmuyor tabi ağlıyor o zaman alıp emziriuorum uyuyor öyle koyuyorum eskisi gibi zırt pırt kalkmıyor tam dalmamisken koyarkende uyanmıyor eğer çok uykusu varsa. Bizde yatakta enlemesine yatiyoruz ayaklar dışarda :) oğlan bide üstümüzde yatmayı çok seviyor memeyi emiyor bırakıyor hemen karnıma yatıyor öyle popo havada başı karnımda:))

dadera canim bence bu grip degildi ne bileyim grip bi hafta surer halsizligi. ates gecti halsizlik kalmadi. burun akintisi ve oksuruk zaten her zaman oldugu kadar. oksuruk cok nadir hatta. ama var baska bi derdi o kesin. atesi cikti diye iki gun corap giydirmedim ve hep ince giydi acaba ayaklarini mi usuttu cok da gaz cikardi. benim ayaklarim ususe benim de gazim cok olur.

gelincikgibi canim evet bence de emzirdigimiz surece gece kalkma aliskanliklarini kirmak cok zor. bi sure daha boyle idare edicez.

yaptigim en akillica sey 6aylikken odasini ayirmak ve o zamana kadar da sabah sekerlemeleri haric hic yanimda yatirmamak olmus simdi baktigima gore. odasinda yatiyor orda sorun yok. kalktiginda emzirip koyuyorum yatagina kendi kendine hemen uyuyor hatta.

uc kere de bes kere de kalksa boyle olsa sorun degil de bu gece hem kalkti hem uyumadi. surekli ayagimda kalmak istedi. ben bir bucuk yasinda memeden kesmeyi dusunuyorum bakalim o zaman biseyler degiscek mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…