2015 Şubat Anneleri

Bu arada kızlar annem dün geldi kaynanam bugün gidecek artık berata annem bakacak yaza kadar ama berat yadırgadı biraz anneme pek gitmiyor çok üzüldüm
cok normal kac zamandir babaannesiyle duruyor. benim de gecen annem geldiginde yadirgadi biraz once. bende uzulmustum ama normal. ertesi gun bana bile gelmedi ona gitmekten ama.

cok normal kac zamandir babaannesiyle duruyor. benim de gecen annem geldiginde yadirgadi biraz once. bende uzulmustum ama normal. ertesi gun bana bile gelmedi ona gitmekten ama.
Ay inşallah öyle olur canım bizimki de

benim kizim da her gece mutlaka uyanir ama yataginda uyur. sizinki cok fena aliskanlik yapmis bence. biraz zor olacak agalatarak olucak belki ama uyku egitime basla bence kendini hazir hissedince. kendi yataginda yatmasi lazim. bi yatak daha alip birlestirirsiniz artik herhalde 4 yasina kadar sizinle yatar zor olmaz mi

kizlar bir sey sorucam. bi haftadir bariz sekilde goruyorum Begüm ekini agzina sokuyor surekli. dort parmagi sonuna kadar agzinda. isiriyor kasiyor dislerini sanirim. hatta bi parmagini isirmis yara yapmis nerdeyse.

huzursuzken de yapiyo. acaba dis kasindigi icin mi yapiyodur?

Diştedir bence canım beratta elinin üstünü ısırıyor bazen kıpkırmızı diş izleri oluyor

emzik almioyormu

Belki peşpeşe patlatcaktir.benimki de öyle yapar.emerken de ısırır.sonra bi gece dindirilemez bi çığlık atar 5 dk.bakarız yarılmış.sonra yeni bir dişe kadar rahat.7 dışı var.7sindede aynı rutini uyguladı.niyeyse hepside gece yarıldı ucunu gösterdi.ilk dişindeki ciglikta aklım çıktı kriz geçiriyor sandım.diğerleri bu kadar abartmamisti diş olayını.bunun canımı tatlı nedir.

Bu arada kızlar annem dün geldi kaynanam bugün gidecek artık berata annem bakacak yaza kadar ama berat yadırgadı biraz anneme pek gitmiyor çok üzüldüm
İki güne alışır canım tuna da ilk geldiğimizde öyleydi. İlla ki yabancılar.

Bi de kız kardeşim var 4 yaşında o da geldi annemle berat onu görünce nasıl mutlu oluyor saçını tutup dokunmak istiyor yüzüne gözüne teyzesi de korkuyor kaçıyor gel bişey yapmaz diyorum
ay ne guzel yaa kiz kardesin çok tatlidir:)
bak simdi sendeki kizkardese imrendim ama benim dah buyuk kizim var zaten napayim kardesi demi

Ben şu an evde değilim gece yanımda yatıyor. Yatağını getirdik ama iç Yatağını getiremedik. Yorgan serdik. Bişey farkettim, kendi yatağı olmadığı zaman uykuya dalamıyor ve uyusa da sık uyanıyor. Dün gece bizim yatağımızda yine kendi uyudu. Üçe kadar uyanmadı. Hayret

kiz nasil yani
disin yarilma anini mi biliyorsun sen
kameraya falan çeksene :) hiç duymamistim o anin bilindigini :)

Tuna da tam aksi sert yatqk seviyor. Ama sizinki gibi üstümüzde yatmayı seviyor. Gelip kafamıA yatıyor

Aynen bizimde öyle oldu. Gece çığlık atarak uyandı bi baktık sabaha diş gelmiş. Azılarda ne yapıcaz bakalım

bak simdi sendeki kizkardese imrendim ama benim dah buyuk kizim var zaten napayim kardesi demi
Aynen çok tatlı :) biraz kazara olmuş ama iyi ki olmuş en büyük abim 28 yaşında annem 40 ından sonra çocuk doğurdu yani :) şimdi iyi ki olmuş diyor hepiniz gidince ben tek kalmam o yanımda olur diyor

Ama kızına kız kardeş yapabilirsin kız kardeş olması çok farklı güzel bence herşeyini paylaşıyosun biz 3 kız 4 erkek kardeşiz

bence bizim bebeler dogdugu zaman galakside biseyler olmus artik yildizlar mi birbirne girmis gezegenler mi küsmüş ne olmussa bi deli cikti bizimkiler

belki de dedigin gibi birden iki tane falan patlaticaklar. acaba beyaz nokta gibi bisey de oldu mu oncesinde sizde? on gundur ust disinde var bi beyaz nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…