cok normal kac zamandir babaannesiyle duruyor. benim de gecen annem geldiginde yadirgadi biraz once. bende uzulmustum ama normal. ertesi gun bana bile gelmedi ona gitmekten ama.Bu arada kızlar annem dün geldi kaynanam bugün gidecek artık berata annem bakacak yaza kadar ama berat yadırgadı biraz anneme pek gitmiyor çok üzüldüm
Ay inşallah öyle olur canım bizimki decok normal kac zamandir babaannesiyle duruyor. benim de gecen annem geldiginde yadirgadi biraz once. bende uzulmustum ama normal. ertesi gun bana bile gelmedi ona gitmekten ama.
benim kizim da her gece mutlaka uyanir ama yataginda uyur. sizinki cok fena aliskanlik yapmis bence. biraz zor olacak agalatarak olucak belki ama uyku egitime basla bence kendini hazir hissedince. kendi yataginda yatmasi lazim. bi yatak daha alip birlestirirsiniz artik herhalde 4 yasina kadar sizinle yatar zor olmaz migünaydın bayanlar. uyku sorununa çözüm bulabilen var mı ? uyku eğitimi vermeye çalışan arkadaşlar başarabilen var mı ?
bizimki benle uyursa uyuyor gece mırın kırın yapınca emzik veirom hemen elimi atıom devam edio. ama kendi park yatağına koyunca uyumuyor hemen uyanıyor. nasıl yapcaz bu işi ? kocam hala salon da yerlerde sürünüyor valla ? artık tek kişilik yatak alıp birleştirelim bari die düşünüyorum.
Diştedir bence canım beratta elinin üstünü ısırıyor bazen kıpkırmızı diş izleri oluyorkizlar bir sey sorucam. bi haftadir bariz sekilde goruyorum Begüm ekini agzina sokuyor surekli. dort parmagi sonuna kadar agzinda. isiriyor kasiyor dislerini sanirim. hatta bi parmagini isirmis yara yapmis nerdeyse.
huzursuzken de yapiyo. acaba dis kasindigi icin mi yapiyodur?
emzik almioyormuAynen valla emzirme işi bitmediği sürece uyanıp dururlar bence de bizimki akşam 9 da yatıyor 12 ye kadar uyanmıyor uyansa da 1 kere uyanıp yine hemen dalıyor uykuya 12 den sonra sabaha kadar yarım saat 1 saat aralıklarla uyanıyor her uyandığında emziriyorum uzun süre emiyor uykuya tam daldıktan sonra ağzıdan çıkarıyorum hemen açıyor ağzını aramaya başlıyor yine gözler kapalı ağzı açık :) sürekli böyle her gece işin ilginç tarafı gündüz hiç emmiyor yani akşama kadar toplasan 5 dk bile emmiyor gece de yapışıyor mübarek
alisir canim :)Bu arada kızlar annem dün geldi kaynanam bugün gidecek artık berata annem bakacak yaza kadar ama berat yadırgadı biraz anneme pek gitmiyor çok üzüldüm
Belki peşpeşe patlatcaktir.benimki de öyle yapar.emerken de ısırır.sonra bi gece dindirilemez bi çığlık atar 5 dk.bakarız yarılmış.sonra yeni bir dişe kadar rahat.7 dışı var.7sindede aynı rutini uyguladı.niyeyse hepside gece yarıldı ucunu gösterdi.ilk dişindeki ciglikta aklım çıktı kriz geçiriyor sandım.diğerleri bu kadar abartmamisti diş olayını.bunun canımı tatlı nedir.kizlar bir sey sorucam. bi haftadir bariz sekilde goruyorum Begüm ekini agzina sokuyor surekli. dort parmagi sonuna kadar agzinda. isiriyor kasiyor dislerini sanirim. hatta bi parmagini isirmis yara yapmis nerdeyse.
huzursuzken de yapiyo. acaba dis kasindigi icin mi yapiyodur?
Yok canım tutup fırlatıyor :)emzik almioyormu
İnşAllah canım öğlen yemeğine eve gittiğimde daha iyiydi yine işe geldim ağlamadı yani çok şüküralisir canim :)
Bi de kız kardeşim var 4 yaşında o da geldi annemle berat onu görünce nasıl mutlu oluyor saçını tutup dokunmak istiyor yüzüne gözüne teyzesi de korkuyor kaçıyor gel bişey yapmaz diyorumalisir canim :)
İki güne alışır canım tuna da ilk geldiğimizde öyleydi. İlla ki yabancılar.Bu arada kızlar annem dün geldi kaynanam bugün gidecek artık berata annem bakacak yaza kadar ama berat yadırgadı biraz anneme pek gitmiyor çok üzüldüm
ay ne guzel yaa kiz kardesin çok tatlidir:)Bi de kız kardeşim var 4 yaşında o da geldi annemle berat onu görünce nasıl mutlu oluyor saçını tutup dokunmak istiyor yüzüne gözüne teyzesi de korkuyor kaçıyor gel bişey yapmaz diyorum
Ben şu an evde değilim gece yanımda yatıyor. Yatağını getirdik ama iç Yatağını getiremedik. Yorgan serdik. Bişey farkettim, kendi yatağı olmadığı zaman uykuya dalamıyor ve uyusa da sık uyanıyor. Dün gece bizim yatağımızda yine kendi uyudu. Üçe kadar uyanmadı. Hayretgünaydın bayanlar. uyku sorununa çözüm bulabilen var mı ? uyku eğitimi vermeye çalışan arkadaşlar başarabilen var mı ?
bizimki benle uyursa uyuyor gece mırın kırın yapınca emzik veirom hemen elimi atıom devam edio. ama kendi park yatağına koyunca uyumuyor hemen uyanıyor. nasıl yapcaz bu işi ? kocam hala salon da yerlerde sürünüyor valla ? artık tek kişilik yatak alıp birleştirelim bari die düşünüyorum.
kiz nasil yaniBelki peşpeşe patlatcaktir.benimki de öyle yapar.emerken de ısırır.sonra bi gece dindirilemez bi çığlık atar 5 dk.bakarız yarılmış.sonra yeni bir dişe kadar rahat.7 dışı var.7sindede aynı rutini uyguladı.niyeyse hepside gece yarıldı ucunu gösterdi.ilk dişindeki ciglikta aklım çıktı kriz geçiriyor sandım.diğerleri bu kadar abartmamisti diş olayını.bunun canımı tatlı nedir.
Tuna da tam aksi sert yatqk seviyor. Ama sizinki gibi üstümüzde yatmayı seviyor. Gelip kafamıA yatıyorGünaydın ben biraz çözüm buldum gibi benim yorganimda yatmayı çok seviyordu onun yatağına serdim yorganı onun üzerinde yatıyor yatır kaldır yapmıyorum ama yatagin yanında yere oturuyorum yatağa pat pat vuruyorum oda tam oraya kafasını koyuyor döne döne uyumaya çalışıyor ayağa kalkarsam oda kalkıyor kucak istiyor ama onun seviyesinde olunca kalkmıyor ama her zaman böyle olmuyor tabi ağlıyor o zaman alıp emziriuorum uyuyor öyle koyuyorum eskisi gibi zırt pırt kalkmıyor tam dalmamisken koyarkende uyanmıyor eğer çok uykusu varsa. Bizde yatakta enlemesine yatiyoruz ayaklar dışarda :) oğlan bide üstümüzde yatmayı çok seviyor memeyi emiyor bırakıyor hemen karnıma yatıyor öyle popo havada başı karnımda:))
Aynen bizimde öyle oldu. Gece çığlık atarak uyandı bi baktık sabaha diş gelmiş. Azılarda ne yapıcaz bakalımBelki peşpeşe patlatcaktir.benimki de öyle yapar.emerken de ısırır.sonra bi gece dindirilemez bi çığlık atar 5 dk.bakarız yarılmış.sonra yeni bir dişe kadar rahat.7 dışı var.7sindede aynı rutini uyguladı.niyeyse hepside gece yarıldı ucunu gösterdi.ilk dişindeki ciglikta aklım çıktı kriz geçiriyor sandım.diğerleri bu kadar abartmamisti diş olayını.bunun canımı tatlı nedir.
Aynen çok tatlı :) biraz kazara olmuş ama iyi ki olmuş en büyük abim 28 yaşında annem 40 ından sonra çocuk doğurdu yani :) şimdi iyi ki olmuş diyor hepiniz gidince ben tek kalmam o yanımda olur diyoray ne guzel yaa kiz kardesin çok tatlidir:)
bak simdi sendeki kizkardese imrendim ama benim dah buyuk kizim var zaten napayim kardesi demi
Ama kızına kız kardeş yapabilirsinay ne guzel yaa kiz kardesin çok tatlidir:)
bak simdi sendeki kizkardese imrendim ama benim dah buyuk kizim var zaten napayim kardesi demi
bence bizim bebeler dogdugu zaman galakside biseyler olmus artik yildizlar mi birbirne girmis gezegenler mi küsmüş ne olmussa bi deli cikti bizimkilerBelki peşpeşe patlatcaktir.benimki de öyle yapar.emerken de ısırır.sonra bi gece dindirilemez bi çığlık atar 5 dk.bakarız yarılmış.sonra yeni bir dişe kadar rahat.7 dışı var.7sindede aynı rutini uyguladı.niyeyse hepside gece yarıldı ucunu gösterdi.ilk dişindeki ciglikta aklım çıktı kriz geçiriyor sandım.diğerleri bu kadar abartmamisti diş olayını.bunun canımı tatlı nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?