2015 Şubat Anneleri

Aynen çok tatlı :) biraz kazara olmuş ama iyi ki olmuş en büyük abim 28 yaşında annem 40 ından sonra çocuk doğurdu yani :) şimdi iyi ki olmuş diyor hepiniz gidince ben tek kalmam o yanımda olur diyor
sen kac yasindasin peki?

Ama kızına kız kardeş yapabilirsin kız kardeş olması çok farklı güzel bence herşeyini paylaşıyosun biz 3 kız 4 erkek kardeşiz
Ah ah ben çok isterdim kızkardeş.küçükken hiç istemezdim.babamın tek kızı olmak isterdim hep.ama şimdi keşke olsaymis diyorum.iki oğlan var bizim.benimde kardeşim tekne kazıntısı hayatını yaşadı valla.yazık ilklere

Kırmızı bir çizgi oluyor.bazen minik ucu gözüktüğü zaman oluyor beyaz nokta .yavaş çıkarıyor seniňki o zaman.benimkinin cırt diyo yarılıp cikiyor.

Bizim kız comelip kalkıyor.bunu keşfetti.bacak kaslarını hazırlıyor yürümeye herhalde.bi hoşuna gidiyor.boyna tekrarlıyor.5 saniye falan da ayakta dikiliyor.

En küçükler hep hayatını yaşıyor doğru valla çok seviliyorlar çok şanslılar aslında bakması kolay olsa 2 kız 2 erkek çok ideal bence ama işte maddi manevi yetersiz kalıyor insan birine bile çok zor bakılıyor bu devirde insan çok yıpranıyor biriyle sadece

Kırmızı bir çizgi oluyor.bazen minik ucu gözüktüğü zaman oluyor beyaz nokta .yavaş çıkarıyor seniňki o zaman.benimkinin cırt diyo yarılıp cikiyor.
evet canim. alt disler cikarken cizgi oldu once zaten sonra iki gune ciktilar. ah bi ciksa.keske sizinki gibi bi anda ciksa. derdi tamamen disleri bence. el surekli agizda.

bu arada bende tek kizim. benim de iki erkek kardesim var. onceden bende istemezdim kiz kardes. ama simdi ortanca kardesim kiz olsa guzel olurdu valla. 22 yasinda bi kiz kardesim olurdu ne guzel. erkeklerden pek hayir yok.

bende en buyugum. guzel yanlari da var kotu yanlari da. ama en kucuk kardesimiz su an 18 yasinda hala evin kucuk simarigidir.

Ama kızına kız kardeş yapabilirsin kız kardeş olması çok farklı güzel bence herşeyini paylaşıyosun biz 3 kız 4 erkek kardeşiz
yok artikkk yawss kiz kardes olsa olurdu iki kere $ansimi denedim benden bu kadar
kendinden 10 yas kizkaurdesi napacak benim kiz :)

ben hani beraber buyurler yaslkari yakin olunca paylasim çok olur diye hayal kurardim
ama oda geçti
benim kizda gitsin kendine bi kiz dogursun benim gibi napayim yani

Bizim kız comelip kalkıyor.bunu keşfetti.bacak kaslarını hazırlıyor yürümeye herhalde.bi hoşuna gidiyor.boyna tekrarlıyor.5 saniye falan da ayakta dikiliyor.
çomelip kalkinca oyle hazirlikmi oluyor
benimkinin gozunun içina bakiyom ne zman yuruycek diye yurumiyor :) benimki çok yapiyor oyle
beni heveslendirdi herseyi erken yapip simdide oyle bekliyor sipam :)))

erkelerden hayir yokki
hayir derken sohbet muhabbet sifir
belkide benimki oyledir
son bayramda aramadi bile

niye aramadin diye sitem edince yeni yilda sabahin korunde aramis yeni yil kultuyor :)
kizkardesi olanla rher gun mutkaka arayip konusyolarmis, herseylerini paylasiyolarmis
benden geçti ama sen yap begume bi kiz kardes :)

evet erkek kardesle paylasimin kizla olan gibi olmaz mumkun degil. senin kardesin de bayagi odunmus kusuruma bakma ama :))
benimkiler de cogu zaman odunluk yapar. ama ararlar sorarlar. ama yani kiz kiza muhabbet ve paylasim olamaz zaten mumkun degil.

ben ikinciyi yapicam az buyusun kismetse. ama piyangodan ne cikar bilmem. kiz da ciksa erkek de ciksa noktayi koyarim artik o da kizimin sansina :) hayirli evlat ve kardes olsun hepsi.

ha bir de benim kiz kardesim olmasa da allahtan beraber buyudugum halamin kizi var. oz ablam gibidir. ayni apartmanda buyuduk. benden 6yas buyuk ama annemden sonra bana kucuk annelik etmistir.

ablamdir resmen sadece ayni anne dogurmamis bizi yani. olsun onun anasi da benim halam sonucta :) benim annem de onu cok bakmis emegi var onda.

kendimi bildim bileli her derdimi sorunumu anneme anlatamadiklarimi onunla paylasmisimdir. iki cocugu var yegenlerim diyorum onlara hic farklari yok. hatta sut kardes yaptik cocuklarimizi.

ben evlenince ayri sehirlerdeyiz simdi ama her gun mutlaka ama mutlaka yazisiriz sabahtan aksama kadar. annem hep ona diyor olursem kizim sana emanet onun ablasi sensin diye. tovbe yarabbim ya bu anne babalar da hep boyle konusur zaten.

ay cok uzattim. ama oz kizkardesim olmasa da eksikligini hissetmiyormusum meger. hatta beraber buyudumuz amcamin kizlari da var onlar hep sinir olurdu. sevmezlerdi beni cok. kocaman olduk hala derler o senin ablan tabii biz degiliz diye :))

Yok canim grip anlaminda demedim de Duru da hastalaninca genelde oyle oluyo anlaminda. Dedigin gibi soyunca usutuyo olabilirler

Canim kardesin nasil? Aklima geldi simdi

Ya Canım resmen ayazı anlatmışsın tamamen aynı tek fark ayaz gündüz de emiyor ben işten gelince.. Bu gece mesela sabah 4ten 6.30a kadar memede uyudu çektiğim an ağızı arıyor memeyi ve ağlamaya başlıyor ben çok zor dayanıyorum sen Nasıl dayanıyorsun

Imsallah canim ya . herkes yaza denk gelmedi iste iyi gec ciksin.diyir ama nerdeyse yaza denk gelecek bu gidisle :)

Her uyandığında mecbur emziriyorum.. Yatır kaldır işe yaramadı uyanmalar devam bu yüzden yanına yatıyorum sonra dalıyor uykuya saçımla falan oynaya oynaya
Canım uyanınca su vermeyi denedin mi ?

Ben önce su veriyorum susamışsa geri uyuyor. Eğer uyumazsa emziriyorum o zaman da acıkmış oluyor zaten. İnşallah en kısa zaman da düzelir bizimki de öyleydi gerçekten yıpratıcı

Her uyandığında mecbur emziriyorum.. Yatır kaldır işe yaramadı uyanmalar devam bu yüzden yanına yatıyorum sonra dalıyor uykuya saçımla falan oynaya oynaya
Canim ya ne guzel gidiyodu niye bole yapti kuzucuk? Yazik ya hic alamazsin uykunu. Bizimki de bazen sık kalkıyo ama bazen yani. Biraz faydasi oldu galiba yatir kaldirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…