sen kac yasindasin peki?Aynen çok tatlı :) biraz kazara olmuş ama iyi ki olmuş en büyük abim 28 yaşında annem 40 ından sonra çocuk doğurdu yani :) şimdi iyi ki olmuş diyor hepiniz gidince ben tek kalmam o yanımda olur diyor
Ah ah ben çok isterdim kızkardeş.küçükken hiç istemezdim.babamın tek kızı olmak isterdim hep.ama şimdi keşke olsaymis diyorum.iki oğlan var bizim.benimde kardeşim tekne kazıntısı hayatını yaşadı valla.yazık ilklereAma kızına kız kardeş yapabilirsinkız kardeş olması çok farklı güzel bence herşeyini paylaşıyosun biz 3 kız 4 erkek kardeşiz
Kırmızı bir çizgi oluyor.bazen minik ucu gözüktüğü zaman oluyor beyaz nokta .yavaş çıkarıyor seniňki o zaman.benimkinin cırt diyo yarılıp cikiyor.bence bizim bebeler dogdugu zaman galakside biseyler olmus artik yildizlar mi birbirne girmis gezegenler mi küsmüş ne olmussa bi deli cikti bizimkiler
belki de dedigin gibi birden iki tane falan patlaticaklar. acaba beyaz nokta gibi bisey de oldu mu oncesinde sizde? on gundur ust disinde var bi beyaz nokta.
Ben 91 liyim canımsen kac yasindasin peki?
En küçükler hep hayatını yaşıyor doğru valla çok seviliyorlar çok şanslılar aslında bakması kolay olsa 2 kız 2 erkek çok ideal bence ama işte maddi manevi yetersiz kalıyor insan birine bile çok zor bakılıyor bu devirde insan çok yıpranıyor biriyle sadeceAh ah ben çok isterdim kızkardeş.küçükken hiç istemezdim.babamın tek kızı olmak isterdim hep.ama şimdi keşke olsaymis diyorum.iki oğlan var bizim.benimde kardeşim tekne kazıntısı hayatını yaşadı valla.yazık ilklere
Maşallah çok tatlı duruyordur popişi :)Bizim kız comelip kalkıyor.bunu keşfetti.bacak kaslarını hazırlıyor yürümeye herhalde.bi hoşuna gidiyor.boyna tekrarlıyor.5 saniye falan da ayakta dikiliyor.
evet canim. alt disler cikarken cizgi oldu once zaten sonra iki gune ciktilar. ah bi ciksa.keske sizinki gibi bi anda ciksa. derdi tamamen disleri bence. el surekli agizda.Kırmızı bir çizgi oluyor.bazen minik ucu gözüktüğü zaman oluyor beyaz nokta .yavaş çıkarıyor seniňki o zaman.benimkinin cırt diyo yarılıp cikiyor.
yok artikkk yawss kiz kardes olsa olurdu iki kere $ansimi denedim benden bu kadarAma kızına kız kardeş yapabilirsinkız kardeş olması çok farklı güzel bence herşeyini paylaşıyosun biz 3 kız 4 erkek kardeşiz
çomelip kalkinca oyle hazirlikmi oluyorBizim kız comelip kalkıyor.bunu keşfetti.bacak kaslarını hazırlıyor yürümeye herhalde.bi hoşuna gidiyor.boyna tekrarlıyor.5 saniye falan da ayakta dikiliyor.
erkelerden hayir yokkievet canim. alt disler cikarken cizgi oldu once zaten sonra iki gune ciktilar. ah bi ciksa.keske sizinki gibi bi anda ciksa. derdi tamamen disleri bence. el surekli agizda.
bu arada bende tek kizim. benim de iki erkek kardesim var. onceden bende istemezdim kiz kardes. ama simdi ortanca kardesim kiz olsa guzel olurdu valla. 22 yasinda bi kiz kardesim olurdu ne guzel. erkeklerden pek hayir yok.
bende en buyugum. guzel yanlari da var kotu yanlari da. ama en kucuk kardesimiz su an 18 yasinda hala evin kucuk simarigidir.
evet erkek kardesle paylasimin kizla olan gibi olmaz mumkun degil. senin kardesin de bayagi odunmus kusuruma bakma ama :))erkelerden hayir yokki
hayir derken sohbet muhabbet sifir
belkide benimki oyledir
son bayramda aramadi bile
niye aramadin diye sitem edince yeni yilda sabahin korunde aramis yeni yil kultuyor :)
kizkardesi olanla rher gun mutkaka arayip konusyolarmis, herseylerini paylasiyolarmis
benden geçti ama sen yap begume bi kiz kardes :)
Yok canim grip anlaminda demedim de Duru da hastalaninca genelde oyle oluyo anlaminda. Dedigin gibi soyunca usutuyo olabilirlerdadera canim bence bu grip degildi ne bileyim grip bi hafta surer halsizligi. ates gecti halsizlik kalmadi. burun akintisi ve oksuruk zaten her zaman oldugu kadar. oksuruk cok nadir hatta. ama var baska bi derdi o kesin. atesi cikti diye iki gun corap giydirmedim ve hep ince giydi acaba ayaklarini mi usuttu cok da gaz cikardi. benim ayaklarim ususe benim de gazim cok olur.
gelincikgibi canim evet bence de emzirdigimiz surece gece kalkma aliskanliklarini kirmak cok zor. bi sure daha boyle idare edicez.
yaptigim en akillica sey 6aylikken odasini ayirmak ve o zamana kadar da sabah sekerlemeleri haric hic yanimda yatirmamak olmus simdi baktigima gore. odasinda yatiyor orda sorun yok. kalktiginda emzirip koyuyorum yatagina kendi kendine hemen uyuyor hatta.
uc kere de bes kere de kalksa boyle olsa sorun degil de bu gece hem kalkti hem uyumadi. surekli ayagimda kalmak istedi. ben bir bucuk yasinda memeden kesmeyi dusunuyorum bakalim o zaman biseyler degiscek mi :)
Canim kardesin nasil? Aklima geldi simdievet canim. alt disler cikarken cizgi oldu once zaten sonra iki gune ciktilar. ah bi ciksa.keske sizinki gibi bi anda ciksa. derdi tamamen disleri bence. el surekli agizda.
bu arada bende tek kizim. benim de iki erkek kardesim var. onceden bende istemezdim kiz kardes. ama simdi ortanca kardesim kiz olsa guzel olurdu valla. 22 yasinda bi kiz kardesim olurdu ne guzel. erkeklerden pek hayir yok.
bende en buyugum. guzel yanlari da var kotu yanlari da. ama en kucuk kardesimiz su an 18 yasinda hala evin kucuk simarigidir.
Ya Canım resmen ayazı anlatmışsın tamamen aynı tek fark ayaz gündüz de emiyor ben işten gelince.. Bu gece mesela sabah 4ten 6.30a kadar memede uyudu çektiğim an ağızı arıyor memeyi ve ağlamaya başlıyorAynen valla emzirme işi bitmediği sürece uyanıp dururlar bence de bizimki akşam 9 da yatıyor 12 ye kadar uyanmıyor uyansa da 1 kere uyanıp yine hemen dalıyor uykuya 12 den sonra sabaha kadar yarım saat 1 saat aralıklarla uyanıyor her uyandığında emziriyorum uzun süre emiyor uykuya tam daldıktan sonra ağzıdan çıkarıyorum hemen açıyor ağzını aramaya başlıyor yine gözler kapalı ağzı açık :) sürekli böyle her gece işin ilginç tarafı gündüz hiç emmiyor yani akşama kadar toplasan 5 dk bile emmiyor gece de yapışıyor mübarek
Her uyandığında mecbur emziriyorum.. Yatır kaldır işe yaramadı uyanmalar devam bu yüzden yanına yatıyorum sonra dalıyor uykuya saçımla falan oynaya oynayaCanim her uyandiginda emziriyo musun? Bi de yatir kaldir devam mi?
Imsallah canim ya . herkes yaza denk gelmedi iste iyi gec ciksin.diyir ama nerdeyse yaza denk gelecek bu gidisle :)sagolasin canim size de cok gecmis olsun. vallahi iki bebekten biri hasta bu aralar. kime sorsam oyle. cok zor bir de dertlerini anlatamiyor yavrucaklar onlar da napsin
bana doktorum dis icin 1 yasina kadar yolu var demisti. bence cikmasi yakindir hic anlamadan cikar hatta insallah.
Canım uyanınca su vermeyi denedin mi ?Her uyandığında mecbur emziriyorum.. Yatır kaldır işe yaramadı uyanmalar devam bu yüzden yanına yatıyorum sonra dalıyor uykuya saçımla falan oynaya oynaya
Canim ya ne guzel gidiyodu niye bole yapti kuzucuk? Yazik ya hic alamazsin uykunu. Bizimki de bazen sık kalkıyo ama bazen yani. Biraz faydasi oldu galiba yatir kaldirin.Her uyandığında mecbur emziriyorum.. Yatır kaldır işe yaramadı uyanmalar devam bu yüzden yanına yatıyorum sonra dalıyor uykuya saçımla falan oynaya oynaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?