yasemin kiz benim analik face $ifresini kaybetmisevet erkek kardesle paylasimin kizla olan gibi olmaz mumkun degil. senin kardesin de bayagi odunmus kusuruma bakma ama :))
benimkiler de cogu zaman odunluk yapar. ama ararlar sorarlar. ama yani kiz kiza muhabbet ve paylasim olamaz zaten mumkun degil.
ben ikinciyi yapicam az buyusun kismetse. ama piyangodan ne cikar bilmem. kiz da ciksa erkek de ciksa noktayi koyarim artik o da kizimin sansina :) hayirli evlat ve kardes olsun hepsi.
Yapma tabi ugrassin dursun. Hakan nasil?yasemin kiz benim analik face $ifresini kaybetmis
bi tane daha açti fln ama eski arkadsalrini bulamamis memnun deilmid
neyse
eskisinin sifresini bulmya çalisiyor
emaili bende istesem iki dk da yapaim ama hiç seslenmedim
baska zaman olsa yapardim saf saffff
sen aklima geldin yapmadimm
iyi canimYapma tabi ugrassin dursun. Hakan nasil?
Masallah kiz surmemis iste ne guzel:)iyi canim
keyfi yerinde , uyutmayi denyicem birazdan
pek biseyi yok oksurmuyorda
bu çocuk kendi kendine uç gunde duzeldi maasallah
daha fazla surmesi gerkeiyprdu aaslinda ama niye boyle olduki :)))
sagol tatlim annemlerin yaninda su an iyi. doktora gidecekler bakalim.Canim kardesin nasil? Aklima geldi simdi
bu dis olayi cok zormus. ama her bebek bir degil. bazisi ucer beser hic bisey anlamadan cikariyor vallahi. insallah oyle olur sizin . evet herkes de gec cikmasi iyi diyor. ilk dis bizde de 8aylikken cikti.Imsallah canim ya . herkes yaza denk gelmedi iste iyi gec ciksin.diyir ama nerdeyse yaza denk gelecek bu gidisle :)
heeeh aferim kiz hakedene hakettigi gibi davranicaksinyasemin kiz benim analik face $ifresini kaybetmis
bi tane daha açti fln ama eski arkadsalrini bulamamis memnun deilmid
neyse
eskisinin sifresini bulmya çalisiyor
emaili bende istesem iki dk da yapaim ama hiç seslenmedim
baska zaman olsa yapardim saf saffff
sen aklima geldin yapmadimm
yok guzeldeMasallah kiz surmemis iste ne guzel:)
anlamadim ama esin haklikizlar simdi size bi soru sorucam ama nasil anlatilir inanin bilmiyorum. gostermem lazim cunku ama anlatmaya calisicam.
bi saat once farkettim kizin cikan disinde bi gariplik. ya da ben mi pipirikliyim.
simdi alttaki disler var ya. sol taraftaki digerinden daha kisa olan. gec cikmisti digerinden cunku. neyse.
o disin sol altinda ufak bi dis daha var sanki. nasil anlatsam. o disine yapisik bi sey. disin kendi parcasi galiba. hani puruzsuz olur ya dis oyle degil iste. disin yuzeyinde ufak bi parcasi gibi. off nasil anlatilir yaa. ne olur yardim edin
oranin altindaki dis eti de sanki tirnak atarsin da kesilir ya oyle olmus ama ufacik. gormek icin dikkatli bakmak lazim.
bu nedir kizlar ya. esime gosterdim bosuna evhamlaniyosun kizin disi iste o da oyle cikiyo dedi.
anlatabildim mi hic bilmiyorum su an
kiz kardesi ilgileniyor ama emailin sifresi onlarda varmi bilmiyorumheeeh aferim kiz hakedene hakettigi gibi davranicaksin
burnundan getirmisti en son oh olsun arasin dursun arkadaslarini simdi
Begümün düzelmesine sevindim cnm.Hastalık yakışmıyor hiç çocuklara.simdi dune ve onceki gune gore cok cok iyi allaha sukur.
bu disler bizi de bebikleri de mahvetti yahuyalniz senin kuzu cok erken girmis ergenlige yurumeyi de ogrendi ya simdi market arabasinda niye otursunki. bizimki otururken bile reyonlara uzanmaya calisiyor. hele seninki yuruyo bi de allaah kesfedecek cok sey var :)) bu arada senin kuzunun adini soylediysen ben kacirdim sahi neydi adi? :)
Hakan da iyileşmiş maşallah diyelim.yok guzelde
ne bileyim agirdan alip sonra tekrar hortlar diye korkuyomm
Ben tam olarak anlayamadım cnm ama bence dişi tam bi çıksın öyle tekrar bak.şimdi büyüme aşamasındayken yanıltabilir seni.kizlar simdi size bi soru sorucam ama nasil anlatilir inanin bilmiyorum. gostermem lazim cunku ama anlatmaya calisicam.
bi saat once farkettim kizin cikan disinde bi gariplik. ya da ben mi pipirikliyim.
simdi alttaki disler var ya. sol taraftaki digerinden daha kisa olan. gec cikmisti digerinden cunku. neyse.
o disin sol altinda ufak bi dis daha var sanki. nasil anlatsam. o disine yapisik bi sey. disin kendi parcasi galiba. hani puruzsuz olur ya dis oyle degil iste. disin yuzeyinde ufak bi parcasi gibi. off nasil anlatilir yaa. ne olur yardim edin
oranin altindaki dis eti de sanki tirnak atarsin da kesilir ya oyle olmus ama ufacik. gormek icin dikkatli bakmak lazim.
bu nedir kizlar ya. esime gosterdim bosuna evhamlaniyosun kizin disi iste o da oyle cikiyo dedi.
Grip mi oldu acaba? Cok agir salgin var. Bizde nerdeyse 5 gunu buldu ates. Sana gecerse buyukleri de agir tutuyo dikkat et. Benim kiz da oyle tam duzelfi diyorum tekrar basliyo. Gecmis olsunİki gecedir sabahlıyoruz nasıl ateşmiş. Kaç güne bitecek bu ateş işi anlamadım.
Benim kız 15 günde bir hasta
Size de geçmiş olsun hastalara.
Günaydın.tamamen çıksın öyle bak bence de.kizlar simdi size bi soru sorucam ama nasil anlatilir inanin bilmiyorum. gostermem lazim cunku ama anlatmaya calisicam.
Geçmiş olsun canımİki gecedir sabahlıyoruz nasıl ateşmiş. Kaç güne bitecek bu ateş işi anlamadım.
Benim kız 15 günde bir hasta
Size de geçmiş olsun hastalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?