2015 Şubat Anneleri

yasemin kiz benim analik face $ifresini kaybetmis
bi tane daha açti fln ama eski arkadsalrini bulamamis memnun deilmid
neyse
eskisinin sifresini bulmya çalisiyor
emaili bende istesem iki dk da yapaim ama hiç seslenmedim
baska zaman olsa yapardim saf saffff
sen aklima geldin yapmadimm

Yapma tabi ugrassin dursun. Hakan nasil?

Yapma tabi ugrassin dursun. Hakan nasil?
iyi canim
keyfi yerinde , uyutmayi denyicem birazdan
pek biseyi yok oksurmuyorda
bu çocuk kendi kendine uç gunde duzeldi maasallah
daha fazla surmesi gerkeiyprdu aaslinda ama niye boyle olduki :)))

iyi canim
keyfi yerinde , uyutmayi denyicem birazdan
pek biseyi yok oksurmuyorda
bu çocuk kendi kendine uç gunde duzeldi maasallah
daha fazla surmesi gerkeiyprdu aaslinda ama niye boyle olduki :)))
Masallah kiz surmemis iste ne guzel:)

@AyazBeyaz hemen kendim nazar degdirdim cocuga uyuduktan bi saat sonra uyandi. Zaten dun gece de cok uyanmisti. Azi disi cikiyo ondan mi bilmem. Dise baglaya baglaya 1 yaslarini bulduk valla:)

Imsallah canim ya . herkes yaza denk gelmedi iste iyi gec ciksin.diyir ama nerdeyse yaza denk gelecek bu gidisle :)
bu dis olayi cok zormus. ama her bebek bir degil. bazisi ucer beser hic bisey anlamadan cikariyor vallahi. insallah oyle olur sizin . evet herkes de gec cikmasi iyi diyor. ilk dis bizde de 8aylikken cikti.

heeeh aferim kiz hakedene hakettigi gibi davranicaksin
burnundan getirmisti en son oh olsun arasin dursun arkadaslarini simdi

kizlar simdi size bi soru sorucam ama nasil anlatilir inanin bilmiyorum. gostermem lazim cunku ama anlatmaya calisicam.

bi saat once farkettim kizin cikan disinde bi gariplik. ya da ben mi pipirikliyim.

simdi alttaki disler var ya. sol taraftaki digerinden daha kisa olan. gec cikmisti digerinden cunku. neyse.

o disin sol altinda ufak bi dis daha var sanki. nasil anlatsam. o disine yapisik bi sey. disin kendi parcasi galiba. hani puruzsuz olur ya dis oyle degil iste. disin yuzeyinde ufak bi parcasi gibi. off nasil anlatilir yaa. ne olur yardim edin
oranin altindaki dis eti de sanki tirnak atarsin da kesilir ya oyle olmus ama ufacik. gormek icin dikkatli bakmak lazim.

bu nedir kizlar ya. esime gosterdim bosuna evhamlaniyosun kizin disi iste o da oyle cikiyo dedi.

anlatabildim mi hic bilmiyorum su an

anlamadim ama esin hakli
kurcalama çocugun agzini yuzunu
çikan çikar no stresss :)

heeeh aferim kiz hakedene hakettigi gibi davranicaksin
burnundan getirmisti en son oh olsun arasin dursun arkadaslarini simdi
kiz kardesi ilgileniyor ama emailin sifresi onlarda varmi bilmiyorum

kiz o daha neeki
o kadinin adini bile duymak istemiyorum ama kader iste mecburum babam için

buraya geldiklerinde ev alma isi vardiya
kendi çalsitigi parasindan borç istedim tamam dedi, eve gidince yok dedi vazcaydim
hadi tamam dedim
sonra kreid isi olmayinca telefonda
nolduuu ev isi olmamis diye dalga geçti
nasip dedim bende
nasip diycen tabi baska ne diycen diyor ,n kina yak diycekdim ama demedim ve çok pi$manim demedigimee
varyaaa yuzune tukurmeye degmez daha neler duydum gordum ondan 6 senede
ama kadini silemiyorum iste olmuyor

Son düzenleme:
Begümün düzelmesine sevindim cnm.Hastalık yakışmıyor hiç çocuklara.

Aynen keşfedecek şeyler hiç bitmiyorki onlar için.Özellikle kedi-köpek mamalarının satıldığı reyonlardan alamıyoruz kendisini.Üzerlerinde hayvan resimleri var ya bayılıyor.Gidip tek tek elliyor kendince seviyor.Öyle masumlar ki.Bu arada oğlumun adı Mustafa cnm.

yok guzelde
ne bileyim agirdan alip sonra tekrar hortlar diye korkuyomm
Hakan da iyileşmiş maşallah diyelim.

Üvey anneni de takma hiç kafana.Kan bağınız yok,aynı yerde de yaşamıyorsun şükür.He he deyip geç dediklerine.Bazı insanlar kötü düşüncelerden beslenerek yaşıyorlar bu hayatı malesef.Bu hayat tarzının seni etkilemesine izin verme.Boşver.

Ben tam olarak anlayamadım cnm ama bence dişi tam bi çıksın öyle tekrar bak.şimdi büyüme aşamasındayken yanıltabilir seni.

İki gecedir sabahlıyoruz nasıl ateşmiş. Kaç güne bitecek bu ateş işi anlamadım.
Benim kız 15 günde bir hasta
Size de geçmiş olsun hastalara.

İki gecedir sabahlıyoruz nasıl ateşmiş. Kaç güne bitecek bu ateş işi anlamadım.
Benim kız 15 günde bir hasta
Size de geçmiş olsun hastalara.
Grip mi oldu acaba? Cok agir salgin var. Bizde nerdeyse 5 gunu buldu ates. Sana gecerse buyukleri de agir tutuyo dikkat et. Benim kiz da oyle tam duzelfi diyorum tekrar basliyo. Gecmis olsun

Günaydın.tamamen çıksın öyle bak bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…