2015 Şubat Anneleri

dün dr konrolümüz vardı kan tahlili yaptırdık şükür depolar iyi çıktı b12 si falan çok iyi dedi dvit i yaza kadar kullan kan ilacınıda 15. aya kadar kullan dedi dvit e çok önem veriyor dr sakın ihmal etme dedi..genel konrtoldede herşey yolunda şükür
sünnet yerinde dikişler alınmadıgından yapışma uzun sürdü ara kısımları sürekli temizle yoksa tekrar yapışır derisi gerilir sünnet olmamış gibi olur yazık olur cocuga dedi pek korktum bişey olmaz dedi ama yinede korktum sürekli temizliyorum banyoda falan ileri geri yapıyorum dün banyoda pipisini keşfetti okşadı sırıtttı sıpa
üstümden büyük bir yük kaalkt sıkıntı etmiştim kan alınırken zor olur mu diye ağladı tabi ama hemencecikte alınd

uyku eğitimi veremem sanırım benden ayrılamıyor zaten gunduzlerı de gormuyor o yuzden beraber yatmak çok sıkıntı olmuyor da nasıl yatalım bı uyduramadık. bızde mi yatağı yanlamasına kullansak. ?

bızımkı de bızımle guzel uyuyor yere ya da baska yere koyunca uyanıyor. yanına benım esyamı koymustum kokumu alsın diye ama olmadı yıne uyandı. o sıcaklıgı arıyor.

canim bu kadinin seni uzmesine izin verme. babanin hatiri icin katlaniyosun belliki ama ayda yilda bir gorusuyorsunuz zaten. iyi davransan bile babana seninle ilgili tavri zaten belli. kotu bi kadin belliki. sen ona kotu davransan da iyi davransan da ayni seyleri yapacak. bari seni uzup sinirlendirmesine izin verme.

heh simdi animsadim sanki soylemistin adini :)
adiyla yasasin kuzu :)
cok masumlar dedigin gibi.. insan kiyamiyor :) hayvan sevgisini biz asilayacagiz onlara. cok onemli bence cocugun gelisiminde. keske evde besleyebilecegim ve oynayabilecehi bi hayvanimiz olabilse. daha dogrusu oyle bir bahceli evde oturabilseydik guzel olurdu.

bu arada disindeki o sey gecmis bu sabah. gercekten anlamadim. anlatamadim da. neyse tamamen ciksin bi bakalim :)

masallah canim iyiymis tahlil sonuclari demek. bende kan verme olayindan cok korkuyodum ama 10 gun icinde iki kez alindi hemde. ikincisinde hastaydi cok agladi. ama uzulmiycem dedim yeterki iyi olsun. insanin elinde degil sanki bizim canimiz yaniyor anne olmak bu demekki..

pipisini kesfetti demek sipa korkma bisey olmaz dedigi gibi yap doktorun yeter. dviti bende kullanicam yaza kadar onemliymis evet.

evet Allah tan az gorusyoruz çok sukur :)
ya bilmiyorumki bisey istediginde oncesinde bilip yaptigim seyi simdi yapamam diyememki ben
nasil diycem
siz kv yle geçniyonuz susuyonuz ya sorun çikmasin fln diye
oda bana kv gibi bisey iste , i$lev ayni
sadece e$imi dolduramiyor
e$im ona gicik oluyor hatta :)))
faceini açamadi hala ohh canima degsinn

kiz hakan benimki :)
yanlis alintimi yaptin ne i$ gordun :)

senin sucun yok ben anlatamadim :)
gecmis bu sabah baktigimda hic bisey anlamadim ben bu isten
benim kizin arka azilar çikarken yani di$i delerken et parçasi gibi bisey avrdi yani deriydi
hatta burda krizantemcik ede sormustum fikrini falan
disi çikinca kayboldu gitti
ama di$ patlamk uzereyken di o seninki di$in ustundeydi galiba
neyse gitmis zaten bosver :)

bu arada benim buyuk oglanin arka azisi patlami$
kizimin ki gecen sene 6.5 yasinda patlamisti, oglan 3 ay sonra 6 ya girecek daha simdi oldu
ilk disi oglumun 4.5 aylikken çikmisti kizin 8 aylikken :)

bi rutini var bu di$ olayinin ama çozemedim daha
çocuklarin yirmilik disleri çikinca çozerim belki

vallahi ben derim. sana oyle davranan bi kadina cok taviz veriyosun bence. bilmiyorum derim kapatirim mevzuyu. esin de gicik olur tabii tanisa tum dunya gicik olur bence :))

gecti ama aklim şaşti vallahi ne bileyim.

senin de uc cocuktan kac tane dis yapiyo ohooo korktum su an
ama demek seninkiler cok zorlanmamis ya da sen dise baglamadin. ama ne dersen de bu dis bazi bebeleri mahvediyor. parmaklarini yemekten eritti ya. biz yirmilik cikarirken neler cekiyoruz onlar napsin.

Su vermeyi denedim Canm ama biberondan içmiyor, bardaktan içiyor O anda da istemiyor suyu.. Aslında gözleri kapalı oluyor, hafif uyanıklık oluyo hemen alıp emzirmezsem de şiddetli bir ağlama başlıyor.. Son Zaman'larda memeye daha da bir düşkün.. Sence gece acıkırlar mı ki hala?? Artık ben memeden kesmeyi bile düşünüyorum çünkü Cidden hiç uyku yok bende

Canim ya ne guzel gidiyodu niye bole yapti kuzucuk? Yazik ya hic alamazsin uykunu. Bizimki de bazen sık kalkıyo ama bazen yani. Biraz faydasi oldu galiba yatir kaldirin.
Ah Bi anlasam.. Son Zaman'larda meme diyor dolaşıyor, gece de hep memede uyumak istiyor çok ilginç.. Ne biberon be emzik yok bu yüzden tek seçenek meme..
Durunun da tekrar düzelir ama maşallah düzene girdi baksana.. Uykusuz dolaşıyorum ve bağışıklığım düşüyor sürekli hasta oluyorum

Benimki de sürekli pipisiyle oynuyor o yetmiyor Bi de yüz üstü iken yere pipisini sürtüyor erken başladı

sulukla denedin mi? daha iyi aliyolar sulugu cunku.
1 yasi doldursun sulandirarak hafif hafif sut vermeye basliycam biberona alistirmak icin. buyuk rahatlik.

bi de memeden kesmek icin azcik daha sabret biliyorum cok zor en azindan 1 bucuk yasina gelsin. benden 1 bucuk yasinda dusunuyorum. geceleri de artik aciktiklari icin uyanmiyolar bence kesinlikle. zaten azicik sutum var benim doydugunu sanmam hic.

kizlar sali sabahi gidiyoruz ya biz. sabah 7bucukta ucagimiz. simdi kizi kaldiricam mecbur. o an uyuyo oluyo genellikle. gerci belli olmaz da.

emziricem ve cikicaz cunku o saatte mumkun degil kahvalti etmez. ucakta memeyle odare edebilir mi? 1 bucuk saat yolculuk. normalde de 8 gibi kalkip emip tekrar yatip 11 gibi kahvalti ediyo. 11e kadar bi aksilik olmazsa coktan varmis oluruz.

ama yanima yine bisey almali miyim? ama ne alinir ki? muz mu alsam acaba baska turlu bisey olmazki. biberonda bisey icse alirdim. sut falan. memeyle idare edicez sanirim insallah sikinti olmaz

Canim Duru da bi ara oyle cilginca aglamaya basladi meme vermeyince inat ettim ben de vermedim. Ama bilmiyorum ondan mi hastaliktan sonra huy degisikligi mi oyle fazla tutturmuyo artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…