Bizimki de yanımızda uyuyor o halde yarım saatte bir uyanıyor park yatağına koysam her dakka uyanır ikimize de işkence olur biz karyolada uyuyoruz üçümüzde ama yatağa dikey değil yanlamasına yatıyoruz hepimiz ayaklarımız biraz boşta kalıyor ama idare ediyoruz
Günaydın ben biraz çözüm buldum gibi benim yorganimda yatmayı çok seviyordu onun yatağına serdim yorganı onun üzerinde yatıyor yatır kaldır yapmıyorum ama yatagin yanında yere oturuyorum yatağa pat pat vuruyorum oda tam oraya kafasını koyuyor döne döne uyumaya çalışıyor ayağa kalkarsam oda kalkıyor kucak istiyor ama onun seviyesinde olunca kalkmıyor ama her zaman böyle olmuyor tabi ağlıyor o zaman alıp emziriuorum uyuyor öyle koyuyorum eskisi gibi zırt pırt kalkmıyor tam dalmamisken koyarkende uyanmıyor eğer çok uykusu varsa. Bizde yatakta enlemesine yatiyoruz ayaklar dışarda :) oğlan bide üstümüzde yatmayı çok seviyor memeyi emiyor bırakıyor hemen karnıma yatıyor öyle popo havada başı karnımda:))
benim kizim da her gece mutlaka uyanir ama yataginda uyur. sizinki cok fena aliskanlik yapmis bence. biraz zor olacak agalatarak olucak belki ama uyku egitime basla bence kendini hazir hissedince. kendi yataginda yatmasi lazim. bi yatak daha alip birlestirirsiniz artik herhalde 4 yasina kadar sizinle yatar zor olmaz mi
Ben şu an evde değilim gece yanımda yatıyor. Yatağını getirdik ama iç Yatağını getiremedik. Yorgan serdik. Bişey farkettim, kendi yatağı olmadığı zaman uykuya dalamıyor ve uyusa da sık uyanıyor. Dün gece bizim yatağımızda yine kendi uyudu. Üçe kadar uyanmadı. Hayret
senin sucun yok ben anlatamadim :)anlamadim ama esin hakli
kurcalama çocugun agzini yuzunu
çikan çikar no stresss :)
canim bu kadinin seni uzmesine izin verme. babanin hatiri icin katlaniyosun belliki ama ayda yilda bir gorusuyorsunuz zaten. iyi davransan bile babana seninle ilgili tavri zaten belli. kotu bi kadin belliki. sen ona kotu davransan da iyi davransan da ayni seyleri yapacak. bari seni uzup sinirlendirmesine izin verme.kiz kardesi ilgileniyor ama emailin sifresi onlarda varmi bilmiyorum
kiz o daha neeki
o kadinin adini bile duymak istemiyorum ama kader iste mecburum babam için
buraya geldiklerinde ev alma isi vardiya
kendi çalsitigi parasindan borç istedim tamam dedi, eve gidince yok dedi vazcaydim
hadi tamam dedim
sonra kreid isi olmayinca telefonda
nolduuu ev isi olmamis diye dalga geçti
nasip dedim bende
nasip diycen tabi baska ne diycen diyor ,n kina yak diycekdim ama demedim ve çok pi$manim demedigimee
varyaaa yuzune tukurmeye degmez daha neler duydum gordum ondan 6 senede
ama kadini silemiyorum iste olmuyor
heh simdi animsadim sanki soylemistin adini :)Hakan da iyileşmiş maşallah diyelim.
Üvey anneni de takma hiç kafana.Kan bağınız yok,aynı yerde de yaşamıyorsun şükür.He he deyip geç dediklerine.Bazı insanlar kötü düşüncelerden beslenerek yaşıyorlar bu hayatı malesef.Bu hayat tarzının seni etkilemesine izin verme.Boşver.
gunaydin canim. gecti zaten. surekli kontrol edicem. yanlis gordum desem esim de gordu. vallahi neydi hic anlamadim.Günaydın.tamamen çıksın öyle bak bence de.
masallah canim iyiymis tahlil sonuclari demek. bende kan verme olayindan cok korkuyodum ama 10 gun icinde iki kez alindi hemde. ikincisinde hastaydi cok agladi. ama uzulmiycem dedim yeterki iyi olsun. insanin elinde degil sanki bizim canimiz yaniyor anne olmak bu demekki..dün dr konrolümüz vardı kan tahlili yaptırdık şükür depolar iyi çıktı b12 si falan çok iyi dedi dvit i yaza kadar kullan kan ilacınıda 15. aya kadar kullan dedi dvit e çok önem veriyor dr sakın ihmal etme dedi..genel konrtoldede herşey yolunda şükür
sünnet yerinde dikişler alınmadıgından yapışma uzun sürdü ara kısımları sürekli temizle yoksa tekrar yapışır derisi gerilir sünnet olmamış gibi olur yazık olur cocuga dedi pek korktum bişey olmaz dedi ama yinede korktum sürekli temizliyorum banyoda falan ileri geri yapıyorum dün banyoda pipisini keşfetti okşadı sırıtttı sıpa
üstümden büyük bir yük kaalkt sıkıntı etmiştim kan alınırken zor olur mu diye ağladı tabi ama hemencecikte alınd
evet Allah tan az gorusyoruz çok sukur :)canim bu kadinin seni uzmesine izin verme. babanin hatiri icin katlaniyosun belliki ama ayda yilda bir gorusuyorsunuz zaten. iyi davransan bile babana seninle ilgili tavri zaten belli. kotu bi kadin belliki. sen ona kotu davransan da iyi davransan da ayni seyleri yapacak. bari seni uzup sinirlendirmesine izin verme.
kiz hakan benimki :)heh simdi animsadim sanki soylemistin adini :)
adiyla yasasin kuzu :)
cok masumlar dedigin gibi.. insan kiyamiyor :) hayvan sevgisini biz asilayacagiz onlara. cok onemli bence cocugun gelisiminde. keske evde besleyebilecegim ve oynayabilecehi bi hayvanimiz olabilse. daha dogrusu oyle bir bahceli evde oturabilseydik guzel olurdu.
bu arada disindeki o sey gecmis bu sabah. gercekten anlamadim. anlatamadim da. neyse tamamen ciksin bi bakalim :)
benim kizin arka azilar çikarken yani di$i delerken et parçasi gibi bisey avrdi yani deriydisenin sucun yok ben anlatamadim :)
gecmis bu sabah baktigimda hic bisey anlamadim ben bu isten
vallahi ben derim. sana oyle davranan bi kadina cok taviz veriyosun bence. bilmiyorum derim kapatirim mevzuyu. esin de gicik olur tabii tanisa tum dunya gicik olur bence :))evet Allah tan az gorusyoruz çok sukur :)
ya bilmiyorumki bisey istediginde oncesinde bilip yaptigim seyi simdi yapamam diyememki ben
nasil diycem
siz kv yle geçniyonuz susuyonuz ya sorun çikmasin fln diye
oda bana kv gibi bisey iste , i$lev ayni
sadece e$imi dolduramiyor
e$im ona gicik oluyor hatta :)))
faceini açamadi hala ohh canima degsinn
gecti ama aklim şaşti vallahi ne bileyim.benim kizin arka azilar çikarken yani di$i delerken et parçasi gibi bisey avrdi yani deriydi
hatta burdakrizantemcik ede sormustum fikrini falan
disi çikinca kayboldu gitti
ama di$ patlamk uzereyken di o seninki di$in ustundeydi galiba
neyse gitmis zaten bosver :)
bu arada benim buyuk oglanin arka azisi patlami$
kizimin ki gecen sene 6.5 yasinda patlamisti, oglan 3 ay sonra 6 ya girecek daha simdi oldu
ilk disi oglumun 4.5 aylikken çikmisti kizin 8 aylikken :)
bi rutini var bu di$ olayinin ama çozemedim daha
çocuklarin yirmilik disleri çikinca çozerim belki
Su vermeyi denedim Canm ama biberondan içmiyor, bardaktan içiyor O anda da istemiyor suyu.. Aslında gözleri kapalı oluyor, hafif uyanıklık oluyo hemen alıp emzirmezsem de şiddetli bir ağlama başlıyor.. Son Zaman'larda memeye daha da bir düşkün.. Sence gece acıkırlar mı ki hala?? Artık ben memeden kesmeyi bile düşünüyorum çünkü Cidden hiç uyku yok bendeCanım uyanınca su vermeyi denedin mi ?
Ben önce su veriyorum susamışsa geri uyuyor. Eğer uyumazsa emziriyorum o zaman da acıkmış oluyor zaten. İnşallah en kısa zaman da düzelir bizimki de öyleydi gerçekten yıpratıcı
Ah Bi anlasam.. Son Zaman'larda meme diyor dolaşıyor, gece de hep memede uyumak istiyor çok ilginç.. Ne biberon be emzik yok bu yüzden tek seçenek meme..Canim ya ne guzel gidiyodu niye bole yapti kuzucuk? Yazik ya hic alamazsin uykunu. Bizimki de bazen sık kalkıyo ama bazen yani. Biraz faydasi oldu galiba yatir kaldirin.
Gecmiş olsunİki gecedir sabahlıyoruz nasıl ateşmiş. Kaç güne bitecek bu ateş işi anlamadım.
Benim kız 15 günde bir hasta
Size de geçmiş olsun hastalara.
Benimki de sürekli pipisiyle oynuyor o yetmiyor Bi de yüz üstü iken yere pipisini sürtüyor erken başladıdün dr konrolümüz vardı kan tahlili yaptırdık şükür depolar iyi çıktı b12 si falan çok iyi dedi dvit i yaza kadar kullan kan ilacınıda 15. aya kadar kullan dedi dvit e çok önem veriyor dr sakın ihmal etme dedi..genel konrtoldede herşey yolunda şükür
sünnet yerinde dikişler alınmadıgından yapışma uzun sürdü ara kısımları sürekli temizle yoksa tekrar yapışır derisi gerilir sünnet olmamış gibi olur yazık olur cocuga dedi pek korktum bişey olmaz dedi ama yinede korktum sürekli temizliyorum banyoda falan ileri geri yapıyorum dün banyoda pipisini keşfetti okşadı sırıtttı sıpa
üstümden büyük bir yük kaalkt sıkıntı etmiştim kan alınırken zor olur mu diye ağladı tabi ama hemencecikte alınd
sulukla denedin mi? daha iyi aliyolar sulugu cunku.Su vermeyi denedim Canm ama biberondan içmiyor, bardaktan içiyor O anda da istemiyor suyu.. Aslında gözleri kapalı oluyor, hafif uyanıklık oluyo hemen alıp emzirmezsem de şiddetli bir ağlama başlıyor.. Son Zaman'larda memeye daha da bir düşkün.. Sence gece acıkırlar mı ki hala?? Artık ben memeden kesmeyi bile düşünüyorum çünkü Cidden hiç uyku yok bende
Canim Duru da bi ara oyle cilginca aglamaya basladi meme vermeyince inat ettim ben de vermedim. Ama bilmiyorum ondan mi hastaliktan sonra huy degisikligi mi oyle fazla tutturmuyo artik.Ah Bi anlasam.. Son Zaman'larda meme diyor dolaşıyor, gece de hep memede uyumak istiyor çok ilginç.. Ne biberon be emzik yok bu yüzden tek seçenek meme..
Durunun da tekrar düzelir ama maşallah düzene girdi baksana.. Uykusuz dolaşıyorum ve bağışıklığım düşüyor sürekli hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?