Benimki de sürekli pipisiyle oynuyor o yetmiyor Bi de yüz üstü iken yere pipisini sürtüyor erken başladı
Canim boyle durumlarda en iyi kurtarici muz. Ne zaman evden ciksam yanimda bulundururum. Ama memeyle de idare edebilir hatta belki uyur insallah:)kizlar sali sabahi gidiyoruz ya biz. sabah 7bucukta ucagimiz. simdi kizi kaldiricam mecbur. o an uyuyo oluyo genellikle. gerci belli olmaz da.
emziricem ve cikicaz cunku o saatte mumkun degil kahvalti etmez. ucakta memeyle odare edebilir mi? 1 bucuk saat yolculuk. normalde de 8 gibi kalkip emip tekrar yatip 11 gibi kahvalti ediyo. 11e kadar bi aksilik olmazsa coktan varmis oluruz.
ama yanima yine bisey almali miyim? ama ne alinir ki? muz mu alsam acaba baska turlu bisey olmazki. biberonda bisey icse alirdim. sut falan. memeyle idare edicez sanirim insallah sikinti olmaz
kizlar sali sabahi gidiyoruz ya biz. sabah 7bucukta ucagimiz. simdi kizi kaldiricam mecbur. o an uyuyo oluyo genellikle. gerci belli olmaz da.
emziricem ve cikicaz cunku o saatte mumkun degil kahvalti etmez. ucakta memeyle odare edebilir mi? 1 bucuk saat yolculuk. normalde de 8 gibi kalkip emip tekrar yatip 11 gibi kahvalti ediyo. 11e kadar bi aksilik olmazsa coktan varmis oluruz.
ama yanima yine bisey almali miyim? ama ne alinir ki? muz mu alsam acaba baska turlu bisey olmazki. biberonda bisey icse alirdim. sut falan. memeyle idare edicez sanirim insallah sikinti olmaz
Benim düşüncem de normalde yazın kesmek idi memeden ama işte artık Cidden dayanamıyorum, BÖyle diyorum ama kıyamıyorum da bir yandan sütüm iyi bu ARalar çok emdiğindrn sanırım..kizlar sali sabahi gidiyoruz ya biz. sabah 7bucukta ucagimiz. simdi kizi kaldiricam mecbur. o an uyuyo oluyo genellikle. gerci belli olmaz da.
Nasıl yaptın peki hiç mi emzirmedin gece boyu?? Sebebi ne olursa olsun düzelmiş ya sen ona bak :))Canim Duru da bi ara oyle cilginca aglamaya basladi meme vermeyince inat ettim ben de vermedim. Ama bilmiyorum ondan mi hastaliktan sonra huy degisikligi mi oyle fazla tutturmuyo artik.
Tühh ya suluk falan hiçbişey ile mi içmiyor.Su vermeyi denedim Canm ama biberondan içmiyor, bardaktan içiyor O anda da istemiyor suyu.. Aslında gözleri kapalı oluyor, hafif uyanıklık oluyo hemen alıp emzirmezsem de şiddetli bir ağlama başlıyor.. Son Zaman'larda memeye daha da bir düşkün.. Sence gece acıkırlar mı ki hala?? Artık ben memeden kesmeyi bile düşünüyorum çünkü Cidden hiç uyku yok bende
Muz al bence canım yada çok sevdiği ne varsa yoğurt falanda olabilir. Ben muz almıştım uçak yolculuğunda iyi olmuştu az z da olsa yemişti. Yoğurt sıvı kategorisine girer mi acaba.kizlar sali sabahi gidiyoruz ya biz. sabah 7bucukta ucagimiz. simdi kizi kaldiricam mecbur. o an uyuyo oluyo genellikle. gerci belli olmaz da.
Yok canim 2-3 kere emziriyorum. Ama her uyandiginda vermedim ozellikle de tutturup aglayinca. Cunku inanmiyorum artik her seferinde aciktigina. Ama yine de arada acikabilir ben bile bazen acikmis oluyorum:)Nasıl yaptın peki hiç mi emzirmedin gece boyu?? Sebebi ne olursa olsun düzelmiş ya sen ona bak :))
canim 1 bucuk yas yeterli bence alacagi yarar acisindan da. 2 yas diyorlar genelde hani cok sikinti olacagini sanmam 6 aydan. zaten sutumuz azalacak daha cok emzik olarak kullanacaklar bizi.Benim düşüncem de normalde yazın kesmek idi memeden ama işte artık Cidden dayanamıyorum, BÖyle diyorum ama kıyamıyorum da bir yandan sütüm iyi bu ARalar çok emdiğindrn sanırım..
Bence uçakta gidene kadar dayanır ama sen yine de yanına Bi meyveli yoğurt veya meyve püresi gibi bişi al tabi yiyorsa :)(
bebegin varsa sivi alabiliyorsun yanina canim. suluguna su koyup alicam bebek nasil icsin bardaktan sonucta :) bebekli yolculari sivi getirme hakki var yani.Muz al bence canım yada çok sevdiği ne varsa yoğurt falanda olabilir. Ben muz almıştım uçak yolculuğunda iyi olmuştu az z da olsa yemişti. Yoğurt sıvı kategorisine girer mi acaba.
Haklısın kesintisiz uyusalar açlık hissetmezler de uyanınca açlık hissedebilirler :))Yok canim 2-3 kere emziriyorum. Ama her uyandiginda vermedim ozellikle de tutturup aglayinca. Cunku inanmiyorum artik her seferinde aciktigina. Ama yine de arada acikabilir ben bile bazen acikmis oluyorum:)
Aynen, kesinlikle emzik niyetine kullanıyorlar sonra ki benimki şimdiden kullanmaya başladı :)canim 1 bucuk yas yeterli bence alacagi yarar acisindan da. 2 yas diyorlar genelde hani cok sikinti olacagini sanmam 6 aydan. zaten sutumuz azalacak daha cok emzik olarak kullanacaklar bizi.
bir de daha farkinda olacaklar. kuzenim 2 yasinda biraktirmaya calisirken memesine tuzlu bisey surdu. yegenim emdi iy yapti gitti islak mendil aldi sildi tekrar emdi
bu arada meyveli yogurt yer, her gun yediriyorum evde. yolculuk icin hazir vermek zorunda kalsam veririm o sikinti degil de ucakta onu kasikla yedirmek cok zor canim. kucagimda nasil yedircemki. en iyisidadera ve temmuzz un dedigi gibi bi tane muz alayim midesini bastirir. rotar vs olmazsa acikmaz zaten.
Ooo yandık desene o zamana kadar diş mi çıkacak. Benım kızanım her diş çıktığında aşırı hasta oluyor. Hiç normal geçirmedi dahabenim kizin arka azilar çikarken yani di$i delerken et parçasi gibi bisey avrdi yani deriydi
hatta burda @krizantemcik ede sormustum fikrini falan
disi çikinca kayboldu gitti
ama di$ patlamk uzereyken di o seninki di$in ustundeydi galiba
neyse gitmis zaten bosver :)
bu arada benim buyuk oglanin arka azisi patlami$
kizimin ki gecen sene 6.5 yasinda patlamisti, oglan 3 ay sonra 6 ya girecek daha simdi oldu
ilk disi oglumun 4.5 aylikken çikmisti kizin 8 aylikken :)
bi rutini var bu di$ olayinin ama çozemedim daha
çocuklarin yirmilik disleri çikinca çozerim belki
Köfte yiyor mu bilmiyorum ama cok Seyehat eden arkadaşlar köfte alıyor yanına.bebegin varsa sivi alabiliyorsun yanina canim. suluguna su koyup alicam bebek nasil icsin bardaktan sonucta :) bebekli yolculari sivi getirme hakki var yani.
muz alicam en mantiklisi o kasikla bir sey yedirmek evde bile cok zorken ucakta hic olmaz.
Aynen ya bazen poposu kafamda oluyor daha 40 kere pozisyon değiştiriyor. Geçen şey geldi aklıma tunamiydi o küçükken boş boş duvarlara bakan :)) benimkide köşelere bakiyorduTuna da tam aksi sert yatqk seviyor. Ama sizinki gibi üstümüzde yatmayı seviyor. Gelip kafamıA yatıyor
Evet öyle yapıyorum akşam yemiyorum ama mekik çekmem lazım onu yapamıyorum akşama kadar at gibi koşturuyorum zaten pazartesi bir daha tartilcagimakşam 7 den sonra hiçbişey yeme yatana kadar baya farkediyor
yeb4 canım diş çıkarıyor olabilir mi? güzel haberlerle gelirsin inş
Hazır meyveli yoğurt denediniz ben bazen veriyorumBizimki de yoğurdu çok severek yiyordu 3 ay öncesine kadar ama yaklaşık 3 aydır hiç yemiyor midesini bulandırıyor yerken veremiyorum ben de
2 yas civari dis olayi bityor( sanioyordum )Ooo yandık desene o zamana kadar diş mi çıkacak. Benım kızanım her diş çıktığında aşırı hasta oluyor. Hiç normal geçirmedi daha
ben bi iki kere verdim sadece simdiye kdrHazır meyveli yoğurt denediniz ben bazen veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?