hahaha uçakda emzirirsin iste ne guzel :)Aynen, kesinlikle emzik niyetine kullanıyorlar sonra ki benimki şimdiden kullanmaya başladı :)
Benim arkadaşımın oğlu da 21 aylık bıraktırmaya çalışıyor işte bişiler sürüyormuş memesine çocuk beni kandıramazsın seni gidi diyormuşNasıl bir akıl var bu çocuklarda maşallah
İnşallah gecikme olmaz dediğin gibi mız al o zaman.. Ben şimdiden yazın Almanya'yla yolculuğu düşünüyorum 3-4 saat uçakta acıkır, o Zamana kadar büyürler ama bakalkm basıl olacak :)
maasallahh kiz nasil yiyorn tostuTost almayı düşünsen bizimki seviyor kahvaltıda kaşarlı tost koparıp koparıp verirsin @yeb4
Bizimki de biberon almıyor ya
hahhaah kizzz
Benimki de sürekli pipisiyle oynuyor o yetmiyor Bi de yüz üstü iken yere pipisini sürtüyor erken başladı
Canım hazır meyveli yoğurt yerse daha çok iştahı kapanır diye düşünüyorum yani ona alışabilir ve faydası olmadığını düşündüğüm için vermekte istemiyorum pekHazır meyveli yoğurt denediniz ben bazen veriyorum
oyy oyyy bi daha çocuk yaparsan ilk gunden sok azgina biberonuBizimki de biberon almıyor yakeşke alsaydı süt verirdim bi kaç kere karnı açken süt koyup vermeyi denedim hiç çekmedi emziğini sadece ısırdı ısırdı fırlattı en son
Anneme diyeyim sabahları karnı açken alıştırmaya çalışsın o zaman öyle fena ki bebekler inat edince açta olsa içmiyor valla dediğin gibi bi daha çocuğum olursa erkenden alıştırayımoyy oyyy bi daha çocuk yaparsan ilk gunden sok azgina biberonu
haftada bir falan sagip sutunu biberonla ver
buyu oglumda iki yil ugrastim biberon alsin diye yaslandim vallla
bunda hiç acimadim sokdum agzina biberonu
benide emiyor biberonda içiyor su an
sen baskasina veririsen bakmasi için bi iki gun direnir ama sonunda mecbur alir
kizimida abkicida alismsit isekiz aylikken
gelincikgibi im hani ogluma bi çocuk kotu davraniyir demsitim ya , ayni sinfitalardi onceden ben oglumu elindne kurtarmakl için sinif degistim simdi ama hala yani okuldalar , anneside kiziyor dovuyor galiba demistim
ben ogluma ayakkabi aldim,oda gitmis bu sozde arkadasina annem bana ayakkabi aldi seni hizli kosup gecicem fln emis
sen o ayakkabilari giymeyecekisn diye tehdit etmis çocugumu, olulda olani biteni hiç bana demez oglum ama bunu dedi demmekki etkilendi ki soyledi kuzum
neyse bende annesine mesaj attip boyle boyle olmus konusrmusun oglunla diye
psikolog onerdim
annesi çocuk ikiside diye cevap vermis
napicam ben bui çocukla,bana okul degistirmek disinda bi çozum soyle lutfen(
hahhaah kizzz
çocuklarda masturbasyon goruleniliyor
terlerse surtunurken dikkatini dagitmaya çalis :))
Tabi Can'ım biliyorum görülüyor ben fe üstünde durmuyorum zaten o yüzden çok azaldı, öyle aşırıya kaçmıyor dönerken mesela iki yapıyor sonra yine bırakıyor, olacak o Kadar, çok gördüm ben okulda öyşe çocuk alışkınım sadece bebeklerde görmemiştim benimki 9.aylıkken yaptı da o Zaman şaşırmıştım ama müdahale yok bende anlamaz zaten :)))hahhaah kizzz
çocuklarda masturbasyon goruleniliyor
terlerse surtunurken dikkatini dagitmaya çalis :))
Almayınca almıyorlar Canm :)) emzik de mi almıyor? Ben biberon almamasıma değil de emzik almamasına üzülmüştüm çok Rahat olurdu uyku açısından ama olmadı ilk gün hastanede ağzına tıkıştırdık ama yok hala sadece çiğniyor emziğiniBizimki de biberon almıyor yakeşke alsaydı süt verirdim bi kaç kere karnı açken süt koyup vermeyi denedim hiç çekmedi emziğini sadece ısırdı ısırdı fırlattı en son
Aaah ah nerde kesintisiz uykular. Bi daha olacak mi acaba oyle bisey:) bu gece bi uyandi 1.5 saat uyutmaya calistim. Oksuruk de uyutmuyo. Azi disi de aciyo galiba hep kulagini tuttu. O taraftaki disi zaten kabarmisti.Haklısın kesintisiz uyusalar açlık hissetmezler de uyanınca açlık hissedebilirler :))
Azı dişi hangisi canım? Ben hiç bilmiyorum şu dişlerin ismini :)) bizim şimdi altta 4 üstte 4 var.. Görünen de yok şimdi azılar mı gelecek yoksa köpek diller mi? Bi tek köpek dişlerin adını biliyorum.. Ağrı'sı var demek ki yavrumAaah ah nerde kesintisiz uykular. Bi daha olacak mi acaba oyle bisey:) bu gece bi uyandi 1.5 saat uyutmaya calistim. Oksuruk de uyutmuyo. Azi disi de aciyo galiba hep kulagini tuttu. O taraftaki disi zaten kabarmisti.
Yok canım emziği de hiç almıyor oyuncak gibi oynuyorAlmayınca almıyorlar Canm :)) emzik de mi almıyor? Ben biberon almamasıma değil de emzik almamasına üzülmüştüm çok Rahat olurdu uyku açısından ama olmadı ilk gün hastanede ağzına tıkıştırdık ama yok hala sadece çiğniyor emziğini
Canim azi disi kopek disinin yanindakiler. Yani buyukler. Duru'nun da 7 tane dis var su an. ben dis siralamasiyla ilgili bi resim gormustum ona gore kopek disinden once azi cikiyor. Ama sirasi yok bu islerin bence bizim hep alakasiz ciktiAzı dişi hangisi canım? Ben hiç bilmiyorum şu dişlerin ismini :)) bizim şimdi altta 4 üstte 4 var.. Görünen de yok şimdi azılar mı gelecek yoksa köpek diller mi? Bi tek köpek dişlerin adını biliyorum.. Ağrı'sı var demek ki yavrumayaz da son Zaman'larda çok gazlı yine ondan mı uyuyamıyor acaba of dediğin gibi o mu bu mu derken yıl geçti :)))
Kiyamam ya hic dertleri bitmiyo disi gazi burun tikanikligi. Bi baslasalar dertlerini anlatmayaAzı dişi hangisi canım? Ben hiç bilmiyorum şu dişlerin ismini :)) bizim şimdi altta 4 üstte 4 var.. Görünen de yok şimdi azılar mı gelecek yoksa köpek diller mi? Bi tek köpek dişlerin adını biliyorum.. Ağrı'sı var demek ki yavrumayaz da son Zaman'larda çok gazlı yine ondan mı uyuyamıyor acaba of dediğin gibi o mu bu mu derken yıl geçti :)))
Su pankek var ya onu tam pankek gibi değilde unlü omlet gibi yaparsan incecik 4.5 tane çıkıyor zaten.ne kadar dursada yumuşacık kalıyor.benimki yumurta yemiyor.oyle veriyorum.yaglida degil.vermesi kolay.bi kaba koyarsin.verebilirsin.tabi yerse.muza alternatif.ayarları belli olmuyor çocukların.yer dersin yemez yemez dersin yerler.çok uzun sure değil etmekte yeter kaygilanma ama tedbir annedenkizlar sali sabahi gidiyoruz ya biz. sabah 7bucukta ucagimiz. simdi kizi kaldiricam mecbur. o an uyuyo oluyo genellikle. gerci belli olmaz da.
emziricem ve cikicaz cunku o saatte mumkun degil kahvalti etmez. ucakta memeyle odare edebilir mi? 1 bucuk saat yolculuk. normalde de 8 gibi kalkip emip tekrar yatip 11 gibi kahvalti ediyo. 11e kadar bi aksilik olmazsa coktan varmis oluruz.
ama yanima yine bisey almali miyim? ama ne alinir ki? muz mu alsam acaba baska turlu bisey olmazki. biberonda bisey icse alirdim. sut falan. memeyle idare edicez sanirim insallah sikinti olmaz
Evet alabiliyorsun sadece bazı yurtdışı uçuşlarında sıkıntı olabiliyor. Arkadaşım yanına sütünü sağıp almıştı. Tadına baktırmışlsr ispatlamak içinbebegin varsa sivi alabiliyorsun yanina canim. suluguna su koyup alicam bebek nasil icsin bardaktan sonucta :) bebekli yolculari sivi getirme hakki var yani.
muz alicam en mantiklisi o kasikla bir sey yedirmek evde bile cok zorken ucakta hic olmaz.
Tereciye tere satıyım bende. Unutmuşym senin olduğunu :).yanı karıştırdım herhalde :)))Tabi Can'ım biliyorum görülüyor ben fe üstünde durmuyorum zaten o yüzden çok azaldı, öyle aşırıya kaçmıyor dönerken mesela iki yapıyor sonra yine bırakıyor, olacak o Kadar, çok gördüm ben okulda öyşe çocuk alışkınım sadece bebeklerde görmemiştim benimki 9.aylıkken yaptı da o Zaman şaşırmıştım ama müdahale yok bende anlamaz zaten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?