Canım otit olabılurmı kıAaah ah nerde kesintisiz uykular. Bi daha olacak mi acaba oyle bisey:) bu gece bi uyandi 1.5 saat uyutmaya calistim. Oksuruk de uyutmuyo. Azi disi de aciyo galiba hep kulagini tuttu. O taraftaki disi zaten kabarmisti.
7 dis miii ne guzeeelCanim azi disi kopek disinin yanindakiler. Yani buyukler. Duru'nun da 7 tane dis var su an. ben dis siralamasiyla ilgili bi resim gormustum ona gore kopek disinden once azi cikiyor. Ama sirasi yok bu islerin bence bizim hep alakasiz cikti
Maralim oglunun anlayacagi dilden onu korkutmadan endiselendirmeden analtsana onunla konusmamasi gerektigini. belki konusmazsa o cocuk da kendiliginden birakir bulasmayi artik.gelincikgibi im hani ogluma bi çocuk kotu davraniyir demsitim ya , ayni sinfitalardi onceden ben oglumu elindne kurtarmakl için sinif degistim simdi ama hala yani okuldalar , anneside kiziyor dovuyor galiba demistim
ben ogluma ayakkabi aldim,oda gitmis bu sozde arkadasina annem bana ayakkabi aldi seni hizli kosup gecicem fln emis
sen o ayakkabilari giymeyecekisn diye tehdit etmis çocugumu, olulda olani biteni hiç bana demez oglum ama bunu dedi demmekki etkilendi ki soyledi kuzum
neyse bende annesine mesaj attip boyle boyle olmus konusrmusun oglunla diye
psikolog onerdim
annesi çocuk ikiside diye cevap vermis
napicam ben bui çocukla,bana okul degistirmek disinda bi çozum soyle lutfen(
evet canim uzun sure degil allahtan. pankek yaptim ona hic yemedi. ekmek aliyim yanima bi de bak onu yiyor.Su pankek var ya onu tam pankek gibi değilde unlü omlet gibi yaparsan incecik 4.5 tane çıkıyor zaten.ne kadar dursada yumuşacık kalıyor.benimki yumurta yemiyor.oyle veriyorum.yaglida degil.vermesi kolay.bi kaba koyarsin.verebilirsin.tabi yerse.muza alternatif.ayarları belli olmuyor çocukların.yer dersin yemez yemez dersin yerler.çok uzun sure değil etmekte yeter kaygilanma ama tedbir anneden
Ana okulunda canım. Öğretmenler ceza veriyor sadece. Sadece benim olanda deıl başka çocukla rıda tehdit ediyor.oglumun arkadaşı okula gelmek iste mıyor. Bemımkıyle oynuyor diye ona vuruyor muş. Kimse oynyayamazmış sadece onun arkadaşıymş.Almıyor Canm, her şeyi denedim, daha ilk ayında alıştırmaya çalışmıştım sütüm çok sağıp vereyim diye ama yok ne emzik ne biberon hala deniyorum ama almıyor..
Hatırlıyorum Canm o çocuğu, o Zaman'da demiştim ya o çocuğun annesi müdahale etmesi gerekiyor, ve tabi okuldaki öğretmenleri yoksa düzelme olmaz her şey daha da beter olur.. Yani aslında olnuyorsa o çocuk okul değiştirmesi gerekiyor senin oğlun değil çok kızıyorum böyle öğretmenler bişi yapmayınca.. Bi de tabi daha önce dediğim gibi senin oğlanın öz güvenini artırabileceğin şeyler yapman lazım, şimdi sana anlatmasının sebebi artık bir çözüm bulunmasını istemesidir, o da bıkmış artık o tehditlerden.. Henüz 1. Sınıfta değildi demi?
Oğlum konuşmuyor cnm. Onu arkadaş görmüyorMaralim oglunun anlayacagi dilden onu korkutmadan endiselendirmeden analtsana onunla konusmamasi gerektigini. belki konusmazsa o cocuk da kendiliginden birakir bulasmayi artik.
9 günde 2.5 kilo verdim ve hiç kaçamak yapmadım epey alıştım diyete vücudum da gözle görülür incelmeler oldu bugün ara verdim yarın devam edeceğim midem küçülmüş hemen doyuyorum yaza kadar hedef kiloma ulaşmam lazım uzun bir zaman var çok sıkmadan kasmadan yaza kadar devam..karatay diyeti yapanlar verdiği kilodan fazlasını gösteriyor falan diye okumuştum 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi inceliyormuşsunEvet öyle yapıyorum akşam yemiyorum ama mekik çekmem lazım onu yapamıyorum akşama kadar at gibi koşturuyorum zaten pazartesi bir daha tartilcagim
Ana okulunda canım. Öğretmenler ceza veriyor sadece. Sadece benim olanda deıl başka çocukla rıda tehdit ediyor.oglumun arkadaşı okula gelmek iste mıyor. Bemımkıyle oynuyor diye ona vuruyor muş. Kimse oynyayamazmış sadece onun arkadaşıymş.
Az önce sinema yaptık. Oğlum o çocuk oldu ben oglum oldum fln rol yaptık
Bana bağırdı oynama diye. Ittirdı defalarca beni.içim gitti çok kötü oldum. Öğretmen ceza vermejden başka .annesi güzellikle yada kızarak konuş makdan başka napabılırkı. Herkes çocuktur diyor eşim bile.ben bu çocuğu görünce nefes alışveriş im değişiyor,yuzum düşüyor birden
Hasta olucam onun yüzünden yeminle benimkide çocuk otekide çocuk. Hiç aklına bile gelmez sen bunu gütme yapma demek. En kötü ihtimal anne bende istiyorum o ayakkabıdan der bana
Canım benim göbegım gitmişti9 günde 2.5 kilo verdim ve hiç kaçamak yapmadım epey alıştım diyete vücudum da gözle görülür incelmeler oldu bugün ara verdim yarın devam edeceğim midem küçülmüş hemen doyuyorum yaza kadar hedef kiloma ulaşmam lazım uzun bir zaman var çok sıkmadan kasmadan yaza kadar devam..karatay diyeti yapanlar verdiği kilodan fazlasını gösteriyor falan diye okumuştum 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi inceliyormuşsunMaRaL_
verdiğin 8 kilo sende neler değiştirmişti görüntü olarak fazla mı görünüyordun
3çocuk tan sonra göbek kısmısı normal )))) maralım eritirsin yine göbeğiniCanım benim göbegım gitmişti
1.63 boya 54 kg olunca millet anoreksı muamelesi yapıyor du:)))).kilom zaten çok deildıde ıkı doğumda n kalma göbek sorunum vardı benım
Şimdi de var oyyyyy oyyyyyy
Evet başka okulda kimse oğluma öte gıt demeyecek diye bu şey yok :) o aklımda zaten bide okulumuz çok iyi, bunu ablasına ve küçüğe yapamam. Okul dehiştimi herkes çıkar o okuldan.Bence okul değiştirmek çözüm değil Maral, dediğin gibi çocuk evet bunlar ama tehdit de çocuğa yakışmayan ve şiddet içeren bir davranış sonuçta, o çocuk onu başkalarından gördüğü ve öğrendiği için yapıyor yoksa kendi akıl edemez.. Senin için en önemli olan oğlunun konuşması, sen de ona korkmamayı öğreteceksin.. Rolleri değişmeniz çok güzel olmuş :) sen şimdi oğlun olduğu için üzülüyorsun ama bununla da baş etmeyi öğrenmesi lazım yoksa hayatı boyunca kaçacak..
Yok ıste ikiden sonra kız gibi olmuştum. Şu an yapmıyorum diyet. Yapsam gıdeer bılıyorum3çocuk tan sonra göbek kısmısı normal )))) maralım eritirsin yine göbeğini
Ya ben bu karatayın diyetini okudum internetten ne kadar sağlam bilgi bilmem ama tam anlayamadım.. Ekmek makarna falan yok diyor bol yumurta ben zaten öyleyim onun dışında neye dikkat etmem lazım ki? Ben bir haftadır karın ve bacak egzersizleri yapıyorum kilom aynı ama herkes incelmişsin diyor ayyy Bi seviniyorum ki o Zaman :)))Yok ıste ikiden sonra kız gibi olmuştum. Şu an yapmıyorum diyet. Yapsam gıdeer bılıyorum
Benim tanıdığım dört sezeryandan sonra kız gibi oldu valla Karatay la. Çok sıkı yaptı ama.
Canım uçakta hamburger dağıtıyorlar ya içinde kaşar peynirle marul var o hamburger ekmeği ve içindeki kaşar çok yumuşak oluyor onlardan minik parçalar koparıp koyarsın ağzına bence@vdm kofteyi sulu kofte seklinde yiyor anca canim.
@hebelee tost cok kuru gelir yiyemezki.
neyse ya alt tarafi 1 bucuk saat yolculuk. zaten normalde de o kadar erken yapmiyor kahvaltisini. anormal bi durum olursa ucak hava sartlarindan vs inemez havada cok kalirsa hostesten isterim biseyler ac kalmaz herhalde :))
vahide1204 Mis lily sagolun guzel fikirleriniz icin hepsi aklimda olsun :) insallah hic birine gerek kalmaz da uyur temennim o tabiiki :)
Ekmek makarna şeker pirinç pilavı. Her türlü hamur işi yasakYa ben bu karatayın diyetini okudum internetten ne kadar sağlam bilgi bilmem ama tam anlayamadım.. Ekmek makarna falan yok diyor bol yumurta ben zaten öyleyim onun dışında neye dikkat etmem lazım ki? Ben bir haftadır karın ve bacak egzersizleri yapıyorum kilom aynı ama herkes incelmişsin diyor ayyy Bi seviniyorum ki o Zaman :)))
Yok sanmiyorum canim aglamasi huysuzlugu yok.Canım otit olabılurmı kı
Cikar canim yavas yavas rahatca cikarsin da insallah7 dis miii ne guzeeel
bizim daha altta iki tane var anca onu da toplamda iki ayda zor cikardi. daha cok yolumuz var bizim
demekki sezeryanda olsa göbek kalıcı değil helal ollsun kadınaYok ıste ikiden sonra kız gibi olmuştum. Şu an yapmıyorum diyet. Yapsam gıdeer bılıyorum
Benim tanıdığım dört sezeryandan sonra kız gibi oldu valla Karatay la. Çok sıkı yaptı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?