2015 Şubat Anneleri

dayanbiliyorsan iki öğün yiyeceksin yoksa 3 öğün akşam en geç 8 de yeme kısmı bitecek şekersiz çay kahve içebiliyorsun günde 2 litre su
uykuda salgınan leptin hormonu yağları yakıyormuş o yüzden akşam 8 den sonra yemek yasak direk yağa çeviriyor yediklerin aslında işin özü az yiyeceksin peygamber efendimiz buyurmuş midenin 3/1 ni su ile 3/1 ni yemekle diğer 3/1 ise boş bırakın ...sofradan doymadan kalksak akşamda yemesek zamanla kilo falan kalmaz işte tutabilsek boğazımızı

off içim parçalandı okuyunca rabbim beterinden saklasın nasılda ağlamıştır kuzucuk hastaneye mi gitsen acaba merhem falan verir yada eczaneye iyileşmesi kolay olur

off içim parçalandı okuyunca rabbim beterinden saklasın nasılda ağlamıştır kuzucuk hastaneye mi gitsen acaba merhem falan verir yada eczaneye iyileşmesi kolay olur
çok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardan
Şimdi uyuyor iyi baya
Bi kaç gün eziyeti ni çekecez artık
Allah beterinden korusun inş

çok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardan
Şimdi uyuyor iyi baya
Canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın Nasıl korkmuşsunuzdur ikiniz de

Yani mesela sabah ve akşam yesem, ARalarda işye meyve bilmem nr serbesttir herhalde.. Sadece akşam meyve yenmesin diyor sanırım.. Bir de tatlı tamamen sınıf galiba.. Zor iş, emzirdiğim için de acıkıyorum ama en azından ekmek hamurişi makarnayı falan kesmeye çalışırım hepsini de çok seviyorum ama 8-9 kilo daha gitse mükemmel olur.. Hızlı kilo verdiriyor mu bu diyet?

Canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın Nasıl korkmuşsunuzdur ikiniz de
Saol canım
Çok korktum eşimde bana kızdı bakmıyomuşum. Hep kucakta taşı yerde üşüme sin düşmesin dıyo
Kucakta çocuk mu büyür. Bende o lüx nerdeee
Sanki ılk çocuk ötekilerde az görüyordu çocukları bunda tadına vardı çoçuk sevmenin
Görmemiş in oğlu olmuş tutmuş şeyını koparmış misali :)

Son düzenleme:
Kitabını al oku canım. Harfi harfine uygularsan iki ay sürmez o kg. Ama kaçamak yok hızlı kılo vermek istiyorsan

Gecmis olsun canim agiz bolgesi cabuk iyilesiyor genelde insallah iz kalmaz

Benimde incelmeye ihtiyacım var aslında çok iyi vermişsin benim bir ayda vermek istediğim kilo 2,5 kg bu hafta alışma haftasıydı abur cuburu bıraktım akşam yemedim ve daha az yemek yedim yaptığım bu bakalım ne olacak sonu uff beni eşim kandırıyor alıyor güzel şeyler gelde yeme bide ısrar ediyor

Ben de 40 gündür karatay diyeti yapıyorum
Ödem hariç totalde 6 kg verdim.
Ödem hariç diyorum çünkü onu bikaçgün önce atmıştım zaten.
Dikkat ettiğim bir dönemde başladm karataya ve 6 kilo verdim.
Hala devam ediyorum.
40 günde 3 defa misafirliğe gttm ve iyi yedim tatlısıyla hamurişiyle.
70.5dum şimdi 64.5 oldum.
Elbetteki farkediliyor herkes iyi verdin diyor.
Şimdi de pilates ve squat yapıyorum.
Ebru şallının pilates 1 videosunu yapıyorum baştan sona.
100 tane de squat.
Yarın ki hedefim 64ü görmek bakalm.
4 kilo daha versem normalim
8 kilo versem tam fitim:))
Şimdilik ilk hedefim sıkı bir şekilde 4 kilo vermek
Diğer 4 kiloda esneklik yapabilirim
1 hafta boyunca akşamları sadece balık salata yedim çok hızlı verdim o ara.
Bulgur sağlıklı olsa da zayıflamak isterken yemeyin
Bulgur yediğim hafta zayıflamam yavaştı.
Sabah 9dan önce tereyağlı 3 yumurta 1 avuç peynir zeytin 1 bardak ceviz yedim.
Akşam da 5 6 gbi sulu yemek bakliyat bakık salata et salata yoğurt şeklinde beslendm
Aç kalmadım gayet yetti. Doyana kadar yiyorum
Hala emziriyorum
İlk hafta sanki süt azmış gibi gelebilir ama vücut alışnca fark yok.

Çok geçmiş olsn cnm iz kalmaz çabuk iyileşir.
Sürekli kuacğında tut diyen bir koca da ben de var.
Ama yardım etmek yok nasıl olacak o iş bilmiyorum:)

meyve sabah yenecek bir porsiyon kilo kısmı kşiye göre değişir herhalde ama önemli olan yavaş kalıcı kilo vermek geri gelmesin gidenler :)

Şimdi uyuyor iyi baya
kiyamamm cok gecmis olsun
cani cok yanmistir yavrum benim kiyamam. iz kalacagini sanmam ama icin rahat etmezse yarin gotur doktora bi.

oy ne guzel masallah. insallah diledigin kiloya ulasirsin canim.
ben 63 ile hamile kaldim su an 64-65 arasi oynuyo surekli. ama gobegim loplop oldu vucudum kotu oldu bi 3-4 kilo versem ve pilates yapsam super olur.
bu diyeti uygulayayim ama tatli konusunds dertliyim. normalde duskun degildim ama emzirmeden dolayi icim cekiliyo resmen tatli cekiyo canim cok fena.

simdi de hamurisi pilav makarna tuketmiyorum. cok nadir bulgur pilavi o kadar. ekmek de sadece kahvaltida abartmadan.
ama iste tatli yok mu o tatli. hayatta recel agzina surmeyen ben kahvaltida deli gibi recel yiyorum ya.

Tostu tereyağlı bol kaşarlı yumuşak yapmaya çalışıyorum yiyebiliyor bencede biraz sert oluyor ama çok seviyor MaRaL_ yeb4 benimkide sade yoğurt seviyor yada ben son zamanlarda favorim tahin kuru kayısı ve ceviz karışımı yapıyorum onuda seviyor hazır yoğurt iyi marka bişey aldım onuda yiyor Evet sağlıklı olmadığını söylüyorlar verdiğim en kötü şey bu olsun :)) @BRBB

iyi vermişsin cnm bende 1 ayı tamamladıgımda 5-6 kilo vermiş olmayı istiyorum sonraki 5 kiloyuda çok kasmadan veriyim yaza kadar diyorum
dün çok sıkıldım yumurta yemekten motivem yerlerdeydi bugün ara verdim canım ne istediyse yedim yarın devam edeceğim kaçamak yapmamam gerekirdi ama tamamen bırakırım diye korktum

Tatlı krizi kan şekerinin sürekli çıkıp inmesinden dolayı oluyor
Sabah bu şekilde kahvaltı yaptın mı alışıyor vücut istek kalmıyor.
İnsülin direncini kırdın mı gerisi geliyor zaten.
Sıkı yaptığımda gün içinde asla tatlı yemiyorum.
Pişmiş patates havuç filan da yemiyorum.
Ben 56 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim
68 oldum doğumdan sonra. 40ımdan sonra 66 idim. Sonra kendimi tatlıya verdim 75 i gördüm en fazla.
Tekrar dikkat ettim uzunca bir süre kadar ama sıkı değildi ozmana kadar 70.5 a indim karatayla da 64.5 oldum.
Tam ideal kiloma inene kadar devam etcem evet göbek sarkıyor ne olursa olsun ayaktayken olmasa da oturuken bariz yumuşak.
Onu da sporla anca eritirz.

Karatay benim için zor olmuyor çünkü yumurtayı seviyorum ben günün her öğünü yiyebilirim.
Hamileykende hergün mutlaka 2 yumurta ve ceviz yedim emziklilik dönemde de öyle
Diyetle birlikte şimdi 3 taneye çıkardım hatta.
Tok tutuyor gerçekten ve dinç oluyor insan halsizlk yorgunluk olmuyor.
En iyi motivasyon biraz kilo verince fiziğin düzgünleşmesi be eski kıyafetleri yavaş yavaş giyebilmek.
Ondan sonra zaten bırakmak gelmiyor içinden hatta spor a sarıyorsun daha sıkı ve fit olmak adına.

Walla helal olsun ben de yapcam çok pis gaza geldim sayende :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…