Ya ben bu karatayın diyetini okudum internetten ne kadar sağlam bilgi bilmem ama tam anlayamadım.. Ekmek makarna falan yok diyor bol yumurta ben zaten öyleyim onun dışında neye dikkat etmem lazım ki? Ben bir haftadır karın ve bacak egzersizleri yapıyorum kilom aynı ama herkes incelmişsin diyor ayyy Bi seviniyorum ki o Zaman :)))
Kızlar hakan tabure nin altında demir var yarım çember gıbı düşünün. Oraya çenesını vurmasıyla üst dişlerı alt dudağını kesti. Öyle çok kanadıki yarım saat belki dındıremedım. Bütün dişler kesmiş kan fışkırıyor du resmen.hepsinın izi var
Şimdi şiş dudağı. Bişey ağzına sokarsa kanıyor yine azcık
Dudak paramparça resmen. İz kalırmı ki napacağımı şaşırdım
çok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardanoff içim parçalandı okuyunca rabbim beterinden saklasın nasılda ağlamıştır kuzucuk hastaneye mi gitsen acaba merhem falan verir yada eczaneye iyileşmesi kolay olur
Canım yaa çok geçmiş olsunçok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardan
Şimdi uyuyor iyi baya
Bi kaç gün eziyeti ni çekecez artık
Allah beterinden korusun inş
Yani mesela sabah ve akşam yesem, ARalarda işye meyve bilmem nr serbesttir herhalde.. Sadece akşam meyve yenmesin diyor sanırım.. Bir de tatlı tamamen sınıf galiba.. Zor iş, emzirdiğim için de acıkıyorum ama en azından ekmek hamurişi makarnayı falan kesmeye çalışırım hepsini de çok seviyorum ama 8-9 kilo daha gitse mükemmel olur.. Hızlı kilo verdiriyor mu bu diyet?dayanbiliyorsan iki öğün yiyeceksin yoksa 3 öğün akşam en geç 8 de yeme kısmı bitecek şekersiz çay kahve içebiliyorsun günde 2 litre su
uykuda salgınan leptin hormonu yağları yakıyormuş o yüzden akşam 8 den sonra yemek yasak direk yağa çeviriyor yediklerin aslında işin özü az yiyeceksin peygamber efendimiz buyurmuş midenin 3/1 ni su ile 3/1 ni yemekle diğer 3/1 ise boş bırakın ...sofradan doymadan kalksak akşamda yemesek zamanla kilo falan kalmaz işte tutabilsek boğazımızı
Saol canımCanım yaa çok geçmiş olsunAllah beterinden saklasın Nasıl korkmuşsunuzdur ikiniz de
Kitabını al oku canım. Harfi harfine uygularsan iki ay sürmez o kg. Ama kaçamak yok hızlı kılo vermek istiyorsanYani mesela sabah ve akşam yesem, ARalarda işye meyve bilmem nr serbesttir herhalde.. Sadece akşam meyve yenmesin diyor sanırım.. Bir de tatlı tamamen sınıf galiba.. Zor iş, emzirdiğim için de acıkıyorum ama en azından ekmek hamurişi makarnayı falan kesmeye çalışırım hepsini de çok seviyorum ama 8-9 kilo daha gitse mükemmel olur.. Hızlı kilo verdiriyor mu bu diyet?
Gecmis olsun canim agiz bolgesi cabuk iyilesiyor genelde insallah iz kalmazKızlar hakan tabure nin altında demir var yarım çember gıbı düşünün. Oraya çenesını vurmasıyla üst dişlerı alt dudağını kesti. Öyle çok kanadıki yarım saat belki dındıremedım. Bütün dişler kesmiş kan fışkırıyor du resmen.hepsinın izi var
Şimdi şiş dudağı. Bişey ağzına sokarsa kanıyor yine azcık
Dudak paramparça resmen. İz kalırmı ki napacağımı şaşırdım
Benimde incelmeye ihtiyacım var aslında çok iyi vermişsin benim bir ayda vermek istediğim kilo 2,5 kg bu hafta alışma haftasıydı abur cuburu bıraktım akşam yemedim ve daha az yemek yedim yaptığım bu bakalım ne olacak sonu uff beni eşim kandırıyor alıyor güzel şeyler gelde yeme bide ısrar ediyor9 günde 2.5 kilo verdim ve hiç kaçamak yapmadım epey alıştım diyete vücudum da gözle görülür incelmeler oldu bugün ara verdim yarın devam edeceğim midem küçülmüş hemen doyuyorum yaza kadar hedef kiloma ulaşmam lazım uzun bir zaman var çok sıkmadan kasmadan yaza kadar devam..karatay diyeti yapanlar verdiği kilodan fazlasını gösteriyor falan diye okumuştum 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi inceliyormuşsunMaRaL_
verdiğin 8 kilo sende neler değiştirmişti görüntü olarak fazla mı görünüyordun
Çok geçmiş olsn cnm iz kalmaz çabuk iyileşir.Saol canım
Çok korktum eşimde bana kızdı bakmıyomuşum. Hep kucakta taşı yerde üşüme sin düşmesin dıyo
Kucakta çocuk mu büyür. Bende o lüx nerdeee
Sanki ılk çocuk ötekilerde az görüyordu çocukları bunda tadına vardı çoçuk sevmenin
Görmemiş in oğlu olmuş tutmuş şeyını koparmış misali :)
meyve sabah yenecek bir porsiyon kilo kısmı kşiye göre değişir herhalde ama önemli olan yavaş kalıcı kilo vermek geri gelmesin gidenler :)Yani mesela sabah ve akşam yesem, ARalarda işye meyve bilmem nr serbesttir herhalde.. Sadece akşam meyve yenmesin diyor sanırım.. Bir de tatlı tamamen sınıf galiba.. Zor iş, emzirdiğim için de acıkıyorum ama en azından ekmek hamurişi makarnayı falan kesmeye çalışırım hepsini de çok seviyorum ama 8-9 kilo daha gitse mükemmel olur.. Hızlı kilo verdiriyor mu bu diyet?
Ben de 40 gündür karatay diyeti yapıyorum
Ödem hariç totalde 6 kg verdim.
Ödem hariç diyorum çünkü onu bikaçgün önce atmıştım zaten.
Dikkat ettiğim bir dönemde başladm karataya ve 6 kilo verdim.
Hala devam ediyorum.
40 günde 3 defa misafirliğe gttm ve iyi yedim tatlısıyla hamurişiyle.
70.5dum şimdi 64.5 oldum.
Elbetteki farkediliyor herkes iyi verdin diyor.
Şimdi de pilates ve squat yapıyorum.
Ebru şallının pilates 1 videosunu yapıyorum baştan sona.
100 tane de squat.
Yarın ki hedefim 64ü görmek bakalm.
4 kilo daha versem normalim
8 kilo versem tam fitim:))
Şimdilik ilk hedefim sıkı bir şekilde 4 kilo vermek
Diğer 4 kiloda esneklik yapabilirim
1 hafta boyunca akşamları sadece balık salata yedim çok hızlı verdim o ara.
Bulgur sağlıklı olsa da zayıflamak isterken yemeyin
Bulgur yediğim hafta zayıflamam yavaştı.
Sabah 9dan önce tereyağlı 3 yumurta 1 avuç peynir zeytin 1 bardak ceviz yedim.
Akşam da 5 6 gbi sulu yemek bakliyat bakık salata et salata yoğurt şeklinde beslendm
Aç kalmadım gayet yetti. Doyana kadar yiyorum
Hala emziriyorum
İlk hafta sanki süt azmış gibi gelebilir ama vücut alışnca fark yok.
kiyamamm cok gecmis olsunçok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardan
Şimdi uyuyor iyi baya
Bi kaç gün eziyeti ni çekecez artık
Allah beterinden korusun inş
oy ne guzel masallah. insallah diledigin kiloya ulasirsin canim.Ben de 40 gündür karatay diyeti yapıyorum
Hala devam ediyorum.
100 tane de squat.
Akşam da 5 6 gbi sulu yemek bakliyat bakık salata et salata yoğurt şeklinde beslendm
Hala emziriyorum
Ben de 40 gündür karatay diyeti yapıyorum
Hala devam ediyorum.
100 tane de squat.
Hala emziriyorum
Tatlı krizi kan şekerinin sürekli çıkıp inmesinden dolayı oluyoroy ne guzel masallah. insallah diledigin kiloya ulasirsin canim.
ben 63 ile hamile kaldim su an 64-65 arasi oynuyo surekli. ama gobegim loplop oldu vucudum kotu oldu bi 3-4 kilo versem ve pilates yapsam super olur.
bu diyeti uygulayayim ama tatli konusunds dertliyim. normalde duskun degildim ama emzirmeden dolayi icim cekiliyo resmen tatli cekiyo canim cok fena.
simdi de hamurisi pilav makarna tuketmiyorum. cok nadir bulgur pilavi o kadar. ekmek de sadece kahvaltida abartmadan.
ama iste tatli yok mu o tatli. hayatta recel agzina surmeyen ben kahvaltida deli gibi recel yiyorum ya.
Karatay benim için zor olmuyor çünkü yumurtayı seviyorum ben günün her öğünü yiyebilirim.iyi vermişsin cnm bende 1 ayı tamamladıgımda 5-6 kilo vermiş olmayı istiyorum sonraki 5 kiloyuda çok kasmadan veriyim yaza kadar diyorum
dün çok sıkıldım yumurta yemekten motivem yerlerdeydi bugün ara verdim canım ne istediyse yedim yarın devam edeceğim kaçamak yapmamam gerekirdi ama tamamen bırakırım diye korktum
Walla helal olsun ben de yapcam çok pis gaza geldim sayende :))))Ben de 40 gündür karatay diyeti yapıyorum
Hala devam ediyorum.
100 tane de squat.
Hala emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?