2015 Şubat Anneleri

Walla helal olsun ben de yapcam çok pis gaza geldim sayende :))))
Yapalım cidden şimdi bu pazartesi de tekrar 1 hafta boyunca akşamalrı balık salata şeklinde yicem.
Tavsiye ederim hızlı veriliyor öyle.
Bıkmadan sabırla devam edin ama.
Fırında pişirin balığı kızartmayın ben öyle yedim.
Böylece göbek yağları eriyormuş.
1 hafta da hemen incelmeyi fark edersiniz zaten eğer tam tamına uyarsanız.
Bir de kahvaltı geçe kalmamamalı en geç 9 da yenmeli.
Geç kahvaltı kilo yapar.

dun kizimin kuran kursu hocasi aradi, bugunden için seminerleir varmis kizi gitmek istemiyirmus size biraksam olurmu diye bende olur dedim
kizimla ya$it zaten
sabh birakdi ve gun içinde hiç sesi çikmadi kadinin
gece 11 gib gelirim demisti de bugunden için mi dedi pazardan içinmi onu dikkat etmemistim
mesaj çekeyim bari kiz uyudu diye

Vay be hiç sormadı mı kızının halini hatırını? Enteresaan...

beim çcouklarin okulu 8 30 basliyor, 7 30 da uyandirip hazirlarim
saat 8 de onlar sut ieçrken ben hizli bisekilde yumurtami yerdim saat geçiyor diye
e$imde ne acelen var sabah asabh bogaznderdine dusuyon derdi :)

hatta hiç unutmam ilk kahvalti tabgimi doldurudm boyle karataya uygun
esim bi bana bakdi bi tabaga guldu sen bunlami zayifluycan dedi
o kiloya dus ne istersen alcam deedi
ben dustum dedgi kiloya ama yan çizdi tabi
yok kiyafteli yok aç akrnina bilmemne unuttum gitti sonra artik hediye isini ben

ay bilemedim simdi yazsam yazmasammi uyudu diye
ne isine yaarayacakki uyudugunu bilmek
merak etse sorardi zaten

Yazma bence de onun sorması lazım
baskalarinada birakiyor , gece yatisina falan gidyor çocuk, ondan rahat herhalde
ben bi dr andevusuna gidyriul kirk ekr emesaj cekiyorum çocuklar duryormu diye
çocuklar deilde ben yoruyorum valla ev sahibini
alismis demekki akdin artik

Geçmiş olsun.ağız kısmı çok kanıyor ama iz kolay kolay kalmıyor.kendi disinin kesigi hic kalmaz meraklanma Allahin izniyle.Benimkilerde de oldu.bisey kalmadı

çok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardan
Şimdi uyuyor iyi baya
Bi kaç gün eziyeti ni çekecez artık
Allah beterinden korusun inş
Bi de bal sur dudaklarına.en hızlı hücre tamir ettiricisi balmis.ben kesiklere vs.bal surerim.ise yarıyor.sen bal veriyorsun.sur ara ara

Geçmiş olsun.ağız kısmı çok kanıyor ama iz kolay kolay kalmıyor.kendi disinin kesigi hic kalmaz meraklanma Allahin izniyle.Benimkilerde de oldu.bisey kalmadı
Büyük oğlum çok kanatırdı düşüp dudağını
Ama hiç böyle olmamıştı
İyi şimdi şükür

Benim Adnan Salih efendi kabağı da yememeye başladı bende kabağı kayık gibi oyup içine bizim yaptığımız karniyarigin içinden koydum üzerine yumurta kaşar ve dereotu karıştırıp koydum kiymasini yedi kabağı yine yemedi. Sabahta bayat ekmekleri yumurta kaşar rendesi süt ve dereotu karışıma buladım tereyagda kızarttım onu yedi bak. Bilginize ben çok beğendim tavsiye ederim (dereotu yazdan kurutulmuş )

Senınkıde buyur ne kaldı şurada ıkı yaşına:)
Doğum gününü z ne zaman
27 sinde ama önümüDeki h.sonu yapacaktık 30 da ama çok hasta 4-5 gündür ateşi yüksek,öksürük,gözü akıyor,burnu akıyor
Sanırım 10 yıl yaşlandım.

gunaydin kizlar.
iki gundur kulagim agriyor bu sabah daha frna napicam bilmiyorum disarisi da bembeyaz oldu. sali sabahi gidecegimizden supheliyim.

kulagima noldu simdi onu anlamadim ben offf. kulak egzamasi vardi bende kasinirdi cok acaba kasidim diye mi oldu. sadece sag kulagim zonkluyo arada. ve tutmak mumkun degil. yarina randevu yok ama doktor akraba zaten kbb bi ariycam bugun sorucam nasil yapalim diye. ama cok korkuyorum bisey yapar mi kulagima ilac mi verir

allahim ne zor bi agriymis. bebeklerimiz kulaklari agrirken ne kadar zorlaniyo demekki
allahin gucune gidecek de bu kar da nerden cikti ben simdi yarin hastaneye nasil gidicem. cocugu birakamicam cunku annemlerin evinden arabayla inemiyolar cok kar yaginca. esim calisiyo onu napicaz of hic bilmiyorum hic.

buna da sukur vardir bi hayir ama cok canim yaniyor ve daha bir suru isim var

Geçmiş olsun Canm, egzamafan öyle ağrı olmaz ama sanırım bende de egzama var ama ağrı olmadı hiç öyle.. Havalar çok soğuk dışarı çıktın üşüttün falan mı? Git ama doktora kızı ama soğuğa çıkarmak zorunda kalmasan keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…