Yapalım cidden şimdi bu pazartesi de tekrar 1 hafta boyunca akşamalrı balık salata şeklinde yicem.Walla helal olsun ben de yapcam çok pis gaza geldim sayende :))))
Vay be hiç sormadı mı kızının halini hatırını? Enteresaan...dun kizimin kuran kursu hocasi aradi, bugunden için seminerleir varmis kizi gitmek istemiyirmus size biraksam olurmu diye bende olur dedim
kizimla ya$it zaten
sabh birakdi ve gun içinde hiç sesi çikmadi kadinin
gece 11 gib gelirim demisti de bugunden için mi dedi pazardan içinmi onu dikkat etmemistim
mesaj çekeyim bari kiz uyudu diye
beim çcouklarin okulu 8 30 basliyor, 7 30 da uyandirip hazirlarimYapalım cidden şimdi bu pazartesi de tekrar 1 hafta boyunca akşamalrı balık salata şeklinde yicem.
Tavsiye ederim hızlı veriliyor öyle.
Bıkmadan sabırla devam edin ama.
Fırında pişirin balığı kızartmayın ben öyle yedim.
Böylece göbek yağları eriyormuş.
1 hafta da hemen incelmeyi fark edersiniz zaten eğer tam tamına uyarsanız.
Bir de kahvaltı geçe kalmamamalı en geç 9 da yenmeli.
Geç kahvaltı kilo yapar.
yok valla ses çikmadi hiçVay be hiç sormadı mı kızının halini hatırını? Enteresaan...
Yazma bence de onun sorması lazımay bilemedim simdi yazsam yazmasammi uyudu diye
ne isine yaarayacakki uyudugunu bilmek
merak etse sorardi zaten
baskalarinada birakiyor , gece yatisina falan gidyor çocuk, ondan rahat herhaldeYazma bence de onun sorması lazım
Onların. Daha haberi olmaz dişten falan. Afacanlık peşinde.2 yas civari dis olayi bityor( sanioyordum )
bide en ark azilar varmis meger :) 6 yas civari çikiyor:)
Geçmiş olsun.ağız kısmı çok kanıyor ama iz kolay kolay kalmıyor.kendi disinin kesigi hic kalmaz meraklanma Allahin izniyle.Benimkilerde de oldu.bisey kalmadıKızlar hakan tabure nin altında demir var yarım çember gıbı düşünün. Oraya çenesını vurmasıyla üst dişlerı alt dudağını kesti. Öyle çok kanadıki yarım saat belki dındıremedım. Bütün dişler kesmiş kan fışkırıyor du resmen.hepsinın izi var
Şimdi şiş dudağı. Bişey ağzına sokarsa kanıyor yine azcık
Dudak paramparça resmen. İz kalırmı ki napacağımı şaşırdım
Bi de bal sur dudaklarına.en hızlı hücre tamir ettiricisi balmis.ben kesiklere vs.bal surerim.ise yarıyor.sen bal veriyorsun.sur ara araçok ağladı cnm. Eşim yokdu. Bide arkadaşın kızı bende kıpırdayamadım bi yere çocuk lardan
Şimdi uyuyor iyi baya
Bi kaç gün eziyeti ni çekecez artık
Allah beterinden korusun inş
Unutmazsam sureyim benim vermedugum yokki :)))Bi de bal sur dudaklarına.en hızlı hücre tamir ettiricisi balmis.ben kesiklere vs.bal surerim.ise yarıyor.sen bal veriyorsun.sur ara ara
Büyük oğlum çok kanatırdı düşüp dudağınıGeçmiş olsun.ağız kısmı çok kanıyor ama iz kolay kolay kalmıyor.kendi disinin kesigi hic kalmaz meraklanma Allahin izniyle.Benimkilerde de oldu.bisey kalmadı
Senınkıde buyur ne kaldı şurada ıkı yaşına:)Onların. Daha haberi olmaz dişten falan. Afacanlık peşinde.
Sen büyüttün tabii cocukları
27 sinde ama önümüDeki h.sonu yapacaktık 30 da ama çok hasta 4-5 gündür ateşi yüksek,öksürük,gözü akıyor,burnu akıyorSenınkıde buyur ne kaldı şurada ıkı yaşına:)
Doğum gününü z ne zaman
Geçmiş olsun Canm, egzamafan öyle ağrı olmaz ama sanırım bende de egzama var ama ağrı olmadı hiç öyle.. Havalar çok soğuk dışarı çıktın üşüttün falan mı? Git ama doktora kızı ama soğuğa çıkarmak zorunda kalmasan keşkegunaydin kizlar.
iki gundur kulagim agriyor bu sabah daha frna napicam bilmiyorum disarisi da bembeyaz oldu. sali sabahi gidecegimizden supheliyim.
kulagima noldu simdi onu anlamadim ben offf. kulak egzamasi vardi bende kasinirdi cok acaba kasidim diye mi oldu. sadece sag kulagim zonkluyo arada. ve tutmak mumkun degil. yarina randevu yok ama doktor akraba zaten kbb bi ariycam bugun sorucam nasil yapalim diye. ama cok korkuyorum bisey yapar mi kulagima ilac mi verir
allahim ne zor bi agriymis. bebeklerimiz kulaklari agrirken ne kadar zorlaniyo demekki
allahin gucune gidecek de bu kar da nerden cikti ben simdi yarin hastaneye nasil gidicem. cocugu birakamicam cunku annemlerin evinden arabayla inemiyolar cok kar yaginca. esim calisiyo onu napicaz of hic bilmiyorum hic.
buna da sukur vardir bi hayir ama cok canim yaniyor ve daha bir suru isim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?