Bilmiyorum ki Can'ım ama duvarlara bakıp güldüğü benim de tırstığım çok olmuşturAynen ya bazen poposu kafamda oluyor daha 40 kere pozisyon değiştiriyor. Geçen şey geldi aklıma tunamiydi o küçükken boş boş duvarlara bakan :)) benimkide köşelere bakiyordu
Canim gecmis olsun. Bi ihtimal disini sıkıyorsan ondan da olabilir. Annemin oyle olmustugunaydin kizlar.
iki gundur kulagim agriyor bu sabah daha frna napicam bilmiyorum disarisi da bembeyaz oldu. sali sabahi gidecegimizden supheliyim.
kulagima noldu simdi onu anlamadim ben offf. kulak egzamasi vardi bende kasinirdi cok acaba kasidim diye mi oldu. sadece sag kulagim zonkluyo arada. ve tutmak mumkun degil. yarina randevu yok ama doktor akraba zaten kbb bi ariycam bugun sorucam nasil yapalim diye. ama cok korkuyorum bisey yapar mi kulagima ilac mi verir
allahim ne zor bi agriymis. bebeklerimiz kulaklari agrirken ne kadar zorlaniyo demekki
allahin gucune gidecek de bu kar da nerden cikti ben simdi yarin hastaneye nasil gidicem. cocugu birakamicam cunku annemlerin evinden arabayla inemiyolar cok kar yaginca. esim calisiyo onu napicaz of hic bilmiyorum hic.
buna da sukur vardir bi hayir ama cok canim yaniyor ve daha bir suru isim var
Ilıadın damla varmı evdegunaydin kizlar.
iki gundur kulagim agriyor bu sabah daha frna napicam bilmiyorum disarisi da bembeyaz oldu. sali sabahi gidecegimizden supheliyim.
kulagima noldu simdi onu anlamadim ben offf. kulak egzamasi vardi bende kasinirdi cok acaba kasidim diye mi oldu. sadece sag kulagim zonkluyo arada. ve tutmak mumkun degil. yarina randevu yok ama doktor akraba zaten kbb bi ariycam bugun sorucam nasil yapalim diye. ama cok korkuyorum bisey yapar mi kulagima ilac mi verir
allahim ne zor bi agriymis. bebeklerimiz kulaklari agrirken ne kadar zorlaniyo demekki
allahin gucune gidecek de bu kar da nerden cikti ben simdi yarin hastaneye nasil gidicem. cocugu birakamicam cunku annemlerin evinden arabayla inemiyolar cok kar yaginca. esim calisiyo onu napicaz of hic bilmiyorum hic.
yok canim ne yazikki. bilmeden de bisey yapmak istemiyorum. yarina kadar dayanicam mecbur. parol ictim biraz dindi.Ilıadın damla varmı evde
Çocuk için olan
Günde sabah akşam burnuna ıkıser damla damlat her burun deliğine
bişey sorucam peki herşeyin doğalını nerden buluyorsun? doğal ürünler çok daha pahalı.Karatay benim için zor olmuyor çünkü yumurtayı seviyorum ben günün her öğünü yiyebilirim.
Hamileykende hergün mutlaka 2 yumurta ve ceviz yedim emziklilik dönemde de öyle
Diyetle birlikte şimdi 3 taneye çıkardım hatta.
Tok tutuyor gerçekten ve dinç oluyor insan halsizlk yorgunluk olmuyor.
En iyi motivasyon biraz kilo verince fiziğin düzgünleşmesi be eski kıyafetleri yavaş yavaş giyebilmek.
Ondan sonra zaten bırakmak gelmiyor içinden hatta spor a sarıyorsun daha sıkı ve fit olmak adına.
canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik?bişey sorucam peki herşeyin doğalını nerden buluyorsun? doğal ürünler çok daha pahalı.
Herşeyin doğalını bulamıyorum tabiki.bişey sorucam peki herşeyin doğalını nerden buluyorsun? doğal ürünler çok daha pahalı.
Maral merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama.Bir yaşından sonra biberonla sütdışında ne veriliyor? Sadece süt içinse bardakla içmiyorlar mı sütü? Benimki de biberon nedir bilmiyor da merak ediyorum.çok önemliyse ben de alıştırayım bu saatten sonra Nasıl yapacaksam artık.oyy oyyy bi daha çocuk yaparsan ilk gunden sok azgina biberonu
haftada bir falan sagip sutunu biberonla ver
buyu oglumda iki yil ugrastim biberon alsin diye yaslandim vallla
bunda hiç acimadim sokdum agzina biberonu
benide emiyor biberonda içiyor su an
sen baskasina veririsen bakmasi için bi iki gun direnir ama sonunda mecbur alir
kizimida abkicida alismsit isekiz aylikken
Oyy çok geçmiş olsun cnm.Geriden okuyarak geliyorum şimdi gördüm.İnşallah iz kalmadan iyileşir.Benim oğluma da oldu aynısı çok kanadı.Ama iz falan kalmadı geçti.Hakanın ki Nasıl bilmiyorum ama yarılmamışsa dudağı sadece diş izleri varsa geçiyor.Kızlar hakan tabure nin altında demir var yarım çember gıbı düşünün. Oraya çenesını vurmasıyla üst dişlerı alt dudağını kesti. Öyle çok kanadıki yarım saat belki dındıremedım. Bütün dişler kesmiş kan fışkırıyor du resmen.hepsinın izi var
Şimdi şiş dudağı. Bişey ağzına sokarsa kanıyor yine azcık
Dudak paramparça resmen. İz kalırmı ki napacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun cnm.Ağrı kesici içtin mi? Belki biraz rahatlatır seni doktora gidene kadar.gunaydin kizlar.
sagol canim evet ictim parol icebiliyorum ancak emzirdigim icin. sabahtan oglene kadar cok kotuydum de simdi dindi. agirmazsa gitmem yarin hastaneye burda oyle bi kar yagiyorki uzun zamandir gorulmedi boyle bir sey. sanirim ucus da iptal olacak bi iki gun.Geçmiş olsun cnm.Ağrı kesici içtin mi? Belki biraz rahatlatır seni doktora gidene kadar.
memleketin neresiydi canim?Herşeyin doğalını bulamıyorum tabiki.
Mesela yumurta aslında onu da bulurum da ki kızıma alıyorum.
Hergün kendim yemiyorum ama. Evet pahalı 1 tanesini 1 liradan satıyolar.
Sütümü burdan biyerden alıp yoğurdumu kendim mayalıyorum.
Tereyağı memleketten geliyor anneme ondan da ben alıyorum.
Zeytinyağı tatile gittiğimde balıkesirden alıyorum.
Fasülye de memleketten.
Mercimek de.
Et balık yiyorum genelde. Tavuk aldığım çok nadir.
Balığı pazardan takip ediyoruz sezonu ne ise hangisi ucuzlamışsa onu alırız.
Ozaman pahalı değil gayet ucuz oluyo akşama 1 salata 1 balık.
Peynir marketten.kızıma kendim yapıyorum ama
Zeytini annem yaptı. Bahçelerinden topladığı zeytinlerle.
Cevizi de hm marketten hem annemden alıyorum.
Bu sene hatta fındık da bahçeden di
Alerji bir iki kasıkta değilde miktar artınca tepki veriyor.bende iyiye yordum.bir ay daha beklemeye aldim.inşaallah yaşıyla beraber atar.
Erzurumluyum canm.memleketin neresiydi canim?
evet yumurta pahali bende tanesini 1 liraya aliyorum. kiza kullaniyorum daha cok. bende arada kahvaltida yiyorum. baska seyler icin lazim olunca marketten aliyorum.
bizim de findik bahceden geliyo cok sukut o konuda da sansliyim. memleket olmasa tarlalar bahceler ve bunlari yapan emekciler olmasa ne yapardik. allah razi olsun onlardan vallahi.
yok unuttum bakmadimAlerji bir iki kasıkta değilde miktar artınca tepki veriyor.bende iyiye yordum.bir ay daha beklemeye aldim.inşaallah yaşıyla beraber atar.
Öteki sorun ise minirin rağmen 2 mi uç Mu defa gölledi yine.nasıl moralim bozuldu anlatamam.çok iyi gidiyordu.usuttumu mu artık.yinede öncekine gore iyi.2 ay oldu.3 ay kullanıp bakicaz.daha bir ay dahâ var.baktin mi sen ne hormonu varmış ilacta.
valla kizim aldi biebronu oglum almadiMaral merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama.Bir yaşından sonra biberonla sütdışında ne veriliyor? Sadece süt içinse bardakla içmiyorlar mı sütü? Benimki de biberon nedir bilmiyor da merak ediyorum.çok önemliyse ben de alıştırayım bu saatten sonra Nasıl yapacaksam artık.
Hemşerim sayılırsın eşim erzurumlu annem erzurumlu bizde bazı şeyleri getiriyoruz ama çok kısıtlı yurtdışı olduğu icinErzurumluyum canm.
Fındık zeytin annemlerin yazlıktan.
Mercimek kaynvalidemden:)
Hayırlısı olsun cnm,Bikaçgün geç gitsen İstanbul'a bi sıkıntı olur mu ki? Türkiye'nin heryerinde havalar kötü bu aralar.Anlarlar herhalde seni.sagol canim evet ictim parol icebiliyorum ancak emzirdigim icin. sabahtan oglene kadar cok kotuydum de simdi dindi. agirmazsa gitmem yarin hastaneye burda oyle bi kar yagiyorki uzun zamandir gorulmedi boyle bir sey. sanirim ucus da iptal olacak bi iki gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?