2015 Şubat Anneleri

Canim gecmis olsun. Bi ihtimal disini sıkıyorsan ondan da olabilir. Annemin oyle olmustu

@AyazBeyaz dadera sagolun canlarim. oyle bi agri degil. nasil anlatsam kulak tikanir ya zonklar arada. oyle oluyor.

bende kulak egzamasi var yillardir. yani kulak ici kasiniyo cok ve arada kortizonlu damla kullaniyorum. geciyor sonra bi daha basliyor. egzama zaten illet bi sey.

bende tabi kulak cubuguyla sanirim temizlerken biraz da tatli tatli kasidim son zamanlarda. muhtemelen kulak kiri tikatti kulagi. oyle oluyomys. kulak cubugu kesinlukle kullanmamak gerekiyomus doktor demisti bunu.

hic disari cikmadim soguktan degildir dislerimi de eskisi kadar cok sıkmıyorum. kesin dedigim gibi oldu iltihap olmasin ya da zar zedelenmesin de oyle olsa agridan duramazdim herhalde. yine dayanabiliyorum sukur. yarina kadar sabredicem. esim sabah kv yi alicak getircek allahtan kar lastigi var da ana yoldan gider yolu uzatip. dedigim gibiyse kulagimi temizliycek muhtemelen. babama da olmustu aynisi.

bi de yolculuk stresi var. inanin boyle olacagini bilsem dayima derdim affet dayi kucuk cocukla karda kista gelemiyorum diye. ama aldim biletleri te ne zaman onceden. su an da disarda inanilmaz kar var ve cogu ucus bugun iptal. ama saliya kadar nolur bilmem.

bi iki gun gec giderim o sikinti degil. sadece havaalanina sabahin korunde cocukla gidip bekleyip donmek istemiyorum. iptal olacaksa olsun. allahtan esim havaalaninda calisiyo da her seyden onceden haberimiz oluyo.

ne cok konustum basinizi agrittim ama cok gerildim daha bavul hazirlancak vs utu yapilcak yemek yapilcak off of..

Ilıadın damla varmı evde
Çocuk için olan
Günde sabah akşam burnuna ıkıser damla damlat her burun deliğine

Ilıadın damla varmı evde
Çocuk için olan
Günde sabah akşam burnuna ıkıser damla damlat her burun deliğine
yok canim ne yazikki. bilmeden de bisey yapmak istemiyorum. yarina kadar dayanicam mecbur. parol ictim biraz dindi.

bişey sorucam peki herşeyin doğalını nerden buluyorsun? doğal ürünler çok daha pahalı.

bişey sorucam peki herşeyin doğalını nerden buluyorsun? doğal ürünler çok daha pahalı.
canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik?

bana sormamissin ama cevap veresim geldi :)
bende yumurta, sut ve tereyagini dogal aliyorum. yasadigim yerin avantaji biraz. yakin koylerde sut ve yumurta getiren cok insan var. yogurdumu ondan yapiyorym. tereyagin memleketi zaten buralar.
onun disinda balin da memleketi zaten. bi sekilde aliyoruz ama bal biraz pahali tabii. onu zaten ayda yilda bi aliyosun ilaclik bal olarak. peynir vs de burda cok iyi yapan firmalar var dogal urunler satan. ama peyniri cok alamiyorum oralardan dedigin gibi biraz pahali.

zeytinyagi konusunda da sansliyim her yil altinoluktan kendi toplayip ureten birinden aliyoruz yazliktan. tamamen saf z.yag.

onun disinda da her zaman pazara gitmeye calisirim. marketten de paketli gidalar almamaya calisirim. o sekilde dogal beslenmeye calisiyoruz biz elimizden geldigince..

bu arada hic gozukmuyosun artik :)

Herşeyin doğalını bulamıyorum tabiki.
Mesela yumurta aslında onu da bulurum da ki kızıma alıyorum.
Hergün kendim yemiyorum ama. Evet pahalı 1 tanesini 1 liradan satıyolar.
Sütümü burdan biyerden alıp yoğurdumu kendim mayalıyorum.
Tereyağı memleketten geliyor anneme ondan da ben alıyorum.
Zeytinyağı tatile gittiğimde balıkesirden alıyorum.
Fasülye de memleketten.
Mercimek de.
Et balık yiyorum genelde. Tavuk aldığım çok nadir.
Balığı pazardan takip ediyoruz sezonu ne ise hangisi ucuzlamışsa onu alırız.
Ozaman pahalı değil gayet ucuz oluyo akşama 1 salata 1 balık.
Peynir marketten.kızıma kendim yapıyorum ama
Zeytini annem yaptı. Bahçelerinden topladığı zeytinlerle.
Cevizi de hm marketten hem annemden alıyorum.
Bu sene hatta fındık da bahçeden di

Maral merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama.Bir yaşından sonra biberonla sütdışında ne veriliyor? Sadece süt içinse bardakla içmiyorlar mı sütü? Benimki de biberon nedir bilmiyor da merak ediyorum.çok önemliyse ben de alıştırayım bu saatten sonra Nasıl yapacaksam artık.

Oyy çok geçmiş olsun cnm.Geriden okuyarak geliyorum şimdi gördüm.İnşallah iz kalmadan iyileşir.Benim oğluma da oldu aynısı çok kanadı.Ama iz falan kalmadı geçti.Hakanın ki Nasıl bilmiyorum ama yarılmamışsa dudağı sadece diş izleri varsa geçiyor.

Geçmiş olsun cnm.Ağrı kesici içtin mi? Belki biraz rahatlatır seni doktora gidene kadar.

Geçmiş olsun cnm.Ağrı kesici içtin mi? Belki biraz rahatlatır seni doktora gidene kadar.
sagol canim evet ictim parol icebiliyorum ancak emzirdigim icin. sabahtan oglene kadar cok kotuydum de simdi dindi. agirmazsa gitmem yarin hastaneye burda oyle bi kar yagiyorki uzun zamandir gorulmedi boyle bir sey. sanirim ucus da iptal olacak bi iki gun.

memleketin neresiydi canim?
evet yumurta pahali bende tanesini 1 liraya aliyorum. kiza kullaniyorum daha cok. bende arada kahvaltida yiyorum. baska seyler icin lazim olunca marketten aliyorum.

bizim de findik bahceden geliyo cok sukut o konuda da sansliyim. memleket olmasa tarlalar bahceler ve bunlari yapan emekciler olmasa ne yapardik. allah razi olsun onlardan vallahi.

vahide1204
Sizin alerji ne alemde
Oğlan da ilaç işe yaradı mı gece çişine.bıraknayı denedin mi
Alerji bir iki kasıkta değilde miktar artınca tepki veriyor.bende iyiye yordum.bir ay daha beklemeye aldim.inşaallah yaşıyla beraber atar.
Öteki sorun ise minirin rağmen 2 mi uç Mu defa gölledi yine.nasıl moralim bozuldu anlatamam.çok iyi gidiyordu.usuttumu mu artık.yinede öncekine gore iyi.2 ay oldu.3 ay kullanıp bakicaz.daha bir ay dahâ var.baktin mi sen ne hormonu varmış ilacta.

Erzurumluyum canm.
Fındık zeytin annemlerin yazlıktan.
Mercimek kaynvalidemden:)

yok unuttum bakmadim
dr da vermeyince kaldi oyle
du hemn bakayim

valla kizim aldi biebronu oglum almadi
bardaklada anca 2 yasindan sonra içebildi pipetle, oncesinde içmiuordu n( gerçi benide emiyordu ama hiç sut içmedi 2 yasina kdr)
ama kizim da biberonu birakinca sut içtigi miktar azalmisti
yani biberonda 330 ml bitiryorsa bardkla 200 içiyor du maximum

ha su an benim oglan sut canavari oldugu için 300 ml lik bardagi da bitiryor versem 1 lt yi içer ama 6 yasinda

kuçukken beslemesi kolay oluyor biberonla
anneye kolaylik yani
benim bi arkadasim annesinin evinde çocuga ne içerse biberonla veruiyormus dokmesin diye, 6ve 9 yasinda çocuklari
ha suda avr çocuga bardak vermezsen doker diye zor ogrenir dokmemeyi
benim oglum dokmezdi içerdi, iki yas buyuk komsumun kizi dokerdi içince annesi evde hiç vermiyormus dokuyor diye
bize gelince içemezdi çocuk biberonsuz :)

karman çorman oldu ama
kisa ozet 1-2 yas arasi beslenmesi kolay olsun diye
simdiye kdr almadiysa bundan sonrada almaz bence bosuna kafa yorma :))

Erzurumluyum canm.
Fındık zeytin annemlerin yazlıktan.
Mercimek kaynvalidemden:)
Hemşerim sayılırsın eşim erzurumlu annem erzurumlu bizde bazı şeyleri getiriyoruz ama çok kısıtlı yurtdışı olduğu icin

Selam kızlar nasılsınız ay bi fırsat bulup yazamıyorum
yeb4 Can'ım ilaçlar Nasıl geldi ben bugün sabah bi kalktım regl olmuşum demek ki ağrım ondanmış MaRaL_ sen nasılsın çocuklar Nasıl ?

Hayırlısı olsun cnm,Bikaçgün geç gitsen İstanbul'a bi sıkıntı olur mu ki? Türkiye'nin heryerinde havalar kötü bu aralar.Anlarlar herhalde seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…