2015 Şubat Anneleri

Bu gece sag tarafi agriyo Duru'nun. Insallah kulak degildir. Yavrum sabaha kadar kac kere uyandi aglayarak gunduz daha belli olur bakalim. Sagdaki disin yeri kipkirmizi. Eli hep yuzundeydi. Hatta elini yuzune koyup uyumaya calisiyo cok tatli ya. Bu arada yeb4 sizin bi ara istahsizlik vardi ya bizde de basladi. En sevdigi seyleri bile birkac lokma yiyo yerse. Kafayi yemek uzereyim kac gundur. Ne pisirecegimi ne yedirecegimi sasirdim. Zaten kiyma pek yediremiyorum. Her yolu deniyorum. Yumurta da yani yarisini yemiyodur bir gunde. Cok sinir bozucu. Insallah bu da gecicidir. Memeye bile onceki kadar istahli degil. Bisey oldu

Belki de dişi yavaştan zorluyordur çıkmaya o ağrı da kulağa vuruyordur, minicik bedenleriyle çekmek zorunda kaldıkları acıya bak
Yemek yemediğine göre yutkunurken kulağı acıyor mu acaba? Elinin yüzünde olması da herhalde baskı yapınca ağrı azalıyor olabilir bizde de öyle olur ya ben korkumdan hiç dışarı bile çıkaramıyorum şu soğuklarda..

yeb4 canım senin kulağın Nasıl oldu?

selam kizlar.. bugun bir kez daha anladimki kimse anne gibi dusunemez bir insani. dogal bu gerci baska turlusunu niye bekliyosak..

sabah kalktigimda dayanilmayacak kulak agrim vardi. ve disarda son yirmi yilin en yogun kari. oyle diyorlar yani. arabalar mahsur kalmis herkes evde. esim de dolmusla gitti zor bela ise.
ama yok dayanamiyorum oyle agriyorki kulagim dusunmemeye calisiyorum olmuyo. o kadar siddetlendiki dayanamadim esimi aradim annemi cagirsak gelse cocuga baksa da ben gitsem hastaneye diye.

yuruyerek iniliyor kar da olsa onlarin evden bize. sonra aradi annemi bende aradim ustune. dedim anne nolur kusurumabakma dayanamadim agriya seni de doktum yollara bu kis gunu. gelebilecek misin dikkat et sakin dusme dedim. gelebilirsem gelirim yolun durumu musait degilse gelemem sonucta dedi. ne diyecegimi sasirdim. cok agriyor dayanamadim yoksa dayanirdim dedim sonra toparladi sacmalama kizim hastalik bu dedi.

dusme sakin dikkat et dedim espri yapiyo bi de nolcak dusersem bakarsin beni gitmezsin. bakarim tabii dedim ne dicem. ama bogazima bir yumru oturdu. benim annem olsa agri dagi olsa tirmanir gelirdi ki eminim o da kizi icin aynen oyle yapardi.

yani o sesindeki tavrindaki isteksizligi hissettim o kadar kotu oldumki. sonuc olarak geldi. bi de bugun gunum vardi dedi. benim yuzumden gidememis gibi. bizim evin daha da asagisinda yine yuruyerek gidecekmis. yani zaten cikacakmis bugun.

ben simdi hastaneye geldim doktorumuzun da ameliyat gunuymus ama aradik gelsin dedi bakicak bana bi odada. maske taktim hastanede bekliyorum simdi bi de hastalik kapmayayim.

bi da bi sinav herhalde.. yarin kar duruxak diyolar ucus iptal olmaz kar durursa ama sitenin icinden arabayi cikarip da nasil havaalanina gidicez o da muamma. biletimi ertelesem astari bezini gececek iki gun sonra gitmek icin su an 200 tl ye yakin fark odemem lazim bileti zaten 50 liraya aldim kampanyadan.

su kulagim gecsin de her sey hallolur diyorum su an. daha bir suru isim var..

simdi onu yazdim canim hastanedeyim cok agriyor

canim kesin dis cikariyor o zaman. o istahsiz zamanindan sonra geldi dis bizde. ben once zorladim ama pek ise yaramiyor daha kotu ikiniz icin de. zorlama acikinca mutlaka yiyecektir. sonra birden bire duzeldi.

Hayırlısı olsun cnm,Bikaçgün geç gitsen İstanbul'a bi sıkıntı olur mu ki? Türkiye'nin heryerinde havalar kötü bu aralar.Anlarlar herhalde seni.
yok canim hic sikinti olmaz. nikah da pazar gunu zaten. bakalim ne olacak kulagim gecsin de her sey hallolur diyorum su an..

gozunaydin sende regl oldun demek ne guzel.
ben icmedim o adet olmak icin verdigi ilaci. istanbula gidicem diye.
ama aci icin verdigi merhem cok cok ise yarasi resmen hic aci hissetmedim.

gozunaydin sende regl oldun demek ne guzel.
ben icmedim o adet olmak icin verdigi ilaci. istanbula gidicem diye.
ama aci icin verdigi merhem cok cok ise yarasi resmen hic aci hissetmedim.
Valla ben daha yeni regl olduğum için bakalım bitince ağrı yapcak mı bu arada doktoru aradım bu bitsin bidaha ki ay gel takalım dedi neden öle dedi acaba begüş napıyo iyiy mi

Valla ben daha yeni regl olduğum için bakalım bitince ağrı yapcak mı bu arada doktoru aradım bu bitsin bidaha ki ay gel takalım dedi neden öle dedi acaba begüş napıyo iyiy mi
evet doktorum regl olmadigin icin aciyodur demisti zaten dene bakalim bi.
bilmiyorum canim niye oyle dedigini hic bi fikrim yok.
begüş iyi de ben kotuyum kulagim cok agruo hala bekliom doktoru hastanede ciglik aticam simdi. azra nasil?

Oyle canim neler cekiyorlar da anlatamiyorlar. Ben de cikarmaya korkuyorum cok hasta oldu ust uste.

Canim gecmis olsun. Bilirim kulak agrisini cok dayanilmaz oluyor. Okuyunca aglayacak gibi oldum kayinvalide olayini. Yani kayinvalide olmasina bile gerek yok yabanci biri bi komsu bile olsa mirin kirin etmeden gelip bakabilir. Neden boyle konusur ki. Olcup tartmadan aklina geleni soyluyo bence.

sagol tatlim. bende aglayacak gibi oldum ama dusunmemeye calistim bosver kizim doganin kanunu bu dedim. sagolsun geldi bakti yine bakmasa o agriyi cekicektim birakacak kimsem yok cunku.

bu arada gelebildim eve sukur 3 saatte de olsa iki adimlik yoldan. gerci bekledim doktoru bayagi. dolmus bi de bizim bayiri cikamadi bayagi bi yurudum. bu nasil kar ki durmak bilmedi..

dis kulak yolu iltihaplanmis. antibiyotk verdi damla verdi. emzirmen icin her ilac biraz sikintidir ama korkma o kadar onemli degil dedi.
antibiyotigi mutlaka kullanman gerek dedi.

pansuman yapti orda bi merhem damla doktu tampon yapti resmen kulagim acildi sanki. hala agriyor ama sukur ilaclari aldim gececek herhalde.
ucaga binmemde sikinti yokmus. insallah yarin sabah iptal olur da ertesi gun gideriz..

Canim gecmis olsun cabucak gecsin insallah. Kayinvaliden gelmisken biraz kiza baksa bari. Hergun bakmiyo sonucta. Kulak agrisi cok fena insanin gozu hicbisey gormez kiyamam

Canim gecmis olsun cabucak gecsin insallah. Kayinvaliden gelmisken biraz kiza baksa bari. Hergun bakmiyo sonucta. Kulak agrisi cok fena insanin gozu hicbisey gormez kiyamam
yok canim nerde eve geldim cikti on dakika sonra gitmesi gerekiyomus. bosver daha iyi ben canimi disime takarim. esim gelince sikinti olmaz zaten. kulak gercekten cok zormus hic yasamamistim. yavrularimiz demek kulaklari agrinca ne kadar zorlaniyor

yok canim nerde eve geldim cikti on dakika sonra gitmesi gerekiyomus. bosver daha iyi ben canimi disime takarim. esim gelince sikinti olmaz zaten. kulak gercekten cok zormus hic yasamamistim. yavrularimiz demek kulaklari agrinca ne kadar zorlaniyor
Neden iltihaplanmış canım birden bire acaba doktor şundan ya da bundan olabilir diye bişey demedi mi çok geçmiş olsun canım hemen geçer inşAllah kimse insanın annesinin yerini tutmaz bu bi gerçek

Neden iltihaplanmış canım birden bire acaba doktor şundan ya da bundan olabilir diye bişey demedi mi çok geçmiş olsun canım hemen geçer inşAllah kimse insanın annesinin yerini tutmaz bu bi gerçek
sagol canim. benim kulak egzamam var zaten kasidim ben ve kulak cubugu soktum kesin ondan oldu. tatli tatli kasiniyodu. soylemedi ondan ya da sundan olmus diye olacagi varmis demekki. ben oynadim kulaklarimla cok ama onun etkisi var.

Çok şükür canım buluntular yeni atlattım hayata döndüm sanki. Siyatik gbi bişey çıktı ya sol bacakta sinir çekiliyor sanki hamilelik işte canım sen daha iyi bilirsin senin ne kadar kaldı?

bulantı deme hayatım boyunca hatırlamak istemediğim tek şey
benim 12 gün kaldı 6 şubatta geliyor paşam inşallah

Kulak ağrısı cok zor. Benım kızımda oldu iltihap 3 kutu antibiyotik ile ancak kurudu. Antibiyotikin kulağa etki etmesi zormuş.
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…