sagol canim size de gecmis olsun. cocuklar daha cok kulak iltihabi yasiyolar. cidden cok zormus. bakalim insallah gecer dis kulak iltihabi oldugu icin biraz daha kolay.Kulak ağrısı cok zor. Benım kızımda oldu iltihap 3 kutu antibiyotik ile ancak kurudu. Antibiyotikin kulağa etki etmesi zormuş.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun Can'ım hayırdır okuyamadım geçmişi ?evet doktorum regl olmadigin icin aciyodur demisti zaten dene bakalim bi.
bilmiyorum canim niye oyle dedigini hic bi fikrim yok.
begüş iyi de ben kotuyum kulagim cok agruo hala bekliom doktoru hastanede ciglik aticam simdi. azra nasil?
Ay Can'ım ya bişey kalmamış hadi sağlıkla kavuş inşallahbulantı deme hayatım boyunca hatırlamak istemediğim tek şey
benim 12 gün kaldı 6 şubatta geliyor paşam inşallah
canim kulagim iltihaplanmis ant.kullanicam durum bu yani :/Geçmiş olsun Can'ım hayırdır okuyamadım geçmişi ?
Azra ne yapsın yaramazlık peşinde hiç yerinde durmuyo hep bağırıyo kafam kazan gibi oluyo akşama kadar artık iyice ISIRMA olayını abarttı kescem emzirmeyi mahfoldum artık
Aaa ikisinin de ayni mi olacak dogum tarihi? Ne guzel:)bulantı deme hayatım boyunca hatırlamak istemediğim tek şey
benim 12 gün kaldı 6 şubatta geliyor paşam inşallah
Aaa ikisinin de ayni mi olacak dogum tarihi? Ne guzel:)
tesekkur ederım canım benımAy Can'ım ya bişey kalmamış hadi sağlıkla kavuş inşallah
Kullan doktor dediyse hem zaten geçmez artık süte çok fazla zaten ek gıda alıyorlar bişey olmazcanim kulagim iltihaplanmis ant.kullanicam durum bu yani :/
o isirma olayi bizde de fena
Valla bi yandan ne güzel beraber büyücekler benim erkek kardeşimle aramda 14 ay var ikiz gibi büyüdük şuan çok iyi anlaşırız ablamız var bizden 8 yaş büyük o bile kıskanır bizi pek anlaşamayız :) benden 1 yaş küçüktü ama valla okulda bile korur kollardı :) inançda ikrayı kollar artık inşallah ilerde bizim gibi olurlartesekkur ederım canım benım
mecbur kullanicam canim basladim bile. o kadar dayanilmaz bir agrim vardi ki verdigi agri kesiciden bile ictim. parol disinda icmiyodum. cok emmedi bugun beni zaten cigara niyetine iki firt cekti. zaten azicik sutum.Kullan doktor dediyse hem zaten geçmez artık süte çok fazla zaten ek gıda alıyorlar bişey olmaz
Valla bi yandan ne güzel beraber büyücekler benim erkek kardeşimle aramda 14 ay var ikiz gibi büyüdük şuan çok iyi anlaşırız ablamız var bizden 8 yaş büyük o bile kıskanır bizi pek anlaşamayız :) benden 1 yaş küçüktü ama valla okulda bile korur kollardı :) inançda ikrayı kollar artık inşallah ilerde bizim gibi olurlarherşeyimizi paylaşırız hep yardımcı oluruz en güvendiğim hayatımda o
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın.Dediğin gibi ben hiç alıştırma çabalarına girmeyeyim.Oğlum suyu,ayranı pipetle içiyor zaten.(bardağı desteklemem gerekiyor tabi yoksa hepsini döküyor) Biraz daha büyüsün direk bardakla kendi kendine içmesini öğreteyim en iyisi :)valla kizim aldi biebronu oglum almadi
bardaklada anca 2 yasindan sonra içebildi pipetle, oncesinde içmiuordu n( gerçi benide emiyordu ama hiç sut içmedi 2 yasina kdr)
ama kizim da biberonu birakinca sut içtigi miktar azalmisti
yani biberonda 330 ml bitiryorsa bardkla 200 içiyor du maximum
ha su an benim oglan sut canavari oldugu için 300 ml lik bardagi da bitiryor versem 1 lt yi içer ama 6 yasinda
kuçukken beslemesi kolay oluyor biberonla
anneye kolaylik yani
benim bi arkadasim annesinin evinde çocuga ne içerse biberonla veruiyormus dokmesin diye, 6ve 9 yasinda çocuklari
ha suda avr çocuga bardak vermezsen doker diye zor ogrenir dokmemeyi
benim oglum dokmezdi içerdi, iki yas buyuk komsumun kizi dokerdi içince annesi evde hiç vermiyormus dokuyor diye
bize gelince içemezdi çocuk biberonsuz :)
karman çorman oldu ama
kisa ozet 1-2 yas arasi beslenmesi kolay olsun diye
simdiye kdr almadiysa bundan sonrada almaz bence bosuna kafa yorma :))
Canım çok geçmiş olsun demek iltihap olmuşmecbur kullanicam canim basladim bile. o kadar dayanilmaz bir agrim vardi ki verdigi agri kesiciden bile ictim. parol disinda icmiyodum. cok emmedi bugun beni zaten cigara niyetine iki firt cekti. zaten azicik sutum.
pipeti benimki becerebilirmikiTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsın.Dediğin gibi ben hiç alıştırma çabalarına girmeyeyim.Oğlum suyu,ayranı pipetle içiyor zaten.(bardağı desteklemem gerekiyor tabi yoksa hepsini döküyor) Biraz daha büyüsün direk bardakla kendi kendine içmesini öğreteyim en iyisi :)
sagol canim benim daha iyiyim ilaclar ise yariyor.Canım çok geçmiş olsun demek iltihap olmuşo da Nasıl acır..
Kayınvalide olayı da bende de çok oluyor öyle sağılsun bakıyor ama söylendiği Zaman'lar da oluyo.. Geçen perşembe mesela ben okuldan geldim direk gitti, ben hastaydım Bi de yani ayakta duracak halim yoktu, eşim gitme yarın sabah git dedi ama kızı gelecekti cuma günü ona. hazırlık yapması gerekiyormuş durmadı halbuki nolacak sanki kalsa.. Ama olsun ben eşime de dedim çok kötü olsam da annenden bişi isteme benim için dedim, altında kalmak isteniyorum zaten oğlana bakıyor.. Şimdi 15 tatil var oğlunla baş başayım oh mis.. Biz bunlatdan ders çıkarcaz, erkek annesiyim ben öyle yapmamaya çok ciddi özen göstercem..
Ay ne güzel ya bıdık büyüdü abla bile oldu :) sağ salim kavuşsunlar inşallah Can'ım 1-2 sene zor olucak belki ama sonra çok rahat edeceksin bi çırpıda büyücekler biz akıllılar tam büyütcez rahatlıcaz hop bidahainşallah öyle olurlar canım tek dilegim o.
ikra şimdiden ablalıga alıstı biberonunu sulugunu getirip karnıma dayıyor
meyve yerken koynuma atıyor kazagımı kaldırıp göbegimi seviyor ayy diyor hadi gel diyor öpüyor
oyuncaklarını falan getiriyor inanç da içeride tekmelemeye başlıyor
birbirlerini hissediyorlar artık
evet canim beterin beteri var. tabiiki ben cok sukrediyorum tesekkur ediyorum sagolsun olmasa napcaktim. alip kucagima goturcektim hastaneye.yeb4 geçmiş olsun canım kv hiç yoktan iyidir söylensede kızsada isteksizde olsa mecbur torunu bakacak sevmeye gelince bişey yok ama
bizim buralarda kimsemiz yok acil bi durum olsa bırakacağımız rabbim kimselere muhtaç etmesin yinede zor
kızlar sizin evler ne durumda son zamanlarda o kadar dağınık ki benim ev topluyorum yerleştiriyorum arkamdan başlıyor dağıtmaya :) mutfak dolaplarını açıp içindeki tencereleri tavaları boşaltıyor yatakodasına gidip cekemeceleri boşaltıyor oturma odası hiç toplu değil oyuncaklardan halı görünmüyor..uyudugu zaman topluyorum kalkınca yine aynı bazen cok yoruluyorum aman boşver böyle kalsın diyorum bazende duramıyorum sıkıntı basıyo..mutfakta yemek yapmek işkence oldu nerd duruyorsan ordaki dolabı açıp ayağımın altına atıyor çıkardıklarını daha yürümezken böyle yürüyünce fenası olcak biliyorum kendimi hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?