2015 Şubat Anneleri

Kulak ağrısı cok zor. Benım kızımda oldu iltihap 3 kutu antibiyotik ile ancak kurudu. Antibiyotikin kulağa etki etmesi zormuş.
Geçmiş olsun
sagol canim size de gecmis olsun. cocuklar daha cok kulak iltihabi yasiyolar. cidden cok zormus. bakalim insallah gecer dis kulak iltihabi oldugu icin biraz daha kolay.

evet doktorum regl olmadigin icin aciyodur demisti zaten dene bakalim bi.
bilmiyorum canim niye oyle dedigini hic bi fikrim yok.
begüş iyi de ben kotuyum kulagim cok agruo hala bekliom doktoru hastanede ciglik aticam simdi. azra nasil?
Geçmiş olsun Can'ım hayırdır okuyamadım geçmişi ?
Azra ne yapsın yaramazlık peşinde hiç yerinde durmuyo hep bağırıyo kafam kazan gibi oluyo akşama kadar artık iyice ISIRMA olayını abarttı kescem emzirmeyi mahfoldum artık

canim kulagim iltihaplanmis ant.kullanicam durum bu yani :/

o isirma olayi bizde de fena

tesekkur ederım canım benım
Valla bi yandan ne güzel beraber büyücekler benim erkek kardeşimle aramda 14 ay var ikiz gibi büyüdük şuan çok iyi anlaşırız ablamız var bizden 8 yaş büyük o bile kıskanır bizi pek anlaşamayız :) benden 1 yaş küçüktü ama valla okulda bile korur kollardı :) inançda ikrayı kollar artık inşallah ilerde bizim gibi olurlar herşeyimizi paylaşırız hep yardımcı oluruz en güvendiğim hayatımda o

Kullan doktor dediyse hem zaten geçmez artık süte çok fazla zaten ek gıda alıyorlar bişey olmaz
mecbur kullanicam canim basladim bile. o kadar dayanilmaz bir agrim vardi ki verdigi agri kesiciden bile ictim. parol disinda icmiyodum. cok emmedi bugun beni zaten cigara niyetine iki firt cekti. zaten azicik sutum.

inşallah öyle olurlar canım tek dilegim o.
ikra şimdiden ablalıga alıstı biberonunu sulugunu getirip karnıma dayıyor
meyve yerken koynuma atıyor kazagımı kaldırıp göbegimi seviyor ayy diyor hadi gel diyor öpüyor
oyuncaklarını falan getiriyor inanç da içeride tekmelemeye başlıyor
birbirlerini hissediyorlar artık

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın.Dediğin gibi ben hiç alıştırma çabalarına girmeyeyim.Oğlum suyu,ayranı pipetle içiyor zaten.(bardağı desteklemem gerekiyor tabi yoksa hepsini döküyor) Biraz daha büyüsün direk bardakla kendi kendine içmesini öğreteyim en iyisi :)

mecbur kullanicam canim basladim bile. o kadar dayanilmaz bir agrim vardi ki verdigi agri kesiciden bile ictim. parol disinda icmiyodum. cok emmedi bugun beni zaten cigara niyetine iki firt cekti. zaten azicik sutum.
Canım çok geçmiş olsun demek iltihap olmuş o da Nasıl acır..

Kayınvalide olayı da bende de çok oluyor öyle sağılsun bakıyor ama söylendiği Zaman'lar da oluyo.. Geçen perşembe mesela ben okuldan geldim direk gitti, ben hastaydım Bi de yani ayakta duracak halim yoktu, eşim gitme yarın sabah git dedi ama kızı gelecekti cuma günü ona. hazırlık yapması gerekiyormuş durmadı halbuki nolacak sanki kalsa.. Ama olsun ben eşime de dedim çok kötü olsam da annenden bişi isteme benim için dedim, altında kalmak isteniyorum zaten oğlana bakıyor.. Şimdi 15 tatil var oğlunla baş başayım oh mis.. Biz bunlatdan ders çıkarcaz, erkek annesiyim ben öyle yapmamaya çok ciddi özen göstercem..

yeb4 geçmiş olsun canım kv hiç yoktan iyidir söylensede kızsada isteksizde olsa mecbur torunu bakacak sevmeye gelince bişey yok ama
bizim buralarda kimsemiz yok acil bi durum olsa bırakacağımız rabbim kimselere muhtaç etmesin yinede zor

kızlar sizin evler ne durumda son zamanlarda o kadar dağınık ki benim ev topluyorum yerleştiriyorum arkamdan başlıyor dağıtmaya :) mutfak dolaplarını açıp içindeki tencereleri tavaları boşaltıyor yatakodasına gidip cekemeceleri boşaltıyor oturma odası hiç toplu değil oyuncaklardan halı görünmüyor..uyudugu zaman topluyorum kalkınca yine aynı bazen cok yoruluyorum aman boşver böyle kalsın diyorum bazende duramıyorum sıkıntı basıyo..mutfakta yemek yapmek işkence oldu nerd duruyorsan ordaki dolabı açıp ayağımın altına atıyor çıkardıklarını daha yürümezken böyle yürüyünce fenası olcak biliyorum kendimi hazırlıyorum

pipeti benimki becerebilirmiki
bide ben deneyim su için

istanbuldan selam kizlar :)
sag saglim geldim baba ocagina. allahim cok sukur..
ucus iptal olmadi ama olsa daha iyiydi kar bitmisti ama sabah yerler buz pisti gibiydi. milim milim gidene kadar hatim ettim yemin ediyorum.

neyse ucaga bindik sukur ilk yarim saat biraz sikildi agladi cok uykusu vardi 5bucukta kendiliginden uyandi zaten. sonra zar zor dizime yatirdim salladim dizimi saga sola cok sukue uyudu inene kadar. simdi de evdeyiz kahvaltisini ettirdim tam 11de her zamanki vaktinde. uyutuyorum simdi annem ve babamla guzel bi kahvalti yapicam insallah..

dun aksam cok ama cok yoruldum. yemek yapip biraktim utuleri yaptim bavul hazirladim vs. kulagimdan dolayi son gune kaldi hep. hala agriyor ama o kadar degil. 4 saatlik uykuyla duruyorum su an ama tum yorgunlugum gitti sanki.

neyse bi yolculuk daha sag saglim ve guzel bi sekilde bitti. donusu dusunmeye baslayalim

sagol canim benim daha iyiyim ilaclar ise yariyor.

gercekten biz mi abartiyoruz diyorum bazen. ama simdi sen de yasamissin annen olsa oyle mi yapardi? anne gibi olamaz hic kimse biliyorum ama ne bileyim en azindan bazi durumlarda gercekten annelik etseler ne olur. hayatta en nefret ettigim sey minnet etmek zorunda kalmak ama mecburum. o da kendince haklidir elbet ama yuregim burkuldu o an yani tarifi yok.

yani uzun kafin kisasi bizler de kaynana olucaz ama boyle olmayalim

Ay ne güzel ya bıdık büyüdü abla bile oldu :) sağ salim kavuşsunlar inşallah Can'ım 1-2 sene zor olucak belki ama sonra çok rahat edeceksin bi çırpıda büyücekler biz akıllılar tam büyütcez rahatlıcaz hop bidaha

evet canim beterin beteri var. tabiiki ben cok sukrediyorum tesekkur ediyorum sagolsun olmasa napcaktim. alip kucagima goturcektim hastaneye.
ben iki yil cocuk yapmadim basimin etini yedi torun da torun siz yeterki yapin ben yedi yirmidort bakarim diye. simdi sadece sevmeye. daha belki iki kez yemek yedirmistir. aman neyse sinirimi bozamicam hic.

bu arada ev konusunda anlattiklarinin aynisini yasiyorum. sadece ben artik saldim toplamiyorum. salonda haliya bi pike serdim oyuncaklari ortada. geceden yatarken topluyorum. mutfakta yemek yaparken cok bosaltiyo cekmeceleri aynen ayagimin altinda surekli

diger butun cekmecelerime cocuk kilidi aldim tehlikeli cunku konsolda bardak canak vs var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…