- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Sen bi de benim evi gör.bi de sobalı benim ev.guneste yoktu.kirliler yigildi.3 çocuk bi odada.kış depresyonun girmeme ramak kalmıştı.yeb4 geçmiş olsun canım kv hiç yoktan iyidir söylensede kızsada isteksizde olsa mecbur torunu bakacak sevmeye gelince bişey yok ama
bizim buralarda kimsemiz yok acil bi durum olsa bırakacağımız rabbim kimselere muhtaç etmesin yinede zor
kızlar sizin evler ne durumda son zamanlarda o kadar dağınık ki benim ev topluyorum yerleştiriyorum arkamdan başlıyor dağıtmaya :) mutfak dolaplarını açıp içindeki tencereleri tavaları boşaltıyor yatakodasına gidip cekemeceleri boşaltıyor oturma odası hiç toplu değil oyuncaklardan halı görünmüyor..uyudugu zaman topluyorum kalkınca yine aynı bazen cok yoruluyorum aman boşver böyle kalsın diyorum bazende duramıyorum sıkıntı basıyo..mutfakta yemek yapmek işkence oldu nerd duruyorsan ordaki dolabı açıp ayağımın altına atıyor çıkardıklarını daha yürümezken böyle yürüyünce fenası olcak biliyorum kendimi hazırlıyorum
Geçmiş olsun cnm.İlaçlarla en kısa zamanda toparlarsın inş.mecbur kullanicam canim basladim bile. o kadar dayanilmaz bir agrim vardi ki verdigi agri kesiciden bile ictim. parol disinda icmiyodum. cok emmedi bugun beni zaten cigara niyetine iki firt cekti. zaten azicik sutum.
Hepimizin evi öyle cnm inan bana.Benim evim tarihinde görmemiştir böyle dağınıklığı 6 yıldır.O derece yani.Onlar iyi olsun da dağıtsınlar boşver,azcık büyüdüklerinde toplamayı öğretiriz.yeb4 geçmiş olsun canım kv hiç yoktan iyidir söylensede kızsada isteksizde olsa mecbur torunu bakacak sevmeye gelince bişey yok ama
bizim buralarda kimsemiz yok acil bi durum olsa bırakacağımız rabbim kimselere muhtaç etmesin yinede zor
kızlar sizin evler ne durumda son zamanlarda o kadar dağınık ki benim ev topluyorum yerleştiriyorum arkamdan başlıyor dağıtmaya :) mutfak dolaplarını açıp içindeki tencereleri tavaları boşaltıyor yatakodasına gidip cekemeceleri boşaltıyor oturma odası hiç toplu değil oyuncaklardan halı görünmüyor..uyudugu zaman topluyorum kalkınca yine aynı bazen cok yoruluyorum aman boşver böyle kalsın diyorum bazende duramıyorum sıkıntı basıyo..mutfakta yemek yapmek işkence oldu nerd duruyorsan ordaki dolabı açıp ayağımın altına atıyor çıkardıklarını daha yürümezken böyle yürüyünce fenası olcak biliyorum kendimi hazırlıyorum
Dene cnm neden beceremesin ki.Sen gösterirsen Zaman'la öğrenir.pipeti benimki becerebilirmiki
bide ben deneyim su için
Şükür cnm sağ salim varmışsın İstanbul'a.Begüm de uslu durmuş.Şimdi keyfini çıkarma Zaman'ı aile saadetinin :)istanbuldan selam kizlar :)
sag saglim geldim baba ocagina. allahim cok sukur..
ucus iptal olmadi ama olsa daha iyiydi kar bitmisti ama sabah yerler buz pisti gibiydi. milim milim gidene kadar hatim ettim yemin ediyorum.
neyse ucaga bindik sukur ilk yarim saat biraz sikildi agladi cok uykusu vardi 5bucukta kendiliginden uyandi zaten. sonra zar zor dizime yatirdim salladim dizimi saga sola cok sukue uyudu inene kadar. simdi de evdeyiz kahvaltisini ettirdim tam 11de her zamanki vaktinde. uyutuyorum simdi annem ve babamla guzel bi kahvalti yapicam insallah..
dun aksam cok ama cok yoruldum. yemek yapip biraktim utuleri yaptim bavul hazirladim vs. kulagimdan dolayi son gune kaldi hep. hala agriyor ama o kadar degil. 4 saatlik uykuyla duruyorum su an ama tum yorgunlugum gitti sanki.
neyse bi yolculuk daha sag saglim ve guzel bi sekilde bitti. donusu dusunmeye baslayalim
iki dakika yerinde de dur kız. kah İstanbul kah Trabzon. elbert61 gibisin :)istanbuldan selam kizlar :)
ucus iptal olmadi ama olsa daha iyiydi kar bitmisti ama sabah yerler buz pisti gibiydi. milim milim gidene kadar hatim ettim yemin ediyorum.
neyse ucaga bindik sukur ilk yarim saat biraz sikildi agladi cok uykusu vardi 5bucukta kendiliginden uyandi zaten. sonra zar zor dizime yatirdim salladim dizimi saga sola cok sukue uyudu inene kadar. simdi de evdeyiz kahvaltisini ettirdim tam 11de her zamanki vaktinde. uyutuyorum simdi annem ve babamla guzel bi kahvalti yapicam insallah..
dun aksam cok ama cok yoruldum. yemek yapip biraktim utuleri yaptim bavul hazirladim vs. kulagimdan dolayi son gune kaldi hep. hala agriyor ama o kadar degil. 4 saatlik uykuyla duruyorum su an ama tum yorgunlugum gitti sanki.
neyse bi yolculuk daha sag saglim ve guzel bi sekilde bitti. donusu dusunmeye baslayalim
Ay ne güzel ya bıdık büyüdü abla bile oldu :) sağ salim kavuşsunlar inşallah Can'ım 1-2 sene zor olucak belki ama sonra çok rahat edeceksin bi çırpıda büyücekler biz akıllılar tam büyütcez rahatlıcaz hop bidaha
Canim cok sevindim sag salim gitmissin tadini cikar. Insan enerji doluyo ailesini gorunce:)istanbuldan selam kizlar :)
sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım . bende o günleri görürüm inşaAllahbulantı deme hayatım boyunca hatırlamak istemediğim tek şey
benim 12 gün kaldı 6 şubatta geliyor paşam inşallah
saolasın canım bulantılarım yeni bitti pc falan görmedi gözüm hiç. şimdide oğluşdan fırsat bulamıyorum. çok hareketli peşinde koşturuyorum hep. aynı sizler gbi çekmeceler yerlerde oyuncaklar etrafta dağınık pasaklı olduk çıktık. canı sağolsun bi daha geri gelmeyecek bugünler. 2 dişi var hala ayakta duruyo adım atıyo ama yürümüyo. ben tutarsam ayaktada durmuyo hemen oturuyo çok tembel. sıralamak emeklemek kolayına geliyo canı isterse bi adım atıyo küçük bey. ilk zor dönemi atlattım minikle şimdi iyi dönemdeyim bakalım son zamanlar ve doğum, doğum sonrası nasıl geçecek. daha bugün erken doğum yaptığımı gördüm rüyamda 800 gr.bebek doğmuştucanim nasilsin nasil gidiyor hamilelik?
bana sormamissin ama cevap veresim geldi :)
bende yumurta, sut ve tereyagini dogal aliyorum. yasadigim yerin avantaji biraz. yakin koylerde sut ve yumurta getiren cok insan var. yogurdumu ondan yapiyorym. tereyagin memleketi zaten buralar.
onun disinda balin da memleketi zaten. bi sekilde aliyoruz ama bal biraz pahali tabii. onu zaten ayda yilda bi aliyosun ilaclik bal olarak. peynir vs de burda cok iyi yapan firmalar var dogal urunler satan. ama peyniri cok alamiyorum oralardan dedigin gibi biraz pahali.
zeytinyagi konusunda da sansliyim her yil altinoluktan kendi toplayip ureten birinden aliyoruz yazliktan. tamamen saf z.yag.
onun disinda da her zaman pazara gitmeye calisirim. marketten de paketli gidalar almamaya calisirim. o sekilde dogal beslenmeye calisiyoruz biz elimizden geldigince..
bu arada hic gozukmuyosun artik :)
sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım . bende o günleri görürüm inşaAllah
Benim kizimin da oyle bu ara. Metal kasikla veriyorum arada ondan mi ki diyorumkızlar oğlumun ağız kenarı kızarıyo bugünlerde. sizce neden oluyordur?
Insallah canim sag salim zamaninda alirsin kucagina. Cinsiyeti belli mi?saolasın canım bulantılarım yeni bitti pc falan görmedi gözüm hiç. şimdide oğluşdan fırsat bulamıyorum. çok hareketli peşinde koşturuyorum hep. aynı sizler gbi çekmeceler yerlerde oyuncaklar etrafta dağınık pasaklı olduk çıktık. canı sağolsun bi daha geri gelmeyecek bugünler. 2 dişi var hala ayakta duruyo adım atıyo ama yürümüyo. ben tutarsam ayaktada durmuyo hemen oturuyo çok tembel. sıralamak emeklemek kolayına geliyo canı isterse bi adım atıyo küçük bey. ilk zor dönemi atlattım minikle şimdi iyi dönemdeyim bakalım son zamanlar ve doğum, doğum sonrası nasıl geçecek. daha bugün erken doğum yaptığımı gördüm rüyamda 800 gr.bebek doğmuştubilinçaltıma nasıl işlemişse tedirgin olduğum konular rüyama giriyo işte. dua edin canım sağ salimkucağıma alabileyim. bi dönem kanamalıydım bide progestan kullandım o dönem çok zor geçti. benden böyle canım havadisler. açıp pkuyorum son bi haftadır aktif olamasamda. sanda geçmiş olsun kulağın rahatsızmış. annene kavuşmuşsun gözün aydın
sagol tatlim insallahGeçmiş olsun cnm.İlaçlarla en kısa zamanda toparlarsın inş.
aynen ya uzun ve yorucu bir ay gecirdim tadini cikarmak istiyorum :)Şükür cnm sağ salim varmışsın İstanbul'a.Begüm de uslu durmuş.Şimdi keyfini çıkarma Zaman'ı aile saadetinin :)
hahaha napayim canim ozluyorum yav. annemler zaten benden cok torunlarini ozluyolar. onlar geliyo ben gidiyorum idare etmeyw calisiyoruz..iki dakika yerinde de dur kız. kah İstanbul kah Trabzon. elbert61 gibisin :)
gerçi o ayda bır kez geliyor sen daha az geliyorsun.
anne babanla mutlu günler.
canim ozledik valla bi gittin ses seda yokSlm canlar nasılsınız
Ben hiç yazamıyorum yaa işe bi başladım iptal oldum kız çok hareketli hep peşindeyiz
Gelismeleri takip edeyim dedim ama onun icin bile girmek nasip olmadı
Bidiklar büyüdü yaşına giriyorlar artık bize daha var gerçi
Benim kız yürümeye basladi ufak ufak ama daha dişleri çıkmadı.
O kadar dedim ama bana cekmedi kız iştahsızzz a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?