2015 Şubat Anneleri

Sen bi de benim evi gör.bi de sobalı benim ev.guneste yoktu.kirliler yigildi.3 çocuk bi odada.kış depresyonun girmeme ramak kalmıştı.
tatil dolayısıyla eşimin tarafı gelecek.2 gundur arındırcaz diye canimiz çıktı .bi dün ya kâğıt boya kirik oyuncak attım.temizledikce üstümden yük kalktı.yüzüm gülmeye basladi.ama durmuyor ki düzenli.bahar gelse de kismetse salsam hepsini parka.

mecbur kullanicam canim basladim bile. o kadar dayanilmaz bir agrim vardi ki verdigi agri kesiciden bile ictim. parol disinda icmiyodum. cok emmedi bugun beni zaten cigara niyetine iki firt cekti. zaten azicik sutum.
Geçmiş olsun cnm.İlaçlarla en kısa zamanda toparlarsın inş.

Hepimizin evi öyle cnm inan bana.Benim evim tarihinde görmemiştir böyle dağınıklığı 6 yıldır.O derece yani.Onlar iyi olsun da dağıtsınlar boşver,azcık büyüdüklerinde toplamayı öğretiriz.

Şükür cnm sağ salim varmışsın İstanbul'a.Begüm de uslu durmuş.Şimdi keyfini çıkarma Zaman'ı aile saadetinin :)

iki dakika yerinde de dur kız. kah İstanbul kah Trabzon. elbert61 gibisin :)
gerçi o ayda bır kez geliyor sen daha az geliyorsun.
anne babanla mutlu günler.

ben bu 9 ayı bile hatırlamıyorum ne cabuk gecti şimdi inanç da olunca 2 sene silinir bende.
ben en güzel günlerini gözümün önünde büyümelerini farkedemeyeceğim yoğun tempodan belki ne çabuk büyüdüler diyeceğim ama her zaman iyiki diyeceğim bundan eminim.
böyle olmasaydı ikinciye cesaret edebilirmiydim bilemiyorum

Slm canlar nasılsınız
Ben hiç yazamıyorum yaa işe bi başladım iptal oldum kız çok hareketli hep peşindeyiz
Gelismeleri takip edeyim dedim ama onun icin bile girmek nasip olmadı
Bidiklar büyüdü yaşına giriyorlar artık bize daha var gerçi
Benim kız yürümeye basladi ufak ufak ama daha dişleri çıkmadı.
O kadar dedim ama bana cekmedi kız iştahsızzz a dostlar

Canim cok sevindim sag salim gitmissin tadini cikar. Insan enerji doluyo ailesini gorunce:)

saolasın canım bulantılarım yeni bitti pc falan görmedi gözüm hiç. şimdide oğluşdan fırsat bulamıyorum. çok hareketli peşinde koşturuyorum hep. aynı sizler gbi çekmeceler yerlerde oyuncaklar etrafta dağınık pasaklı olduk çıktık. canı sağolsun bi daha geri gelmeyecek bugünler. 2 dişi var hala ayakta duruyo adım atıyo ama yürümüyo. ben tutarsam ayaktada durmuyo hemen oturuyo çok tembel. sıralamak emeklemek kolayına geliyo canı isterse bi adım atıyo küçük bey. ilk zor dönemi atlattım minikle şimdi iyi dönemdeyim bakalım son zamanlar ve doğum, doğum sonrası nasıl geçecek. daha bugün erken doğum yaptığımı gördüm rüyamda 800 gr.bebek doğmuştu bilinçaltıma nasıl işlemişse tedirgin olduğum konular rüyama giriyo işte. dua edin canım sağ salimkucağıma alabileyim. bi dönem kanamalıydım bide progestan kullandım o dönem çok zor geçti. benden böyle canım havadisler. açıp pkuyorum son bi haftadır aktif olamasamda. sanda geçmiş olsun kulağın rahatsızmış. annene kavuşmuşsun gözün aydın

Insallah canim sag salim zamaninda alirsin kucagina. Cinsiyeti belli mi?

iki dakika yerinde de dur kız. kah İstanbul kah Trabzon. elbert61 gibisin :)
gerçi o ayda bır kez geliyor sen daha az geliyorsun.
anne babanla mutlu günler.
hahaha napayim canim ozluyorum yav. annemler zaten benden cok torunlarini ozluyolar. onlar geliyo ben gidiyorum idare etmeyw calisiyoruz..

aslinda bu kis vakti gelmezdim normalde ama dayim evlenecek. biraz delilik yaptim.
aman napayim titizlendikce daha cok hasta oluyor. alissin bunyesi ucaklara seyahatlere hava degisimine :)

canim ozledik valla bi gittin ses seda yok
anliyorum ama bi yandan calismak zor hic vaktin kalmiyodur.
senin ve maralin kuzular erkenci cikti onunkide yurumus bizimki daha tutunup kalkma asamasinda. her delige giriyor her seye uzaniyor ama yurumeye biraz daha var.
hepimiz ayni durumdayiz bebelerle ilgili ama. su donem sanirim en zor zamanlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…