2015 Şubat Anneleri

cok sagol canim.
kiyamam bi de zor zamanlar gecirdin ilk donemde. simdi ilk hamilelik gibi de degil evde bi tane yaramaz var. pesinden kostur dur. hepsi oyle bu aralar. seninkiyle benimki ayni tembel demekki. tutunup kalkiyo ama ayakta durmak istemiyo. her seyin zamabi var her bebek farkli :)

seni anliyorum korkuyosun ama bak bilincaltina nasil islemisse ruyalarina girmis. stres yapma rahat ol ve bol bol dua et. bende edicem senin icin. sag saglim alicaksin insallah kuzunu kucagina :)

Benim kizimin da oyle bu ara. Metal kasikla veriyorum arada ondan mi ki diyorum
evet canim bende metal kasikla verdigimde oyle olmustu bi kac kez. sonra alisti herhalde bi daha olmadi. ama hemen olup geciyodu on dakikaya.

Bende özledim ya. Ailenin yanindasin ohh valla ne güzel dogumdan sonra daha 1 kez gittim ben
Bebeler çok zor ne biliyim biz zorlanuyoz daha yeni uyuttum ki bugun erken uyudu uykusuzluk is kız gurbet beni yordu saçım beyazladi çöktüm resmen niye böyle oldum ben anlamadım valla

Selam kızlar şükür taşındım :) ufak tefek işlerim kaldı Muş tan ayrılmak zor oldu komşularım çok ağladı.... üzüleceğimi hiç düşünmezdim bende ağladım alışmışız resmen şimdi de buraya alışacağız bakalım zorlu bir yolculuk geçirdik ortancamla minik bıdığım hasta 28 inde de doğum günümüz var nasıl olacak bakalım gerçi bir pasta kesicez hasta olmasa iyiydi kuzum çok keyifsiz... bizden böyle geçmişi okuyamadım herzamanki gibi yorgunum :) dikkat edin kendinize bebelerinize :) ....

Bİ LAF vardır doguya giden de dogudan dönende ağlayarak döner diye bende cok üzülmüştüm dostlarımdan ayrılırken z.yeni şehir yeni dostluklar demek zamanla alışırsın sende

Biz de ağlar mıyız acaba muştan gidince :)

Hayırlı olsun canım bu arada yeni eviniz güle güle oturun inş

Burasi cok sessiz bu aralar. Bebisler costu firsat vermiyolar. Bizi de azi dis mahvetti. Gece uykumuz yine berbat oldu. Hareket anlaminda bizde bisey yok:) o yuzden gezme istegini benim kucagimda gideriyo. Belim koptu artik. Acayip karistirma istegi var etrafi ben de o yuzden kendim goturuyorum tv unitesine falan. Birakiyorum bazen tutunmadan durabiliyo biraz. Bi de elimi tutarsa ayaga kalkabiliyo baska bir yere tutunarak kalkamiyo da. Cesareti mi yok anlamadim. Hemen deneyip vazgeciyo sonra da sinirleniyo agliyo. Insallah normaldir. Gerci ayaginin ustunde durabiliyo olmasi rahatlatiyo biraz beni. Cok anlattim. Nasil bebisler? mery60 nerdesin? Nasil gidiyo anne evi?

Selam Can'ım anne evi iyi gezmeden gezmeye koşuyoruz, buraya geldik geleli kucağımdan inmek istemiyor benim de sağ yanım felç oldu gayri :) uykusuzluk hat safha. Yanımda yatıyor, bide o kadar yatak taşıdık buralara.. Ama koynumda yatması çok güzel :) eve gidince bi düzen tuttururuz artık napalım alıştık uykusuzluğa.. Dün gece de uyumamıştı ve bugün öksürük başladı. Annem uyutmaya çalışıyor şu an ballı limon verdim ilk kez, bide ağrı kesici, yanlış mı yaptım MaRaL_ kız yetiş bacım çocuk öksürüyor napıyım, balgamlı. doğum gününe bir hafta kaldı hasta girmesin çocuk yaşına.. Ha bu arada bugün ilk kez yürüdü tunişim :)) yeb4 Can'ım varmışsın İstanbul'a İnstagramda gördüm soracaktım zaten, hadi bakalım güzel günler geçir. pirelideve sağ salim doğar inşallah ikinci gebeliğin keyfini çıkar tecrübelisin

valla $imdi merycim ne deyimki :)
agri kesiciyi neden verdinki neresi agriyor

burnunu temizle canim,cold mix damlat yakasina
burun telizligi için iki burun deliginede 10 ar damla damlat yavas yavas birden SIKMA
geçmis olsun

valla $imdi merycim ne deyimki :)
agri kesiciyi neden verdinki neresi agriyor

burnunu temizle canim,cold mix damlat yakasina
burun telizligi için iki burun deliginede 10 ar damla damlat yavas yavas birden SIKMA
geçmis olsun
Can'ım burnu tıkalı değil bide hani bizde bi kırkınlık olur Boğaz'ımız ağrır ya önünde ağrıyordur diye düşündüm, Ağrı çekmesin, öksürmedi iyiymiş balgamı atsın diye de bunu kolay atması için bi çözüm yolun var mı diyecektim. Bu arada maşallah Hakan'a yürümüş oyyy Tuna da elleri havada yürüyor çok şekerler yerim onları :))

bikzim ellerde havada :)
cani isterse yuryor yoksa eski susul emekleme devam
oksuruk varsa genis akintiisi tarzi bisey illaki vardir diye biliyorum, onun çozumude burun temizligi , çocuklara ne zaman dr a gotursem hep oyle derlerde :)
cold mix yada serum fizyolojik oksuruklu evreyi rahat geçirmenzi saglar
grip basliyorsada baslar onun bi çozumu yok maalesef, bi hafta sumuklu dolasip iyilesirisniz sonra

İnşallah Can'ım çok sağol

calisiyosun canim o yuzden. bende calissam bu kadar cok gelmem mumkun degildi :/

kendine cok mu yukleniyorsun esin yardim etmiyor mu hic? cok zor biliyorum gurbette olmak ustune bi de is hayati. biraz dinlenip nefes alsan aslinda cok iyi gelirdi.

hadi bakalim hayirli olsun canim cok sevindim.
cocuklarla yeni duzeninizi oturtunca hastaliklar da gecer insallah.

canim benim kiz da yapamayinca sinirlenip agliyor. ben almiyorum kucagima gozluyorum surekli zarar vermesin kendine diye sadece. deneyerek ogrenicekler. Duru belki biraz kucakci bi bebektir onu bilemiyorum :) ama Begüm kucakta durmayi pek sevmiyo. al beni diyor bazen ama durmaz fazla. hele koynuma yatip o sekilde dursun diye cok istiyorum ama yok :))

ayaginin ustune basip duruyor dedin o zaman dert etme. tembelliginden yapmiyodur. bi gun dene bakalim kucagina almamayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…