canim evet geldik cok sagol tatlim. burasi cok soguk gezemiyoruz pek ama olsun. ilk gun sikinti oldu bizimkilerden baskalarina agladi apartmanda halamlar falan da var. ama simdi daha iyi. sukur gece aglamadi yadirgamadi.Selam Can'ım anne evi iyi gezmeden gezmeye koşuyoruz, buraya geldik geleli kucağımdan inmek istemiyor benim de sağ yanım felç oldu gayri :) uykusuzluk hat safha. Yanımda yatıyor, bide o kadar yatak taşıdık buralara.. Ama koynumda yatması çok güzel :) eve gidince bi düzen tuttururuz artık napalım alıştık uykusuzluğa.. Dün gece de uyumamıştı ve bugün öksürük başladı. Annem uyutmaya çalışıyor şu an ballı limon verdim ilk kez, bide ağrı kesici, yanlış mı yaptım @MaRaL_ kız yetiş bacım çocuk öksürüyor napıyım, balgamlı. doğum gününe bir hafta kaldı hasta girmesin çocuk yaşına.. Ha bu arada bugün ilk kez yürüdü tunişim :))yeb4 Can'ım varmışsın İstanbul'a İnstagramda gördüm soracaktım zaten, hadi bakalım güzel günler geçir. pirelideve sağ salim doğar inşallah ikinci gebeliğin keyfini çıkar tecrübelisin
bizde yuruyoruz teyzeleri , baya adimliyor eller havada
birsuru video çekdimmm
ablasi abisi bagirip duryor yurudu yuruudu diye
her yurumesinde boyle bagirirlarsa isimiz var :)
Tuna da yürümeye başlamış,maşallah cnm.Yürüyenler gitgide artıyor.Bundan sonra yaptıkları yaramazlıkları anlatırız artık burada bi dönem :)Can'ım burnu tıkalı değil bide hani bizde bi kırkınlık olur Boğaz'ımız ağrır ya önünde ağrıyordur diye düşündüm, Ağrı çekmesin, öksürmedi iyiymiş balgamı atsın diye de bunu kolay atması için bi çözüm yolun var mı diyecektim. Bu arada maşallah Hakan'a yürümüş oyyy Tuna da elleri havada yürüyor çok şekerler yerim onları :))
bugune kadar yine agriyodu biraz ama bugun bayagi azaldi. antibiyotik etkisini gostermeye basladi sukurler olsun rahatladim biraz canim cok sagolyeb4 Kulağın Nasıl oldu cnm?
Masallah Tunacik'i gordum. Cok tatli yuruyo masallah. Bizim uyku gitti iki gundur zaten cok da bisey yoktu da:) Duru'nun oksurugu hala tam gecmedi 3 hafta olacak. Bal limon iki gun ben de verdim ama duzenli bisey yapmadim. Gecmis olsun cokSelam Can'ım anne evi iyi gezmeden gezmeye koşuyoruz, buraya geldik geleli kucağımdan inmek istemiyor benim de sağ yanım felç oldu gayri :) uykusuzluk hat safha. Yanımda yatıyor, bide o kadar yatak taşıdık buralara.. Ama koynumda yatması çok güzel :) eve gidince bi düzen tuttururuz artık napalım alıştık uykusuzluğa.. Dün gece de uyumamıştı ve bugün öksürük başladı. Annem uyutmaya çalışıyor şu an ballı limon verdim ilk kez, bide ağrı kesici, yanlış mı yaptım @MaRaL_ kız yetiş bacım çocuk öksürüyor napıyım, balgamlı. doğum gününe bir hafta kaldı hasta girmesin çocuk yaşına.. Ha bu arada bugün ilk kez yürüdü tunişim :))yeb4 Can'ım varmışsın İstanbul'a İnstagramda gördüm soracaktım zaten, hadi bakalım güzel günler geçir. pirelideve sağ salim doğar inşallah ikinci gebeliğin keyfini çıkar tecrübelisin
Canim bizimkinin de kucak isteme amaci gezdirmem yoksa hic sarilmiyo aynen ne yatarken ne kucakta gezerkwn. Eller serbest duruyo kucagimda insan bi boynuma koyar:)canim benim kiz da yapamayinca sinirlenip agliyor. ben almiyorum kucagima gozluyorum surekli zarar vermesin kendine diye sadece. deneyerek ogrenicekler. Duru belki biraz kucakci bi bebektir onu bilemiyorum :) ama Begüm kucakta durmayi pek sevmiyo. al beni diyor bazen ama durmaz fazla. hele koynuma yatip o sekilde dursun diye cok istiyorum ama yok :))
ayaginin ustune basip duruyor dedin o zaman dert etme. tembelliginden yapmiyodur. bi gun dene bakalim kucagina almamayi.
evet canim alma kucagina. ne amacla agladigini en iyi sen bilirsin annesi olarak.Canim bizimkinin de kucak isteme amaci gezdirmem yoksa hic sarilmiyo aynen ne yatarken ne kucakta gezerkwn. Eller serbest duruyo kucagimda insan bi boynuma koyar:)
O zaman ben de almayayim canim kucagima cok yalandan agliyo zaten. Dun bi kere zaten oynarken almayayim dedim biraz mizildandi sonra bi baktim oyuna daldi. Cok fena oldu artik bunlar islerini yaptirmayi biliyolar
Evet Can'ım ilk adımlarını da gördük şükür, şimdilik oyun zannetti yürümek gerektiğinin farkında değil sanırım :)) sağlıklı olsunlar varsın yaramaz olsunlar napalımTuna da yürümeye başlamış,maşallah cnm.Yürüyenler gitgide artıyor.Bundan sonra yaptıkları yaramazlıkları anlatırız artık burada bi dönem :)
Durucuğum baya bi hastalık çekti yaa uyku düzeni falan kalmaması çok normal canım.. Azıyı da çıkarmış, kim bilir ne zor çıkmıştır. Yasemin'e katılıyorum ağrı kesici vermenin bi zararı olacağını sanmıyorum, bizde içiyoruz sonuçta. Tuna'nın da şimdilik keyfi yerinde ama ilerlemez inşallah, ıhlamur falan idare ederizMasallah Tunacik'i gordum. Cok tatli yuruyo masallah. Bizim uyku gitti iki gundur zaten cok da bisey yoktu da:) Duru'nun oksurugu hala tam gecmedi 3 hafta olacak. Bal limon iki gun ben de verdim ama duzenli bisey yapmadim. Gecmis olsun cok
Tuna'da 5 şubat doğumlu :) ben orman hayvanları teması yapıcam odun şeklinde, sevimli hayvancıklar, kozalaklar, kütük servisler filan.. Biz dağda yaşayınca anca bu tema uygun olurdu zaten :)) hediye konusunda ise eğitici oyuncaklar aldırabilirsin, sonuçta artık çocukluğa doğru ilerliyorlar, oyun zamanları çoğalacak. Yada misafirlerin ayrı ayrı alacağına toplu olarak daha büyük bi ihtiyacını alabilirler.Günaydın kızlar uzun zamandır pek giremeyiyorum tanıdık isimler yok pek bildiklerim ama olsun5 subat doğum günü oğlumun pek sevmesem de abartmayı ilk doğum günü özencem farklı fikirleri olan var mı bide yakınlar ne alsak diyo ya güzel mantıklı ise yarayacak bişeyler biliyosaniz soylermisiniz ne aldirayim
yumurtayı fazla yiyo ondan olabilir diye geldi aklıma benim başka bişey gelmiyo kuru biraz ağız çevresi. doktora gidince bi sorayım artıkBenim kizimin da oyle bu ara. Metal kasikla veriyorum arada ondan mi ki diyorum
Biz de ağlar mıyız acaba muştan gidince :)
amin canım teşekkür ederim. belli değil henüzInsallah canim sag salim zamaninda alirsin kucagina. Cinsiyeti belli mi?
sağol canım çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana bu yazdıkların..cok sagol canim.
kiyamam bi de zor zamanlar gecirdin ilk donemde. simdi ilk hamilelik gibi de degil evde bi tane yaramaz var. pesinden kostur dur. hepsi oyle bu aralar. seninkiyle benimki ayni tembel demekki. tutunup kalkiyo ama ayakta durmak istemiyo. her seyin zamabi var her bebek farkli :)
seni anliyorum korkuyosun ama bak bilincaltina nasil islemisse ruyalarina girmis. stres yapma rahat ol ve bol bol dua et. bende edicem senin icin. sag saglim alicaksin insallah kuzunu kucagina :)
inşaAllah canım çok teşekkür ederimSelam Can'ım anne evi iyi gezmeden gezmeye koşuyoruz, buraya geldik geleli kucağımdan inmek istemiyor benim de sağ yanım felç oldu gayri :) uykusuzluk hat safha. Yanımda yatıyor, bide o kadar yatak taşıdık buralara.. Ama koynumda yatması çok güzel :) eve gidince bi düzen tuttururuz artık napalım alıştık uykusuzluğa.. Dün gece de uyumamıştı ve bugün öksürük başladı. Annem uyutmaya çalışıyor şu an ballı limon verdim ilk kez, bide ağrı kesici, yanlış mı yaptım @MaRaL_ kız yetiş bacım çocuk öksürüyor napıyım, balgamlı. doğum gününe bir hafta kaldı hasta girmesin çocuk yaşına.. Ha bu arada bugün ilk kez yürüdü tunişim :))yeb4 Can'ım varmışsın İstanbul'a İnstagramda gördüm soracaktım zaten, hadi bakalım güzel günler geçir. pirelideve sağ salim doğar inşallah ikinci gebeliğin keyfini çıkar tecrübelisin
hayır canım henüz belli değil merakla bekliyoruzallah hepimize göstersin canım:)
bu arada cinsiyetiniz belli oldumu haftalık olmuşsun bile maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?