2015 Şubat Anneleri

benim evimde dublex çkıyo merdivenleri . merdiven kapısı aldık hem yukarı hem aşağı. dün yandaki korkuluk demirlerin arasından geçmişte çıkmış merdivewni şimdi tülden bbağcıklı bişey diktim korkuluklara.

bizim dogumgünüde 16 şubat ilk dogumgünü özenmek isterdim ama kimsemiz yok buralarda nasıl yapsam sogukta o kadar saat kimsede gelmez. yazık yavrucugum anne babasından başka kimse olmadan kutlayacak yaşını
yinede güzel bir masa hazırlayacağım hatıra kalsın. çekirdek ailemizle kutlarız

Br
aa ne güzel aynı gün biz klima kullanıyoruz evv çok soğuk o yüzden arkadasin cafede Yapcaz ama tema filan düşünmedim daha kemeraltinà gidip sececem artık bizde izmirin bi ilçesindeyiz hiç bişey yok burda pastayı nasıl yaptıracağımı düşünüyorum.ee ne ikramlar yapcan yada hazır mı alırsın.[/QUOTE]

Annemler bunu almak istedi ama o paraya farklı bişey mi alsalar bunu sever mi bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-23-14-19-27.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
daha var mı muş tan dönmenize?

.........
diyete devam ediyor musun? benim 15 gün oldu 3 kilo verdim spor yapmaya zamanım olmuyor sen spor yapabilmiş miydin?
2 buçuk senemiz var canım gitmemize ben spor yapmadım hiç canım gerek kalmadı yani 60 kiloydum hamile kaldığımda doğum yaptığım gün 78 dim yani 18 kilo aldım hepsini verdim şu an 59,5 kiloyum ama sıklaşmaya ihtiyacım var tabi

Biz de doğum günümüzü aile içinde kendi aramızda kutlicaz kızlar pasta ve hediyeyle eşim ben annem ve küçük kız kardeşimle birlikte yani

calisiyosun canim o yuzden. bende calissam bu kadar cok gelmem mumkun degildi :/

kendine cok mu yukleniyorsun esin yardim etmiyor mu hic? cok zor biliyorum gurbette olmak ustune bi de is hayati. biraz dinlenip nefes alsan aslinda cok iyi gelirdi.

Haklısın çalışıyor olmak çok etkiliyor.
Kiz esimde aynı zayıfladi yaşlandı resmen yardım ediyor şükür . Biz bi toparlanamadik nedense

Aslinda dun verecektim calpol getirdim hatta yanima uyaninca cok neseliydi o yuzden vermedim. Tabi yazik neden ceksinler agri biz bile dayanamiyoruz. Saglikli disleri olsun insallah Begusumun de. Belki gec cikarinca daha rahat cikarir. O iki disle cok tatli oluyolar alttan:)

evet canim iki disle cok tatli oluyolar :)
Duru da saglikla cikarsin artik su dislerini de yavrum ne cekti. insallah en kotusu bunolur canim.

oyyyy korkulugun arasindan cikmak ne demek yaa eskiya bunlar

bizde oyle yapicaz canim.
yapsam cagiracagim insanlar var ama yapmayacagim ben. daha cok eziyet olacak Begüm'e. 3-4 yasinda olsa yasitlari da olur oynar eglenir dogum gununden anlar en azindan.

ama bizbize kutliycam tabiiki. kvler gelir o da mecbur. bi pasta keserim biseyler yaparim. fotograflarda ani olmasi icin onu yaparim kesin.

Iyi bari canim keyfi yerinde olsun da. Cok zor bebislerin hastaligi. Evet cok sık hastalandi. Geniz etinden olabilir. Ilac da vercektim de uyaninca neseliydi omdan vermedim canim

evet canim iki disle cok tatli oluyolar :)
Duru da saglikla cikarsin artik su dislerini de yavrum ne cekti. insallah en kotusu bunolur canim.
Insallah canim sagol:) Bizimki de biraz hizli gidiyo dis konusunda. Dinlenemiyoruz:)

Kızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
Hem de anaokulu, en sevdiğim alan

Hastalıklar başlamış yine, bizim evde de herkes hasta ben, eşim, eşimin kardeşi bizde onda hasta inşallah ayaza geçmez..

yeb4 sağ salim varmana sevindim Canm, güzel vakit geçirirsin inşallah ailenle :) darısı görmeyenlere bize yani :))

dadera çıktı mı Canm azı dişi yoksa hala kırmızı mı.. Baya zor çıkacak anlaşılan yazık bu bebeklere.. Sen de gittin mi annelere :)

mery60 yaa Tuna basıl tatlı yürüyor :))) ayaz da bir aydır öyle yürüyor koşa mesafeleri çok rahat ama henüz uzun uzun yürüyeniyse yoruluyor çocuk :)

Bugün Bi de Bi bebişin doğum günüydü Kimindi ki acaba 28 ocak olan? Yoksa ben mi yanılıyorum..

Ben de doğum gününe uçak ve pilot teması yapcam inşallah 20si bizim daha var minik pilotlar yaptım gelen misafirlere hediye fotoyu yüklüyorum onları bitircem diye yazamadım buraya :)))

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 99
hayır canım henüz belli değil merakla bekliyoruz
allah sağlıklı hayırlı bebek versin cinsiyeti önemli değil canım inşallah gönlünüzdeki olur.
bu arada ufaklık nasıl onunla zorlanmaya başladınmı
şimdi olmayabilir ama 6. aydan sonra zorlanıyor insan

eneee merkeze mi ciktii? sen bayagi uzaga gidiyodun artik yakinlastin mi yani? cok sevindim cok guzel olmus ohh :))

bende geldim sagol tatlim darisi basiniza :) minik pilotlar cok guzel olmus bu arada :))

eneee merkeze mi ciktii? sen bayagi uzaga gidiyodun artik yakinlastin mi yani? cok sevindim cok guzel olmus ohh :))

bende geldim sagol tatlim darisi basiniza :) minik pilotlar cok guzel olmus bu arada :))
Evet Canm çok uzağa gidiyordum sonunda geldim şükür yakın hemen arabayla 5 dk çok sağol :)

Pilotların öyle masum durduğuna bakma çok uğraştırıyorlar :)))

bende öyle düşünüyorum okul çağında arkadaşları olur toplanırlar beraber eğlenerek kutlarlar ilk yaş günü de böyle olsun gurbet te olmanın bir diğer can sıkan tarafı işte
buralar çok soğuk her yer buz eksi 28 leri gördüğümüz oluyor eve tıkandık kaldık bi avm bile yok ki çıkıp gezelim her magaza ddışarda ayrı yerlerde patladım sıkıntıdan sabah kalkıyoruz yatana kadar aynı şeyler monotonlukta level atlayacağım havalar ısınsa da oğlumla atsak kendimizi dışarı baharı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…