2015 Şubat Anneleri

[/QUOTE]
Pastayı ikramları her şeyi ben hazırlıyacam inşallah. Genelde dışardan aldığım şeyler aklımdaki gibi olmuyor. İkram olarak D.günü pastası, 1 yaş kurabiyesi, patatesli muffin, mini hamburger, belki birde kadayıflı çikolata topları yaparım. Temamıza uygun ikramlar yani. Senin cafede yapman daha güzel.

Ayyyy mükemmel olmuuuuş. Bende keçeden orman hayvanları dikiyorum. Hediye olarak da Tuna'nın fotoğrafları ve yaptığı resimleri hediye edicem. Tahta bi mandala tutturup magnet şeklinde.

Evet Canm çok uzağa gidiyordum sonunda geldim şükür yakın hemen arabayla 5 dk çok sağol :)

Pilotların öyle masum durduğuna bakma çok uğraştırıyorlar :)))
Ay pilotu görünce yazmamışım :)) ne güzel tayinin çıkmış, çalışma ortamında güzel olur inşallah

Evet Canm çok uzağa gidiyordum sonunda geldim şükür yakın hemen arabayla 5 dk çok sağol :)

Pilotların öyle masum durduğuna bakma çok uğraştırıyorlar :)))
vallahi kendi tayinim cikmis gibi sevindim yav

keceden o pilotlar di mi? ben hic yapmadim ama zormus kece dikmek bi arkadasim yapiyodu. hic yapamiyorum boyle seyler ya sabrim ve yetenegim yok sanirim :)

nerede yasiyordun canim ben unutuyorum cok :)
haklisin kis cocuklar icin ve bizim icin pek iyi olmuyormus onu gorduk. bende yaz gelsin istiyorum ama cok da sicak oluyor bizim ev o da ayri bir dert klima almamiz lazim daha puff.

dogum gunu icin uzulme tatlim napalim bizim de kaderimiz buymus. benim de annem babam olamayacak. o yuzden de hevesim yok pek. bana kalsa sadece ucumuz olurduk cekirdek aile ama kv leri cagirmazsam ayip olur.
dedigin gibi arkadaslari oldugu zaman elimden gelenin en guzelini yaparim ona.

Ayyyy mükemmel olmuuuuş. Bende keçeden orman hayvanları dikiyorum. Hediye olarak da Tuna'nın fotoğrafları ve yaptığı resimleri hediye edicem. Tahta bi mandala tutturup magnet şeklinde.
ya ne kadar becerikli kadinlarsiniz siz ben hic yapamiyorum boyle seyler. onu gectim sabredemem ayy bi dugmem vardi kopacak nerdeyse onu bile zor diktim vakitsizlikten.

ama baskalarinda gorunce de cok hosuma gidiyo

hatta bu aksam dayimin mustakbel esinin kina gecesi icin cerezleri aldik paketledik cantalarina koyduk ya vallahi sikintidan patladim yap yap bitmedi oyy
hic gelemiyorum ben boyle seylere

Hayırlı olsun cnm tayinin çıkmış, taşınacak mısınız?
Herkes hasta bu aralar inşallah bebeğin hasta olmasın da büyükler bi şekilde başının çaresine bakıyorlar.
Bu arada minik pilotların da çok tatlı olmuş.Ben de küçük prens temalı bir doğumgünü düşünüyorum.Kitabını çok seviyordum,benim oğlanın saçlar falan da çok benziyor,bakalım inşallah istediğimiz gibi olur doğumgünleri.

Ben küçük prens temalı bi şeyler yapmayı düşünüyorum doğumgünü için.28 şubat bizimki daha zaman var.Sizinki baya yakınmış.Hediye olarak da güzel eğitici bir oyuncak aldırabilirsin bence.Artık oyuncaklarla daha çok vakit geçirecekler.

atladim boyle ama cevap vermeden duramadim :) tasinmayacak aksine evine xok yakina cikti tayin ondan sevindik. uzak bi yerdeydi.

bende cok severim cok iyi dusunmussun kucuk prensi :)
bu arada sen instagram kullaniyor musun?

hatta bu aksam dayimin mustakbel esinin kina gecesi icin cerezleri aldik paketledik cantalarina koyduk ya vallahi sikintidan patladim yap yap bitmedi oyy
hic gelemiyorum ben boyle seylere
Aynı sabırsızlık ve tahammülsüzlük bende de var.Hem yeteneksizim hem de aşırı sıkılgan.

ya ne kadar becerikli kadinlarsiniz siz ben hic yapamiyorum boyle seyler. onu gectim sabredemem ayy bi dugmem vardi kopacak nerdeyse onu bile zor diktim vakitsizlikten.

ama baskalarinda gorunce de cok hosuma gidiyo
Vakit bende de nanay Can'ım, anne evindeyim ya fırsatı kaçırmıyorum. Ben yaparken zevk aldığım ve dinlendiğim için bazen uykumdan bile fedakarlık yapıyorum, hobi işte :) bazen gereksiz geliyor aç bi kitap oku onun yerine yada yat uyu diyorum ama aklım hep o ilte oluyor, gözümde canlanıyor, rüyamda onu yaparken görüyorum kendimi, aklımda duracağına yapıyım gitsin diyorum :))

Canik oncelikle tebrik ederim cok sevindim tayinine. Ayrica gecmis olsun. Ayaz'a gecmez insallah. Duru'nun dis pastaladi aslinda gorundu. Bu gece karar verdim onun problemi dis degil 3 gecedir meme disinda sakinlesmiyo saatlerce agliyo. Meme versem de yatirirken tekrar basliyo aglama krizi. Asla susmuyo. Kafayi yedim artik. Demin dayanamadim biraktim geldim yanindayken daha beter agliyo zaten. Bakalim ne yapacak dedim. Uyudu kisa sure sonra. Anlamadim gitti

Bu arada minik pilotlariniz da cok tatli canim ellerine saglik.

Bu arada minik pilotlariniz da cok tatli canim ellerine saglik.

sivaas canım :))
müthiş soguk var burnumuzu uzatamıyoruz..yazın çok sıcak olmuyor serin oluyor bunaltmıyor

Pastayı ikramları her şeyi ben hazırlıyacam inşallah. Genelde dışardan aldığım şeyler aklımdaki gibi olmuyor. İkram olarak D.günü pastası, 1 yaş kurabiyesi, patatesli muffin, mini hamburger, belki birde kadayıflı çikolata topları yaparım. Temamıza uygun ikramlar yani. Senin cafede yapman daha güzel.[/QUOTE]
Doğum günü pastasını sen mi yapacaksın hazır mı alacaksın canım

Sen okul öncesi öğretmeni misin canım branşın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…