[/QUOTE]Br
aa ne güzel aynı gün biz klima kullanıyoruz evv çok soğuk o yüzden arkadasin cafede Yapcaz ama tema filan düşünmedim daha kemeraltinà gidip sececem artık bizde izmirin bi ilçesindeyiz hiç bişey yok burda pastayı nasıl yaptıracağımı düşünüyorum.ee ne ikramlar yapcan yada hazır mı alırsın.
At çok güzel ve eğlenceli ama daha faydalı bi oyuncak alabilirler. Ama bu da gayet güzel bence, ilerde oda çocuğuna hatıra bırakır :))Annemler bunu almak istedi ama o paraya farklı bişey mi alsalar bunu sever mi bilemedim
Ayyyy mükemmel olmuuuuş. Bende keçeden orman hayvanları dikiyorum. Hediye olarak da Tuna'nın fotoğrafları ve yaptığı resimleri hediye edicem. Tahta bi mandala tutturup magnet şeklinde.Kızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
Hem de anaokulu, en sevdiğim alan
Hastalıklar başlamış yine, bizim evde de herkes hasta ben, eşim, eşimin kardeşi bizde onda hasta inşallah ayaza geçmez..
yeb4 sağ salim varmana sevindim Canm, güzel vakit geçirirsin inşallah ailenle :) darısı görmeyenlere bize yani :))
dadera çıktı mı Canm azı dişi yoksa hala kırmızı mı.. Baya zor çıkacak anlaşılan yazık bu bebeklere.. Sen de gittin mi annelere :)
mery60 yaa Tuna basıl tatlı yürüyor :))) ayaz da bir aydır öyle yürüyor koşa mesafeleri çok rahat ama henüz uzun uzun yürüyeniyse yoruluyor çocuk :)
Bugün Bi de Bi bebişin doğum günüydü Kimindi ki acaba 28 ocak olan? Yoksa ben mi yanılıyorum..
Ben de doğum gününe uçak ve pilot teması yapcam inşallah 20si bizim daha var minik pilotlar yaptım gelen misafirlere hediye fotoyu yüklüyorum onları bitircem diye yazamadım buraya :)))
Ay pilotu görünce yazmamışım :)) ne güzel tayinin çıkmış, çalışma ortamında güzel olur inşallahEvet Canm çok uzağa gidiyordum sonunda geldim şükür yakın hemen arabayla 5 dk çok sağol :)
Pilotların öyle masum durduğuna bakma çok uğraştırıyorlar :)))
vallahi kendi tayinim cikmis gibi sevindim yavEvet Canm çok uzağa gidiyordum sonunda geldim şükür yakın hemen arabayla 5 dk çok sağol :)
Pilotların öyle masum durduğuna bakma çok uğraştırıyorlar :)))
nerede yasiyordun canim ben unutuyorum cok :)bende öyle düşünüyorum okul çağında arkadaşları olur toplanırlar beraber eğlenerek kutlarlar ilk yaş günü de böyle olsun gurbet te olmanın bir diğer can sıkan tarafı işte
buralar çok soğuk her yer buz eksi 28 leri gördüğümüz oluyor eve tıkandık kaldık bi avm bile yok ki çıkıp gezelim her magaza ddışarda ayrı yerlerde patladım sıkıntıdan sabah kalkıyoruz yatana kadar aynı şeyler monotonlukta level atlayacağımhavalar ısınsa da oğlumla atsak kendimizi dışarı baharı özledim
ya ne kadar becerikli kadinlarsiniz siz ben hic yapamiyorum boyle seyler. onu gectim sabredemem ayy bi dugmem vardi kopacak nerdeyse onu bile zor diktim vakitsizlikten.Ayyyy mükemmel olmuuuuş. Bende keçeden orman hayvanları dikiyorum. Hediye olarak da Tuna'nın fotoğrafları ve yaptığı resimleri hediye edicem. Tahta bi mandala tutturup magnet şeklinde.
Hayırlı olsun cnm tayinin çıkmış, taşınacak mısınız?Kızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
Hastalıklar başlamış yine, bizim evde de herkes hasta ben, eşim, eşimin kardeşi bizde onda hasta inşallah ayaza geçmez..
yeb4 sağ salim varmana sevindim Canm, güzel vakit geçirirsin inşallah ailenle :) darısı görmeyenlere bize yani :))
dadera çıktı mı Canm azı dişi yoksa hala kırmızı mı.. Baya zor çıkacak anlaşılan yazık bu bebeklere.. Sen de gittin mi annelere :)
mery60 yaa Tuna basıl tatlı yürüyor :))) ayaz da bir aydır öyle yürüyor koşa mesafeleri çok rahat ama henüz uzun uzun yürüyeniyse yoruluyor çocuk :)
Bugün Bi de Bi bebişin doğum günüydü Kimindi ki acaba 28 ocak olan? Yoksa ben mi yanılıyorum..
Ben de doğum gününe uçak ve pilot teması yapcam inşallah 20si bizim daha var minik pilotlar yaptım gelen misafirlere hediye fotoyu yüklüyorum onları bitircem diye yazamadım buraya :)))
Ben küçük prens temalı bi şeyler yapmayı düşünüyorum doğumgünü için.28 şubat bizimki daha zaman var.Sizinki baya yakınmış.Hediye olarak da güzel eğitici bir oyuncak aldırabilirsin bence.Artık oyuncaklarla daha çok vakit geçirecekler.Günaydın kızlar uzun zamandır pek giremeyiyorum tanıdık isimler yok pek bildiklerim ama olsun5 subat doğum günü oğlumun pek sevmesem de abartmayı ilk doğum günü özencem farklı fikirleri olan var mı bide yakınlar ne alsak diyo ya güzel mantıklı ise yarayacak bişeyler biliyosaniz soylermisiniz ne aldirayim
atladim boyle ama cevap vermeden duramadim :) tasinmayacak aksine evine xok yakina cikti tayin ondan sevindik. uzak bi yerdeydi.Hayırlı olsun cnm tayinin çıkmış, taşınacak mısınız?
Herkes hasta bu aralar inşallah bebeğin hasta olmasın da büyükler bi şekilde başının çaresine bakıyorlar.
Bu arada minik pilotların da çok tatlı olmuş.Ben de küçük prens temalı bir doğumgünü düşünüyorum.Kitabını çok seviyordum,benim oğlanın saçlar falan da çok benziyor,bakalım inşallah istediğimiz gibi olur doğumgünleri.
Aynı sabırsızlık ve tahammülsüzlük bende de var.Hem yeteneksizim hem de aşırı sıkılgan.hatta bu aksam dayimin mustakbel esinin kina gecesi icin cerezleri aldik paketledik cantalarina koyduk ya vallahi sikintidan patladim yap yap bitmedi oyy
hic gelemiyorum ben boyle seylere
Vakit bende de nanay Can'ım, anne evindeyim ya fırsatı kaçırmıyorum. Ben yaparken zevk aldığım ve dinlendiğim için bazen uykumdan bile fedakarlık yapıyorum, hobi işte :) bazen gereksiz geliyor aç bi kitap oku onun yerine yada yat uyu diyorum ama aklım hep o ilte oluyor, gözümde canlanıyor, rüyamda onu yaparken görüyorum kendimi, aklımda duracağına yapıyım gitsin diyorum :))ya ne kadar becerikli kadinlarsiniz siz ben hic yapamiyorum boyle seyler. onu gectim sabredemem ayy bi dugmem vardi kopacak nerdeyse onu bile zor diktim vakitsizlikten.
ama baskalarinda gorunce de cok hosuma gidiyo
Canik oncelikle tebrik ederim cok sevindim tayinine. Ayrica gecmis olsun. Ayaz'a gecmez insallah. Duru'nun dis pastaladi aslinda gorundu. Bu gece karar verdim onun problemi dis degil 3 gecedir meme disinda sakinlesmiyo saatlerce agliyo. Meme versem de yatirirken tekrar basliyo aglama krizi. Asla susmuyo. Kafayi yedim artik. Demin dayanamadim biraktim geldim yanindayken daha beter agliyo zaten. Bakalim ne yapacak dedim. Uyudu kisa sure sonra. Anlamadim gittiKızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
Bu arada minik pilotlariniz da cok tatli canim ellerine saglik.Kızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
Bu arada minik pilotlariniz da cok tatli canim ellerine saglik.Kızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
nerede yasiyordun canim ben unutuyorum cok :)
haklisin kis cocuklar icin ve bizim icin pek iyi olmuyormus onu gorduk. bende yaz gelsin istiyorum ama cok da sicak oluyor bizim ev o da ayri bir dert klima almamiz lazim daha puff.
dogum gunu icin uzulme tatlim napalim bizim de kaderimiz buymus. benim de annem babam olamayacak. o yuzden de hevesim yok pek. bana kalsa sadece ucumuz olurduk cekirdek aile ama kv leri cagirmazsam ayip olur.
dedigin gibi arkadaslari oldugu zaman elimden gelenin en guzelini yaparim ona.
Sen okul öncesi öğretmeni misin canım branşın ne?Kızlaaaar :) ya okuyorum ama yazamadım iki gündür okul işleriyle uğraşıyorum, tayinim merkeze çıktı da
Çok sağol canım evet hatıra olsun maksat :))çok cici olmuş bayıldım güzel bi hatıra olur gelenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?