- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Teşekkür ederim Can'ım :) vasat çok güzel fikir seninki de beğendim :)Ayyyy mükemmel olmuuuuş. Bende keçeden orman hayvanları dikiyorum. Hediye olarak da Tuna'nın fotoğrafları ve yaptığı resimleri hediye edicem. Tahta bi mandala tutturup magnet şeklinde.
Canım benim çok teşekkür ederim :)vallahi kendi tayinim cikmis gibi sevindim yav
keceden o pilotlar di mi? ben hic yapmadim ama zormus kece dikmek bi arkadasim yapiyodu. hic yapamiyorum boyle seyler ya sabrim ve yetenegim yok sanirim :)
Yok Canm ben merkezden 80 kmlik bir ilçeye gidip geliyordum şimdi merkeze çıktı yakın evime :)Hayırlı olsun cnm tayinin çıkmış, taşınacak mısınız?
Herkes hasta bu aralar inşallah bebeğin hasta olmasın da büyükler bi şekilde başının çaresine bakıyorlar.
Bu arada minik pilotların da çok tatlı olmuş.Ben de küçük prens temalı bir doğumgünü düşünüyorum.Kitabını çok seviyordum,benim oğlanın saçlar falan da çok benziyor,bakalım inşallah istediğimiz gibi olur doğumgünleri.
Ayyyy aynı benVakit bende de nanay Can'ım, anne evindeyim ya fırsatı kaçırmıyorum. Ben yaparken zevk aldığım ve dinlendiğim için bazen uykumdan bile fedakarlık yapıyorum, hobi işte :) bazen gereksiz geliyor aç bi kitap oku onun yerine yada yat uyu diyorum ama aklım hep o ilte oluyor, gözümde canlanıyor, rüyamda onu yaparken görüyorum kendimi, aklımda duracağına yapıyım gitsin diyorum :))
Çok sağol Canm benim :)Canik oncelikle tebrik ederim cok sevindim tayinine. Ayrica gecmis olsun. Ayaz'a gecmez insallah. Duru'nun dis pastaladi aslinda gorundu. Bu gece karar verdim onun problemi dis degil 3 gecedir meme disinda sakinlesmiyo saatlerce agliyo. Meme versem de yatirirken tekrar basliyo aglama krizi. Asla susmuyo. Kafayi yedim artik. Demin dayanamadim biraktim geldim yanindayken daha beter agliyo zaten. Bakalim ne yapacak dedim. Uyudu kisa sure sonra. Anlamadim gitti
Çok uzağımda değilsin çorumdayım bende :)sivaas canım :))
müthiş soguk var burnumuzu uzatamıyoruz..yazın çok sıcak olmuyor serin oluyor bunaltmıyor
Çok uzağımda değilsin çorumdayım bende :)
Yok değilim canım branşım rehberlik ama okul öncesini çok seviyorum o yüzden anaokulu tercih ettim :) bubdab sonra sana sık sık bişiler sorarım senin alanın sonuçta :))Sen okul öncesi öğretmeni misin canım branşın ne?
Canim kalkamiyo bizimki o yuzden biraktim ama tam artik canima tak etti ondan biraktim. Cunku kucagimda da ayni yatakta da ayni agliyo. Gittim iceri ama icim icimi yedi tabiki:) hic yapmamistim boyle bisey. Meme meme nereye kadar:)Çok sağol Canm benim :)
Oh patlamış ya önemli olan o.. Bence de bublar meme düşkünü ayaz da öyle sürekli mem diyr gece bile :) ben hiç öyle bırakmadım kılar çğnkü yatağından ama doğrusunu yapmışsın kesinlikle
Aşırı değil, yani şu an mesela 1 derece ama Sivas fena sanırım haberlerde -33 görüldü falan deniliyordunasıl oralarda soguk mu? :)
ev merdivenli ya çıkarken kendi çıkıyo ama inerken ben indiriyorum bel ağrısı oluyo biraz. bide eskisi kadar enerjik değilim sıkılıyo onunla oynayayım istiyo. ağırlaşınca napcam kim bilirallah sağlıklı hayırlı bebek versin cinsiyeti önemli değil canım inşallah gönlünüzdeki olur.
bu arada ufaklık nasıl onunla zorlanmaya başladınmı
şimdi olmayabilir ama 6. aydan sonra zorlanıyor insan
aylar sonra aklıma geldi ve gruba bi bakim dedim senin adına cok sevindim artık bi temmuz annesi olmussun sagıgıyla kucagına alırsın inşev merdivenli ya çıkarken kendi çıkıyo ama inerken ben indiriyorum bel ağrısı oluyo biraz. bide eskisi kadar enerjik değilim sıkılıyo onunla oynayayım istiyo. ağırlaşınca napcam kim bilir
huuh huu naptın geldimi 2. bebişin :)allah sağlıklı hayırlı bebek versin cinsiyeti önemli değil canım inşallah gönlünüzdeki olur.
bu arada ufaklık nasıl onunla zorlanmaya başladınmı
şimdi olmayabilir ama 6. aydan sonra zorlanıyor insan
Evet canım yardımcı olurum tabiki hayırlı olsun yeni okulun canım sevindim senin adına inşAllah ben de atanırım da kurtulurum özeldenYok değilim canım branşım rehberlik ama okul öncesini çok seviyorum o yüzden anaokulu tercih ettim :) bubdab sonra sana sık sık bişiler sorarım senin alanın sonuçta :))
aynen doğrudur yavaş yavaş düşecek deniyor -14 e falanAşırı değil, yani şu an mesela 1 derece ama Sivas fena sanırım haberlerde -33 görüldü falan deniliyordu
Of kızlar ya yarın değil öbür gün beratın doğum günü yani 31 ocak pazar günü ama ayın 1 inde aşısı var diye aradı hemşire doğum gününden tat alamicam ya diğer gün aşıya gidecez şu 1 yaş aşısı nasıl oluyor acaba yaptıran var mı kaç tane aşı oluyor ateş filan yapıyor mu acaba
Doğum günü pastasını sen mi yapacaksın hazır mı alacaksın canım[/QUOTE]Pastayı ikramları her şeyi ben hazırlıyacam inşallah. Genelde dışardan aldığım şeyler aklımdaki gibi olmuyor. İkram olarak D.günü pastası, 1 yaş kurabiyesi, patatesli muffin, mini hamburger, belki birde kadayıflı çikolata topları yaparım. Temamıza uygun ikramlar yani. Senin cafede yapman daha güzel.
İnşallah atanırsın Can'ım özelin de adı ayrı güzel bir yerde çalışırsan ama tabi devletin imkanları daha iyi..Of kızlar ya yarın değil öbür gün beratın doğum günü yani 31 ocak pazar günü ama ayın 1 inde aşısı var diye aradı hemşire doğum gününden tat alamicam ya diğer gün aşıya gidecez şu 1 yaş aşısı nasıl oluyor acaba yaptıran var mı kaç tane aşı oluyor ateş filan yapıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?