2015 Şubat Anneleri

Ayyyy mükemmel olmuuuuş. Bende keçeden orman hayvanları dikiyorum. Hediye olarak da Tuna'nın fotoğrafları ve yaptığı resimleri hediye edicem. Tahta bi mandala tutturup magnet şeklinde.
Teşekkür ederim Can'ım :) vasat çok güzel fikir seninki de beğendim :)

vallahi kendi tayinim cikmis gibi sevindim yav

keceden o pilotlar di mi? ben hic yapmadim ama zormus kece dikmek bi arkadasim yapiyodu. hic yapamiyorum boyle seyler ya sabrim ve yetenegim yok sanirim :)
Canım benim çok teşekkür ederim :)
Evet keçeden yaptım, zor değil dikmek sadece uğraştırıyor çok ayrıntısı var yapılabilir yani, dışardan yaptırsam tanesine 7-8 lira isteyecekler ne gerek var :))

Yok Canm ben merkezden 80 kmlik bir ilçeye gidip geliyordum şimdi merkeze çıktı yakın evime :)

Ayyy küçük prens de çok güzel bir fikir, yaparsın yaparsın :) inşallah güzel olur, ben şimdiye kadar Ayaz'ın kolik sancılarından dolayı hiç bişi yapamadım bari doğum gününü istediğim gibi yapayım istiyorum :)) bu arada senin İnstagram yok demi Mustafa'yı merak ediyordum Mustafa idi demi ismi kuzumun :))

Ayyyy aynı ben ) kaç gün uyumadım onları yapcam diyr :)))

Çok sağol Canm benim :)
Oh patlamış ya önemli olan o.. Bence de bublar meme düşkünü ayaz da öyle sürekli mem diyr gece bile :) ben hiç öyle bırakmadım kılar çğnkü yatağından ama doğrusunu yapmışsın kesinlikle

Sen okul öncesi öğretmeni misin canım branşın ne?
Yok değilim canım branşım rehberlik ama okul öncesini çok seviyorum o yüzden anaokulu tercih ettim :) bubdab sonra sana sık sık bişiler sorarım senin alanın sonuçta :))

Canim kalkamiyo bizimki o yuzden biraktim ama tam artik canima tak etti ondan biraktim. Cunku kucagimda da ayni yatakta da ayni agliyo. Gittim iceri ama icim icimi yedi tabiki:) hic yapmamistim boyle bisey. Meme meme nereye kadar:)

ev merdivenli ya çıkarken kendi çıkıyo ama inerken ben indiriyorum bel ağrısı oluyo biraz. bide eskisi kadar enerjik değilim sıkılıyo onunla oynayayım istiyo. ağırlaşınca napcam kim bilir

ev merdivenli ya çıkarken kendi çıkıyo ama inerken ben indiriyorum bel ağrısı oluyo biraz. bide eskisi kadar enerjik değilim sıkılıyo onunla oynayayım istiyo. ağırlaşınca napcam kim bilir
aylar sonra aklıma geldi ve gruba bi bakim dedim senin adına cok sevindim artık bi temmuz annesi olmussun sagıgıyla kucagına alırsın inş

Yok değilim canım branşım rehberlik ama okul öncesini çok seviyorum o yüzden anaokulu tercih ettim :) bubdab sonra sana sık sık bişiler sorarım senin alanın sonuçta :))
Evet canım yardımcı olurum tabiki hayırlı olsun yeni okulun canım sevindim senin adına inşAllah ben de atanırım da kurtulurum özelden

Of kızlar ya yarın değil öbür gün beratın doğum günü yani 31 ocak pazar günü ama ayın 1 inde aşısı var diye aradı hemşire doğum gününden tat alamicam ya diğer gün aşıya gidecez şu 1 yaş aşısı nasıl oluyor acaba yaptıran var mı kaç tane aşı oluyor ateş filan yapıyor mu acaba

aşı günü yaklaşıyor demi bizimkide 18 şubatta doğum günümüz 16 şubat
aşı hakkında bilgim yok bizimkinde hep ateş oluyo bi 9 ay aşısı ateş yapmadı tek aşı oldugundan sanırım

Doğum günü pastasını sen mi yapacaksın hazır mı alacaksın canım[/QUOTE]
Hazır pastayı ben süsleyeceğim canım. Kütük şeklinde yapıcam. Bir kaç süs püs yaprak filan ekleyeceğim

İnşallah atanırsın Can'ım özelin de adı ayrı güzel bir yerde çalışırsan ama tabi devletin imkanları daha iyi..

1 yaş aşısı 3 taneymiş canım hemşire öyle demişti bana, tekrarları zaten yani diğerlerinde Ateş olmadıysa bında da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…