- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Oyyyy kıyamamKızlar nasılsınız
Biz bugün kulak deldirdikbiraz kıyamet koptu ama şimdi umursamıyor bile :)
Kıza benzediOyyyy kıyamamNasıl tatlı olmuştur küpeleriyle :))
oyyy artık büyüdüler cnm hepsi birer kız birer paşa oldu :) acıodur ama hala yaa kıyamammKızlar nasılsınız
evet herkes gitti ama kalanlar ayni dgismiyor daha mutlaka yaziyoruz. birbirimizden haberimiz oluyor.yaa artık grup baya pasifleşmiş gerçi ben bayadır girmiorum ama:) gecen sene bu gunlerde saatte 4-5 sayfa atardı :)
oy kiyamam nasil yaptin ben yapamam hicKızlar nasılsınız
oyy evet ic anadolunun sogugu nefes keser. allah yardimciniz olsunsivaas canım :))
müthiş soguk var burnumuzu uzatamıyoruz..yazın çok sıcak olmuyor serin oluyor bunaltmıyor
evde olunca telden pek sevmedim koptum bendeevet herkes gitti ama kalanlar ayni dgismiyor daha mutlaka yaziyoruz. birbirimizden haberimiz oluyor.
Peluş sallanan at alcak annemler diğer hiç kimse sormuyo zaten ne alalım diyeBen küçük prens temalı bi şeyler yapmayı düşünüyorum doğumgünü için.28 şubat bizimki daha zaman var.Sizinki baya yakınmış.Hediye olarak da güzel eğitici bir oyuncak aldırabilirsin bence.Artık oyuncaklarla daha çok vakit geçirecekler.
Sağol canım inşAllah atanırım özel sektör işte adından ne çıkar al birini vur ötekineİnşallah atanırsın Can'ım özelin de adı ayrı güzel bir yerde çalışırsan ama tabi devletin imkanları daha iyi..
1 yaş aşısı 3 taneymiş canım hemşire öyle demişti bana, tekrarları zaten yani diğerlerinde Ateş olmadıysa bında da olmaz
Tabi huysuzluk kesin olur, sonuçta aşı oluyor, bana aşı yapıldığında vücut kırkınlğı, aşı yerinde ağrı oluyor yatıyordum eskiden (şimdi bebişle mümkün değil tabi de).. Bu minikler yine çok iyi dayanıyor maşallahSağol canım inşAllah atanırım özel sektör işte adından ne çıkar al birini vur ötekine
Şimdiye kadar beratın aşılarından sadece birisi ateş yapmıştı ama hangi aşıydı onu hatırlamıyorum canım inşAllah ateş yapmaz canım pek sanmıyorum ben de ateş yapacağını ama aşı olduğu gün aşırı huysuz oluyor o kesin ama 3 aşı birden yapılınca bana yapsalar ben de huysuz olurum yani ne kadar acıyordur canı hiç kıyamıyorum bebişlere ya
Hiç umrunda bile değiloyyy artık büyüdüler cnm hepsi birer kız birer paşa oldu :) acıodur ama hala yaa kıyamamm
Aman kız ne var getir ben götüreyim :)oy kiyamam nasil yaptin ben yapamam hic
çocuğu pembe giydiriyorum hala soruyorlar ya saç yok zaten doğru dürüstfyz35 zatrn kıza benziyor küpeye gerek yok :) ona erkek diyenlerin gözü kör galiba :)) hoş ayaza da hep kız mı diyorlar, Bi de saçı uzadı Ayaz'ın baya tamamen kız sanıyorlar.. Da insan Bi kıyafetlere bakar çocuk hep erkek kıyafetleri giyiyor :)
Canim aynisini kiz kiyafetleri icinde Duru'ya da yapmislardi. Daha ne cinsiyet sorarlar dimi yani kiyafetinden belli. Deli miyim oglani kiz gibi giydircem:)fyz35 zatrn kıza benziyor küpeye gerek yok :) ona erkek diyenlerin gözü kör galiba :)) hoş ayaza da hep kız mı diyorlar, Bi de saçı uzadı Ayaz'ın baya tamamen kız sanıyorlar.. Da insan Bi kıyafetlere bakar çocuk hep erkek kıyafetleri giyiyor :)
Ben de Maral nerelerde diyecektim. Olmayinca gozler ariyo valla. Senin tecrubelerinden faydalanmaya calisiyoruz canim. Sayende bisuru sey ogrendik.kuçuk eltime sinir oluyorum
çocuklari en ufak hastalikda dr a goturup igneleri yedirtiyor
benim çocuklugumu yasiyor yazik o çocuklar
bademcik sisti igne, oksurdu igne hapsurdu igne
simdide çocugun hasta resmini atmis hastaneden, atesini dusuremiyolarmis, enfeksiyon kana karismis diyor
antibiyotik yiyor çocuk damardan 24 saatir haala ates varmis
viral hastalik , belki de domuz gribi ama eltime agzimi bile açmam, beni dinlemez , Allah çocuga yardim etsin
neyse sinir oldugum konu o deildi
çocuk ignelerden o kdr korkmus ki hasta oldugunda soylemiyormus
ilerlemi$ oyle oluncada mudahale edilmedigi için
gerçi buda mantikli deilde ama neyseeee
sizde çocuklara zirt pirt igne fln vurdurmayin size daha çok sinir olurum heeee
bugun internetim bozukdu yeni oldu geldim :)Ben de Maral nerelerde diyecektim. Olmayinca gozler ariyo valla. Senin tecrubelerinden faydalanmaya calisiyoruz canim. Sayende bisuru sey ogrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?