2015 Şubat Anneleri

yaa artık grup baya pasifleşmiş gerçi ben bayadır girmiorum ama:) gecen sene bu gunlerde saatte 4-5 sayfa atardı :)

evet herkes gitti ama kalanlar ayni dgismiyor daha mutlaka yaziyoruz. birbirimizden haberimiz oluyor.
evde olunca telden pek sevmedim koptum bende artık işe basladım yazarım tabi çoşalım bayramlasalım bayramı hep birlikte kutlayalım oğlumla birlikte öğrendiğim cocuk sarkılarından bi parça :)

Peluş sallanan at alcak annemler diğer hiç kimse sormuyo zaten ne alalım diye şu koordinasyon teli mi ne boncuklu karışık bişey onu istiyorum ama alan olmazsa ben alırım artık.tema düşünmedim daha hic bi fikrim yok denizci temalı olabilir belki.sizin daha var evet havalar da düzelir biraz o zaman à suan hersey işkence bence ev buz gibi bizim klima li o yüzden arkadasin cafede yapcaz aslında çocuk bişey anlamıyo sanki kendimiz için gibi oluyo amaa olsun güzel yinede

Sağol canım inşAllah atanırım özel sektör işte adından ne çıkar al birini vur ötekine
Şimdiye kadar beratın aşılarından sadece birisi ateş yapmıştı ama hangi aşıydı onu hatırlamıyorum canım inşAllah ateş yapmaz canım pek sanmıyorum ben de ateş yapacağını ama aşı olduğu gün aşırı huysuz oluyor o kesin ama 3 aşı birden yapılınca bana yapsalar ben de huysuz olurum yani ne kadar acıyordur canı hiç kıyamıyorum bebişlere ya

Tabi huysuzluk kesin olur, sonuçta aşı oluyor, bana aşı yapıldığında vücut kırkınlğı, aşı yerinde ağrı oluyor yatıyordum eskiden (şimdi bebişle mümkün değil tabi de).. Bu minikler yine çok iyi dayanıyor maşallah

fyz35 zatrn kıza benziyor küpeye gerek yok :) ona erkek diyenlerin gözü kör galiba :)) hoş ayaza da hep kız mı diyorlar, Bi de saçı uzadı Ayaz'ın baya tamamen kız sanıyorlar.. Da insan Bi kıyafetlere bakar çocuk hep erkek kıyafetleri giyiyor :)

çocuğu pembe giydiriyorum hala soruyorlar ya saç yok zaten doğru dürüst

benim oglanda kiz gibi giyiniyor bi haftadirrr :)))
ablasindan kalan tuluma sokuyorum disari çikarken dee
ama napayim surda 1 ay daha giyecek tas çatlasin onun için gidip tulummu alicam

kuçukluk videolarina çok bakiyorum bu araalar resmlere fln
ben hyatimda ikiz oldugu halde bu kdr benzeyen gormedim
ortamdan kiyafetten fln çozmeye çaliisyorum hangi resim kime ait diye
aglamasi bakisi herxseyi ayniii
ama abisinin bugunku haline benzemez insallahhh

kuçuk eltime sinir oluyorum
çocuklari en ufak hastalikda dr a goturup igneleri yedirtiyor
benim çocuklugumu yasiyor yazik o çocuklar
bademcik sisti igne, oksurdu igne hapsurdu igne

simdide çocugun hasta resmini atmis hastaneden, atesini dusuremiyolarmis, enfeksiyon kana karismis diyor
antibiyotik yiyor çocuk damardan 24 saatir haala ates varmis
viral hastalik , belki de domuz gribi ama eltime agzimi bile açmam, beni dinlemez , Allah çocuga yardim etsin

neyse sinir oldugum konu o deildi
çocuk ignelerden o kdr korkmus ki hasta oldugunda soylemiyormus
ilerlemi$ oyle oluncada mudahale edilmedigi için
gerçi buda mantikli deilde ama neyseeee

sizde çocuklara zirt pirt igne fln vurdurmayin size daha çok sinir olurum heeee

Canim aynisini kiz kiyafetleri icinde Duru'ya da yapmislardi. Daha ne cinsiyet sorarlar dimi yani kiyafetinden belli. Deli miyim oglani kiz gibi giydircem:)

Ben de Maral nerelerde diyecektim. Olmayinca gozler ariyo valla. Senin tecrubelerinden faydalanmaya calisiyoruz canim. Sayende bisuru sey ogrendik.

Ben de Maral nerelerde diyecektim. Olmayinca gozler ariyo valla. Senin tecrubelerinden faydalanmaya calisiyoruz canim. Sayende bisuru sey ogrendik.
bugun internetim bozukdu yeni oldu geldim :)
dun eveksi gun niye eglmedim bilmiyorum bazen bi durgunluk geliyor okuyup çikiyorum
havamda olmuyorum galiba :))
saol canim arayi uzatunca bende sizi ozluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…