Perşembe benim kızda ateşlendi.39.üzeri.ama gayet mutlu.eşim ateşlendi gelemicez diye atesolcerin resmini atmış watsaptan.hemşireler de var ailede.herkes hemen gotur.gece artar yazmış.eşime kizdim niye yazıp baskı altına sokuyon beni diye.gece zor oluyor çocuklarla.vakitlice gidiyim dedim.acilden girdim.hemşire önce ateş dusurelim havale geçirmesin dedi.bunu bana ilk çocukta deseydi ağlamaklı olmuştum diye guluyorum eşime.kendi Dr u baktı.boğaz kötü olmuş dedi yazdi antibiyotik.ben Wbc tahlil.diyom ama ne dediğimi ben bile anlamadım.Dr la arayı da bozmim diye.yapalım dedi.kanı bi turlu alamadilar.neyseki eşim ses cikarmadi.tam kavga sebebiydi.kararlarına güveniyorum dedi.Araya idrar tahlilde sıkıştırmış.sonuç herşey temiz.hicbiseye gerek yok.boşa eziyet oldu ama ant.ten yırttık.bi daha yazma dedim derecesini herkese.karin agirisi, dusurelemyen ate$ = domuz gribi
sus maral susss
ne dedigin onun umrunda olmaz tek kelime etmeee
eltime yazmiyorum onunyerine size yzicam :
Sen yasgunune odaklan.aynı gün değilmiş ya boşver.onu o zaman dusunursun.belki de hiç tepki vermicek.stres yapma.eğlenmeye bak.benimki çok asi yediği gün çok guluyodu.annem yanlışlıkla mutluluk iğnesimi yaptılar diyordu.bizde şaşırmistik.Of kızlar ya yarın değil öbür gün beratın doğum günü yani 31 ocak pazar günü ama ayın 1 inde aşısı var diye aradı hemşire doğum gününden tat alamicam ya diğer gün aşıya gidecez şu 1 yaş aşısı nasıl oluyor acaba yaptıran var mı kaç tane aşı oluyor ateş filan yapıyor mu acaba
Eltisi Turkiye'deydi galiba canim. Turkiye'de yapmislardirMaRaL_ orda öyle önüne gelene iğne yapıyorlar mı ki gerek kalmadıkça?
Hee tamam o Zaman şimdi anlaşıldı :))Eltisi Turkiye'deydi galiba canim. Turkiye'de yapmislardir
oo super olmus antibiyotikden yirtmaniz, çok sveindim valla :))))) kan almasini bilseler iyi olacakda neyseeePerşembe benim kızda ateşlendi.39.üzeri.ama gayet mutlu.eşim ateşlendi gelemicez diye atesolcerin resmini atmış watsaptan.hemşireler de var ailede.herkes hemen gotur.gece artar yazmış.eşime kizdim niye yazıp baskı altına sokuyon beni diye.gece zor oluyor çocuklarla.vakitlice gidiyim dedim.acilden girdim.hemşire önce ateş dusurelim havale geçirmesin dedi.bunu bana ilk çocukta deseydi ağlamaklı olmuştum diye guluyorum eşime.kendi Dr u baktı.boğaz kötü olmuş dedi yazdi antibiyotik.ben Wbc tahlil.diyom ama ne dediğimi ben bile anlamadım.Dr la arayı da bozmim diye.yapalım dedi.kanı bi turlu alamadilar.neyseki eşim ses cikarmadi.tam kavga sebebiydi.kararlarına güveniyorum dedi.Araya idrar tahlilde sıkıştırmış.sonuç herşey temiz.hicbiseye gerek yok.boşa eziyet oldu ama ant.ten yırttık.bi daha yazma dedim derecesini herkese.
kiz yok burda ben daha hiç igne yapildigini gormedim duymadim rastgele :)MaRaL_ orda öyle önüne gelene iğne yapıyorlar mı ki gerek kalmadıkça?
vahide1204 vahidem gel bi yaaa
benim oglan dun portkal suyu içmisti yatmadan once , sutude içti
bezi sonra abgalarim dedim sabaha karsi yapiyordu yaaparsa
12 de bi bakdim yatak gol olmussss
oyle boyle deil ilk defa bu kdr çok yapmis
yorgani buyuk diye ikiye katliyordum onu geçmis, alezim iyi deil galiba onuda geçmis yun yorgan islanmis
ben yun isinden anlamam napicam
kokarmi
sabaha kadr saydirdim ilaci vermeyen dr a
pazartesi gunu israr edicem bakaim ne diycek
3 ay kaldi surda dogum gunune verir insallahh
kaloriferin onune koymustum kurumus
ama kokarsa napicam
yorganin çis gelen yerini yikiycam demi sadeceyıkamazsan koku yapar ki islak yün daha beter kokar banyoda yıka bir gece suyunu iyice süzsün peteklerin önüne ser kurusun burada olsaydın yollardın yıkamaya tertemiz eder getirirlerdi
Duru valla ayni geceleri cildirdi. Saat basi kalkiyo. Sakinlestirene kadar ter icinde kaliyorum. Duru da gecen hafta cok istahsizdi kafayi yiyecektim. Birden duzeldi bu hafta canim. Onun da belki dis cikacaktir. Bizimkinin dis patladiktan sonra duzeldi. Bu arada dis demisken demin yer elmasi yiyodum o da cok istekli bakti cok kucuk isirttim. Biraz zaman gecti bi baktim agzindan kanli salya akmis. Sert ya yer elmasi dis etini kanatmis yazik. Baktim hala agzinda gezdiriyo cikardim parmagimi sokup. Demek ki cani yanmadi hic de aglamadi yavrum kiyamam.Hee tamam o Zaman şimdi anlaşıldı :))
Duru naptı rahatladı mı biraz? Ayaz'ın da iştah gitti yemiyor pek dönemsel diye umuyorum :) gece uykusundan hiiiiç bahsetmişken :))
hahahah kiyamamm :)) cok guzel oluyo di miMerhaba kizlar. Bugun anneme geldim. Kizi birakip biraz carsiya gittim hem de kuafore ugradim sacimi kestirdim. Eve geldim kuzum hemen beni istedi. Kucagima alinca da bi sarildi sıkı sıkı ben şok:) Ilk defa kizim bana sarildi ne guzel biseymis. Bu tarihi bi yere yazmaliyim. Cok mutluyum
birakma bizi surda iki elin parmagini gecmiyoruz artik zaten :)bugun internetim bozukdu yeni oldu geldim :)
dun eveksi gun niye eglmedim bilmiyorum bazen bi durgunluk geliyor okuyup çikiyorum
havamda olmuyorum galiba :))
saol canim arayi uzatunca bende sizi ozluyorum
gecmis olsun canim.Perşembe benim kızda ateşlendi.39.üzeri.ama gayet mutlu.eşim ateşlendi gelemicez diye atesolcerin resmini atmış watsaptan.hemşireler de var ailede.herkes hemen gotur.gece artar yazmış.eşime kizdim niye yazıp baskı altına sokuyon beni diye.gece zor oluyor çocuklarla.vakitlice gidiyim dedim.acilden girdim.hemşire önce ateş dusurelim havale geçirmesin dedi.bunu bana ilk çocukta deseydi ağlamaklı olmuştum diye guluyorum eşime.kendi Dr u baktı.boğaz kötü olmuş dedi yazdi antibiyotik.ben Wbc tahlil.diyom ama ne dediğimi ben bile anlamadım.Dr la arayı da bozmim diye.yapalım dedi.kanı bi turlu alamadilar.neyseki eşim ses cikarmadi.tam kavga sebebiydi.kararlarına güveniyorum dedi.Araya idrar tahlilde sıkıştırmış.sonuç herşey temiz.hicbiseye gerek yok.boşa eziyet oldu ama ant.ten yırttık.bi daha yazma dedim derecesini herkese.
yaz tabii yaz :)evde olunca telden pek sevmedim koptum bendeartık işe basladım yazarım tabi çoşalım bayramlasalım bayramı hep birlikte kutlayalım oğlumla birlikte öğrendiğim cocuk sarkılarından bi parça :)
bu insanlar kucuk bebegi olan anneleri deli etme dernegi kurmuslar bence.@fyz35 zatrn kıza benziyor küpeye gerek yok :) ona erkek diyenlerin gözü kör galiba :)) hoş ayaza da hep kız mı diyorlar, Bi de saçı uzadı Ayaz'ın baya tamamen kız sanıyorlar.. Da insan Bi kıyafetlere bakar çocuk hep erkek kıyafetleri giyiyor :)
Iyi geldi canim. Yerim o gel gel yapan elleri. Seviniyodu ama boylesini yasamamistim. Biraz da kizin dogumgunu icin bakindim. Pasta dusunemiyorum babayla bir kutluycaz cunku arka arkaya. Seker hamuru da istemiyoruz nasil bisey yaptirsam karar veremedim. Bir hafta kaldi dogum gunune de. Aile arasinda olacak yani sadece cok yakinlarimiz. Oyle abarti bi kutlama da olmayacak pek istemiyorum. Nasil bi baba kiz pastasi yaptirsam? Tabi Duru kismini biraz daha abartarak:)hahahah kiyamamm :)) cok guzel oluyo di mi
bizimki de geldigim zaman seviniyo giluyo kapida gorunce gel gel yapiyo eliyle. icim gidiyo :)
ama iyi yapmissin cikmakla iyi gelmistr sana oh mis.
Allah Allah insanlar ne seviyo boyle seyler bulmayi. Cok sinir. Sanki hic cocuk buyutmemisler ya.gecmis olsun canim.
olmuyo boyle millet karisinca sinir oluyo insan. cocugumla mi ugrasayim insanlarin dedikleriyle mi. ustelik sen tecrubelisin ne yapacagini bilirsin.
allahimm ya bu bizim insanlarimiz hep doktor zaten. doktorlar bosuna okumus.
benim de yengem tutturdu bu kiz yere basamiyo diye. aliyo adim attirmaya calisiyo yurusun diye. yere basamasa tutunup kalkar mi. tek parmagiyla tutup duruyo ayakta. illa yurutecek. illa bi felaket senaryosu. yere basamiyomus. alla alla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?