2015 Şubat Anneleri

karin agirisi, dusurelemyen ate$ = domuz gribi

sus maral susss
ne dedigin onun umrunda olmaz tek kelime etmeee

eltime yazmiyorum onunyerine size yzicam :
Perşembe benim kızda ateşlendi.39.üzeri.ama gayet mutlu.eşim ateşlendi gelemicez diye atesolcerin resmini atmış watsaptan.hemşireler de var ailede.herkes hemen gotur.gece artar yazmış.eşime kizdim niye yazıp baskı altına sokuyon beni diye.gece zor oluyor çocuklarla.vakitlice gidiyim dedim.acilden girdim.hemşire önce ateş dusurelim havale geçirmesin dedi.bunu bana ilk çocukta deseydi ağlamaklı olmuştum diye guluyorum eşime.kendi Dr u baktı.boğaz kötü olmuş dedi yazdi antibiyotik.ben Wbc tahlil.diyom ama ne dediğimi ben bile anlamadım.Dr la arayı da bozmim diye.yapalım dedi.kanı bi turlu alamadilar.neyseki eşim ses cikarmadi.tam kavga sebebiydi.kararlarına güveniyorum dedi.Araya idrar tahlilde sıkıştırmış.sonuç herşey temiz.hicbiseye gerek yok.boşa eziyet oldu ama ant.ten yırttık.bi daha yazma dedim derecesini herkese.

Sen yasgunune odaklan.aynı gün değilmiş ya boşver.onu o zaman dusunursun.belki de hiç tepki vermicek.stres yapma.eğlenmeye bak.benimki çok asi yediği gün çok guluyodu.annem yanlışlıkla mutluluk iğnesimi yaptılar diyordu.bizde şaşırmistik.

oo super olmus antibiyotikden yirtmaniz, çok sveindim valla :))))) kan almasini bilseler iyi olacakda neyseee

biz TR deydik oglan melkete gidince ishal oldu , daha diogruus hepimzi odluk ama o nun geçmedi bi turlu
hem ishal hem kuusyor
her gun baska dr goruyor degsik sehirlerde yol ustunde hastanelerde dura dura geldik bursaya kdr
hepsi bska sey siyluyor, biri kusmayi kesme ilaci veriyor acildeki, çcouk ahstanesindkei çocuk dr u kusma yi kesmiycez diyor
sonuç oalrka hiç birinin ilacini kullanmadim
karsimda sadece esim osla kolay, kp eltiler kayinlar
hay ben dedim sizinnn
esimde tabi onlardan guç aliyor ,sen kimsin de bu çocuga bisey olsun bak noluyorda
kuzenim dr, aradim aglaya aglaya anlatim , gek dedi bakitalim , gitik universite ahstanesine
benim oglan kosup oynuyor tabi circir disinda :))
kuzenim esime demis bumu hasta çocuk :) kosup oynuyor biseyi yok bu çocugun ama içiniz rahat olsun diye bakitalim demis
idrar bekledim saatlerce, ishal bekledim,kan aldilarn
, ayri ayri serum yeri açtilar delik deisk oldu çocuk
her tahlil ii çikdi drar yok, yok diyolar idrar olamdan gidemezsiniz , kakada çikmayan hastalik idrardan mi çikacak sanki
neyse onuda hallettikk
sonuç hiç bisey çikmadi,hiçbisey kullanmayacaksin dediler
eve geldik kp elimize bakiyor hani ilaçlar diye

neysee o arada bu eltim bana soyleniyor iste çocuga bisey olucak bilmemnede
herkes ustume gelmis zaten bende ona patladim, sen kendi cçouguna bak bende kendiminkine bakaicam karisma yeter artik diye sesimi yukselttim

dolabi eczane gibi envayi çesit $urup bulursu, bunlar ne dedim çocuklarin surubuu diyor :)
oradaki doktorlarin veripde kullanmadigim ilaçlari ona verdim kullanirisn belki diye nasil sevinmisti :)))))

vahide1204 vahidem gel bi yaaa
benim oglan dun portkal suyu içmisti yatmadan once , sutude içti
bezi sonra abgalarim dedim sabaha karsi yapiyordu yaaparsa
12 de bi bakdim yatak gol olmussss
oyle boyle deil ilk defa bu kdr çok yapmis
yorgani buyuk diye ikiye katliyordum onu geçmis, alezim iyi deil galiba onuda geçmis yun yorgan islanmis
ben yun isinden anlamam napicam
kokarmi
sabaha kadr saydirdim ilaci vermeyen dr a
pazartesi gunu israr edicem bakaim ne diycek
3 ay kaldi surda dogum gunune verir insallahh

kaloriferin onune koymustum kurumus
ama kokarsa napicam

yıkamazsan koku yapar ki islak yün daha beter kokar banyoda yıka bir gece suyunu iyice süzsün peteklerin önüne ser kurusun burada olsaydın yollardın yıkamaya tertemiz eder getirirlerdi

yıkamazsan koku yapar ki islak yün daha beter kokar banyoda yıka bir gece suyunu iyice süzsün peteklerin önüne ser kurusun burada olsaydın yollardın yıkamaya tertemiz eder getirirlerdi
yorganin çis gelen yerini yikiycam demi sadece

Hee tamam o Zaman şimdi anlaşıldı :))
Duru naptı rahatladı mı biraz? Ayaz'ın da iştah gitti yemiyor pek dönemsel diye umuyorum :) gece uykusundan hiiiiç bahsetmişken :))
Duru valla ayni geceleri cildirdi. Saat basi kalkiyo. Sakinlestirene kadar ter icinde kaliyorum. Duru da gecen hafta cok istahsizdi kafayi yiyecektim. Birden duzeldi bu hafta canim. Onun da belki dis cikacaktir. Bizimkinin dis patladiktan sonra duzeldi. Bu arada dis demisken demin yer elmasi yiyodum o da cok istekli bakti cok kucuk isirttim. Biraz zaman gecti bi baktim agzindan kanli salya akmis. Sert ya yer elmasi dis etini kanatmis yazik. Baktim hala agzinda gezdiriyo cikardim parmagimi sokup. Demek ki cani yanmadi hic de aglamadi yavrum kiyamam.

Merhaba kizlar. Bugun anneme geldim. Kizi birakip biraz carsiya gittim hem de kuafore ugradim sacimi kestirdim. Eve geldim kuzum hemen beni istedi. Kucagima alinca da bi sarildi sıkı sıkı ben şok:) Ilk defa kizim bana sarildi ne guzel biseymis. Bu tarihi bi yere yazmaliyim. Cok mutluyum

hahahah kiyamamm :)) cok guzel oluyo di mi
bizimki de geldigim zaman seviniyo giluyo kapida gorunce gel gel yapiyo eliyle. icim gidiyo :)

ama iyi yapmissin cikmakla iyi gelmistr sana oh mis.

bugun internetim bozukdu yeni oldu geldim :)
dun eveksi gun niye eglmedim bilmiyorum bazen bi durgunluk geliyor okuyup çikiyorum
havamda olmuyorum galiba :))
saol canim arayi uzatunca bende sizi ozluyorum
birakma bizi surda iki elin parmagini gecmiyoruz artik zaten :)

gecmis olsun canim.
olmuyo boyle millet karisinca sinir oluyo insan. cocugumla mi ugrasayim insanlarin dedikleriyle mi. ustelik sen tecrubelisin ne yapacagini bilirsin.
allahimm ya bu bizim insanlarimiz hep doktor zaten. doktorlar bosuna okumus.

benim de yengem tutturdu bu kiz yere basamiyo diye. aliyo adim attirmaya calisiyo yurusun diye. yere basamasa tutunup kalkar mi. tek parmagiyla tutup duruyo ayakta. illa yurutecek. illa bi felaket senaryosu. yere basamiyomus. alla alla ya.

evde olunca telden pek sevmedim koptum bende artık işe basladım yazarım tabi çoşalım bayramlasalım bayramı hep birlikte kutlayalım oğlumla birlikte öğrendiğim cocuk sarkılarından bi parça :)
yaz tabii yaz :)
bende is yaparken cocuk sarkilari soylerken buluyorum kendimi

bu insanlar kucuk bebegi olan anneleri deli etme dernegi kurmuslar bence.
bana da erkek mi diye soruyolar saclari toplanmis bebek icin. suslu puslu kiz kiyafetleri giymis.

hayir inanasim gelmiyo gercekten sorduklarina cunku bu kadar salak olunmaz bence bilerek bile olunmaz

hahahah kiyamamm :)) cok guzel oluyo di mi
bizimki de geldigim zaman seviniyo giluyo kapida gorunce gel gel yapiyo eliyle. icim gidiyo :)

ama iyi yapmissin cikmakla iyi gelmistr sana oh mis.
Iyi geldi canim. Yerim o gel gel yapan elleri. Seviniyodu ama boylesini yasamamistim. Biraz da kizin dogumgunu icin bakindim. Pasta dusunemiyorum babayla bir kutluycaz cunku arka arkaya. Seker hamuru da istemiyoruz nasil bisey yaptirsam karar veremedim. Bir hafta kaldi dogum gunune de. Aile arasinda olacak yani sadece cok yakinlarimiz. Oyle abarti bi kutlama da olmayacak pek istemiyorum. Nasil bi baba kiz pastasi yaptirsam? Tabi Duru kismini biraz daha abartarak:)

Allah Allah insanlar ne seviyo boyle seyler bulmayi. Cok sinir. Sanki hic cocuk buyutmemisler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…