2015 Şubat Anneleri

Bence ezberlerinde bazi sorular var onlari kesin soruyolar. Emiyo mu? Sutun yetiyo mu? Kiz mi erkek mi? Mama iciyo mu? Boyle boyle sorular cildirtmalik sacma sapan

kizlar neler yapiyosunuz ne var ne yok?
dun annem kina gecesi icin oglen cikti evden bende yalniz kalinca gittim kuzenime. kiz da alissin sutannesine yarin o bakacak ona ben nikaha gidince.

bugun yikadim geldigimden beri yikayamamistim korktum soguktan. ama babam torunu geliyo diye kombiyi oyle bi acmis ki dublex ev firin olmus resmen artik 600lira fatura gelir herhalde

daha bu aksam kuafore gidip fon cektiricem. yarin gitsem olmaz yetisemem oglen evden cikicaz. cocugun olunca boyle oluyo iste kuafore bile bi gun once gidiyosun puff.

onun disinda yolunca her sey. yarin aksam da babamiz geliyo yine egitim denk geldi bizim burda oldugumuz zamana. dort gun burda olcak. kizini cok ozlemez arada gelecegi icin iyi oldu :)

Super denk gelmis canim ya. Herseyin yolunda olmasina sevindim. Dugune de birakip gidince sutannesine sen de rahat edersin iyi olur. Ne kadar kalacaksiniz daha?

Super denk gelmis canim ya. Herseyin yolunda olmasina sevindim. Dugune de birakip gidince sutannesine sen de rahat edersin iyi olur. Ne kadar kalacaksiniz daha?
canim evet cok iyi denk geldi gecen de boyle olmustu.

dugun degil nikah allahtan saat 3te. ama yine de goturemem cok soguk hem napicam orda gittigimden de bisey anlamam. once eve gidicez ordan hep beraber gelin almaya gidicez sonra nikah. en fazla 4 saat idare edicek kuzenim. sikinti olmaz iki saatini uyur zaten. cocuk olunca keyifli oluyo. insallah bi aksilik olmaz yani.

13 subatta donusumuz canim biraz daha burdayiz.

hmm bi dusunelim bakalim. su an aklima gelmedi ama. farkli farkli mi pastalar olucak bi tane mi?

Bence ezberlerinde bazi sorular var onlari kesin soruyolar. Emiyo mu? Sutun yetiyo mu? Kiz mi erkek mi? Mama iciyo mu? Boyle boyle sorular cildirtmalik sacma sapan
aynen canim aynen. bir de felaket senaryolari var iste biraz once anlattigim gibi.
kendileri iyiki en az uc cocuk buyutmus.

inan bazen anneme de kiziyorum. bakiyorum o bile bazen diyo niye boyle yapiyo acaba bisey mi var. ama o torunu icin endiselendiginden. diger insanlar sirf moral bozmak icin yapiyorlar sanki.

Hahahaha böylesini de ilkinden duydum, kullanılmayan ilaçları alınca sevinen

Burası maalesef biraz öyle herşeye hemen iğne ilaç, benim anlamadığım bizim tıp eğitimimiz mi eksik yoksa doktorlar kolaya kaçmak için mi böyle yapıyor acaba..çevrimizde de doktorlar var hepsi ilaçci bana da aferin sna ilaç almamakla iyi yapıyorsun diyorlar, madem öyle bubu hastalarına da uygulasana demi

Oyy dişler yeni ya hassas damaklar..
Oh sen böyle yazdın ya ben burda rahatladım kuaför bilmem ne :) sana şimdi değişik geliyordur durunun sarılması, ben ayazdan alışkınım kendisi çok Sırnaşık kedi gibi ama içten geldiğimde ayrı bir öpüyor sarılıyor gülüyor.. Sen işe başla bak o sana daha ne şirinlikler yapacak annesi :))

İnsanlarımızın beklentisi çok yüksek bu çok kötü bişi.. Çocuklar zaten 1 yaş sonrası yürür ve 18 aya kadar da yürümemesi normal olarak kabul edilir ama yok herşey hemen olacak.. Bak Bi kaç ay sonra da bu çocuk niye konuşmuyor daha derler

hmm bi dusunelim bakalim. su an aklima gelmedi ama. farkli farkli mi pastalar olucak bi tane mi?
Bi tane olsun istiyorum. Farkli olsa dusunmek daha kolay olacak da. Fazla kisi degiliz iki pasta gereksiz olur gibi:)

Isiririm ben o sirnasik kedicigi:) iki saat yoklugumda boyle yaptiysa yazik ne yapacak kuzum ise gidince. Cok sagol canim burda hep birbirimiz icin mutlu oluyoruz. Ne guzel arkadasliklar kurduk:)

Bi tane olsun istiyorum. Farkli olsa dusunmek daha kolay olacak da. Fazla kisi degiliz iki pasta gereksiz olur gibi:)
canim o zamam yine en mantiklisi hani fotografi ustune yapiyolar ya baba kiz vi forotgraflarindan pasta yaptirabilirsin. aklima baska gelmedi :))

omur boyu bu boyle devam edecek galiba
daha 11 aylik niye yurumuyo diye dert ediyor. bisey dememek icin zor tutuyorum vallahi. bi de demiyomular benim cocuklarim erken yurudu erken konustu. oy allahim oy bu sefer soz verdim kendime anneme gelince uyuz oluyorum ama bu sefer takmiycam dedim. sakinnn sakiiiin

bende inat ettim cekilislere katiliyorum sirf sansim donsun diye yok olmuyo bi tane bile kazanamadim

jokerin otokoltugu cekilisi vardi cok umutluydum ya cikarsa dedim ama olmadi otokoltugu ciksa iyi olurdu ama ihtiyacim var

bi de o var simdi bakalim onu nasil alicaz iyi bisey almak lazim cok da pahalilar. bitmiyo masraflar bitmiyo :/

ev merdivenli ya çıkarken kendi çıkıyo ama inerken ben indiriyorum bel ağrısı oluyo biraz. bide eskisi kadar enerjik değilim sıkılıyo onunla oynayayım istiyo. ağırlaşınca napcam kim bilir
cok zor oluyor canım benimki tam bir anneanne hastası oldu ben kucagıma alamıyorum yanında oturamıyorum bile dediğin gibi ilgi bekliyor ama ilgilenemiyorum haliyle anneannesi bakıyor ona çok düşkün beni 2 ay görmese aklına gelmem heralde :)

Merhaba Can'ım bebişine kavuşmana az kalmış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin iyi ki annen yakınlarında çok zor iki Bebek'le birden ilgilenmek
En azından başın sıkıştığında yardımına koşacak bir meleğin var ben iyice yalnız kaldım hastayım çocuklarda benden kaptı şifayı
Başımı hangi duvara vursam bilemiyorum

Sorma yaa otokoltukları gerçekten çok pahalı
Ben alsam da ayaz oturmaz bir de öylemize dert var çocuk Bebek artandasınız bile toplasan 2-3 kere oturmultır o da en fazla yarım saat

Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.. Çok zordur eminim biz bile ne hale geldik sen ki hamilesin.. Ama anneler candır Allah annene sağlık versin ki baksın sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…