- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
sağol canım valla annem öksürse hemen ilaç veriyorum benim için değil ikra için iyi olmak zorundasın diyorum ona biey olursa hiç kimsem kalmazAllah sağlıkla kurtarsın inşallah.. Çok zordur eminim biz bile ne hale geldik sen ki hamilesin.. Ama anneler candır Allah annene sağlık versin ki baksın sizlere :)
allah yardımcın olsun canım yaaa çok zor. arkadasım ikiz büyüttü tek basına ne anne var ne abla simdi konusuyoruzda buyuduler aba sen gelde bana sor dıyor. Allahım sag saglım oğlumuda kucagıma alıp eve gelmeyi nasip eder insallahMerhaba Can'ım bebişine kavuşmana az kalmış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin iyi ki annen yakınlarında çok zor iki Bebek'le birden ilgilenmek
En azından başın sıkıştığında yardımına koşacak bir meleğin var ben iyice yalnız kaldımhastayım çocuklarda benden kaptı şifayı
Başımı hangi duvara vursam bilemiyorum
yorganin çis gelen yerini yikiycam demi sadece
Yok canım sokemem geri dıkememkıben yün den bahsettim yıka diye ama onu geri dikmesi zordur herkeste yapamaz nevresimini yani dış kılıfını zaten yıkamışsındır birde beyaz renk olur genelde iç kılıf oranın lekeli kısmını iyice sil kurut ki koku yapmasın
Yok canım sokemem geri dıkememkı
Makineye atıcam galiba
İnşallah Can'ım :)allah yardımcın olsun canım yaaa çok zor. arkadasım ikiz büyüttü tek basına ne anne var ne abla simdi konusuyoruzda buyuduler aba sen gelde bana sor dıyor. Allahım sag saglım oğlumuda kucagıma alıp eve gelmeyi nasip eder insallah
Canım ben bu kere hesap açtım sonra sıldım telden.şu an kullanmıyor um. Ama sanki oglumun resmi mı koy muştumMaRaL_ ig deki senmisin kedili profil
h.mrl diye biri eklemis diğer kızlardan bazılarınada ıstek gondermıs biz sen diye tahmin etmistikCanım ben bu kere hesap açtım sonra sıldım telden.şu an kullanmıyor um. Ama sanki oglumun resmi mı koy muştum
Yok ben deilimh.mrl diye biri eklemis diğer kızlardan bazılarınada ıstek gondermıs biz sen diye tahmin etmistik
Yok ben deilim
Silin hemen:))))
Ona da mi soruyolar ya tam bi delikanli yani seninki masallah:)Allahım yaa bu çocuk bana çok düştü kesinlikle ne babaya nede ağbilerine gitmiyor varsa yoksa ben çıldırıcam artıkbirde iştahsızlık hat safhada ne versem ağzından geri çıkarıyor boy aldı başını gidiyor kızmı bu diye soran bizede var şaka gibi :)
Yok ben deilim
Silin Canım yünü makinaya atma yorganın 4 köşesini el kadar sök banyoda küvete suya bas küvet yoksa derin bişeye bir gece beklet ertesi gün ayağınla çiğne bir kaç kez tekrarla suyunu süzdür kurut köşelerini tekrar dik yıkarken sıvı sabun kullanmanı tavsiye ederim az bişey kullan geçmiş olsun hiç sevmem yün işinide :)
Aynen canım biz ağır abi diyoruz elinde tesbihi eksik :)Ona da mi soruyolar ya tam bi delikanli yani seninki masallah:)
İş güç varken öyle oluyorlar niyeyse.abartiyorlar.yerlesmeyi kolayladin miAllahım yaa bu çocuk bana çok düştü kesinlikle ne babaya nede ağbilerine gitmiyor varsa yoksa ben çıldırıcam artıkbirde iştahsızlık hat safhada ne versem ağzından geri çıkarıyor boy aldı başını gidiyor kızmı bu diye soran bizede var şaka gibi :)
Kolay gelsin.benim yün yorganim yok.olsada sermem.normali bile önce ince battaniye seriyorum.üstüne yorgan.ama bu kış rahattim çok şükür.Yok ben deilim
Silin hemen:))))
Babasının kucağında uyurken ki hallerini yaptırabilirsin şeker hamurundan. Onu yemezsiniz biblo gibi durur. Şöyle omzuna yatmış gibi bi figür. Hem belki duru ya ilham olur da gece uyur :))Iyi geldi canim. Yerim o gel gel yapan elleri. Seviniyodu ama boylesini yasamamistim. Biraz da kizin dogumgunu icin bakindim. Pasta dusunemiyorum babayla bir kutluycaz cunku arka arkaya. Seker hamuru da istemiyoruz nasil bisey yaptirsam karar veremedim. Bir hafta kaldi dogum gunune de. Aile arasinda olacak yani sadece cok yakinlarimiz. Oyle abarti bi kutlama da olmayacak pek istemiyorum. Nasil bi baba kiz pastasi yaptirsam? Tabi Duru kismini biraz daha abartarak:)
Geçen eltim doğum yaptı,evine gittim,komşusu diyo senin kızının yürümesi lazım kız çocukları erken yürür :)) dedim sakat değil çok şükür,canı ne zaman isterse o zaman yürür :)gecmis olsun canim.
olmuyo boyle millet karisinca sinir oluyo insan. cocugumla mi ugrasayim insanlarin dedikleriyle mi. ustelik sen tecrubelisin ne yapacagini bilirsin.
allahimm ya bu bizim insanlarimiz hep doktor zaten. doktorlar bosuna okumus.
benim de yengem tutturdu bu kiz yere basamiyo diye. aliyo adim attirmaya calisiyo yurusun diye. yere basamasa tutunup kalkar mi. tek parmagiyla tutup duruyo ayakta. illa yurutecek. illa bi felaket senaryosu. yere basamiyomus. alla alla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?