2015 Şubat Anneleri

Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.. Çok zordur eminim biz bile ne hale geldik sen ki hamilesin.. Ama anneler candır Allah annene sağlık versin ki baksın sizlere :)
sağol canım valla annem öksürse hemen ilaç veriyorum benim için değil ikra için iyi olmak zorundasın diyorum ona biey olursa hiç kimsem kalmaz

allah yardımcın olsun canım yaaa çok zor. arkadasım ikiz büyüttü tek basına ne anne var ne abla simdi konusuyoruzda buyuduler aba sen gelde bana sor dıyor. Allahım sag saglım oğlumuda kucagıma alıp eve gelmeyi nasip eder insallah

yorganin çis gelen yerini yikiycam demi sadece

ben yün den bahsettim yıka diye ama onu geri dikmesi zordur herkeste yapamaz nevresimini yani dış kılıfını zaten yıkamışsındır birde beyaz renk olur genelde iç kılıf oranın lekeli kısmını iyice sil kurut ki koku yapmasın

Yok canım sokemem geri dıkememkı
Makineye atıcam galiba

İnşallah Can'ım :)
Allah Hakkı'mızda herşeyin en iyisini en güzelini nasip etsin :)

Canım ben bu kere hesap açtım sonra sıldım telden.şu an kullanmıyor um. Ama sanki oglumun resmi mı koy muştum
h.mrl diye biri eklemis diğer kızlardan bazılarınada ıstek gondermıs biz sen diye tahmin etmistik

Allahım yaa bu çocuk bana çok düştü kesinlikle ne babaya nede ağbilerine gitmiyor varsa yoksa ben çıldırıcam artık birde iştahsızlık hat safhada ne versem ağzından geri çıkarıyor boy aldı başını gidiyor kızmı bu diye soran bizede var şaka gibi :)

Ona da mi soruyolar ya tam bi delikanli yani seninki masallah:)

İş güç varken öyle oluyorlar niyeyse.abartiyorlar.yerlesmeyi kolayladin mi

Babasının kucağında uyurken ki hallerini yaptırabilirsin şeker hamurundan. Onu yemezsiniz biblo gibi durur. Şöyle omzuna yatmış gibi bi figür. Hem belki duru ya ilham olur da gece uyur :))

Selamssss kızlar. ilk kez Hamama Gittim hayatımda, ayyy ne güzelmiiiiiş meğer. İki saat yıkandık kardeşimle, bide Türk kahvesi masajı yaptırdım, yımışacık oldum pamuk oldum gitmeyen varsa, tereddüt eden varsa düşünmeden gitsin, hem harika bi bakım hem dinlenme fırsatı, bi gevşedim ki valla :)) Tuna küt küt öksürüyor yav keyfi iyi de Boğaz'ı acıyordur, annem babam illa doktora gidelim diyorlar, balgamlı gibi öksürük, ciğerlere inip daha beter olmasından korkuyorum, ne yapsam bilemedim, burunda akıyor..
Anne evinde baya göbek yaptım, artık gidince az yer çok hareket ederim, mecburen eski tempo. Bahar'da geliyor, yürüyüşe çıkarım inşallah, fekat D.günü fotolarında şişko bi anne olacak

Geçen eltim doğum yaptı,evine gittim,komşusu diyo senin kızının yürümesi lazım kız çocukları erken yürür :)) dedim sakat değil çok şükür,canı ne zaman isterse o zaman yürür :)
Annem diyo sen geç yürüdün 15 aylık falanmışım.. 2 aydır 7 adımı geçmedi,korkuyo yapışıp tutunuyo hemen bi yere ya da oturuyo popo üstü,yürüsün diye işkence mi edeyim Allah Allah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…