Hahaha :))))Ay neler yapmışım öyle :))) ben klasik gülüşümden şaşmıyım en iyisi :)))
Tatil bitti sayılır çabucak geçti gitti annemle bol bol güne gittik, hamama gittim işte, gezdim tozdum amaçsız kendi kendime. Hatta sen geldin aklıma demiştin ya gez diye :)) yarın avm gezicez bide doğum günün yaptık mı yeter daha ne olsun. Aslında insan her yere kendini de yani aklındakileri götürünce değişen bişey olmuyor. Moral motivasyon insanın içinde olacak. Gezmek tozmak mekan da acıkmak gibi bişey bi sonraki öğüne nasıl acıkıyorsam, bunda da bi sonraki olumsuzlukta çöküveriyor insan. Ama artık bazı şeyleri çok çok zorlamamayı olmadıysa oldurmaya çalışmamayı anı yaşamayı öğrenmeye çabalıcam. İnsanın kendisini değiştirmek zorunda olması çokk zor ve acımasızca ama yapacak bişey yok. . Sen ne sordun ben neler dedim dimi :))simdi aklimdan siz geciyodunuz napiyosunuz tatil nasil gidiyor diye :) kendine ozel zaman ayirabildin mi?
Yok canım benim hesabım herkese açık. Onu demek istedimSendemi yeni açtın ki hesabını
evet evet hamami biliyorum unutmusum :)Tatil bitti sayılır çabucak geçti gitti annemle bol bol güne gittik, hamama gittim işte, gezdim tozdum amaçsız kendi kendime. Hatta sen geldin aklıma demiştin ya gez diye :)) yarın avm gezicez bide doğum günün yaptık mı yeter daha ne olsun. Aslında insan her yere kendini de yani aklındakileri götürünce değişen bişey olmuyor. Moral motivasyon insanın içinde olacak. Gezmek tozmak mekan da acıkmak gibi bişey bi sonraki öğüne nasıl acıkıyorsam, bunda da bi sonraki olumsuzlukta çöküveriyor insan. Ama artık bazı şeyleri çok çok zorlamamayı olmadıysa oldurmaya çalışmamayı anı yaşamayı öğrenmeye çabalıcam. İnsanın kendisini değiştirmek zorunda olması çokk zor ve acımasızca ama yapacak bişey yok. . Sen ne sordun ben neler dedim dimi :))
Aynen :)) sende akrabalarla ilgili yazdığında bende dedim bu kızla her şeyimiz aynı diye :)) Sağlık olsun tabi canım. Biz çok güçlüyüz aslında hatta süperiz :)) eskisi gibi olacağız inşallah. . çok istersek olur bi gün bence bu görüşme işleri. Bi Karadeniz toplaşması yapabilriz. Buluşmayı bende çok isterdim gerçekten. Burası bana çok iyi geliyor. Birbirimizi merak ediyoruz. Ne güzel.evet evet hamami biliyorum unutmusum :)
seni o kadar iyi anliyorumki. ama bunlar da hayatta bir mola bir şarj olma gibi. bende su an inan aynilarini hissediyorum sen yazinca icim bi garip oldu :)
yine eve gidicem ayni sorunlar ayni sikintilar beni bekliyor olacak. ama varsin olsun diyorum saglik olsun diyorum napayim.
gececek demiyorum artik kendimi kandirmiyorum. buna alismaliyim diyorum.
ah senle soyle bi araya gelip kahve icip dertlessek. ama kesin cocuklar uyanir yarim kalir :))
Gördüm canım yağmur bebişi çok tatlısınız maşallah :)ben de yolladim :)
Maşalla size :)evet :) erken doğum günü yapan benim
gelincikgibi nerdesin kiz sesin solugun kesildi yine kac gundur :)
Gezmenin tozmanın verdiği mutluluk geceye kadar sürüyor bende genelde :))) aynı kül kedisi gibi ayaz gece 12den sonra dakka başı kalktığı büyü de bozuluyor :))Tatil bitti sayılır çabucak geçti gitti annemle bol bol güne gittik, hamama gittim işte, gezdim tozdum amaçsız kendi kendime. Hatta sen geldin aklıma demiştin ya gez diye :)) yarın avm gezicez bide doğum günün yaptık mı yeter daha ne olsun. Aslında insan her yere kendini de yani aklındakileri götürünce değişen bişey olmuyor. Moral motivasyon insanın içinde olacak. Gezmek tozmak mekan da acıkmak gibi bişey bi sonraki öğüne nasıl acıkıyorsam, bunda da bi sonraki olumsuzlukta çöküveriyor insan. Ama artık bazı şeyleri çok çok zorlamamayı olmadıysa oldurmaya çalışmamayı anı yaşamayı öğrenmeye çabalıcam. İnsanın kendisini değiştirmek zorunda olması çokk zor ve acımasızca ama yapacak bişey yok. . Sen ne sordun ben neler dedim dimi :))
bence de cok gucluyuz :) o kadar fazla huyumdan vazgectimki asla vazgecmem dedigim. bunlari yapabiliyo olmak bile guc istiyor bizim gibi takintililar icin.Aynen :)) sende akrabalarla ilgili yazdığında bende dedim bu kızla her şeyimiz aynı diye :)) Sağlık olsun tabi canım. Biz çok güçlüyüz aslında hatta süperiz :)) eskisi gibi olacağız inşallah. . çok istersek olur bi gün bence bu görüşme işleri. Bi Karadeniz toplaşması yapabilriz. Buluşmayı bende çok isterdim gerçekten. Burası bana çok iyi geliyor. Birbirimizi merak ediyoruz. Ne güzel.
Afiyet olsun canim iyi yapmissin. Umarim uyanmadan icebilmissindirGezmenin tozmanın verdiği mutluluk geceye kadar sürüyor bende genelde :))) aynı kül kedisi gibi ayaz gece 12den sonra dakka başı kalktığı büyü de bozuluyor :))
Türk kahvesi yaptım kendime ayazı uyutup hadi gelin kızlar yarım saatim var birlikte İçel'im :))?
evimi bende ozluyorum ne olursa olsun insan evim de ev diyor cidden.Eşimin kuzeni doğum yaptı da iki günlüğüne Merzifon'a gitmiştik bunsabah döndük evimi özlemişim resmen :) burayı da özledim, da neler olmuş eskiler gelmiş, Bi ton geçmiş vardı anca okudum :) ya bu arada sen maşallah Nasıl bir annesin yaa manken gibisin maşallah zap zayıf :)) ben de istiyoruuuuuum
ohh mis bayilirim az sekerli :)) afiyet olsun canimGezmenin tozmanın verdiği mutluluk geceye kadar sürüyor bende genelde :))) aynı kül kedisi gibi ayaz gece 12den sonra dakka başı kalktığı büyü de bozuluyor :))
Türk kahvesi yaptım kendime ayazı uyutup hadi gelin kızlar yarım saatim var birlikte İçel'im :))?
evimi bende ozluyorum ne olursa olsun insan evim de ev diyor cidden.
allah anali babali buyutsun size de bi gezme oldu ne guzel :) evet eskiler bi anda basti ve gitti bende anlamadim :))
ay utandim simdi sen oyle deyince
kilom cok kalmadi 2 kilo falan ama sıkilasmaya ihtiyacim var. bi de boyum uzun benim ya ondan oyle duruyorumdur. yoksa her turk kadini gibi bende de kalcalar fora
Süper fikir ahh keşke.. Merzifon'a gittiniz demek, ay aslında o kadar yakınız ki istesek görüşebiliriz :))Gezmenin tozmanın verdiği mutluluk geceye kadar sürüyor bende genelde :))) aynı kül kedisi gibi ayaz gece 12den sonra dakka başı kalktığı büyü de bozuluyor :))
Canim aynisi bizde de oluyo simdi uyanacak diyorum uyaniyo. Her seferinde nasil denk getiriyolar bilmem sanki alarm kuruyolarFora mı sen kalça görmemişsin :)) ben de boydan yırtıyorum, 1,72 boyum 67 kiloyum hala aöa aşırı durmuyor diyor herkes tabi gel de bana sor :)
Bu arada ben de buraya yazınca rahatlıyorum, hatta yazamasam da okumak bile yetiyor :)
dadera içebildim walla ohh süper oldu :) benimki kurulmuş saat gibi tam 30. Dakikada uyanıyor
BRBM sen de instagrama Bi geldin tam geldin :)) maşallah Allah naZarlardan saklasın çok güzel bir oğlun var boncuk gözlü tü tü nazar değmesin :))
12 yaş mii.vahide1204 dun oglani dr agotrudum yine sordum minirini
nuh diyor peygambe demiyor bogacam ben bu adami yaaaaaa
dr dan memnunum genel anlamda yoksa simdiye çokdan degismistim
dogum gununde verecek ilaci , ve ilaçda olsa 12 yasinda kdr geçmeyebilirmis
ufak atda civcivler yesin duiycekdimde fr sini bilmiyorum ne deniyor
ben bi iki paketde isi çozecegimize inaniyorum
bu gicik dr a inatt
Geçmiş olsun.Âllah hayırlı zamanda Gönlünüze gore nasip etsin inşaallah.8.haftada düşük yaptım ben,nasip olmadı kızıma bi kardeş..
Vavv wav feci imrendim.hediye sürpriz buna derim.çok güzel geçsin inşaallah.Selam kızlar bugün çok güzel birgune başladım eşimde birkaç gündür tuhaf haller vardi ağzında bir bakla var ama bir türlü diyemiyor oda çatlıyor soylemek için ama ayarlamalari bitmediği için diyemiyormus neyse bugün bombası patladı istanbula gidiyormuşuz hemde çok lüks bir otele işim vermiyim 16 gün :)) geçen sene annemlerde kaldik bu sene böyle olsun dedi jakuZi havuz sauna özel kahvaltılar istiyormuş canı nasıl mutlu oldum uzun zamandır böyle birşeye ihtiyacim vardı çoktan hakettim bence 14 şubatta ordayım 1 ay kalicaz daha Erzurum da gidilecek bakalım bizi nasıl maceralar bekliyor inşallah oğlanı da sokarım suya çok istiyorum yüzmeyi öğrensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?