2015 Şubat Anneleri

simdi aklimdan siz geciyodunuz napiyosunuz tatil nasil gidiyor diye :) kendine ozel zaman ayirabildin mi?
Tatil bitti sayılır çabucak geçti gitti annemle bol bol güne gittik, hamama gittim işte, gezdim tozdum amaçsız kendi kendime. Hatta sen geldin aklıma demiştin ya gez diye :)) yarın avm gezicez bide doğum günün yaptık mı yeter daha ne olsun. Aslında insan her yere kendini de yani aklındakileri götürünce değişen bişey olmuyor. Moral motivasyon insanın içinde olacak. Gezmek tozmak mekan da acıkmak gibi bişey bi sonraki öğüne nasıl acıkıyorsam, bunda da bi sonraki olumsuzlukta çöküveriyor insan. Ama artık bazı şeyleri çok çok zorlamamayı olmadıysa oldurmaya çalışmamayı anı yaşamayı öğrenmeye çabalıcam. İnsanın kendisini değiştirmek zorunda olması çokk zor ve acımasızca ama yapacak bişey yok. . Sen ne sordun ben neler dedim dimi :))

evet evet hamami biliyorum unutmusum :)
seni o kadar iyi anliyorumki. ama bunlar da hayatta bir mola bir şarj olma gibi. bende su an inan aynilarini hissediyorum sen yazinca icim bi garip oldu :)
yine eve gidicem ayni sorunlar ayni sikintilar beni bekliyor olacak. ama varsin olsun diyorum saglik olsun diyorum napayim.
gececek demiyorum artik kendimi kandirmiyorum. buna alismaliyim diyorum.
ah senle soyle bi araya gelip kahve icip dertlessek. ama kesin cocuklar uyanir yarim kalir :))

Aynen :)) sende akrabalarla ilgili yazdığında bende dedim bu kızla her şeyimiz aynı diye :)) Sağlık olsun tabi canım. Biz çok güçlüyüz aslında hatta süperiz :)) eskisi gibi olacağız inşallah. . çok istersek olur bi gün bence bu görüşme işleri. Bi Karadeniz toplaşması yapabilriz. Buluşmayı bende çok isterdim gerçekten. Burası bana çok iyi geliyor. Birbirimizi merak ediyoruz. Ne güzel.

gelincikgibi nerdesin kiz sesin solugun kesildi yine kac gundur :)

Eşimin kuzeni doğum yaptı da iki günlüğüne Merzifon'a gitmiştik bunsabah döndük evimi özlemişim resmen :) burayı da özledim, da neler olmuş eskiler gelmiş, Bi ton geçmiş vardı anca okudum :) ya bu arada sen maşallah Nasıl bir annesin yaa manken gibisin maşallah zap zayıf :)) ben de istiyoruuuuuum

Gezmenin tozmanın verdiği mutluluk geceye kadar sürüyor bende genelde :))) aynı kül kedisi gibi ayaz gece 12den sonra dakka başı kalktığı büyü de bozuluyor :))

Türk kahvesi yaptım kendime ayazı uyutup hadi gelin kızlar yarım saatim var birlikte İçel'im :))?

bence de cok gucluyuz :) o kadar fazla huyumdan vazgectimki asla vazgecmem dedigim. bunlari yapabiliyo olmak bile guc istiyor bizim gibi takintililar icin.

gercekten beni de en cok rahatlatan yerlerden biri burasi. soyleseler inanmazdim ama cidden oyle. insallah dedigin gibi oyle bi bulusma ayarlanabilir cok isterim. gonul isterdi cok yakin oturalim ama turkiyenin her yerine dagilmisiz resmen :))

Afiyet olsun canim iyi yapmissin. Umarim uyanmadan icebilmissindir

evimi bende ozluyorum ne olursa olsun insan evim de ev diyor cidden.

allah anali babali buyutsun size de bi gezme oldu ne guzel :) evet eskiler bi anda basti ve gitti bende anlamadim :))

ay utandim simdi sen oyle deyince
kilom cok kalmadi 2 kilo falan ama sıkilasmaya ihtiyacim var. bi de boyum uzun benim ya ondan oyle duruyorumdur. yoksa her turk kadini gibi bende de kalcalar fora

ohh mis bayilirim az sekerli :)) afiyet olsun canim

Fora mı sen kalça görmemişsin :)) ben de boydan yırtıyorum, 1,72 boyum 67 kiloyum hala aöa aşırı durmuyor diyor herkes tabi gel de bana sor :)

Bu arada ben de buraya yazınca rahatlıyorum, hatta yazamasam da okumak bile yetiyor :)

dadera içebildim walla ohh süper oldu :) benimki kurulmuş saat gibi tam 30. Dakikada uyanıyor

BRBM sen de instagrama Bi geldin tam geldin :)) maşallah Allah naZarlardan saklasın çok güzel bir oğlun var boncuk gözlü tü tü nazar değmesin :))

Süper fikir ahh keşke.. Merzifon'a gittiniz demek, ay aslında o kadar yakınız ki istesek görüşebiliriz :))

Canim aynisi bizde de oluyo simdi uyanacak diyorum uyaniyo. Her seferinde nasil denk getiriyolar bilmem sanki alarm kuruyolar

12 yaş mii.cokerttin beni maralim.

Vavv wav feci imrendim.hediye sürpriz buna derim.çok güzel geçsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…