2015 Şubat Anneleri

Canim aynisi bizde de oluyo simdi uyanacak diyorum uyaniyo. Her seferinde nasil denk getiriyolar bilmem sanki alarm kuruyolar
Bizle Tuna'yla telepatik iletişime geçiyoruz sanki, Tuna'yı düşününce yada ondan bahsedince uyanıyor :))

@hebelee süper bi hediye gerçekten inşallah beklediğinden daha da güzel geçer. Ne düşünceli bi eşin var maşallah

Yaa benim kız tablet telefon bağımlısı oldu elimde gore gore.elime alamıyorum artık.zabtediyo tableti.çığlık çığlığa bağırıyor vermiyor.öbürleri rica minnet pazarlıkla alıyordu.bi de bu çıktı basıma.bırak yazmayı okuyamaz oldum

12 yaş mii.cokerttin beni maralim.
kiz sen ona ne bakiyon sallaiyor bo$ bo$ i$kembedenn
valla bende çokerim ilaç ise yaramazsa butun umudum o sprey

bide ben ve kardesim yapardik ilkokuldayken,genetikde olabiliyormus boyle seyler
hatirliyorum annemin kizip bagirmalarini
vahidem benim hafizam zayiftir , liseyi zor hatirliyorum
ama annemin o kizmalri aklimda n nasil etkilendiysem kuçuk bi çocuk olarak
aman deyim kizma ogluna , elinden gelenin fzlasni yap sakin kalmak için

bak sen bacaksizaa
höt de çekilsin oteye:)))

Aynı dert bizde de var :)))) tlfnda konuşamaz oldum o derece elimden kapıyor :))

@AyazBeyaz im gel hele sana bisey danisicam ozel kalem pedagogum benim hakkini helal et yoruyom seni

bu aksam kizim kardesinin bacak arasini acittigini soyledi oyujn esnasinda, çimdikler gibi biseyler yapiyirmus galiba
ilk defa duydum ne diyecegimi sasirdim, ogluma çok kizdim , hatta tehdit bile ettim seni eve sokmam diye, biliyorum yanlis oldu ama hiç beklemedigim bi anda bel alti vuruldum hazirliskiz yakalndim

neyse
sonra sakince konustum
ne ablasina ne kardesine ne anne babaya nede okulda hiç ama hiç kimseye boyle bi sey yapilmaycagini, oyle bi oyun olmadigini soyledim
okulda yaparsa , buyuk bi cezza alacagini, okuldan atilabilecegini, hatta polis bile gelebilecegini soyledim ( pilsii abarrtttim kabul ama korkmasi lazim bence bi sekilde )

tamam anne dedi bi daha yapmiycam dedi ama
çocuk bu yine yaparsa napicam ne tepki vericem yardim et bana

aslinda kizim dada suç var kaç kez yapmis soylememis bana
o kadarda dillerd dokdum bana heseyi soyleyceksin diye ama yeterli bag kuramadim herhalde
oyuna daldim unuttum diyor neden demedin deyince

selam kızlar nasılsınız:)) bugün güneşe aldandık dışarı cıktık ama epey üşüdük hhasta olcak diye korktum neyseki şimdilik iyi uyuyor bakalım
şubat sonu gibi eşim şehir dışına gidecek bana ne derse beğenirsiniz:)) annem gelsinmiş biz yalnız kalmayalım diye genelde böyle durumlarda ben de memlekete gidiyorum şimdiye kadar hiç sorun olmadı bu durum sorundan ziyade konusu dahi geçmedi . eşim nerde ne kadar işi varsa gider bende memlekete giderim hakkım yani gurbetteyim gitmek için yaz ı bekleyemem bi fırsat varsa önümde değerlendiririm..
Zaten eve tıkandım kaldım soğuk diye hergünüm aynı patladım sıkıntıdan sanada değişiklik olur sıkıldın zaten demek yok ben gitmeyip annem gelsinmiş :) benim gitmemi istememesinin asıl sebebi anesinın bu konuya karışma çabasından oluyor maalesef böyle durumlarda ben neden anneme giidiyorda kv ye gitmiyormuşum aynı şehir olsa neyse farklı farklı yerler onu takan yok ne derse desin umrumda değil ama yeri geliyor lafı edliyor cok canım sıkılıyo..Olurda ben annemlerdeyken kv eşimi arar sa beni falan sorarsa eşim diyecek ben konya dayım temmuzda annesinde
yaa kızlar bu ne kadar da saçma sapan bir durum dünden beri sinirden çatlıyorum ya eşim direk söylemedi tabi ben öyle düşünüyorum zamanında annesi bunun lafını çok etti sırf o lafları tekrar duymamak için kendince gitmeme engel olmaya çalışıyor
annemin misafiri gelecek yatılı.. gelemeyebilirim söz veremem dedi dedim eşime böyle böyle ben kalırım oğlumla başbaşa sen git nereye gidiyorsan bu sefer de sen yalnız napcan korkarsın bi başına diyor çıldıracağım

Ahahahah aynen kulağına götürüp looo diyor :)))
loo muu :))))))))
onu nerden kapmis bi kere deyip baska konuya geçiyoz :))))))))
biz blalablaa deyip duruyozz

emzirecegim zmaan emzigi firlaatiyo myammayamama diyorrr
bunu sana demesem çatlardimmmm

annene gidemezsin dememis ama esin , $ansini denemis sadece annen gelsin diyere k:)
boyle konularda genelde kadinin dedigi olur, sIKMA sen canini
ay sonuna daha çok var, o zamaana kdr gonulunu edersin sen :)

telefonu kapıyor elimden. bir de ekran kilidi açık olacak parmağıyla dokunacak. kapalı telefona sinir oluyor.

Alonun a sını atıyor işte loo diyor :)))) gerçeği varken yalancısını ne yapsın tabi akıllı çocuk :))))

telefonu kapıyor elimden. bir de ekran kilidi açık olacak parmağıyla dokunacak. kapalı telefona sinir oluyor.
benimki açik telefon ney onu bilmiyprkiii
acidim simdi çocugumaaa
ablasindan abisinden ona sira gelmiyorrr demekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…