Bizle Tuna'yla telepatik iletişime geçiyoruz sanki, Tuna'yı düşününce yada ondan bahsedince uyanıyor :))Canim aynisi bizde de oluyo simdi uyanacak diyorum uyaniyo. Her seferinde nasil denk getiriyolar bilmem sanki alarm kuruyolar
Ben de oh iyi uyudu biraz diye dusununce uyaniyo:)Bizle Tuna'yla telepatik iletişime geçiyoruz sanki, Tuna'yı düşününce yada ondan bahsedince uyanıyor :))
kiz sen ona ne bakiyon sallaiyor bo$ bo$ i$kembedenn12 yaş mii.cokerttin beni maralim.
bak sen bacaksizaaYaa benim kız tablet telefon bağımlısı oldu elimde gore gore.elime alamıyorum artık.zabtediyo tableti.çığlık çığlığa bağırıyor vermiyor.öbürleri rica minnet pazarlıkla alıyordu.bi de bu çıktı basıma.bırak yazmayı okuyamaz oldum
Aynı dert bizde de var :)))) tlfnda konuşamaz oldum o derece elimden kapıyor :))Yaa benim kız tablet telefon bağımlısı oldu elimde gore gore.elime alamıyorum artık.zabtediyo tableti.çığlık çığlığa bağırıyor vermiyor.öbürleri rica minnet pazarlıkla alıyordu.bi de bu çıktı basıma.bırak yazmayı okuyamaz oldum
ben ev telefonu nu veriyorum onunla idare ediyor yazik :) kulagina goturup biseyler soyluyorr hemdeAynı dert bizde de var :)))) tlfnda konuşamaz oldum o derece elimden kapıyor :))
Ahahahah aynen kulağına götürüp looo diyor :)))ben ev telefonu nu veriyorum onunla idare ediyor yazik :) kulagina goturup biseyler soyluyorr hemde
buyuklerden sira gelmiyor yazik kuçuge :)))))
loo muu :))))))))Ahahahah aynen kulağına götürüp looo diyor :)))
annene gidemezsin dememis ama esin , $ansini denemis sadece annen gelsin diyere k:)selam kızlar nasılsınız:)) bugün güneşe aldandık dışarı cıktık ama epey üşüdük hhasta olcak diye korktum neyseki şimdilik iyi uyuyor bakalım
şubat sonu gibi eşim şehir dışına gidecek bana ne derse beğenirsiniz:)) annem gelsinmiş biz yalnız kalmayalım diye genelde böyle durumlarda ben de memlekete gidiyorum şimdiye kadar hiç sorun olmadı bu durum sorundan ziyade konusu dahi geçmedi . eşim nerde ne kadar işi varsa gider bende memlekete giderim hakkım yani gurbetteyim gitmek için yaz ı bekleyemem bi fırsat varsa önümde değerlendiririm..
Zaten eve tıkandım kaldım soğuk diye hergünüm aynı patladım sıkıntıdan sanada değişiklik olur sıkıldın zaten demek yok ben gitmeyip annem gelsinmiş :) benim gitmemi istememesinin asıl sebebi anesinın bu konuya karışma çabasından oluyor maalesef böyle durumlarda ben neden anneme giidiyorda kv ye gitmiyormuşum aynı şehir olsa neyse farklı farklı yerler onu takan yok ne derse desin umrumda değil ama yeri geliyor lafı edliyor cok canım sıkılıyo..Olurda ben annemlerdeyken kv eşimi arar sa beni falan sorarsa eşim diyecek ben konya dayım temmuzda annesinde
yaa kızlar bu ne kadar da saçma sapan bir durum dünden beri sinirden çatlıyorum ya eşim direk söylemedi tabi ben öyle düşünüyorum zamanında annesi bunun lafını çok etti sırf o lafları tekrar duymamak için kendince gitmeme engel olmaya çalışıyor
annemin misafiri gelecek yatılı.. gelemeyebilirim söz veremem dedi dedim eşime böyle böyle ben kalırım oğlumla başbaşa sen git nereye gidiyorsan bu sefer de sen yalnız napcan korkarsın bi başına diyorçıldıracağım
telefonu kapıyor elimden. bir de ekran kilidi açık olacak parmağıyla dokunacak. kapalı telefona sinir oluyor.loo muu :))))))))
onu nerden kapmis bi kere deyip baska konuya geçiyoz :))))))))
biz blalablaa deyip duruyozz
emzirecegim zmaan emzigi firlaatiyo myammayamama diyorrr
bunu sana demesem çatlardimmmm
Alonun a sını atıyor işte loo diyor :)))) gerçeği varken yalancısını ne yapsın tabi akıllı çocuk :))))loo muu :))))))))
onu nerden kapmis bi kere deyip baska konuya geçiyoz :))))))))
biz blalablaa deyip duruyozz
emzirecegim zmaan emzigi firlaatiyo myammayamama diyorrr
bunu sana demesem çatlardimmmm
benimki açik telefon ney onu bilmiyprkiiitelefonu kapıyor elimden. bir de ekran kilidi açık olacak parmağıyla dokunacak. kapalı telefona sinir oluyor.
bizim de sıra gelmiyor aslında. abisi yere çarpıyor ztn eline geçirsebenimki açik telefon ney onu bilmiyprkiii
acidim simdi çocugumaaa
ablasindan abisinden ona sira gelmiyorrr demekkii
tamam iste bi kere alo diyoz ya telefonu açarkennAlonun a sını atıyor işte loo diyor :)))) gerçeği varken yalancısını ne yapsın tabi akıllı çocuk :))))
neyi çarpiyor telefonumubizim de sıra gelmiyor aslında. abisi yere çarpıyor ztn eline geçirse
evetneyi çarpiyor telefonumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?