amaninnn
Valla ilk senesakin kaldım ama 2.sene kalamadim pek.özellikle kışın.gece 3 kez neydi yaa.bez baglamayi da kesinlikle reddetti.biz de yokmus.ama benim dedem evliyken bile ıslatırmış.ya gidipte onun genini aldıysa diye odum patlıyor.bazen ilaca rağmen oluyor korkuyorum.kiz sen ona ne bakiyon sallaiyor bo$ bo$ i$kembedenn
valla bende çokerim ilaç ise yaramazsa butun umudum o sprey
bide ben ve kardesim yapardik ilkokuldayken,genetikde olabiliyormus boyle seyler
hatirliyorum annemin kizip bagirmalarini
vahidem benim hafizam zayiftir , liseyi zor hatirliyorum
ama annemin o kizmalri aklimda n nasil etkilendiysem kuçuk bi çocuk olarak
aman deyim kizma ogluna , elinden gelenin fzlasni yap sakin kalmak için
Ahaha biz sözünden çıkıyoruz :))amaninnn
en uyuz oldugum çocuk tipii dermisimm
$aka bi yana bi çozum bulmalisin buna , herseyi atip çarparsa simdiden ilerde isin zor valla
benim Tr deki eltinin oglu oyle, çocuk evde tek kisilik kraliyet kurmus kimse sozunden çikamiyor
gecen ay ablasinin kolunu kirmis uzerine atlayip
kirmadigi telefon ipad eltrikli alet kalmadi evde , sinirlendigi gibi pat firlatiyorr
kasim 2011 dogumlu
Yok kız.benim 3.fena çıktı.sesiyle döver adamı.azcik fazla bunaltsinlar nasıl saldırıyor. ikisinide birer kere saclarini yolup aglattı.bak sen bacaksizaa
höt de çekilsin oteye:)))
Benimki de dokunsun istiyor parmagiyla.yaş gününde oyuncak tablet alayım dokunsun dursun diyorum.tabi kanarsa.iki oynar gene Benimkine sarar kesin.telefonu kapıyor elimden. bir de ekran kilidi açık olacak parmağıyla dokunacak. kapalı telefona sinir oluyor.
Ablasıni merak edip yada kızlarınkini diyim çaktırmadan yokluyomu ki.biliyor mu farklılıkları.meraktan olabilir.gelincikgibi im gel hele sana bisey danisicam ozel kalem pedagogum benim hakkini helal et yoruyom seni
bu aksam kizim kardesinin bacak arasini acittigini soyledi oyujn esnasinda, çimdikler gibi biseyler yapiyirmus galiba
ilk defa duydum ne diyecegimi sasirdim, ogluma çok kizdim , hatta tehdit bile ettim seni eve sokmam diye, biliyorum yanlis oldu ama hiç beklemedigim bi anda bel alti vuruldum hazirliskiz yakalndim
neyse
sonra sakince konustum
ne ablasina ne kardesine ne anne babaya nede okulda hiç ama hiç kimseye boyle bi sey yapilmaycagini, oyle bi oyun olmadigini soyledim
okulda yaparsa , buyuk bi cezza alacagini, okuldan atilabilecegini, hatta polis bile gelebilecegini soyledim ( pilsii abarrtttim kabul ama korkmasi lazim bence bi sekilde )
tamam anne dedi bi daha yapmiycam dedi ama
çocuk bu yine yaparsa napicam ne tepki vericem yardim et bana
aslinda kizim dada suç var kaç kez yapmis soylememis bana
o kadarda dillerd dokdum bana heseyi soyleyceksin diye ama yeterli bag kuramadim herhalde
oyuna daldim unuttum diyor neden demedin deyince
İnşallah canım vallahi hiç beklemiyordum ailemi görecem dinlenicem.Ev toplama yemek yap bulaşık yıka kahvaltı hazırla hiç biri yokVavv wav feci imrendim.hediye sürpriz buna derim.çok güzel geçsin inşaallah.
Evet eşim de hap dedi 2 farklı mg mı varmışValla ilk senesakin kaldım ama 2.sene kalamadim pek.özellikle kışın.gece 3 kez neydi yaa.bez baglamayi da kesinlikle reddetti.biz de yokmus.ama benim dedem evliyken bile ıslatırmış.ya gidipte onun genini aldıysa diye odum patlıyor.bazen ilaca rağmen oluyor korkuyorum.
Spray kalktı dedi eczacı hap bizimki.emiliyor.hemen eriyip gidiyormuş.
tatlim senin de cok degilmiski. ben 1,70 falanim kilom da 64. ayniyiz senle.Fora mı sen kalça görmemişsin :)) ben de boydan yırtıyorum, 1,72 boyum 67 kiloyum hala aöa aşırı durmuyor diyor herkes tabi gel de bana sor :)
Bu arada ben de buraya yazınca rahatlıyorum, hatta yazamasam da okumak bile yetiyor :)
@dadera içebildim walla ohh süper oldu :) benimki kurulmuş saat gibi tam 30. Dakikada uyanıyor
BRBM sen de instagrama Bi geldin tam geldin :)) maşallah Allah naZarlardan saklasın çok güzel bir oğlun var boncuk gözlü tü tü nazar değmesin :))
aynen aynen sanki benim kizi anlattin.telefonu kapıyor elimden. bir de ekran kilidi açık olacak parmağıyla dokunacak. kapalı telefona sinir oluyor.
Bakma konuşanlara. Her çocugun huyu suyu farklı. Biz ona annelik yapmak için varız. Milletin desiğine uydrmak için değil. Daha çok ağlayacaklar. Her şeyi anlıyor ama konuşamıyor ne yapsın. Ağladıgında isediğini yapmalısın tehlikeli dwğilse bu kadar küçükken. Çocuk yetiştirmek dipsiz kuyu. İlk bebekte insan her şeyi elinde sanıyor.iyi geceler kizlar. bu saat oldu daha yeni uyuttum Begüm'ü. duzenimiz iyice sasti burda napicaz bakalim.
aksam esimle arkadasa caya gittik. ama kiz cok aglamis biri isigi kapatmis uyaninca karanlikta kalinca icli icli aglamis beni de bulamayinca. bi de misafir vardi. zaten bi aksam eksik olsun..
o degil de size bir sey danisicam. herkes diyoki kizin cok aglayarak yaptiriyo istedigini cok huysuz diyo. cok uzuluyorum. ben annesiyim diye mi anlamiyorum?
evet cok mizmiz istedigi olmayinca agliyor. ve yalandan da aglasa hep gozyasi akiyor. ben hic agladiginda istedigini hemen yapmadim taviz vermedim. ama niye boyle oldu? boyle mi devam eder acaba? hemen agliyor ya da ciglik atiyor istedigi olmayinca.
bebek de olsalar karakterleri farkli sanirim. boyle huysuz dediklerinde de uzuluyorum. asoinda evimizde tek basimizayken bu kadar degil. ama mizmiz yine cogunlukla. ozellikle ih dese gozyasi akiyor. acaba cok hassas bi bebek mi? cunku o kadar gozyasi yalandan olamaz ya.
uf ne bileyim..
bende diyorum o daha bebek konusamadigi icin aglayarak ifade ediyor kendini diyorum. yok boyle devam edermisde bu bastan belli ediyomus cocuk kendini diyolar hep.Bakma konuşanlara. Her çocugun huyu suyu farklı. Biz ona annelik yapmak için varız. Milletin desiğine uydrmak için değil. Daha çok ağlayacaklar. Her şeyi anlıyor ama konuşamıyor ne yapsın. Ağladıgında isediğini yapmalısın tehlikeli dwğilse bu kadar küçükken. Çocuk yetiştirmek dipsiz kuyu. İlk bebekte insan her şeyi elinde sanıyor.
Canm anca gördüm ayaz ateşlendi kustu falan onunla uğraşıyorum..gelincikgibi im gel hele sana bisey danisicam ozel kalem pedagogum benim hakkini helal et yoruyom seni
bu aksam kizim kardesinin bacak arasini acittigini soyledi oyujn esnasinda, çimdikler gibi biseyler yapiyirmus galiba
ilk defa duydum ne diyecegimi sasirdim, ogluma çok kizdim , hatta tehdit bile ettim seni eve sokmam diye, biliyorum yanlis oldu ama hiç beklemedigim bi anda bel alti vuruldum hazirliskiz yakalndim
neyse
sonra sakince konustum
ne ablasina ne kardesine ne anne babaya nede okulda hiç ama hiç kimseye boyle bi sey yapilmaycagini, oyle bi oyun olmadigini soyledim
okulda yaparsa , buyuk bi cezza alacagini, okuldan atilabilecegini, hatta polis bile gelebilecegini soyledim ( pilsii abarrtttim kabul ama korkmasi lazim bence bi sekilde )
tamam anne dedi bi daha yapmiycam dedi ama
çocuk bu yine yaparsa napicam ne tepki vericem yardim et bana
aslinda kizim dada suç var kaç kez yapmis soylememis bana
o kadarda dillerd dokdum bana heseyi soyleyceksin diye ama yeterli bag kuramadim herhalde
oyuna daldim unuttum diyor neden demedin deyince
Ayaz da öyle şşşşşt dediğimde bile ağlamaya başlıyor veya ters baktığımda.. Balık burcu işte.. Bu yaştaki çocuğa da her dediğini yaptırıyor diyorlar ya uyuz oluyorum.. Onlar henüz anlamıyor kimse neden vermediğimizi veya neden istediklerini yapmadığımızı.. Boşver sen o söyleyenleri gayet normal sonra sonra konuşmalar başlayınca seni gerçekten anlayınca anca müdahale etmeye başlayabilirsin şu anda işe yaramaz.. Yine çevre ve yine olağandışı beklentiler gocuk oluyorumiyi geceler kizlar. bu saat oldu daha yeni uyuttum Begüm'ü. duzenimiz iyice sasti burda napicaz bakalim.
aksam esimle arkadasa caya gittik. ama kiz cok aglamis biri isigi kapatmis uyaninca karanlikta kalinca icli icli aglamis beni de bulamayinca. bi de misafir vardi. zaten bi aksam eksik olsun..
o degil de size bir sey danisicam. herkes diyoki kizin cok aglayarak yaptiriyo istedigini cok huysuz diyo. cok uzuluyorum. ben annesiyim diye mi anlamiyorum?
evet cok mizmiz istedigi olmayinca agliyor. ve yalandan da aglasa hep gozyasi akiyor. ben hic agladiginda istedigini hemen yapmadim taviz vermedim. ama niye boyle oldu? boyle mi devam eder acaba? hemen agliyor ya da ciglik atiyor istedigi olmayinca.
bebek de olsalar karakterleri farkli sanirim. boyle huysuz dediklerinde de uzuluyorum. asoinda evimizde tek basimizayken bu kadar degil. ama mizmiz yine cogunlukla. ozellikle ih dese gozyasi akiyor. acaba cok hassas bi bebek mi? cunku o kadar gozyasi yalandan olamaz ya.
uf ne bileyim..
Benim kızım kapalıysa telefon tuşuna basıp açıyo bile:)) hatta kulağına tutup ayoo ayaa aalaaa bile diyor:))benimki açik telefon ney onu bilmiyprkiii
acidim simdi çocugumaaa
ablasindan abisinden ona sira gelmiyorrr demekkii
evet iste oyle diyorlar sinir oluyorum. insanlari cok takmam cocugumla ilgili ama sinek kucuk mide bulandiriyor hesabi.Ayaz da öyle şşşşşt dediğimde bile ağlamaya başlıyor veya ters baktığımda.. Balık burcu işte.. Bu yaştaki çocuğa da her dediğini yaptırıyor diyorlar ya uyuz oluyorum.. Onlar henüz anlamıyor kimse neden vermediğimizi veya neden istediklerini yapmadığımızı.. Boşver sen o söyleyenleri gayet normal sonra sonra konuşmalar başlayınca seni gerçekten anlayınca anca müdahale etmeye başlayabilirsin şu anda işe yaramaz.. Yine çevre ve yine olağandışı beklentiler gocuk oluyorum
cok sanslisin valla hepimizin oyle bi tatile ihtiyaci var. bol bol tadini cikar.İnşallah canım vallahi hiç beklemiyordum ailemi görecem dinlenicem.Ev toplama yemek yap bulaşık yıka kahvaltı hazırla hiç biri yokmery60
Sağol teyzesi isminden çok boncuk diyorum hep ona :) ayaz bebişte çoookkk tatlı maşallah yanakları tam ısırmalık :) bu arada beratın kilosu nasıl görünüyor sizce acaba taktım kafaya kilo işini 10 kilo berat şu anFora mı sen kalça görmemişsin :)) ben de boydan yırtıyorum, 1,72 boyum 67 kiloyum hala aöa aşırı durmuyor diyor herkes tabi gel de bana sor :)
Bu arada ben de buraya yazınca rahatlıyorum, hatta yazamasam da okumak bile yetiyor :)
@dadera içebildim walla ohh süper oldu :) benimki kurulmuş saat gibi tam 30. Dakikada uyanıyor
BRBM sen de instagrama Bi geldin tam geldin :)) maşallah Allah naZarlardan saklasın çok güzel bir oğlun var boncuk gözlü tü tü nazar değmesin :))
Vahide senin instagram hesabın var mıValla ilk senesakin kaldım ama 2.sene kalamadim pek.özellikle kışın.gece 3 kez neydi yaa.bez baglamayi da kesinlikle reddetti.biz de yokmus.ama benim dedem evliyken bile ıslatırmış.ya gidipte onun genini aldıysa diye odum patlıyor.bazen ilaca rağmen oluyor korkuyorum.
Spray kalktı dedi eczacı hap bizimki.emiliyor.hemen eriyip gidiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?