2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl daha iyi mi ayaz bebiş

Canim gecmis olsun nasil oldu kuzucuk?

Canim bence kesinlikle kisilikle ilgili. Benim kiz dogdugu gun de huysuzdu 1 yasina geldi hala boyle. Dogdugu aksam iki bebek daha vardi yeni dogan sadece bizimki agladi iki gece boyunca deliler gibi:) Her istedigini ben de eline vermiyorum tehlikeliyse ama bu tutturmasina engel degil. Gecen kursun kalem vardi babasinin elinde cildirdi onu alicam diye. Baska kalemle de kandiramadik. Eskiden hemen kaniyolardi saf saf. Iyice cakal oldular:)

bence huysuz degiller huylari boyle :) huysuz bebek yoktur bence. gercekten bizim gibi onlarin da farkli karakterleri var.

bal sen Duru hanima yemiyo da artik cakal :) cok fenalar ya. elinden bir sey almayagor nasil sıkıyor kendini sinirle nasil bagiriyor anlatamam. cekemiyorum da elinden oyle guclu tutuyorki. sadece tehlikeli durumlarda mudahale ediyorum. yoksa istedigini alsin ugrassin kesfetsin istiyorum zaten.

evde her dolapta kilit var artik zaten. ama yine de bi yerlerini sıkıstiriyor veya dusuyor mutlaka. oyle boyle buyuyecekler napalim :)

Günaydın canım. Mızmız ağlak çocuk benim de en korktuğumuz şey. Hatta Tuna'yı bu sabah babama verdim oyalasın diye, mızırtısından uyuyamadım, bozuk radyo gibi vıyk vıyk .. Babam bunun huyu çok değişti dedi. Ben evdeysen hayır dediğim Zaman yapmıyordu, ağlasa da yaptırmıyordum, burda gözüme baka baka yapıyor. Sanırım şımarıyorlar kalabalıkta. Her şeyi ağlayarak istemesi de hani önce de konuşmuştuk ya başka Nasıl anlatacaklar ki isteklerini.. Biraz daha büyüsünler doğruyu yanlışı ayırt etmeyi biz öğretiriz. Millete de bakma hiç, kraliyet ailesinin çocuğu olsa aaa bunun tacı ne biçim derler :)

gunaydin tatlim. vallahi rahatladim soylediklerinizle. demek hepsi boyle bu canavarlarin :) belki de dedigin gibi kalabalikta da simariyor. simdi bende cok hayir demek istemiyorum sadece tehlikeli seylere. tv unitesine gidip tv yi ve aliciyi cekmeye calisiyor ona kiziyorum ve her gittiginde bana bakiyor ben hayir diyecek miyim diye. aslinda anlamaya basladilar.

sanirim 2 yasa dogru daha net anlamaya baslayacaklar. millet de hakkatten dedigin gibi mutlaka bi kusur bulur. yasama sebepleri sanki elestiri yapmak.

Canım sana onu söyleyenler hiç kitap okumamış çocuk gelişimden bi haberler heralde şuan onların id duygusu cok yüksek isteklerinin anında gerçekleşmesini istiyorlar tabiki hertür istegi gerçekleştirmek mümkün değil ama Ağlayarak istediklerini anlatmak normal gelişiminin bi parçası

yok yok kinama deil saka yaptim dedim ya
keisnlikle kinamam ben korkarm benimki daha beter olur diye
buyyunce akillanirlar nasilsa :)
bide oyle leri daha akilli oluyolar bencee

bencede bi çocuk hiç çocuk
hatta iki çocukda hiç çocukk

ben her zaman soyliuyorum bi kere yle kalmadimki
ozellikle kizima 4 aysindan beri teyp gibi tekrarliyorum, artik tamam anne biliyorum diye suisutuiryor benii :)))
ama kardesininkini gerçekten oyuna daldigi için soylemedi bence

oglana da soyluyorumda ona pek ustune dusmemistim

est canim ne ksuru bende yeni yazdim zaten
geçmis olsun simdi nasil ayazz

kizim oyuna daldigi için soylemedi bence ona inandim
oglan niye oyle yapti onu bilemiyorum , aklima gelmemisti nerdern ogrendi diye dusunmek

uff ben kizimiada kizdim bana soylemdigi için
fena çuvalladim desene bu seferrr

her sorularina cvevao verrim, artik alistim hiç bi sorusu beni zora sokmuyordu cevaplamak için falan
ama boyle ortada bi eylem olunca $a$rdim kaldim napicami

son kez bi konusuuym, çokda dillenirmek istemiyorum iyice suyunu çikarmaisnlar diye

burdada dil alti diyolar da kadir bey sprey diyor
dr hap verir herhalde bizede

annene gidemezsin dememis ama esin , $ansini denemis sadece annen gelsin diyere k:)
boyle konularda genelde kadinin dedigi olur, sIKMA sen canini
ay sonuna daha çok var, o zamaana kdr gonulunu edersin sen :)

canımı sıkan taraf bu yaşa gelmiş senelerdir aileden uzak öyle ahım şahım ilişkileri yok sırf lafı olmasın annesi laf etmesin diye beni engellemeye çalışıyor sen bireysin kocaman adamsın kimseye hesap vermek zorunda değilsin sen artık ailesin ve dışardan kimseyi ailenin aldıgı kararlara karıştıramazsın hala bu neyin korkusu temmuzz oraya gitmek istedi ve orada deyip ağzını kapamak zor geliyor aklınca böyle çözüm bulmuş

ogrenir elbet zamanla
sen çabuk pes etme
kocani sen iyi tanirsin
ne dersen nasil olur , neye ansil tepki verir bilirsin
nabza gore serbet dedikleri bu herhalde,direk inatlasir gibi deilde yavastan yavastan guzellikle aklina sokmaya çalis
bu bir deil iki deil her zaman gidiyor diyorsun , her zaman kavga dovus olmasin
guzellikle ikna olursa bi dahaki seferler içinde isin kolay olur

asla kavga etmem susarım tavırda almam sessiz kaldıgım an ne demek istediğimi gayet iyi anlar bu konu yüzünden hiç tartışmamaız olmadı daha..yine sessiz kaldım tavırda almadım annemin misafiri gelecekmiş gelemeyebilirmiş ben oğlumla kalırım dedim sustum dahada lafını etmedim zaten hırçın davranarak her defasında sorun haline getirmedim zamanla öğrenecek sanırım dediğin gibi :))
......
yaa maralım benim oğlan baba diyordu hiç susmadan babab baba baba bu aralar unuttu mu söylemek mi istemiyor hiç duymuyorum şimdide keyfi yerindeyse salonu açık görüp orayı karıştırdığı an çok keyifli oluyor anlamsız kelimelerler şarkı söylüyor gibi bişeyler mırıldanıyor ve benim sıpam hala anne demedi dede bile diyor anne demiyor

bana bunu soyleyenler klasik eski usul cocuk buyutmus torun torba sahibi olmus halam yengem vs zaten anlamalarini beklemiyorum.
bazen diyorum iyiki baska sehirde yasiyorum kafayi yerdim ben herhalde.

canim benim cok tecrubem yok bu konularda ama kizilmamasi korkutulmamasi gerektigini biliyorum. mahremiyeti ogretirken kesinlikle korkutmamak lazim. @AyazBeyaz in dedigi gibi ilerde bununla ilgili olmamasi gereken bir sey olursa allah korusun sana soylemez cekinir.

temmuzz canim normal gayet. Begüm de bi ara takiliyor bir seye sonra unutuyor. alkis yapiyordu birakti. pis diyordu mesela birakti. donem donem birakip tekrar basliyor :)

temmuzz canim normal gayet. Begüm de bi ara takiliyor bir seye sonra unutuyor. alkis yapiyordu birakti. pis diyordu mesela birakti. donem donem birakip tekrar basliyor :)

sanırım acele ediyorum zamanı var demekki dediğin gibi uzun süre tekrarladıklarını bi bakıyorum yapmıyor garip bu çocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…