- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Sağol teyzesi isminden çok boncuk diyorum hep ona :) ayaz bebişte çoookkk tatlı maşallah yanakları tam ısırmalık :) bu arada beratın kilosu nasıl görünüyor sizce acaba taktım kafaya kilo işini 10 kilo berat şu an
Ben de oyle canim fazla kisitlamamaya calisiyorum. Ama valla bunlar tehlikeyi cekiyolar:)bence huysuz degiller huylari boyle :) huysuz bebek yoktur bence. gercekten bizim gibi onlarin da farkli karakterleri var.
bal sen Duru hanima yemiyo da artik cakal :) cok fenalar ya. elinden bir sey almayagor nasil sıkıyor kendini sinirle nasil bagiriyor anlatamam. cekemiyorum da elinden oyle guclu tutuyorki. sadece tehlikeli durumlarda mudahale ediyorum. yoksa istedigini alsin ugrassin kesfetsin istiyorum zaten.
evde her dolapta kilit var artik zaten. ama yine de bi yerlerini sıkıstiriyor veya dusuyor mutlaka. oyle boyle buyuyecekler napalim :)
aynen devam canim o zaman ,sen bozma asaletini , esin senin sozunden çikmaz insallah hiç, aile oldugunu anlasin bi an onceasla kavga etmem susarım tavırda almam sessiz kaldıgım an ne demek istediğimi gayet iyi anlar bu konu yüzünden hiç tartışmamaız olmadı daha..yine sessiz kaldım tavırda almadım annemin misafiri gelecekmiş gelemeyebilirmiş ben oğlumla kalırım dedim sustum dahada lafını etmedim zaten hırçın davranarak her defasında sorun haline getirmedim zamanla öğrenecek sanırım dediğin gibi :))
......
yaa maralım benim oğlan baba diyordu hiç susmadan babab baba baba bu aralar unuttu mu söylemek mi istemiyor hiç duymuyorum şimdide keyfi yerindeyse salonu açık görüp orayı karıştırdığı an çok keyifli oluyor anlamsız kelimelerler şarkı söylüyor gibi bişeyler mırıldanıyor ve benim sıpam hala anne demedi dede bile diyor anne demiyor
geçmis olsun canimBiz de bugune atesle basladik. Hala da ates devam. Bu cocuk ne zaman duzelecek bilmiyorum. Maksimum 1 hafta iyi geciyo sonra yine kapiyo. Babasinin alerji ilaci bitmisti. Hasta gibiydi ondandir diye dusunduk cunku oyle oluyor ilacini icmeyince. Meger yine mikrop getirmis eve. Ben de kaptim gibi ama daha hafif. Bi de cumartesi dogum gunu var.
bol su iç canim sen kendin, sutu çok etkiliyorKızlar sormuşsunuz tek tek teşekkür ederim.. Ayaz hala kötü ateşi var hiç 38,7nin altına inmedi Ateş düşürücü vermenize rağmen.. Bugün doktora gittik soğuk algınlığı dedi.. Şu saate kadar yiyen çocuk Bi lokma ağzına sokmadı varsa yoksa meme onu da boş boş emiyor göğüs üçlarım acıyor.. Uyuyamıyor da Bi garip sürekli inliyor, mızırdıyor.. Bu da geçer inşallah bakalım..
kilosu çok iyi canim maasallahSağol teyzesi isminden çok boncuk diyorum hep ona :) ayaz bebişte çoookkk tatlı maşallah yanakları tam ısırmalık :) bu arada beratın kilosu nasıl görünüyor sizce acaba taktım kafaya kilo işini 10 kilo berat şu an
Sevindim canım zayıf durmadığına kayınbabamlar filan zayıf deyince bi de yemek yemiyor zayıf gibime geliyor bu yüzden öyle durmamasına çok sevindim ama çok sık hastalanmıyor çok şükürBence kilosu süper daha ne istiyorsun sen anlattıkça iştahsızlığını ben kafamda hep çok zayıf bir Bebek canlandırıyordum gayet iyi maşallah :)
Biraz tombik tombik dursun istiyom da ben buna da şükür Yoğurda ağzını sürmüyor ama hala midesini bulandırıyor bari inek sütünü içsin istiyorum biberona da alışmıyor tuttuğu gibi fırlatıyor kahvaltısını 1 çay bardağı kadar sütle hazırlıyoruz dışardan aldığı tek kalsiyum bu emmek dışındakilosu çok iyi canim maasallah
bu ayda bundan iyisi $amda kayisi :=))
Oy kıyamam geçer hemen inşallah çok ince giydirin canım ateş için ve duş aldırsanız iyi gelir belkiKızlar sormuşsunuz tek tek teşekkür ederim.. Ayaz hala kötü ateşi var hiç 38,7nin altına inmedi Ateş düşürücü vermenize rağmen.. Bugün doktora gittik soğuk algınlığı dedi.. Şu saate kadar yiyen çocuk Bi lokma ağzına sokmadı varsa yoksa meme onu da boş boş emiyor göğüs üçlarım acıyor.. Uyuyamıyor da Bi garip sürekli inliyor, mızırdıyor.. Bu da geçer inşallah bakalım..
aynen devam canim o zaman ,sen bozma asaletini , esin senin sozunden çikmaz insallah hiç, aile oldugunu anlasin bi an once
erkek çocuklarinda konusma biraz geç olbailiyor bazen
kulagi duyyorsa bi sorun oldugunu sanmiuorum canim
Kız benımkı o dedikleri nin hepsini yiyip içiyor ,ağzına almadığı yok çöpçü balığı gibi. Süte yoğurda bayılırBiraz tombik tombik dursun istiyom da ben buna da şükür Yoğurda ağzını sürmüyor ama hala midesini bulandırıyor bari inek sütünü içsin istiyorum biberona da alışmıyor tuttuğu gibi fırlatıyor kahvaltısını 1 çay bardağı kadar sütle hazırlıyoruz dışardan aldığı tek kalsiyum bu emmek dışında
Yani baya erken konuşma yı sorun etmek için. Zihinsel yada kulak problemi yoksa elbet konuşurbunu bilmiyordum erkeklerin geç konuştugunu belkide zamanı var acele etmeyim
bol su iç canim sen kendin, sutu çok etkiliyor
cani istemodur yemiyorsa zorlama
gunduzde atesi var çocuklar eneterasan
agiz kokusu ve dilinde pas yok demi
Çok sağol canım evet tek body ile dolaşıyor ama yazık çok halsiz hiç bit şeyden Mutlu olmuyorOy kıyamam geçer hemen inşallah çok ince giydirin canım ateş için ve duş aldırsanız iyi gelir belki
Size de gecmis olsun canim. Bi dogrultamadilar kendilerinigeçmis olsun canim
benimkide hapsurmay basladi sumuklu sumuklu dolaniyor
bi z hangi ara iyilestikde tekrr hasta olduk hiç bisey anlamadim valla
Evet canim yine. Kiyamam ayaz kuzuya da su hastalik mevsimi bi bitse. Her hafta yeni bi hastalikdadera yine mi hasta oldu bu Ateş ne anlamıyorum.. Ayaz kaç aydır çok iyidi kv lerde üşüttü kesin benimki onların evi kömürlü sürekli yanmıyor sıkıntı oldu duru da huzursuz mu?
Çok geçmişler olsun canım sen hipp markanın hiçbir ürününü kullaniyormusun biliyorsun burda çok çeşitler var ve fiyatları uygun ben dışarda olduğumda bu eğlenceli organik meyve pureleri var veya meyve barları gerçekten çok sevdi ve kurtarıcım oldu bugün de kahvaltı için değişiklik olsun diye çocuk muslisi aldım onuda severek yedi sen ne düşünüyorsun bu konuda sanırım Türkiye ye giderken de yanıma alcam tanıdıklara da götürürüm Türkiye'de pahalı fiyatlar çünküÇok sağol canım evet tek body ile dolaşıyor ama yazık çok halsiz hiç bit şeyden Mutlu olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?