2015 Şubat Anneleri

Bence kilosu süper daha ne istiyorsun sen anlattıkça iştahsızlığını ben kafamda hep çok zayıf bir Bebek canlandırıyordum gayet iyi maşallah :)

Kızlar sormuşsunuz tek tek teşekkür ederim.. Ayaz hala kötü ateşi var hiç 38,7nin altına inmedi Ateş düşürücü vermenize rağmen.. Bugün doktora gittik soğuk algınlığı dedi.. Şu saate kadar yiyen çocuk Bi lokma ağzına sokmadı varsa yoksa meme onu da boş boş emiyor göğüs üçlarım acıyor.. Uyuyamıyor da Bi garip sürekli inliyor, mızırdıyor.. Bu da geçer inşallah bakalım..

Ben de oyle canim fazla kisitlamamaya calisiyorum. Ama valla bunlar tehlikeyi cekiyolar:)

Biz de bugune atesle basladik. Hala da ates devam. Bu cocuk ne zaman duzelecek bilmiyorum. Maksimum 1 hafta iyi geciyo sonra yine kapiyo. Babasinin alerji ilaci bitmisti. Hasta gibiydi ondandir diye dusunduk cunku oyle oluyor ilacini icmeyince. Meger yine mikrop getirmis eve. Ben de kaptim gibi ama daha hafif. Bi de cumartesi dogum gunu var.

aynen devam canim o zaman ,sen bozma asaletini , esin senin sozunden çikmaz insallah hiç, aile oldugunu anlasin bi an once

erkek çocuklarinda konusma biraz geç olbailiyor bazen
kulagi duyyorsa bi sorun oldugunu sanmiuorum canim

geçmis olsun canim

benimkide hapsurmay basladi sumuklu sumuklu dolaniyor
bi z hangi ara iyilestikde tekrr hasta olduk hiç bisey anlamadim valla

bol su iç canim sen kendin, sutu çok etkiliyor
cani istemodur yemiyorsa zorlama

gunduzde atesi var çocuklar eneterasan
agiz kokusu ve dilinde pas yok demi

kilosu çok iyi canim maasallah
bu ayda bundan iyisi $amda kayisi :=))

Bence kilosu süper daha ne istiyorsun sen anlattıkça iştahsızlığını ben kafamda hep çok zayıf bir Bebek canlandırıyordum gayet iyi maşallah :)
Sevindim canım zayıf durmadığına kayınbabamlar filan zayıf deyince bi de yemek yemiyor zayıf gibime geliyor bu yüzden öyle durmamasına çok sevindim ama çok sık hastalanmıyor çok şükür

kilosu çok iyi canim maasallah
bu ayda bundan iyisi $amda kayisi :=))
Biraz tombik tombik dursun istiyom da ben buna da şükür Yoğurda ağzını sürmüyor ama hala midesini bulandırıyor bari inek sütünü içsin istiyorum biberona da alışmıyor tuttuğu gibi fırlatıyor kahvaltısını 1 çay bardağı kadar sütle hazırlıyoruz dışardan aldığı tek kalsiyum bu emmek dışında

Oy kıyamam geçer hemen inşallah çok ince giydirin canım ateş için ve duş aldırsanız iyi gelir belki

aynen devam canim o zaman ,sen bozma asaletini , esin senin sozunden çikmaz insallah hiç, aile oldugunu anlasin bi an once

erkek çocuklarinda konusma biraz geç olbailiyor bazen
kulagi duyyorsa bi sorun oldugunu sanmiuorum canim

bunu bilmiyordum erkeklerin geç konuştugunu belkide zamanı var acele etmeyim

Kız benımkı o dedikleri nin hepsini yiyip içiyor ,ağzına almadığı yok çöpçü balığı gibi. Süte yoğurda bayılır
ama oda 10 kg:))))

bunu bilmiyordum erkeklerin geç konuştugunu belkide zamanı var acele etmeyim
Yani baya erken konuşma yı sorun etmek için. Zihinsel yada kulak problemi yoksa elbet konuşur
Hatta bi bilim adamı geç konuşmuş diyolar ama unuttum şimdi kimdi :)))

bol su iç canim sen kendin, sutu çok etkiliyor
cani istemodur yemiyorsa zorlama

gunduzde atesi var çocuklar eneterasan
agiz kokusu ve dilinde pas yok demi

Zorlamıyorum hiç canım yemedi de zaten.. Yok şu anda ne koku ne de pas var yoksa antibiyotik verirdi doktor.. Ateş düşürücü yazdı sadece benim doktor da sevmiyor ilaç olayını :)

dadera yine mi hasta oldu bu Ateş ne anlamıyorum.. Ayaz kaç aydır çok iyidi kv lerde üşüttü kesin benimki onların evi kömürlü sürekli yanmıyor sıkıntı oldu duru da huzursuz mu?

dadera yine mi hasta oldu bu Ateş ne anlamıyorum.. Ayaz kaç aydır çok iyidi kv lerde üşüttü kesin benimki onların evi kömürlü sürekli yanmıyor sıkıntı oldu duru da huzursuz mu?
Evet canim yine. Kiyamam ayaz kuzuya da su hastalik mevsimi bi bitse. Her hafta yeni bi hastalik

Çok sağol canım evet tek body ile dolaşıyor ama yazık çok halsiz hiç bit şeyden Mutlu olmuyor
Çok geçmişler olsun canım sen hipp markanın hiçbir ürününü kullaniyormusun biliyorsun burda çok çeşitler var ve fiyatları uygun ben dışarda olduğumda bu eğlenceli organik meyve pureleri var veya meyve barları gerçekten çok sevdi ve kurtarıcım oldu bugün de kahvaltı için değişiklik olsun diye çocuk muslisi aldım onuda severek yedi sen ne düşünüyorsun bu konuda sanırım Türkiye ye giderken de yanıma alcam tanıdıklara da götürürüm Türkiye'de pahalı fiyatlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…