2015 Şubat Anneleri

Kız benımkı o dedikleri nin hepsini yiyip içiyor ,ağzına almadığı yok çöpçü balığı gibi. Süte yoğurda bayılır
ama oda 10 kg:))))
Ama seninki küçük canım berattan berat 31 ocak doğumlu :)

Zorlamıyorum hiç canım yemedi de zaten.. Yok şu anda ne koku ne de pas var yoksa antibiyotik verirdi doktor.. Ateş düşürücü yazdı sadece benim doktor da sevmiyor ilaç olayını :)
ne guzel bi dr bulmusun oyle
çok sveiniuyorum oyle doktorlar duyunca ben :)

benimkinin salya sumuk iyice arttti
burnu havuç gibi kipkirmizi
mis gibii nezlemiz var vatana millete hayirli olsun
bari atesi çiksada çabuk atlatsaa

Berat daha yürümüyor kucakta hep ya da ellerimden tutup yürütün diyor sürekli elimizi tutup yürümeye çalışıyor yani biz otururken ben de kucağımda taşırken belim sırtım çok ağrıyor ağırlaştılar artık baya kucakta olmuyor bazen yürüsün diye bırakıyorum ellerini hemen bana yapışıyor sarılıyor yürümüyor aslında yürüyebiliyor potansiyel olarak büyümüş ama olgunlaşmamış gelişimsel olarak

bizde 4 martiz da
subat 28 çekdi zaten
hepi topu 1 ay var arada :)))
Hemşireye en son 1 yaş aşısını yaptırdığımızda dedim kilosu nasıl iyi daha ne olsun dedi çocuk diş çıkarıyor yürümeye çalışıyor artık çok kilo almasını bekleme zaten dedi ne bekliyosun dedi

benimkinin salya sumuk iyice arttti
burnu havuç gibi kipkirmizi
mis gibii nezlemiz var vatana millete hayirli olsun
bari atesi çiksada çabuk atlatsaa
Çok geçmiş olsun canım bi an önce atlatır inşAllah tüm hasta bebişler benim de en korktuğum şey ateş

Doğumdan tam 2 ay sonra bi sabah aniden belime tarif edemeyeceğim kadar bi ağrı girdi ve yataktan kalkamadım ama nefesimi kesecek kadar şiddetli bi ağrı ömrümde öyle bişey görmemiştim öleceğimi bile düşündüm o ağrı girdiğinde ne yaptıysam doğrulamadım yataktan ağladım artık çaresizlikten eşim korktu ambulans çağırayım mı dedi istemedim ama en ufak bi kımıldamada bıçak saplanır gibi bi ağrıydı o ağrıyla kalkmaya çalıştım kaskatı kalmıştım eşim yardım etti kalktım mecbur beratı emzirmem lazımdı kimse de yoktu yanımda annem kaynanam filan 3-4 gün sabahları bu şekilde uyandım sonra eşim bilet aldı ankaraya gittim hastaneye ne ben kalkabiliyordum ne beratı kucağıma alabiliyordum mecbur gittim ankaraya 4-5 ayrı doktora gittim beyin ve sinir e gittim mr istedi çektirdim bel fıtığı var ama küçük dedi bu öyle ağrı yapmaz dedi fizik tedaviye gönderdi orda tekrar mr istedi doktor tüm sırt bölgesinin mr ını çektirdim onu da doktor dedi sen düştün mü yok dedim emin misin diyor dedim yok düşmedim doğum yaptım sadece 2 ay önce sırt kemiğin kırılmış dedi omurga kemiklerim yani sırtımın en ortası bu nasıl olur dedi bende anlamadım mr sonucunu bi kaç doktora götürdüm hepsi sen düştün mü diye sordular yok diyorum inanmıyorlar nasıl olur kemiğin kırılıp ezilmiş dediler vel hasıl vitamini ve kalsiyum ilacı yazdı d vit ve calcimax diye ilaçlar ve her gün sırtına güneş vursun dedi doktor kullandım ilaçları ama güneşe çıkamadım tabi ortam yok çünkü zamanla azaldı sırtımın tutulması dayanılmayacak ağrılarım ama eskisi kadar iyi değilim kızlar biraz yorulsam beratı kucağıma alsam çok ağrım oluyor sırtımda neden böyle oldu anlamadım epidural normal doğum yapmıştım kırık dedikleri kemik epidural iğnesinin yapıldığı kemik bölgesinde epiduralin etkisi miydi acaba doktora bunu sordum yok ondan olmaz dedi ama sebebi ne olabilir ki kırık bi kemiğin bu hale gelmem için hiç bir neden yoktu hala da çekiyorum çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın

Çok geçmiş olsun canım yaa
Ben iki kere yaptırdım epıdurali, burda yaptıran çok oluyor, hiç öyle bişey duymadım ama yapan kişi nin hatasından olurmukı. Ama bu iğne nasıl kemik kıracak
Iğnede deıl katater o yumuşacık bişey. Ondan olsa hem doğumdan sonra olurdu hemen iki ay neyi beklıycek.

Zaman la düzelirsin inşallah rabbim dermansız dert vermesin

O da doğru haklısın canım başka bişey gelmedi aklıma sağol amin canım Allah daha büyük dert vermesin hiç birimize

Çocuk lar uyudu. Küçük kesin bizi sabahlatıcak zor uyudu ve hiç keyfi yok

Salon toplanacak. Mutfak da
Benim de çok uykum var
Bu uyusam sabaha kdr deliksiz nasıl güzel olur rrrr

canim hatirlarsan iki hafta once falan tipatip aynilari bize olmustu. doktor bize de soguk alginligi dedi ates dusurucu verdi sadece. fitil atti gittigimizde dusurdu atesi.

dedigin gibi tek lokma yemedi memeye yapisti. doktor zorlama demisti. ama kendiliginden gecti iki gune. uc gun surer de gecmezse gel demisti. bazen nedenini bilmedigimiz durumlar olup geciyor. yeterki gecsin. insallah hafif bi soguk alginligidir sadece..

anlasilan bu kis boyle gececek ozellikle Duru cok hasta oldu hep bi atlatsak su kisi hayirlisiyla.

Çocuk lar uyudu. Küçük kesin bizi sabahlatıcak zor uyudu ve hiç keyfi yok

Salon toplanacak. Mutfak da
Benim de çok uykum var
Bu uyusam sabaha kdr deliksiz nasıl güzel olur rrrr
gecmis olsun canim. soguk alginligi nezle vs bende korkmuyom artik viz gelir :)) yoruyo bebisleri tabii o ayri.

maralim ben sana ne sorucam ya..

bizim kizin sonbahardan beri bitmeyen sumugu var. beyni akti resmen :)

surekli uzayan bi sumuk. bazen hirilti oluyo balgam oluyo. bes kere doktora goturdum uc farkli doktor.

kbb geniz eti yok dedi.
iki cocuk doktoru cigerde bisey yok enfeksyon falan degil allerjik dedi
aile hekimi de oyle dedi
deloday verdi doktorumuz ben ilk kullanmadim inat ettim. ama sonra yine kullan deyince meraktan kullandim. bi aydir kullaniyorum onun da etkisi olmadi.

burun tikanikligiyla ilgili sen ne dediysen hepsini yapiyorum. sadece otribebeyle cok cekmiyorum iltihap oldu cunku. serum yapiyorum onun yerine ve diger her seyi.

kizimda atopik dermatit de var. cildi bembeyaz cok hassas zaten. sence doktorlarin dedigi gibi tamamen allerjik mi?
cunku gunluk yasantimizin bi parcasi oldu bu sumuk. hasta degil gayet enerjik keyifli. ekim ayindan beri boyle.

kadir bey ne derdi bu konuda? ha bi de burnunu cok kasiyor. sumuk akinca rahatsiz oluyo sanirim ona bagladim ben ama.
anlamadm gitti ya

cok gecmis olsun canim cok garip bi durummus hic anlam veremedim.

bende epidural normal dogum yaptim. alt tarafi ufacik tel gibi igneyi sokuyo ondan kemik mi kirilir mumku degil. dogum sirasinda ikinirken mi zorlandin da bi sey oldu acaba?

kizlar ben var ya olmek uzereyim. boyle bir yorgunluk yok.. istanbula gelince ben hep boyle yoruluyorum. gelen giden dort gundur bitmedi ve yarin da var. benim burda oldugumu duya da geliyo apartmandakiler de geliyo bak sen cumbuse.

gelmeyin ya istemiyorum. dusunmeyin beni gormeyin iki ayda bi geliyorum zaten bi rahat birakin. ya da bi kere siz evinize davet edin mesela?
dort gundur gotum yer gormedi. annemin kolestrol tavan yapmis zaten kadin hasta. bi ilaclara basladi ki kafayi ayakta tutamiyor. yine de canini disine takmis zavalli kadin ben yorulmayayim diye.

vallahi biktim ya. sabah sekizden beri oturmadim. kiz da kurabiye yedi ust bas mahvoldu onu yikadim gecenin on bucugunda simdi uyuttum ama kim bilir kac kez uyanacak.

cok yorgunum coook. evimde olsam ayri dertler burda ayri. yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal.. napicam bilmiyorum. nefret ediyorum dusuncesiz insanlardan.

goz yasi kanali gibi bisey açikmi kaldiki :))
goz akinca mesela goz yasi kanali tikali olur
burun akinca nolur bilmiyorumki, dur bi bakayim
bu arada alemsin kahkaha attui beyni akdi demenee

sen kendini davet ettir
direk ben size geliyorum de olmazmi :)))))
valla ben iki tabak yemegi zor çikaryom sofraya
hep yorgunum hep bitkinim seni dusunemedim o kadar hizmetin içinde
milletin cani gezmek istiyor $ekerim
yasemin bahane gezmek dedikodu pasta borekler $ahanee
anneciginede çok geçmis olsun

birde kadir bey de onermiyor otribebeyi
dunyadaki icat edilmis en gereksiz aletmis oyle diyor

Can'ım çiğ bademde ve yulafta çok kalsiyum var ikisini kurabiye falan yapsan yer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…