Ama seninki küçük canım berattan berat 31 ocak doğumlu :)Kız benımkı o dedikleri nin hepsini yiyip içiyor ,ağzına almadığı yok çöpçü balığı gibi. Süte yoğurda bayılır
ama oda 10 kg:))))
ne guzel bi dr bulmusun oyleZorlamıyorum hiç canım yemedi de zaten.. Yok şu anda ne koku ne de pas var yoksa antibiyotik verirdi doktor.. Ateş düşürücü yazdı sadece benim doktor da sevmiyor ilaç olayını :)
bizde 4 martiz daAma seninki küçük canım berattan berat 31 ocak doğumlu :)
Hemşireye en son 1 yaş aşısını yaptırdığımızda dedim kilosu nasıl iyi daha ne olsun dedi çocuk diş çıkarıyor yürümeye çalışıyor artık çok kilo almasını bekleme zaten dedi ne bekliyosun dedibizde 4 martiz da
subat 28 çekdi zaten
hepi topu 1 ay var arada :)))
Çok geçmiş olsun canım bi an önce atlatır inşAllah tüm hasta bebişler benim de en korktuğum şey ateşbenimkinin salya sumuk iyice arttti
burnu havuç gibi kipkirmizi
mis gibii nezlemiz var vatana millete hayirli olsun
bari atesi çiksada çabuk atlatsaa
Çok geçmiş olsun canım yaaDoğumdan tam 2 ay sonra bi sabah aniden belime tarif edemeyeceğim kadar bi ağrı girdi ve yataktan kalkamadım ama nefesimi kesecek kadar şiddetli bi ağrı ömrümde öyle bişey görmemiştim öleceğimi bile düşündüm o ağrı girdiğinde ne yaptıysam doğrulamadım yataktan ağladım artık çaresizlikten eşim korktu ambulans çağırayım mı dedi istemedim ama en ufak bi kımıldamada bıçak saplanır gibi bi ağrıydı o ağrıyla kalkmaya çalıştım kaskatı kalmıştım eşim yardım etti kalktım mecbur beratı emzirmem lazımdı kimse de yoktu yanımda annem kaynanam filan 3-4 gün sabahları bu şekilde uyandım sonra eşim bilet aldı ankaraya gittim hastaneye ne ben kalkabiliyordum ne beratı kucağıma alabiliyordum mecbur gittim ankaraya 4-5 ayrı doktora gittim beyin ve sinir e gittim mr istedi çektirdim bel fıtığı var ama küçük dedi bu öyle ağrı yapmaz dedi fizik tedaviye gönderdi orda tekrar mr istedi doktor tüm sırt bölgesinin mr ını çektirdim onu da doktor dedi sen düştün mü yok dedim emin misin diyor dedim yok düşmedim doğum yaptım sadece 2 ay önce sırt kemiğin kırılmış dedi omurga kemiklerim yani sırtımın en ortası bu nasıl olur dedi bende anlamadım mr sonucunu bi kaç doktora götürdüm hepsi sen düştün mü diye sordular yok diyorum inanmıyorlar nasıl olur kemiğin kırılıp ezilmiş dediler vel hasıl vitamini ve kalsiyum ilacı yazdı d vit ve calcimax diye ilaçlar ve her gün sırtına güneş vursun dedi doktor kullandım ilaçları ama güneşe çıkamadım tabi ortam yok çünkü zamanla azaldı sırtımın tutulması dayanılmayacak ağrılarım ama eskisi kadar iyi değilim kızlar biraz yorulsam beratı kucağıma alsam çok ağrım oluyor sırtımda neden böyle oldu anlamadım epidural normal doğum yapmıştım kırık dedikleri kemik epidural iğnesinin yapıldığı kemik bölgesinde epiduralin etkisi miydi acaba doktora bunu sordum yok ondan olmaz dedi ama sebebi ne olabilir ki kırık bi kemiğin bu hale gelmem için hiç bir neden yoktu hala da çekiyorum çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın
O da doğru haklısın canım başka bişey gelmedi aklıma sağol amin canım Allah daha büyük dert vermesin hiç birimizeÇok geçmiş olsun canım yaa
Ben iki kere yaptırdım epıdurali, burda yaptıran çok oluyor, hiç öyle bişey duymadım ama yapan kişi nin hatasından olurmukı. Ama bu iğne nasıl kemik kıracak
Iğnede deıl katater o yumuşacık bişey. Ondan olsa hem doğumdan sonra olurdu hemen iki ay neyi beklıycek.
Zaman la düzelirsin inşallah rabbim dermansız dert vermesin
canim hatirlarsan iki hafta once falan tipatip aynilari bize olmustu. doktor bize de soguk alginligi dedi ates dusurucu verdi sadece. fitil atti gittigimizde dusurdu atesi.Kızlar sormuşsunuz tek tek teşekkür ederim.. Ayaz hala kötü ateşi var hiç 38,7nin altına inmedi Ateş düşürücü vermenize rağmen.. Bugün doktora gittik soğuk algınlığı dedi.. Şu saate kadar yiyen çocuk Bi lokma ağzına sokmadı varsa yoksa meme onu da boş boş emiyor göğüs üçlarım acıyor.. Uyuyamıyor da Bi garip sürekli inliyor, mızırdıyor.. Bu da geçer inşallah bakalım..
anlasilan bu kis boyle gececek ozellikle Duru cok hasta oldu hepBiz de bugune atesle basladik. Hala da ates devam. Bu cocuk ne zaman duzelecek bilmiyorum. Maksimum 1 hafta iyi geciyo sonra yine kapiyo. Babasinin alerji ilaci bitmisti. Hasta gibiydi ondandir diye dusunduk cunku oyle oluyor ilacini icmeyince. Meger yine mikrop getirmis eve. Ben de kaptim gibi ama daha hafif. Bi de cumartesi dogum gunu var.
gecmis olsun canim. soguk alginligi nezle vs bende korkmuyom artik viz gelir :)) yoruyo bebisleri tabii o ayri.Çocuk lar uyudu. Küçük kesin bizi sabahlatıcak zor uyudu ve hiç keyfi yok
Salon toplanacak. Mutfak da
Benim de çok uykum var
Bu uyusam sabaha kdr deliksiz nasıl güzel olur rrrr
cok gecmis olsun canim cok garip bi durummus hic anlam veremedim.Doğumdan tam 2 ay sonra bi sabah aniden belime tarif edemeyeceğim kadar bi ağrı girdi ve yataktan kalkamadım ama nefesimi kesecek kadar şiddetli bi ağrı ömrümde öyle bişey görmemiştim öleceğimi bile düşündüm o ağrı girdiğinde ne yaptıysam doğrulamadım yataktan ağladım artık çaresizlikten eşim korktu ambulans çağırayım mı dedi istemedim ama en ufak bi kımıldamada bıçak saplanır gibi bi ağrıydı o ağrıyla kalkmaya çalıştım kaskatı kalmıştım eşim yardım etti kalktım mecbur beratı emzirmem lazımdı kimse de yoktu yanımda annem kaynanam filan 3-4 gün sabahları bu şekilde uyandım sonra eşim bilet aldı ankaraya gittim hastaneye ne ben kalkabiliyordum ne beratı kucağıma alabiliyordum mecbur gittim ankaraya 4-5 ayrı doktora gittim beyin ve sinir e gittim mr istedi çektirdim bel fıtığı var ama küçük dedi bu öyle ağrı yapmaz dedi fizik tedaviye gönderdi orda tekrar mr istedi doktor tüm sırt bölgesinin mr ını çektirdim onu da doktor dedi sen düştün mü yok dedim emin misin diyor dedim yok düşmedim doğum yaptım sadece 2 ay önce sırt kemiğin kırılmış dedi omurga kemiklerim yani sırtımın en ortası bu nasıl olur dedi bende anlamadım mr sonucunu bi kaç doktora götürdüm hepsi sen düştün mü diye sordular yok diyorum inanmıyorlar nasıl olur kemiğin kırılıp ezilmiş dediler vel hasıl vitamini ve kalsiyum ilacı yazdı d vit ve calcimax diye ilaçlar ve her gün sırtına güneş vursun dedi doktor kullandım ilaçları ama güneşe çıkamadım tabi ortam yok çünkü zamanla azaldı sırtımın tutulması dayanılmayacak ağrılarım ama eskisi kadar iyi değilim kızlar biraz yorulsam beratı kucağıma alsam çok ağrım oluyor sırtımda neden böyle oldu anlamadım epidural normal doğum yapmıştım kırık dedikleri kemik epidural iğnesinin yapıldığı kemik bölgesinde epiduralin etkisi miydi acaba doktora bunu sordum yok ondan olmaz dedi ama sebebi ne olabilir ki kırık bi kemiğin bu hale gelmem için hiç bir neden yoktu hala da çekiyorum çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın
goz yasi kanali gibi bisey açikmi kaldiki :))gecmis olsun canim. soguk alginligi nezle vs bende korkmuyom artik viz gelir :)) yoruyo bebisleri tabii o ayri.
maralim ben sana ne sorucam ya..
bizim kizin sonbahardan beri bitmeyen sumugu var. beyni akti resmen :)
surekli uzayan bi sumuk. bazen hirilti oluyo balgam oluyo. bes kere doktora goturdum uc farkli doktor.
kbb geniz eti yok dedi.
iki cocuk doktoru cigerde bisey yok enfeksyon falan degil allerjik dedi
aile hekimi de oyle dedi
deloday verdi doktorumuz ben ilk kullanmadim inat ettim. ama sonra yine kullan deyince meraktan kullandim. bi aydir kullaniyorum onun da etkisi olmadi.
burun tikanikligiyla ilgili sen ne dediysen hepsini yapiyorum. sadece otribebeyle cok cekmiyorum iltihap oldu cunku. serum yapiyorum onun yerine ve diger her seyi.
kizimda atopik dermatit de var. cildi bembeyaz cok hassas zaten. sence doktorlarin dedigi gibi tamamen allerjik mi?
cunku gunluk yasantimizin bi parcasi oldu bu sumuk. hasta degil gayet enerjik keyifli. ekim ayindan beri boyle.
kadir bey ne derdi bu konuda? ha bi de burnunu cok kasiyor. sumuk akinca rahatsiz oluyo sanirim ona bagladim ben ama.
anlamadm gitti ya
sen kendini davet ettirkizlar ben var ya olmek uzereyim. boyle bir yorgunluk yok.. istanbula gelince ben hep boyle yoruluyorum. gelen giden dort gundur bitmedi ve yarin da var. benim burda oldugumu duya da geliyo apartmandakiler de geliyo bak sen cumbuse.
gelmeyin ya istemiyorum. dusunmeyin beni gormeyin iki ayda bi geliyorum zaten bi rahat birakin. ya da bi kere siz evinize davet edin mesela?
dort gundur gotum yer gormedi. annemin kolestrol tavan yapmis zaten kadin hasta. bi ilaclara basladi ki kafayi ayakta tutamiyor. yine de canini disine takmis zavalli kadin ben yorulmayayim diye.
vallahi biktim ya. sabah sekizden beri oturmadim. kiz da kurabiye yedi ust bas mahvoldu onu yikadim gecenin on bucugunda simdi uyuttum ama kim bilir kac kez uyanacak.
cok yorgunum coook. evimde olsam ayri dertler burda ayri. yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal.. napicam bilmiyorum. nefret ediyorum dusuncesiz insanlardan.
birde kadir bey de onermiyor otribebeyigecmis olsun canim. soguk alginligi nezle vs bende korkmuyom artik viz gelir :)) yoruyo bebisleri tabii o ayri.
maralim ben sana ne sorucam ya..
bizim kizin sonbahardan beri bitmeyen sumugu var. beyni akti resmen :)
surekli uzayan bi sumuk. bazen hirilti oluyo balgam oluyo. bes kere doktora goturdum uc farkli doktor.
kbb geniz eti yok dedi.
iki cocuk doktoru cigerde bisey yok enfeksyon falan degil allerjik dedi
aile hekimi de oyle dedi
deloday verdi doktorumuz ben ilk kullanmadim inat ettim. ama sonra yine kullan deyince meraktan kullandim. bi aydir kullaniyorum onun da etkisi olmadi.
burun tikanikligiyla ilgili sen ne dediysen hepsini yapiyorum. sadece otribebeyle cok cekmiyorum iltihap oldu cunku. serum yapiyorum onun yerine ve diger her seyi.
kizimda atopik dermatit de var. cildi bembeyaz cok hassas zaten. sence doktorlarin dedigi gibi tamamen allerjik mi?
cunku gunluk yasantimizin bi parcasi oldu bu sumuk. hasta degil gayet enerjik keyifli. ekim ayindan beri boyle.
kadir bey ne derdi bu konuda? ha bi de burnunu cok kasiyor. sumuk akinca rahatsiz oluyo sanirim ona bagladim ben ama.
anlamadm gitti ya
Can'ım çiğ bademde ve yulafta çok kalsiyum var ikisini kurabiye falan yapsan yer mi?Biraz tombik tombik dursun istiyom da ben buna da şükür Yoğurda ağzını sürmüyor ama hala midesini bulandırıyor bari inek sütünü içsin istiyorum biberona da alışmıyor tuttuğu gibi fırlatıyor kahvaltısını 1 çay bardağı kadar sütle hazırlıyoruz dışardan aldığı tek kalsiyum bu emmek dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?