2015 Şubat Anneleri

Aa ne acayip bi durum, çok çok geçmiş olsun. Sebebi ne bende çok merak ettim, Nasıl dayandın sen o Ağrı'ya, doğumdan olsa iki ay hiç belirti göstermemiş sonradan çıkmış, anlamadım valla..

Ayyyyynı bizim çevre, daha ilk gün 4 amcam ve eşleri ve ikişer çocuğu gelmişti. Ben daha yoldan gelmişim başım döngün, Tuna yeni yere gelmenin çılgınlığında huysuz.. Ayy 20 tane filan çay bardağını ortalama beşer kez doldursam 100 kez çay doldurmuşum manyağız biz sülalecek.. Bırakın da biz gelelim size yav gezmeye gelen biziz, çocuk görmeye geliyorlar e ben zaten sekiz buçukta yatırıyorum, on dakika gördükleri de ha.. elleriyle ağzını yüzünü elleyip aaa hala yürümüyor mu bu, amaaan annesi her şeyin kural kaide bırak ne istiyorsa yapsın diyerek abuk subuk davranışlar, hadi teyzeye vur, ah de oğlumlar, yediği keki zorla çocuğun ağzına tıkmalar.... Üf bunaldım, iyiler hoşlar da millet de bi gezme olsa da atsak kendimizi Oraya diye bekliyor

Canim gecmis olsun cok ilginc bi durum anlam veremedim. Aslinda fazla agir tasimamali bu durumda. Ama annesin baska care de yok ki. Tekrar gitsene canim doktora ne durumdaymis. Sonucta onemli bisey. Genel anestezi falan olsa diycem seni tasirken dusurduler soylemediler ama o da degil. Cok entresan

anlasilan bu kis boyle gececek ozellikle Duru cok hasta oldu hep bi atlatsak su kisi hayirlisiyla.
Evet canim a bi de hep atesli hastalik. Cayir cayir yaniyo. Ama atese o kadar alistim ki gecen gripten. Bazen olcmuyorum bile keyfi yerinde gibiyse. Aksam ve gece calpol verdim sadece biraz rahatlasin diye. Bi de citcitliyla yatirdim. Insallah usumemistir kuzum.

Alerjide genelde burun kasinir da canim ama diyosun ilac da etkilemedi. Neden oluyo ki acaba kac aydir

Benimki daha dün başladı sıralamaya inşallah yürüyecekler herşeyin vakti Zaman'ı var
Her çocuk farklı hiç sevmiyorum karşılaştırma yapan insanları

cok gecmis olsun canim cok garip bi durummus hic anlam veremedim.

bende epidural normal dogum yaptim. alt tarafi ufacik tel gibi igneyi sokuyo ondan kemik mi kirilir mumku degil. dogum sirasinda ikinirken mi zorlandin da bi sey oldu acaba?
Doktorlar da anlam veremedi ben de anlamadım valla canım yani düşününce gerçekten hiçbir nedeni yok doğumdan önce de sonra da hiç yorulacak kada bile iş yapmadım annemlerde kaldım çünkü doğumda da öyle çok ıkınmadım sancı bile hissetmediğim için doktor söyledikçe ıkındım en son fizik yedavi doktoru düşmüşe benziyorsun ama düşmediysen neden böyle olur dedi ben doğuma bağlıyorum o zaman dedi bebeğin çok kalsiyum alması sonucu kalsiyum yetersizliğine bağlıyorum o zaman dedi yani eskisi gibi değilim şu an çok şükür ama en ufak bişey taşısam ya da yorulsam feci ağrıyor sırtım

Aa ne acayip bi durum, çok çok geçmiş olsun. Sebebi ne bende çok merak ettim, Nasıl dayandın sen o Ağrı'ya, doğumdan olsa iki ay hiç belirti göstermemiş sonradan çıkmış, anlamadım valla..
Sağol canım tam olarak geçmedi ama eskiye göre iyiyim şükür inan dayanamadım o ağrıya mahfoldum aynen ben de öyle düşünüyorum doğumdan olsa 2 ay sonra niye çıksın ortaya hiç nedeni yok annem böyle nedensiz şeylere nazardan oldu der hep :)

Bu kadar da düşüncesizlik olmaz bi de çocuklusun yani annene çok geçmiş olsun canım umarım gece uyuyabilmişsindir :)

Evet canım haklısın doktor berat iki aylıkken bile bebeği asla kaldırma dedi ama ne mümkün nasıl emzircem kaldırmasam yani kaldırdım mecburen çoğu zaman muşta iyi bi fizik tedavi doktoru yok canım olsa bile ayrıntılı mr olmaz burda ankaraya gidince ancak kontrole giderim inşAllah canım dediğin gibi genel anestezi de olmadım ki diyeyim düşürmüşlerdir filan anlam veremedi kimse gerçekten neden böyle oldum geçer inşAllahta ben ikinci bebeği de düşünüyorum bu sene bu beni düşündürüyor şimdi hamile olsam sırtım daha mı kötü olur yoksa aynı mı olurum bu beni düşündürüyo canım

geçmiş olsun ya ne kadar ilginç bi durum. nasıl oldu ki? acaba sırtıni sabit tutmaya calışırlarken mi zorladilar dicem de sırt kemigi bu oyle kolay kırılır mı?

Kontrol yaptirmadan doktora danismadan kesinlikle dusunme canim sen bilirsin de. Allah korusun daha kotu olur

BRBM Canm çok geçmiş olsun.. Hamilelikte de böyle şeyler olabiliyormuş benim kuzenimin kalçası çatksmıştı hamilelikte son aylarında sonradan kaynadı ama zor çğnkü dinlenemiyorsun Bebek varken.. Doktora git yine de ihmal etme

yeb4 offf sinir bozucu ama bizim de öyle Bi de ben yazın mesela annemler buradakine iş yapamıyordum ayaz yakamı bırakmadğı için hepsi anneme kalıyordu yazık anne geçmiş olsun, keşke bu akrabalar telefon açsa önceden o Zaman evde yokuz deriz ama yok illa çat kapı gelecekler her yer her zaman toplu olacak, temiz olacak.. Yok anam bizim adetler çok kötü çok

geçmiş olsun ya ne kadar ilginç bi durum. nasıl oldu ki? acaba sırtıni sabit tutmaya calışırlarken mi zorladilar dicem de sırt kemigi bu oyle kolay kırılır mı?
Sağol canım çok teşekkürler sırtımın en ortasındaki omurga kemiklerinin bi tanesi kırılmış kırılma derken 2 ye ayrılmamış ama ezilip ufanmış dedi doktor canım kalsiyum eksikliğinden olabilir belki dedi eğer düşmediysen

MaRaL_ geçmiş olsun Canm.. Ateş olunca gerçekten daha mı çabuk geçiyor? Yani hastalık mı çabuk geçiyor ben anlamadım bunu :)) kafa durdu benim bende de Ateş başladı aynı dadera gibi ailecek yakalanıyoruz.. Bi de pazartesi okullar açılıyor tekrar pöff iyidim evde Bi de biliyorum bişi olmaz ama yine de içim rahat etmiyor dün tüm gün sadece bir kaşık yoğurt yedi tüm gün düşün Bi de eniyor ama doymaz ki.. Doktor zaten zorlama kusar dedi ama çocuk zayıfladı iki günde bişi olmaz demi?

dr danismadan hamilelik dusunme aman canim sagligin onemli
saglam bel sirt kaldiramiyor hamileligi aman kendine bunu yapma
bazen boyle burun akintisi olbailiyormus butun kis boyunca
bu yasta alerji olmazmis
hiçbisey yapmaayacakmisin
sabret bekle bakalim surda ne kaldi bahara ..
zaten baska yapacak baska biseye yok
4-5 aydir var diyorsun 1-2 aya belli olur geçip geçmeyecegi

Son düzenleme:
Sağlığın öncelikli Can'ım yani düzelmeden ikinci Bebek yapma zaten hemen.. Kıııız Nasıl gözün alıyor yaa hemen ikinci bebeğe ayy ben mi beceriksizim ben ayaz-ev-iş-eş dörtgeninde çıldırma noktasına geldim :)) çok mu rahattım acaba önceden ya? Her zaman da her işimi kendim yaparım 16 yaşımdan beri çalışırım öyle nane molla da değilim ama anlamadım biye bu kadar zorlandım.. Kolik bebeğin bende bıraktığı izler sanırsam.. İkincisi de kolik olur dite çok korkuyorum, ilk 4 ayı düşündükçe hala gözlerim doluyor ağlayasım geliyor

yememeden bisey olmaz canim, kusmasi daha zor inan , o az içtigi anne sutude gidiyor mideden
iyilesince telafi eder yemediklerini merak etme

ate$ vucudtaki savunma askerleri hastaliga karsi olusan bi drenç diyelim
virusler atese dayanamiyolar , biz atesi dusurmezsek oda i$ini goruyor hastalikla savasiyor , kisa suruyor
ama biz atesi dusurunce viruslere gun dogmus oluyor
su an bizdeki gibi ates hiç olmadiysa da haftalarca surebiliyor bi grip
hafif sicak gibi benim oglan bi umuudm var amaaa bilmiyorum ates gelirmi
atesi çikmasini ne kadar istiyorum tahmin bile edemezsiniz :)))))))))))
hafta sonunda atesli olsa pazaretsiye hiçbiseyi kalmaz benimkinin ama bakalimm nolucak gun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…