2015 Şubat Anneleri

Hemen de değil canım şöyle mayıs gibi filan düşünsem 3-4 ayı bulur zaten hamile olabilmek doğana kadar da berat 2 yaşını geçer canım 2 yaş ideal bence :) zorlukları var tabi illaki çocuk büyütmek hiç kolay değil canım ama kayınvalidemle annem yardımcı oluyorlar sağolsunlar o yüzden istiyorum olsunda büyüsünler bi an önce bizimki de kolikti bu arada

Esra.azra kim acaba kızlar instagramda çıkaramadım da :)

Bir de pko luyum canım yaşım çok ilerlemeden istiyorum ikinciyi hamile olmak zor malum pko lularda

Bir de pko luyum canım yaşım çok ilerlemeden istiyorum ikinciyi hamile olmak zor malum pko lularda
Hm öyle mi ben pko Adet düzensizliği diye biliyorum yumurtalarda oluşan bir sorundan dolayı demi? Ama hamile kalmanın daha zor olduğunu bilmiyordum.. Yardım edenin varmış Nasıl olsa sen yap bize de tecrübe olur :)))

Evet canım aslında adet düzensizliği varsa doktor ultrasondan bakıp anlıyor pko olup olmadığını bana pko demişti tedavi olmadan hamile olman çok zor demişti ama tedavisiz oldu berat çok şükür progestan kullandım hamilelikten önce düzene girmesi için progestandan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim canım

Yumurtanın olması gerekenden daha fazla olgunlaşıp büyümesi ve rahime yapışıp su toplamasına kist deniyormuş canım pko yani doktor öyle demişti bu nedenden dolayı gecikme oluyormuş

merhaba bayanlar. ıkıncıyı yapanları gordukce foruma giresim gelmiyor valla. sizde mi cesaret var bizde mi sorun var ? valla berat gozumu çok korkuttu ben ikinciyi düşünmüyorum. zaten şimdi de araba aldık borca girdik 5 sene kendımıze gelemeyız. ben de gecen beratın kucuklugunu anlatırken ağladım. o kadar zor gunlerdı kı hala daha bakıp nasıl dayandım dıyorum. psıkolojım hala duzelmıs değil.

Canim Duru da grip olunca 4-5 gun ac gezdi sonra duzeliyo hic uzulme

goz yasi kanali gibi bisey açikmi kaldiki :))
goz akinca mesela goz yasi kanali tikali olur
burun akinca nolur bilmiyorumki, dur bi bakayim
bu arada alemsin kahkaha attui beyni akdi demenee
baska turlu ifade edemedim vallahi napayim kizin beyni burnundan akti cidden dort aydir

sagol canim. annem hasta da olsa yataklara dusse de geliyorum diyene musait degilim diyemez. annemle babam oyleler ben olsam derim bugun musait degilim diye.

ne bileyim maralim ya canim cikti yeminle. bi dahaki gelisimde oyle yapicam millet gelmeden ben gidicem evlerine.

off hislerime tercuman oldun resmen. dediklerinin hepsini yasiyorum harfi harfine. bayilip kalicam yorgunluktan. kafam da kaldirmiyor artik.

ayni apartmanda amcamin ve halamin evi var. kuzenim annesiyle kaliyor gecivi sureligine. 3 yasinda bir oglu var anlatamam sana nasil bir cocuk oldugunu. yengem takiyor pesine onu kizi rahat etsin diye getiriyor bizim eve biz ugrasiyoruz.

diger yandan halam iki torununa bakiyor o da onlari alip cikiyor. burda bakiyoruz cocuklara resmen. diger gelip gidenler de cabasi.

en kotusu de bir sey diyememek. babamin hatrina kendimi tutuyorum. babam cok misafirperver cok fazla taviz veriyor. zaten o yuzden millet boyle. annem de asla surat yapmaz gelene bisey demez basinin ustunde tutar. ama yeter yani bu insanlar da hasta yorgun artik kafa kaldirmiyor.

ben bilmis degilimki bi aksam ailemle cay keyfi yaparken kapi calmasin.
annemin dizi agriyor cok babamin da beli. besinci kattalar bi de ev dublex. herhalde ilerde hic dayanamazlar da tasinirlar bi nevze kurtuluruz.

ama istanbula gelmekten sogudum cidden. bi de Begüm de ekstra yaramaslasti. anlatamam sana bir dakima yerinde durmuyor. cok yordu beni cok. evime gitsem ayri burda dursam ayri. kendimi yapayalniz bir yerlere atasim var ve bi sure oylece tek basima kalasim var. off off mumkun degilki!

Kesinlikle canım benim de öyle, aklıma geldikçe kötü oluyorum, tabi Allah daha kötüsünü yaşatmasın hiç birimize.. Yeni arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah :)

usumemistir uzulme sen. keyfi yerindeyse verme tabii ates dusurucu. bence soguk alginligi falan oluyo atesi cikiyo ve cabucak geciyo

anneler zaten biz uzulmeyelim yorulmayalim diye feda ediyorlar kendilerini
cidden bazen diyorum uzaktayim iyiki
bizim millet catkapi gelir biliyorum cunku. bazen de olmuyo. keske annemleri alsam sadece yanima:))
hayatta her zaman her istedigimiz olmuyor iste napalim..

nedeni belli olmayan sumuk demekki hmm. peki hirilti ve balgam da arada oluyo o neden? sumugu genzinden akiyo diye mi acaba?

zaten yapacak baska neyim kaldiki beklemekten baska. bakalim cok merak ediyorum baharda gececek mi..

hic kendini oyle gorme. aynilarini hissediyorum
dusuncesi bile korkutuyor. benimki de kolikti 3 ay ne cektim. sen anlarsin. camdan atlayasim geliyordu.

onlari gec iki kucuk cocugu bi arada dusunemiyorum. cesaret edenlere de anca boyle hayranlikla bakiyorum.

nedeni belli olmayan sumuk demekki hmm. peki hirilti ve balgam da arada oluyo o neden? sumugu genzinden akiyo diye mi acaba?

zaten yapacak baska neyim kaldiki beklemekten baska. bakalim cok merak ediyorum baharda gececek mi..
arada da gerçek grip oluyor demekki :)))
insallah gecer canim bi iki aya, havalr isininca çok farkli oluyor inan çocuklarin bgaiskligi
yuzumuz bi gunes gorseydii

arada da gerçek grip oluyor demekki :)))
insallah gecer canim bi iki aya, havalr isininca çok farkli oluyor inan çocuklarin bgaiskligi
yuzumuz bi gunes gorseydii
canim cok sagol arastirdin buldun benim icin.

peki sana asrin sorusunu sorcam o zamankadir bey hastaliklar soguktan olmaz virusten olur diyor peki o zaman neden kisin hasta olunuyor hep soyle bana heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…