Hemen de değil canım şöyle mayıs gibi filan düşünsem 3-4 ayı bulur zaten hamile olabilmek doğana kadar da berat 2 yaşını geçer canım 2 yaş ideal bence :)Sağlığın öncelikli Can'ım yani düzelmeden ikinci Bebek yapma zaten hemen.. Kıııız Nasıl gözün alıyor yaa hemen ikinci bebeğe ayy ben mi beceriksizim ben ayaz-ev-iş-eş dörtgeninde çıldırma noktasına geldim :)) çok mu rahattım acaba önceden ya? Her zaman da her işimi kendim yaparım 16 yaşımdan beri çalışırım öyle nane molla da değilim ama anlamadım biye bu kadar zorlandım.. Kolik bebeğin bende bıraktığı izler sanırsam.. İkincisi de kolik olur dite çok korkuyorum, ilk 4 ayı düşündükçe hala gözlerim doluyor ağlayasım geliyor
Bir de pko luyum canım yaşım çok ilerlemeden istiyorum ikinciyi hamile olmak zor malum pko lulardaSağlığın öncelikli Can'ım yani düzelmeden ikinci Bebek yapma zaten hemen.. Kıııız Nasıl gözün alıyor yaa hemen ikinci bebeğe ayy ben mi beceriksizim ben ayaz-ev-iş-eş dörtgeninde çıldırma noktasına geldim :)) çok mu rahattım acaba önceden ya? Her zaman da her işimi kendim yaparım 16 yaşımdan beri çalışırım öyle nane molla da değilim ama anlamadım biye bu kadar zorlandım.. Kolik bebeğin bende bıraktığı izler sanırsam.. İkincisi de kolik olur dite çok korkuyorum, ilk 4 ayı düşündükçe hala gözlerim doluyor ağlayasım geliyor
Hm öyle mi ben pko Adet düzensizliği diye biliyorum yumurtalarda oluşan bir sorundan dolayı demi? Ama hamile kalmanın daha zor olduğunu bilmiyordum.. Yardım edenin varmış Nasıl olsa sen yap bize de tecrübe olur :)))Bir de pko luyum canım yaşım çok ilerlemeden istiyorum ikinciyi hamile olmak zor malum pko lularda
Evet canım aslında adet düzensizliği varsa doktor ultrasondan bakıp anlıyor pko olup olmadığını bana pko demişti tedavi olmadan hamile olman çok zor demişti ama tedavisiz oldu berat çok şükür progestan kullandım hamilelikten önce düzene girmesi için progestandan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim canımHm öyle mi ben pko Adet düzensizliği diye biliyorum yumurtalarda oluşan bir sorundan dolayı demi? Ama hamile kalmanın daha zor olduğunu bilmiyordum.. Yardım edenin varmış Nasıl olsa sen yap bize de tecrübe olur :)))
Yumurtanın olması gerekenden daha fazla olgunlaşıp büyümesi ve rahime yapışıp su toplamasına kist deniyormuş canım pko yani doktor öyle demişti bu nedenden dolayı gecikme oluyormuşHm öyle mi ben pko Adet düzensizliği diye biliyorum yumurtalarda oluşan bir sorundan dolayı demi? Ama hamile kalmanın daha zor olduğunu bilmiyordum.. Yardım edenin varmış Nasıl olsa sen yap bize de tecrübe olur :)))
Canim Duru da grip olunca 4-5 gun ac gezdi sonra duzeliyo hic uzulmeMaRaL_ geçmiş olsun Canm.. Ateş olunca gerçekten daha mı çabuk geçiyor? Yani hastalık mı çabuk geçiyor ben anlamadım bunu :)) kafa durdu benim bende de Ateş başladı aynı dadera gibi ailecek yakalanıyoruz.. Bi de pazartesi okullar açılıyor tekrar pöff iyidim evde Bi de biliyorum bişi olmaz ama yine de içim rahat etmiyor dün tüm gün sadece bir kaşık yoğurt yedi tüm gün düşün Bi de eniyor ama doymaz ki.. Doktor zaten zorlama kusar dedi ama çocuk zayıfladı iki günde bişi olmaz demi?
baska turlu ifade edemedim vallahi napayim kizin beyni burnundan akti cidden dort aydirgoz yasi kanali gibi bisey açikmi kaldiki :))
goz akinca mesela goz yasi kanali tikali olur
burun akinca nolur bilmiyorumki, dur bi bakayim
bu arada alemsin kahkaha attui beyni akdi demenee
sagol canim. annem hasta da olsa yataklara dusse de geliyorum diyene musait degilim diyemez. annemle babam oyleler ben olsam derim bugun musait degilim diye.sen kendini davet ettir
direk ben size geliyorum de olmazmi :)))))
valla ben iki tabak yemegi zor çikaryom sofraya
hep yorgunum hep bitkinim seni dusunemedim o kadar hizmetin içinde
milletin cani gezmek istiyor $ekerim
yasemin bahane gezmek dedikodu pasta borekler $ahanee
anneciginede çok geçmis olsun
off hislerime tercuman oldun resmen. dediklerinin hepsini yasiyorum harfi harfine. bayilip kalicam yorgunluktan. kafam da kaldirmiyor artik.Ayyyyynı bizim çevre, daha ilk gün 4 amcam ve eşleri ve ikişer çocuğu gelmişti. Ben daha yoldan gelmişim başım döngün, Tuna yeni yere gelmenin çılgınlığında huysuz.. Ayy 20 tane filan çay bardağını ortalama beşer kez doldursam 100 kez çay doldurmuşum manyağız biz sülalecek.. Bırakın da biz gelelim size yav gezmeye gelen biziz, çocuk görmeye geliyorlar e ben zaten sekiz buçukta yatırıyorum, on dakika gördükleri de ha.. elleriyle ağzını yüzünü elleyip aaa hala yürümüyor mu bu, amaaan annesi her şeyin kural kaide bırak ne istiyorsa yapsın diyerek abuk subuk davranışlar, hadi teyzeye vur, ah de oğlumlar, yediği keki zorla çocuğun ağzına tıkmalar.... Üf bunaldım, iyiler hoşlar da millet de bi gezme olsa da atsak kendimizi Oraya diye bekliyor
Kesinlikle canım benim de öyle, aklıma geldikçe kötü oluyorum, tabi Allah daha kötüsünü yaşatmasın hiç birimize.. Yeni arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah :)merhaba bayanlar. ıkıncıyı yapanları gordukce foruma giresim gelmiyor valla. sizde mi cesaret var bizde mi sorun var ? valla berat gozumu çok korkuttu ben ikinciyi düşünmüyorum. zaten şimdi de araba aldık borca girdik 5 sene kendımıze gelemeyız. ben de gecen beratın kucuklugunu anlatırken ağladım. o kadar zor gunlerdı kı hala daha bakıp nasıl dayandım dıyorum. psıkolojım hala duzelmıs değil.
sagol canim neyseki uyudum cok sukur :)Bu kadar da düşüncesizlik olmaz bi de çocuklusun yani annene çok geçmiş olsun canım umarım gece uyuyabilmişsindir :)
usumemistir uzulme sen. keyfi yerindeyse verme tabii ates dusurucu. bence soguk alginligi falan oluyo atesi cikiyo ve cabucak geciyoEvet canim a bi de hep atesli hastalik. Cayir cayir yaniyo. Ama atese o kadar alistim ki gecen gripten. Bazen olcmuyorum bile keyfi yerinde gibiyse. Aksam ve gece calpol verdim sadece biraz rahatlasin diye. Bi de citcitliyla yatirdim. Insallah usumemistir kuzum.
evet gozler ve burun kasiniyor. ama neden bilmiyorum. allerjik diyo doktorlar da ama bakalim..Alerjide genelde burun kasinir da canim ama diyosun ilac da etkilemedi. Neden oluyo ki acaba kac aydir
anneler zaten biz uzulmeyelim yorulmayalim diye feda ediyorlar kendileriniyeb4 offf sinir bozucu ama bizim de öyle Bi de ben yazın mesela annemler buradakine iş yapamıyordum ayaz yakamı bırakmadğı için hepsi anneme kalıyordu yazık anne geçmiş olsun, keşke bu akrabalar telefon açsa önceden o Zaman evde yokuz deriz ama yok illa çat kapı gelecekler her yer her zaman toplu olacak, temiz olacak.. Yok anam bizim adetler çok kötü çok
nedeni belli olmayan sumuk demekki hmm. peki hirilti ve balgam da arada oluyo o neden? sumugu genzinden akiyo diye mi acaba?dr danismadan hamilelik dusunme aman canim sagligin onemli
saglam bel sirt kaldiramiyor hamileligi aman kendine bunu yapma
bazen boyle burun akintisi olbailiyormus butun kis boyunca
bu yasta alerji olmazmis
hiçbisey yapmaayacakmisin
sabret bekle bakalim surda ne kaldi bahara ..
zaten baska yapacak baska biseye yok
4-5 aydir var diyorsun 1-2 aya belli olur geçip geçmeyecegi
hic kendini oyle gorme. aynilarini hissediyorumSağlığın öncelikli Can'ım yani düzelmeden ikinci Bebek yapma zaten hemen.. Kıııız Nasıl gözün alıyor yaa hemen ikinci bebeğe ayy ben mi beceriksizim ben ayaz-ev-iş-eş dörtgeninde çıldırma noktasına geldim :)) çok mu rahattım acaba önceden ya? Her zaman da her işimi kendim yaparım 16 yaşımdan beri çalışırım öyle nane molla da değilim ama anlamadım biye bu kadar zorlandım.. Kolik bebeğin bende bıraktığı izler sanırsam.. İkincisi de kolik olur dite çok korkuyorum, ilk 4 ayı düşündükçe hala gözlerim doluyor ağlayasım geliyor
arada da gerçek grip oluyor demekki :)))nedeni belli olmayan sumuk demekki hmm. peki hirilti ve balgam da arada oluyo o neden? sumugu genzinden akiyo diye mi acaba?
zaten yapacak baska neyim kaldiki beklemekten baska. bakalim cok merak ediyorum baharda gececek mi..
canim cok sagol arastirdin buldun benim icin.arada da gerçek grip oluyor demekki :)))
insallah gecer canim bi iki aya, havalr isininca çok farkli oluyor inan çocuklarin bgaiskligi
yuzumuz bi gunes gorseydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?