2015 Şubat Anneleri

arabaniz hayirli olsun canim.
bende su an ayni duygular icindeyim bir de tek basina olmak cok korkutuyor annem yanimda olsa neyse.

en az bes yil bende dusunmuyorum. ama sonra sirf kizim kardessiz kalmasin diye yaparim herhalde. sadece onun icin.
bende hala o zor zamanlarin etkisinden cikabilmis degilim. hala cocuklu hayata alisamadim belkide. takintilarimi aliskanliklarimi kirmak cok zor oluyor. ama zamanla olacak sanirim..

cocuk sahibi olmak dunyanin en guzel seyi olsa da tabiiki eski hayatimi, eski ozgurlugumu cok ozluyorum yalan yok..

saol.
ben de cok ozluyorum ama işe donmek iyi geldi bana allahtan. yoksa evde çok bunalıma girmiştim. yemek bile yemiyordum.

canim cok sagol arastirdin buldun benim icin.

peki sana asrin sorusunu sorcam o zamankadir bey hastaliklar soguktan olmaz virusten olur diyor peki o zaman neden kisin hasta olunuyor hep soyle bana heeee
ahaah bundan kolay ne var kizz asrin sorusu bumuu
soguga maruz kalinca bagiisklik daha zayif oluyor

yani soguga çiksak ama hasta kimseyle vede virusle fln yolda bulusup oturup çay içmezsek tokalasmassak hasta olmuyoruz , o yuzden fazla insan içine çiakrmayin elletmeyin , kalabaliga sokmayin diyor
ama bu imkansiz tabiii, ortalik hapsuran tiksiran doluu malumm

o zaman bi tane daha sorayim
benim bildigim soguk iyidir saglik demektir hep sicakta mikroplar daha cok olmaz mi. niye sogukta direncimiz dusuyo acaba.

ben genetik oldugunu da dusunuyorum mesela norvectekiler boyle hasta olmuyodur soguga alistigi icin.

saol.
ben de cok ozluyorum ama işe donmek iyi geldi bana allahtan. yoksa evde çok bunalıma girmiştim. yemek bile yemiyordum.
ne guzel is sana iyi gelmis demekki.
annene alisti di mi bi sorun yok?
bende is hayatina donmeyi istiyorum ama once memeyi birakmasi lazim. cok memeci benim kiz zor olur. bakalim bi bucuk yasina bi gelsin de.. babaannesi de sen calis ben bakarim diyodu ama ne yemek ne uyku hic birini beceremiyo agliyo diye bakalim nasil olcak..

No ikinci noooooo yok kardeş bende cesaret edemiyorum. Allah olmayanlara isteyenlere versin. Arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

gülerim ancak ağlanacak halimize.. Annene babana yazık yav, hasta insanların başında bik bik millet üff.. Biz yatın dönüyoruz, eminim vedalaşmaya gelecekler na bu raya yazdım bak.

Nasıl nazarmış bu kemik kıran cinsinden şaka bi tarafa ikinci çocuk filan olmaz daha kötü. Olabilirsin

gülerim ancak ağlanacak halimize.. Annene babana yazık yav, hasta insanların başında bik bik millet üff.. Biz yatın dönüyoruz, eminim vedalaşmaya gelecekler na bu raya yazdım bak.
bisey deyince babam da diyorki kizim sana deger veriyorlar ondan geliyorlar diyor. e deger veriyorlarsa evlerine davet etsinler bir kere de.

insalah bi surpriz yaparlar da gelmezler son gecenizi bari basbasa gecirin :/

e kiz sen sormadinmi sogukla hasta olunmaz diyor dr biz o zaman niye hastayiz diye
demekki sende sogukla hasta olunduguna inaniyorsun ki bunu sordun :)
norveçtekilerin saglik durumu hakkinda bi fikrim yok

soguk daki drenç dusklugunu du bi aratsrym açikllamasi vardirda unuttum ben

Yani baya erken konuşma yı sorun etmek için. Zihinsel yada kulak problemi yoksa elbet konuşur
Hatta bi bilim adamı geç konuşmuş diyolar ama unuttum şimdi kimdi :)))

bi tanıdığın oğlunda otizimden şüphelendiler bu haftaa ankaradalardı testler tahliller falan geç konuşma dan dolayı dr a götürüyorlar otizimden şüpheleniliyor birazda ondan etkilendim sanırım

çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca forumda okudugum bi dogum hikayesi aklıma geldi bayan sezeryanla dogum yapıyor bi süre sonra yürüyemiyor bel ağrısından soruyorlar düştünmü hayır düşmedim araştırıyor tabi...meğer doğumdan sonra sedyeyle taşırırken bayanı düşürüyorlar ne oluyorsa orda oluyor böyle bi hikayeydi çok üzülmüştüm çokta korkmuştum bende bu aklıma gelince düşürdülermi acaba diyecektim normal doğum yapmışsın iğne kırığa sebep olmaz ama yinede tam olarak bi araştır belki bu şekilde yan etki bıraktı sende

birde kadir bey de onermiyor otribebeyi
dunyadaki icat edilmis en gereksiz aletmis oyle diyor
gereksiz gördüğü kısmı neymiş
gereksiz oldugunu yazarken de nasıl temizlenecekmiş onuda yazmışmı
bence bulunmuş en güzel icat
tabi dakika başı bebenin burnunu çektirmek olmaz zarar verir ama doluyken çokta güzel temizliyor

benim gibi düşünen biri :))
bazen bende çok özlüyorum eski özgür anlarımı hatta daha eskiye dönüp bekar hallerimi falan

Haklısın canım iğnenin zarar vermemesi lazım incecik zaten nasıl battı onu bile hissetmedim doğumda da kendimdeydim ama berat doğduktan sonra doktor alttan dikiş atarken uyuttular beni kımıldamayayım diye sadece dikiş esnasında yani kendime geldiğimde tekerlekli sandalyedeydim çataldan tekerlekli sandalyeye koyduklarında düşmüş olabilir miyim acaba aklımda soru işaretleri kaldı şimdi

dr ların ısrarla düştünmü diye sormaları sadece düşerek oluşabilecek bi kırık madem iğne buna sebep olmaz hani garip bi durum iğne yan etki mi yaptı acaba diyeceğim ama kırık nasıl oluyor inş zamanla düzelirsin

Sağol canım inşAllah daha iyi olurum senin instagram hesabın var mı canım varsa adın ne

Bence cok buyuk olasilik canim kendinde degilmissin sonucta. Bi arastirmak lazim ama nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…