Olasılığı var tabi canım ama doğumdan tam iki ay sonra birden ağrıması ilginç olan yani düşmüş olsam doğumdan hemen sonra ağrım olmaz mıydı aradan zaman geçmedenBence cok buyuk olasilik canim kendinde degilmissin sonucta. Bi arastirmak lazim ama nasil olacak
Aha belki de.. Valla burası Türkiye her şey olabilir tühhHaklısın canım iğnenin zarar vermemesi lazım incecik zaten nasıl battı onu bile hissetmedim doğumda da kendimdeydim ama berat doğduktan sonra doktor alttan dikiş atarken uyuttular beni kımıldamayayım diye sadece dikiş esnasında yani kendime geldiğimde tekerlekli sandalyedeydim çataldan tekerlekli sandalyeye koyduklarında düşmüş olabilir miyim acaba aklımda soru işaretleri kaldı şimdi
dikerken niye uyutuyolarki seniHaklısın canım iğnenin zarar vermemesi lazım incecik zaten nasıl battı onu bile hissetmedim doğumda da kendimdeydim ama berat doğduktan sonra doktor alttan dikiş atarken uyuttular beni kımıldamayayım diye sadece dikiş esnasında yani kendime geldiğimde tekerlekli sandalyedeydim çataldan tekerlekli sandalyeye koyduklarında düşmüş olabilir miyim acaba aklımda soru işaretleri kaldı şimdi
bilmem kigereksiz gördüğü kısmı neymiş
gereksiz oldugunu yazarken de nasıl temizlenecekmiş onuda yazmışmı
bence bulunmuş en güzel icat
tabi dakika başı bebenin burnunu çektirmek olmaz zarar verir ama doluyken çokta güzel temizliyor
goz kontagi kurabiliyormu oglun ?bi tanıdığın oğlunda otizimden şüphelendiler bu haftaa ankaradalardı testler tahliller falan geç konuşma dan dolayı dr a götürüyorlar otizimden şüpheleniliyor birazda ondan etkilendim sanırım
Çünkü doğum esnasında çok oynatmışım kendimi doktorun dediğine göre bel kısmından zıplaya zıplaya doğurmuşum dikerken öyle oynatırsan dikemem dedi biraz uyu dedi sonra gittim zaten hatırlamıyom gerisini tekerlekli sandalyede odama giderken kendime geldim e ebe dirseğini kaburdamı kıracak kadar karnıma bastırırsa ister istemez zıplıyor insan nefesim kesiliyordu o bastırmalarda hala ağrıyor o ön kaburgalarımdikerken niye uyutuyolarki seni
ben ne anladim o zmaan bu epiduralden
kiracak kadr dussen her yerin mosmor olurdu bence
Ben seni çok iyi hatırlıyorum canım o zamanlar yazmasam da takipteydim bebişin nasıl yürüyo muGünaydın kızlar.. Beni hatırladınızmı şubat ın aralık annesi (ilk annesiyim bu topiğin) Nasil gidiyor?
hg canimGünaydın kızlar.. Beni hatırladınızmı şubat ın aralık annesi (ilk annesiyim bu topiğin) Nasil gidiyor?
Allahin sevdigi kuluymusum ben Tr DE dogurmamism dedirtiyolar insanaÇünkü doğum esnasında çok oynatmışım kendimi doktorun dediğine göre bel kısmından zıplaya zıplaya doğurmuşum dikerken öyle oynatırsan dikemem dedi biraz uyu dedi sonra gittim zaten hatırlamıyom gerisini tekerlekli sandalyede odama giderken kendime geldim e ebe dirseğini kaburdamı kıracak kadar karnıma bastırırsa ister istemez zıplıyor insan nefesim kesiliyordu o bastırmalarda hala ağrıyor o ön kaburgalarım
Aynen canım şanslısın türkiyede hastaneye düşersen bi yerini yapıp bi yerden bozuyorlar sağol canım geçer inşAllah kendimize gelirizAllahin sevdigi kuluymusum ben Tr DE dogurmamism dedirtiyolar insana
bende dogurdum niye bastirmadilar bana
4000 kg çocuk bile kendigiliginden doguveriyor isini bilen insanlarin elinde olunca
neyse Allah sifa versin canim ins en kis surede
Sen epidural mi normal doğurdun canım?Allahin sevdigi kuluymusum ben Tr DE dogurmamism dedirtiyolar insana
bende dogurdum niye bastirmadilar bana
4000 kg çocuk bile kendigiliginden doguveriyor isini bilen insanlarin elinde olunca
neyse Allah sifa versin canim ins en kis surede
ikisini epiduralle sonuncuyu epiduralsiz normal dogurdum canimSen epidural mi normal doğurdun canım?
Yeniden doğuralım derken geçen yılı yadedelim demek istedim,yine bebek yapmayalım :))Üşütük
Epiduralsiz normal doğum nasıl acaba merak ediyorumikisini epiduralle sonuncuyu epiduralsiz normal dogurdum canim
Benim de ilk doğumda bastırmışlardı.ikinamamisim düzgün.daha fazla orada kalamaz diye iki ebe karnına bastırmıştı.2 ay morarik kalmıştır herhalde karnim.sonra ikinmayi öğrendim.3.de de doktor gelmeden doğmasın diye ikinmamayi içerde tutmayı öğrendim.Çünkü doğum esnasında çok oynatmışım kendimi doktorun dediğine göre bel kısmından zıplaya zıplaya doğurmuşum dikerken öyle oynatırsan dikemem dedi biraz uyu dedi sonra gittim zaten hatırlamıyom gerisini tekerlekli sandalyede odama giderken kendime geldim e ebe dirseğini kaburdamı kıracak kadar karnıma bastırırsa ister istemez zıplıyor insan nefesim kesiliyordu o bastırmalarda hala ağrıyor o ön kaburgalarım
Bana da sormustun canim.benim yok.bi de oraya dalarsam tablet elimden dusmez diye uzak duruyorum.Sağol canım inşAllah daha iyi olurum senin instagram hesabın var mı canım varsa adın ne
Evet canım ben de ıkınıyordum ama ıkınamıyormuşum doktorun dediğine göre öyle değil diye bağırıyordu hep :) sancı hissetmedim ki hiç son gücümle ıkınıyordum yine de olmuyor diyordu ebe kol dirseğini karnıma bastıra bastıra doğmasını sağladılar ben de ıkınıyordum kendime göre doktor ıkınamazsan sezeryana gidecez diyordu bekledik baya ben ıkınamayınca neyse ki doğdu ama gerçekten kolay oldu doğumum bana göre yani hiç ağrım olmadı 2 ay sonra belim mahfetti sadece beni onun dışında bi sorun olmadı şükür ama içimde kaldı epiduralsiz doğumBenim de ilk doğumda bastırmışlardı.ikinamamisim düzgün.daha fazla orada kalamaz diye iki ebe karnına bastırmıştı.2 ay morarik kalmıştır herhalde karnim.sonra ikinmayi öğrendim.3.de de doktor gelmeden doğmasın diye ikinmamayi içerde tutmayı öğrendim.
Ben de 3 gün oldu instagram açalı açtığımdan beri telefon elimden düşmüyor :) çok zaman alıyor haklısınBana da sormustun canim.benim yok.bi de oraya dalarsam tablet elimden dusmez diye uzak duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?