2015 Şubat Anneleri

Bence cok buyuk olasilik canim kendinde degilmissin sonucta. Bi arastirmak lazim ama nasil olacak
Olasılığı var tabi canım ama doğumdan tam iki ay sonra birden ağrıması ilginç olan yani düşmüş olsam doğumdan hemen sonra ağrım olmaz mıydı aradan zaman geçmeden

Aha belki de.. Valla burası Türkiye her şey olabilir tühh

dikerken niye uyutuyolarki seni
ben ne anladim o zmaan bu epiduralden
kiracak kadr dussen her yerin mosmor olurdu bence

bilmem ki
erum fiyolojik yapinca arkaya akiyor yada disa çikiyor ya
ona gerek yok diyor herhalde
uç çocukda birer tane aldim bi oncekini kaybettigim içjn
sonuncusunuda buyukler oyun oynuyordu parça pinçik etmisler parçalrini bulamiyorum
su an olsa baya isime yarardi :)))))

bi tanıdığın oğlunda otizimden şüphelendiler bu haftaa ankaradalardı testler tahliller falan geç konuşma dan dolayı dr a götürüyorlar otizimden şüpheleniliyor birazda ondan etkilendim sanırım
goz kontagi kurabiliyormu oglun ?

dikerken niye uyutuyolarki seni
ben ne anladim o zmaan bu epiduralden
kiracak kadr dussen her yerin mosmor olurdu bence
Çünkü doğum esnasında çok oynatmışım kendimi doktorun dediğine göre bel kısmından zıplaya zıplaya doğurmuşum dikerken öyle oynatırsan dikemem dedi biraz uyu dedi sonra gittim zaten hatırlamıyom gerisini tekerlekli sandalyede odama giderken kendime geldim e ebe dirseğini kaburdamı kıracak kadar karnıma bastırırsa ister istemez zıplıyor insan nefesim kesiliyordu o bastırmalarda hala ağrıyor o ön kaburgalarım

Günaydın kızlar.. Beni hatırladınızmı şubat ın aralık annesi (ilk annesiyim bu topiğin) Nasil gidiyor?
Ben seni çok iyi hatırlıyorum canım o zamanlar yazmasam da takipteydim bebişin nasıl yürüyo mu

Allahin sevdigi kuluymusum ben Tr DE dogurmamism dedirtiyolar insana
bende dogurdum niye bastirmadilar bana
4000 kg çocuk bile kendigiliginden doguveriyor isini bilen insanlarin elinde olunca

neyse Allah sifa versin canim ins en kis surede

4000 kg çocuk bile kendigiliginden doguveriyor isini bilen insanlarin elinde olunca

Aynen canım şanslısın türkiyede hastaneye düşersen bi yerini yapıp bi yerden bozuyorlar sağol canım geçer inşAllah kendimize geliriz

Sen epidural mi normal doğurdun canım?

Yeniden doğuralım derken geçen yılı yadedelim demek istedim,yine bebek yapmayalım :))
Benim bugün kontrolüm vardı ve sonrasında kız kardeşimi memlekete uğurladım,çok fazla kasılmam var ve gece 1 de suyum gelcek,2 buçukta hastaneye gitcem,3 cm açıklık diyecekler sevincem,sunisiyle beraber sancıları çekicem ama yarın sabah 8.20 de sezaryenle dünyaya gelecek funduğum.. Yaşarken uzun yazarken kısa :))

ikisini epiduralle sonuncuyu epiduralsiz normal dogurdum canim
Epiduralsiz normal doğum nasıl acaba merak ediyorum Beratı epiduralsiz normal doğurcam diye karar vermiştim ama 4 cm açılmadan sonra korktum birden karar değiştirdim epidural olsun dedim son anda ama içimde kaldı nasıl olurdu acaba epiduralsiz sancı sınırı ne kadar acaba dayanabilir miydim

Benim de ilk doğumda bastırmışlardı.ikinamamisim düzgün.daha fazla orada kalamaz diye iki ebe karnına bastırmıştı.2 ay morarik kalmıştır herhalde karnim.sonra ikinmayi öğrendim.3.de de doktor gelmeden doğmasın diye ikinmamayi içerde tutmayı öğrendim.

Evet canım ben de ıkınıyordum ama ıkınamıyormuşum doktorun dediğine göre öyle değil diye bağırıyordu hep :) sancı hissetmedim ki hiç son gücümle ıkınıyordum yine de olmuyor diyordu ebe kol dirseğini karnıma bastıra bastıra doğmasını sağladılar ben de ıkınıyordum kendime göre doktor ıkınamazsan sezeryana gidecez diyordu bekledik baya ben ıkınamayınca neyse ki doğdu ama gerçekten kolay oldu doğumum bana göre yani hiç ağrım olmadı 2 ay sonra belim mahfetti sadece beni onun dışında bi sorun olmadı şükür ama içimde kaldı epiduralsiz doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…