2015 Şubat Anneleri

İyi tecrübe edinmişsin aslında bundan sonra doğum yapman lazım

hg canim
kiz sen aralik annesi deilmiydin :))
bebisin nasil
He subat anası olacakken aralık anası olan.. Ne takıntılıydım maral iyi sarmıştım sana geçti hepsi şükür, bebiş iyide kabızlık sorunu yasıyorum bugün yine keçi pisliği gibİ yaptı kakasını her gün kayısı yediriyorum yine fayda etmiyo ;( bu kan ilacı yapıyı galiba.

Sen nasılsın? Üç usakla

tevrubeni konusturdun yaniii :)
kiz nasil tuttun içerde çocuguuu o sanciylaaaaaa

kan ina bi daha bakdir istersen, hgb si iyiyse belki keser dr
iyyim canim nolsun buyyyoz iste sizin arkanizdan gelioz

kendi kalkmasi dedigin nasil oluyorki
benimki kalkiyor oturdugun yerden dizleryle ama daha eller havada yuryor 10 gun oldu indiremedi ellerini :)))

ben ilk ikisindede deniycem dedim ama yumurta $eye geldimi olmuyor oyle :)
4 cm olsun bi an oncer diye dua ediyorum igne yapilsin diye :)

sonuncu beklemedi o yuzden oyle oldu
esim uyandiginda saat 2 buçukda
2.45 de arabaya bindik
çocugun dogum saati 3.13
anestezici nin hazirladigi malzemeler elinde patladiii
bas ucumda bekliyordu malzemeyle
hep merake derdim nasil bisey diye ogrenmis oldum
yarim saatde doguracaksan yaptirma tabide
o sanci saatlerce çekilmezz, her cm bi saat dersek, son 4 saat çok feci dayanilmaz olur
dayanan tabi dayniyorda benim c anim tatli galiba biraz çekemem o eziyeti valla

İşte insan bilemez kaç saatte doğurabileceğini 3 cm e kadar evde sancılandım zaten hafif hafif 1 cm de hastanede beklerken açılmış gerisini sancı hissetmedim zaten ama saat sabah 9 buçukta epidural iğnesini yaptı berat tam 11:30 da doğdu yani epidurali taktırmasaydım toplam 2 saat sancı çekerdim ama acaba insan dayanamıyor mu ki senin sonuncuyu doğururken nasıldı sancılar keşke epidural olsaydı dedin mi

Doktor bana demişti senin açılman çok hızlı ilerliyor ilk doğum olmasına rağmen senden önce gece hastaneye gelen bi hasta var hala açılması çok az sen ondan önce doğuracaksın dedi ve öyle oldu araya sıkıştırdın kendini dedi bana :) ilk doğum süresi bu kadar olduysa ikinci olsa daha kısa sürede doğar heralde ikinci kısmet olursa denicem inş epiduralsiz normal doğumu (son anda korkup vazgeçmezsem )

Nasıl anlatsamkı o sancıya 2 saat dayan deseler yok derim :)
10 dk için dayanılıyor ama:))))))
Zaten ben iğne beklerken çocuk çıktı :)
Senınkıde hızlı olmuş ılk doğum için
Ikuncide o kdr sürmeyebilir açılma işlemi :)

Heheh :) tamam o zaman ikincide yok epidural

Kızlar selam, yatak döşek yatıyorum ben dün akşam üstü bir Ateş 39 larda ayazdan sonra Bana geçti bakamadım ayaza eşimi çağırdım işten bugün de kv geldi sağılsun ayaza bakmak için yarın gelecekti okullar açılıyor diye bir gün erkene almış olduk..

Daha az önce geldiler 2ye kadar ayaza çok zor baktım dedim kendime kendi annem olsa dün akşamdan fırlar gelirdi.. Hastayken çok duygusal oluyorum ben

Bugün durunun doğum günüydü galiba dadera doğum gününüz kutlu olsun, hayırlı bir evlat olsun hep sağlıklı olsun.. İnşanlah inmiştir ateşi? Öp benim için duruyu :)

BRBM MaRaL_ maşallah walla açılmanız oluyor en azından ben kaç saat bekledim 1 cm dahi açılmamıştı 42+4 haftalık olmasına rağmen çok özeniyorum normal doğum yapanlara Bi de dayanıklıyım her türlü acıya hazırdım ama nafile :)

hahhaa allah iyi etsin e mi guldurdun beni sen norvectekilerin saglik durumuna da el atarsin sende o cevher var

ya iste demem o ki sogukta niye direncimiz dusuyo demek istiyorum. aslinda soguk dinc tutar canlandirir bence. iste biraz da genetik. rusya norvec vs gibi ulkelerde buz gibi suya giriyo adamlar.

yok anam oralara yasamaya gidersem belkiii :)
simdi banane elin norveçinden rusundan durup dururkeneee :))))
onu bulcam sana cevabini
dun arastirdim biarz bulamadum biraz aha bakmam lazim
Allah oyle yaratmis olabilir biezi buyuk ihtimalle oyledir

ikinciye belki olur canim bellimi olur nasip
maasalalh iyi beklemis dr un
nerden buluyon boyle akilli doktorlari sennn

oy geçmis olsun canim yaa kiyamamm
aman bosver gelmis yaa ,ana gibi yar olmazmis bide onu dusunme hasta hastaa
senin baisiklik da guçluydu ama nasil bi ilelt hastalik bu sene ki gripler anlamiyomki
ayaz nasil

Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın okul açılmadan bal ılık su limon zencefil karışını içsen iyi olur canım ayaz nasıl atlattı mı biraz

Sonunda sezeryan mı oldun canım

benim gibi düşünen biri :))
bazen bende çok özlüyorum eski özgür anlarımı hatta daha eskiye dönüp bekar hallerimi falan
ahh ahh hele bazi arkadaslarimi goruyorum daha evlenmemis o ulke senin bu ulke benim geziyorlar. hayatlarini yasiyorlar. pufff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…