İyi tecrübe edinmişsin aslında bundan sonra doğum yapman lazımBenim de ilk doğumda bastırmışlardı.ikinamamisim düzgün.daha fazla orada kalamaz diye iki ebe karnına bastırmıştı.2 ay morarik kalmıştır herhalde karnim.sonra ikinmayi öğrendim.3.de de doktor gelmeden doğmasın diye ikinmamayi içerde tutmayı öğrendim.
He subat anası olacakken aralık anası olan.. Ne takıntılıydım maral iyi sarmıştım sana geçti hepsi şükür, bebiş iyide kabızlık sorunu yasıyorum bugün yine keçi pisliği gibİ yaptı kakasını her gün kayısı yediriyorum yine fayda etmiyo ;( bu kan ilacı yapıyı galiba.hg canim
kiz sen aralik annesi deilmiydin :))
bebisin nasil
Maşallah benimki 31 ocak doğumlu hala yürümüyor sadece kanepelere tutunarak kalkabiliyorYürüyo1 yasını bir gün geçti yürüdü.. Dün kendi kendine kalkmasını öğrendi..
tevrubeni konusturdun yaniii :)Benim de ilk doğumda bastırmışlardı.ikinamamisim düzgün.daha fazla orada kalamaz diye iki ebe karnına bastırmıştı.2 ay morarik kalmıştır herhalde karnim.sonra ikinmayi öğrendim.3.de de doktor gelmeden doğmasın diye ikinmamayi içerde tutmayı öğrendim.
kan ina bi daha bakdir istersen, hgb si iyiyse belki keser drHe subat anası olacakken aralık anası olan.. Ne takıntılıydım maral iyi sarmıştım sana geçti hepsi şükür, bebiş iyide kabızlık sorunu yasıyorum bugün yine keçi pisliği gibİ yaptı kakasını her gün kayısı yediriyorum yine fayda etmiyo ;( bu kan ilacı yapıyı galiba.
Sen nasılsın? Üç usakla
ben ilk ikisindede deniycem dedim ama yumurta $eye geldimi olmuyor oyle :)Epiduralsiz normal doğum nasıl acaba merak ediyorumBeratı epiduralsiz normal doğurcam diye karar vermiştim ama 4 cm açılmadan sonra korktum birden karar değiştirdim epidural olsun dedim son anda ama içimde kaldı nasıl olurdu acaba epiduralsiz sancı sınırı ne kadar acaba dayanabilir miydim
İşte insan bilemez kaç saatte doğurabileceğini 3 cm e kadar evde sancılandım zaten hafif hafif 1 cm de hastanede beklerken açılmış gerisini sancı hissetmedim zaten ama saat sabah 9 buçukta epidural iğnesini yaptı berat tam 11:30 da doğdu yani epidurali taktırmasaydım toplam 2 saat sancı çekerdim ama acaba insan dayanamıyor mu ki senin sonuncuyu doğururken nasıldı sancılar keşke epidural olsaydı dedin miben ilk ikisindede deniycem dedim ama yumurta $eye geldimi olmuyor oyle :)
4 cm olsun bi an oncer diye dua ediyorum igne yapilsin diye :)
sonuncu beklemedi o yuzden oyle oldu
esim uyandiginda saat 2 buçukda
2.45 de arabaya bindik
çocugun dogum saati 3.13
anestezici nin hazirladigi malzemeler elinde patladiii
bas ucumda bekliyordu malzemeyle
hep merake derdim nasil bisey diye ogrenmis oldum
yarim saatde doguracaksan yaptirma tabide
o sanci saatlerce çekilmezz, her cm bi saat dersek, son 4 saat çok feci dayanilmaz olur
dayanan tabi dayniyorda benim c anim tatli galiba biraz çekemem o eziyeti valla
Nasıl anlatsamkı o sancıya 2 saat dayan deseler yok derim :)İşte insan bilemez kaç saatte doğurabileceğini 3 cm e kadar evde sancılandım zaten hafif hafif 1 cm de hastanede beklerken açılmış gerisini sancı hissetmedim zaten ama saat sabah 9 buçukta epidural iğnesini yaptı berat tam 11:30 da doğdu yani epidurali taktırmasaydım toplam 2 saat sancı çekerdim ama acaba insan dayanamıyor mu ki senin sonuncuyu doğururken nasıldı sancılar keşke epidural olsaydı dedin mi
Heheh :) tamam o zaman ikincide yok epiduralNasıl anlatsamkı o sancıya 2 saat dayan deseler yok derim :)
10 dk için dayanılıyor ama:))))))
Zaten ben iğne beklerken çocuk çıktı :)
Senınkıde hızlı olmuş ılk doğum için
Ikuncide o kdr sürmeyebilir açılma işlemi :)
hahhaa allah iyi etsin e mi guldurdun benie kiz sen sormadinmi sogukla hasta olunmaz diyor dr biz o zaman niye hastayiz diye
demekki sende sogukla hasta olunduguna inaniyorsun ki bunu sordun :)
norveçtekilerin saglik durumu hakkinda bi fikrim yok
soguk daki drenç dusklugunu du bi aratsrym açikllamasi vardirda unuttum ben
yok anam oralara yasamaya gidersem belkiii :)hahhaa allah iyi etsin e mi guldurdun benisen norvectekilerin saglik durumuna da el atarsin sende o cevher var
ya iste demem o ki sogukta niye direncimiz dusuyo demek istiyorum. aslinda soguk dinc tutar canlandirir bence. iste biraz da genetik. rusya norvec vs gibi ulkelerde buz gibi suya giriyo adamlar.
ikinciye belki olur canim bellimi olur nasip
oy geçmis olsun canim yaa kiyamammKızlar selam, yatak döşek yatıyorum ben dün akşam üstü bir Ateş 39 larda ayazdan sonra Bana geçtibakamadım ayaza eşimi çağırdım işten bugün de kv geldi sağılsun ayaza bakmak için yarın gelecekti okullar açılıyor diye bir gün erkene almış olduk..
Daha az önce geldiler 2ye kadar ayaza çok zor baktım dedim kendime kendi annem olsa dün akşamdan fırlar gelirdi.. Hastayken çok duygusal oluyorum ben
Bugün durunun doğum günüydü galibadadera doğum gününüz kutlu olsun, hayırlı bir evlat olsun hep sağlıklı olsun.. İnşanlah inmiştir ateşi? Öp benim için duruyu :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın okul açılmadan bal ılık su limon zencefil karışını içsen iyi olur canım ayaz nasıl atlattı mı birazKızlar selam, yatak döşek yatıyorum ben dün akşam üstü bir Ateş 39 larda ayazdan sonra Bana geçtibakamadım ayaza eşimi çağırdım işten bugün de kv geldi sağılsun ayaza bakmak için yarın gelecekti okullar açılıyor diye bir gün erkene almış olduk..
Daha az önce geldiler 2ye kadar ayaza çok zor baktım dedim kendime kendi annem olsa dün akşamdan fırlar gelirdi.. Hastayken çok duygusal oluyorum ben
Bugün durunun doğum günüydü galibadadera doğum gününüz kutlu olsun, hayırlı bir evlat olsun hep sağlıklı olsun.. İnşanlah inmiştir ateşi? Öp benim için duruyu :)
ahh ahh hele bazi arkadaslarimi goruyorum daha evlenmemis o ulke senin bu ulke benim geziyorlar. hayatlarini yasiyorlar. pufff..benim gibi düşünen biri :))
bazen bende çok özlüyorum eski özgür anlarımı hatta daha eskiye dönüp bekar hallerimi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?