2015 Şubat Anneleri

vallahi bende epidural normal yaptim once yapmayacaktim doktorum ve esim ikna etti.

katater bi ara yerinden cikti 20 dk doktor gelene kadar oyle bir sanci cektim ki dedim iyiki beni ikna etmissiniz yok anam yokkk

kiyamam canim benim gecmis olsun..
evet cok hassas oluyor insan bu durumda. hastaliklar gecsin de her seye dayanirim diyor insan..

vallahi bende epidural normal yaptim once yapmayacaktim doktorum ve esim ikna etti.

katater bi ara yerinden cikti 20 dk doktor gelene kadar oyle bir sanci cektim ki dedim iyiki beni ikna etmissiniz yok anam yokkk
he yaa canimizi sokakta bulmadik yaa
ilimin bilimin nimetlerinden faydalanmak lazim
bunda aklima gelmedide
diger ikisinde hastanedeylken 1 hafta boyunca epidurali bulanlara dua dilimden du$memiustir
çok sevap aliyor adam çokkkk

he yaa canimizi sokakta bulmadik yaa
ilimin bilimin nimetlerinden faydalanmak lazim
bunda aklima gelmedide
diger ikisinde hastanedeylken 1 hafta boyunca epidurali bulanlara dua dilimden du$memiustir
çok sevap aliyor adam çokkkk
kesinlikle bende oyle dua ettimki. doguma giderken gule oynaya gittim hatta muayene diye gittim sonra doguruyosun dediler

uc ikinmada firt cikti bebisim. biraz kesti tabii dikislerden cektim 20 gun. o kadar da olsun napalim. ama o sanci cekilmezdi. suni vermislerdi bi de. dayanilmazdi
doguemak bisey degilmis diyorum simdi bu nimetle. bes tane daha boyle dogururum ama bakamam

dadera Duru kuş nasil oldu iyi mi? bugun muydu dogum gununuz kutlu olsun mutlu olsun yerim onu :) yavrun kiyamamm subat bebeleri dogum gunlerinde hep hasta naapalim kis bebesi olmak kolay degil :)

Aynen canım çok kolay epiduralle ben de hiç zorluk çekmedim şükür annem diyo ben senin kadar sancısız rahat doğum yapan görmedim diyo 39+4 günlük doğdu beratta ama doğumdan 1 gün önce normal kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti açıklık var mı diye o zaman nişan geldi kanama oldu yani canım acımıştı baya doktor doğumu uyarmak için öyle yapmış doğum gecikmesin diye demişti o gece sancılandım sabahta doğdu zaten belki doktor alttan uyarmasaydı 40 ı geçerdi bizimki de

ikinciye belki olur canim bellimi olur nasip
maasalalh iyi beklemis dr un
nerden buluyon boyle akilli doktorlari sennn
O biraz benden kaybaklanıyor canım yani ben inat ettim yoksa doktor 41de alakım artık sesi hayır dedim :)) risk senin üstüne dedi Bi de imza attırdı.. Maalesef yine sezeryan :) ama ikinci olur belki yıllaaaar sonra :)))

oy geçmis olsun canim yaa kiyamamm
aman bosver gelmis yaa ,ana gibi yar olmazmis bide onu dusunme hasta hastaa
senin baisiklik da guçluydu ama nasil bi ilelt hastalik bu sene ki gripler anlamiyomki
ayaz nasil
Sorma ben ayakta atlatırdım normalde ama bu kez Ateş yıktı beni ama intaçıyım ilaç yok :))) kv başımın Eti'ni yiyor Ateş düşürücü al diye ama savaşmam lazım ılık duş aldım dün sürekli o iyi geldi çok şükür :)

Ayaz çok daha iyi maşallah öksürük başladı şimdi de

Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın okul açılmadan bal ılık su limon zencefil karışını içsen iyi olur canım ayaz nasıl atlattı mı biraz
Aynen ama zencefil bulamadı eşim düşün ayaz daha iyi Can'ım çok sağol ilte öksürük başladı bu ke de

Aynen ama zencefil bulamadı eşim düşün ayaz daha iyi Can'ım çok sağol ilte öksürük başladı bu ke de
Öksürük hastalığın son evresinde oluyor canım atlatır inş o da hemen marketlerde baharat kısmında küçük paketlerde toz zencefil oluyor canım o da olur bulabilirseniz

O biraz benden kaybaklanıyor canım yani ben inat ettim yoksa doktor 41de alakım artık sesi hayır dedim :)) risk senin üstüne dedi Bi de imza attırdı.. Maalesef yine sezeryan :) ama ikinci olur belki yıllaaaar sonra :)))
Sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktor da pek yok canım o riski de almıyorlar

Devlet mi özel hastane mi? O bile fark ediyor.. Benimki özeldi hemen bişiler imzalattırdı düşün riske atmıyorlar kendilerini
ozel canim.
doktorum cok rahat ve profesyonel bir adam. normal dogum yanlisi bi doktor. tup bebek bolumunun baskaniydi. kapisinda bi saat beklemeden girdigimi bilmem. iyi doktor diye tabii herkes biliyodu.

ben diyodum normal mi bi sikinti olur mu cok korkuyorum diyodum. 40 haftayi 15 gun gecmesini normal sayariz sikinti olmaz korkma diyodu. 3 gunde bi kontrole cagiriyodu. ben desem artik beklemek istemiyorum diye alirdi hemen ama o da beni cok rahatlattigi icin dayanmistim.

bana da aynisini yapti. nisanim geldi hatta elle muayene edince. ama yine bi hafta sonra geldi.

Sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktor da pek yok canım o riski de almıyorlar
Öyle mi.. Elbet bulurum belki, kısmet ama zaten benim rahim ağzı çok darmış Bi kere kürtaj olmak zorunda kalmıştım Ada'm ilk gün yapamamıştı dar rahim ağzım diye bu yüzden Bi ilaç verip Ertesi güne tekrar çağırmıştı..

ahh ahh hele bazi arkadaslarimi goruyorum daha evlenmemis o ulke senin bu ulke benim geziyorlar. hayatlarini yasiyorlar. pufff..
Biz tek çocuklu hallerimizi özlüyoruz. Çocuksuz halleri unttuk :)
Emin ol tek çocuk engel değil. Biraz kafa rahat olacak. Planlı hareket ediceksin geziliyor gayet. Hatta ben ikisiyle de geziyorum ağlamalarla millete rezil olsam da takmıyorum

Ne kadr güzel işte öyle doktorlar daha çok olmalı çok şanslısın ama tabi senin de etkin var sanırım normal doğum istemesen olmazdı.. Amaaaan hepsi boş doğum ne ki dediğin gibi önemli olan sonrası, sağlıklı olmaları, hepsi unutuluyor elbet bu günleri de unutacaz..

oy deme oyle ikinciye hic cesaret edemiycem vallahi :) gerci 5 yil var daha bi kaza olmazsa :)

herkes senin gibi diyor tek cocuk cok rahatmis tabii henuz bebekler 2 yasini gecince gezmek eglenmek daha rahat olacaktir eminimki. sen cesur bi kadinsin ben iki kucuk cocukla tatili goze alamazdim herhalde.

biz de bu yaz ilk tatilimize gidicez bi aksilik olmazsa bakalim neler olacak gorucez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…