evet canim boyle doktorlar maalesef cok nadir artik. birakmam kolay kolay bu doktoru.Ne kadr güzel işte öyle doktorlar daha çok olmalı çok şanslısın ama tabi senin de etkin var sanırım normal doğum istemesen olmazdı.. Amaaaan hepsi boş doğum ne ki dediğin gibi önemli olan sonrası, sağlıklı olmaları, hepsi unutuluyor elbet bu günleri de unutacaz..
Hmm demek onunla pek ilgisi yok o zaman doğum zamanının :)bana da aynisini yapti. nisanim geldi hatta elle muayene edince. ama yine bi hafta sonra geldi.
Yaaaa grupta sürekli aklıma geliyorsun bi ideal vardı falan diye :)) Hoşgeldin :))Günaydın kızlar.. Beni hatırladınızmı şubat ın aralık annesi (ilk annesiyim bu topiğin) Nasil gidiyor?
Iyiki doğmuş güzeller Güzeli berinYeniden doğuralım derken geçen yılı yadedelim demek istedim,yine bebek yapmayalım :))
Benim bugün kontrolüm vardı ve sonrasında kız kardeşimi memlekete uğurladım,çok fazla kasılmam var ve gece 1 de suyum gelcek,2 buçukta hastaneye gitcem,3 cm açıklık diyecekler sevincem,sunisiyle beraber sancıları çekicem ama yarın sabah 8.20 de sezaryenle dünyaya gelecek funduğum.. Yaşarken uzun yazarken kısa :))
Aynen bnm de açılmam cok hızlıydı ve benim agrı eşiğim cok yüksek bidahakine ben de epiduralsiz istiyorum kısmet olursaDoktor bana demişti senin açılman çok hızlı ilerliyor ilk doğum olmasına rağmen senden önce gece hastaneye gelen bi hasta var hala açılması çok az sen ondan önce doğuracaksın dedi ve öyle oldu araya sıkıştırdın kendini dedi bana :) ilk doğum süresi bu kadar olduysa ikinci olsa daha kısa sürede doğar heralde ikinci kısmet olursa denicem inş epiduralsiz normal doğumu (son anda korkup vazgeçmezsem )
İnşallah canım kısmet olur bize de :)Aynen bnm de açılmam cok hızlıydı ve benim agrı eşiğim cok yüksek bidahakine ben de epiduralsiz istiyorum kısmet olursa
Benim maalesef öyle oldu normal doğumu çok istedim sabah namazında suyun gelmesiyle gittik hastaneye ertesi günü saat ioglen ikide sezeryan oldum açılma olmadı pek son saatler açılıyordu ama ben ben olmaktan çıktımDoktor bana demişti senin açılman çok hızlı ilerliyor ilk doğum olmasına rağmen senden önce gece hastaneye gelen bi hasta var hala açılması çok az sen ondan önce doğuracaksın dedi ve öyle oldu araya sıkıştırdın kendini dedi bana :) ilk doğum süresi bu kadar olduysa ikinci olsa daha kısa sürede doğar heralde ikinci kısmet olursa denicem inş epiduralsiz normal doğumu (son anda korkup vazgeçmezsem )
Biraz daha dayanabilsen belki doğardı canım ama kısmet öyleymiş demek ki epidural taktırsaydın sancının son zamanlarında canım ağrısız açılman olurdu belkiBenim maalesef öyle oldu normal doğumu çok istedim sabah namazında suyun gelmesiyle gittik hastaneye ertesi günü saat ioglen ikide sezeryan oldum açılma olmadı pek son saatler açılıyordu ama ben ben olmaktan çıktım
Hem suni sancı verdiler hem epidural oldu ama yinede olmadı Evet biraz daha bekle dediler ne kadar beklemem lazım diye sordum bilemiuoruz dedi dedim yok sizin ağzınız gözünüz oynuyor beni sezeryana alın aldılar zaten çocuk bir çıktı yüzü şişmiş gözleri kafası nerdeyse patlayacak gibi duruyor bayağı zorlamış oda icerde. Hatta bi ara anestezi ilacı bitti suni sanciyla başbaşa kaldım kendimi yerlere attım ebe hemen pilates mati varya onu getirdi ne mümkün yerimde duramıyorum ki verin dedim anestezi vermediler zalimlerBiraz daha dayanabilsen belki doğardı canım ama kısmet öyleymiş demek ki epidural taktırsaydın sancının son zamanlarında canım ağrısız açılman olurdu belki
Canim ayni durumdayiz ben de cok hastayim Duru da daha duzeliyo gibi ama gozu akiyo onun da kapanmak uzere. Bugun sadece mum uflerken uyanikti. Sonrasinda hep uyudu yavrum sasirdim. Senin de kv gelmesi iyi olmus yine de canim. Insallah cabuk iyilesrsinKızlar selam, yatak döşek yatıyorum ben dün akşam üstü bir Ateş 39 larda ayazdan sonra Bana geçtibakamadım ayaza eşimi çağırdım işten bugün de kv geldi sağılsun ayaza bakmak için yarın gelecekti okullar açılıyor diye bir gün erkene almış olduk..
Daha az önce geldiler 2ye kadar ayaza çok zor baktım dedim kendime kendi annem olsa dün akşamdan fırlar gelirdi.. Hastayken çok duygusal oluyorum ben
Bugün durunun doğum günüydü galibadadera doğum gününüz kutlu olsun, hayırlı bir evlat olsun hep sağlıklı olsun.. İnşanlah inmiştir ateşi? Öp benim için duruyu :)
Sagol canim o bugun daha iyi gozu kotu. Benim de atesim cikti simdi. Cok tesekkurler teyzesi evet dogum gunu. Cok sukur Allahim bu gunleri de gosterdi. Nasil ucup gitti zaman anlamadim. Insan tum zorluklari unutuyo guzel anilari hatirliyo hep. Allah hepimizin bebisine uzun omurler versin saglikla. Bu arada 1 yasina gelmek yaradi yere tutunup kalkmaya basladi tabi tam kalkmak degil ama dogrulttu kendini sonra dusuyodu zaten:)dadera Duru kuş nasil oldu iyi mi? bugun muydu dogum gununuz kutlu olsun mutlu olsun yerim onu :) yavrun kiyamamm subat bebeleri dogum gunlerinde hep hasta naapalim kis bebesi olmak kolay degil :)
canim cok gecmis olsun bu seneki grip cok fenaydi ya beni yakalamadi insallah da yakalamaz ama goruyorum duyuyorum. genelde atesli oluyor zaten.Sagol canim o bugun daha iyi gozu kotu. Benim de atesim cikti simdi. Cok tesekkurler teyzesi evet dogum gunu. Cok sukur Allahim bu gunleri de gosterdi. Nasil ucup gitti zaman anlamadim. Insan tum zorluklari unutuyo guzel anilari hatirliyo hep. Allah hepimizin bebisine uzun omurler versin saglikla. Bu arada 1 yasina gelmek yaradi yere tutunup kalkmaya basladi tabi tam kalkmak degil ama dogrulttu kendini sonra dusuyodu zaten:)
Amin canim insallah:) Koydum foto simdi:)canim cok gecmis olsun bu seneki grip cok fenaydi ya beni yakalamadi insallah da yakalamaz ama goruyorum duyuyorum. genelde atesli oluyor zaten.
insallah kisa surede toparlarsiniz.. gozu kapanacak kadar kotu mu oldu doktor damla falan bisey vermedi mi?
kiyamam dogum gunu pastasini da ufledi hasta hasta :) fotograf isteriz ama :)
dedigin gibi zaman nasil gecti anlamak zor.bizimkine daha bi ay var 7 martta. ama dun gibi aklimda. vallahi ben kotu anlari da unutmadim
en kotuleri bunlar olsun hayatimizda. saglikli hayirli mutlu cocuklar olsunlar insallah..
Neden hergun gelecek canim? Aman onlar da cok oldu artik hergun de gelinir mi? Insanlar kendi evinde rahat edemiyo. Valla bazi cocuk sevilmiyo canim ya bi iticiligi oluyo. Normal bence sevmemen:)selam kizlar napiyosunuz.
ben kizi uyutuyorum su an yukarda odamizda. asagida salonda yine yengemler kizi ve torunlari var. o canavar cocuk. siz de cok sasirdiniz di mi :)
tam yemek yedik cay koyacaktik mis gibi keyif yapacaktik geldiler. ayni apartmanda oturmak ne boktan birseymis ya. lanet olsun..
gelir gelmez her seyi firlatmaya basladi cocuk zaten. ya bi insan bi cocugu sevmez mi vallahi sevmiyorum ya. kendimden utaniyorum cocuk o diyorum ama inanin sevemiyorum. anasinin da umrunda degil yaramazliklari. istanbula gelmekten de nefret ettirecekler beni. niye buraya tasindilar sanki aman ya..
bana yine bir dokun bin ah işit.. evim evim guzel evim ama oraya da gidicem kv bi sure rehin alacak bizi her gun gelecek. bana hic bir yerde rahat yok. alip basimi bu ulkeden gidicem yakinda.
Sen genede fazla mana verme çocuğa başına gelmesinselam kizlar napiyosunuz.
ben kizi uyutuyorum su an yukarda odamizda. asagida salonda yine yengemler kizi ve torunlari var. o canavar cocuk. siz de cok sasirdiniz di mi :)
tam yemek yedik cay koyacaktik mis gibi keyif yapacaktik geldiler. ayni apartmanda oturmak ne boktan birseymis ya. lanet olsun..
gelir gelmez her seyi firlatmaya basladi cocuk zaten. ya bi insan bi cocugu sevmez mi vallahi sevmiyorum ya. kendimden utaniyorum cocuk o diyorum ama inanin sevemiyorum. anasinin da umrunda degil yaramazliklari. istanbula gelmekten de nefret ettirecekler beni. niye buraya tasindilar sanki aman ya..
bana yine bir dokun bin ah işit.. evim evim guzel evim ama oraya da gidicem kv bi sure rehin alacak bizi her gun gelecek. bana hic bir yerde rahat yok. alip basimi bu ulkeden gidicem yakinda.
Nice yıllara.bundan sonraki günleriniz sağlıkla huzurla güle oynaya geçsin insaallahAmin canim insallah:) Koydum foto simdi:)
gordum canim allah mutlulugunuzu daim etsin ♥Amin canim insallah:) Koydum foto simdi:)
bir of ceksem karsiki daglar duyar derler ya bosver onlari anlatmaya kalksam ohoo..Neden hergun gelecek canim? Aman onlar da cok oldu artik hergun de gelinir mi? Insanlar kendi evinde rahat edemiyo. Valla bazi cocuk sevilmiyo canim ya bi iticiligi oluyo. Normal bence sevmemen:)
evet hic bisey anlamadim tatilden aksine daha cok yoruldum. annem mesafe koyamazdi cunku babaannem bizimle yasiyordu 5 yil oldu vefat edeliSen genede fazla mana verme çocuğa başına gelmesinay zormus öyle bisey anlamadın tatilden.benim annemlerde aile apt da ama o kadar çok gelen giden olmaz.annem mesafelidir belki ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?