2015 Şubat Anneleri

evet canim boyle doktorlar maalesef cok nadir artik. birakmam kolay kolay bu doktoru.

ozel hastane oldugu icin 38.hafta gelince bana sormustu nasil istedigimi ben de normal deyince adam istedigim olsun diye sagolsun cok ugrasti :))

aynen dedigin gibi canim kimimiz cok kolay kimimiz cok zor aldik kucagimiza saglikla. bundan sonrasi da oyle devam etsin insallah..

Iyiki doğmuş güzeller Güzeli berin

Aynen bnm de açılmam cok hızlıydı ve benim agrı eşiğim cok yüksek bidahakine ben de epiduralsiz istiyorum kısmet olursa

Benim maalesef öyle oldu normal doğumu çok istedim sabah namazında suyun gelmesiyle gittik hastaneye ertesi günü saat ioglen ikide sezeryan oldum açılma olmadı pek son saatler açılıyordu ama ben ben olmaktan çıktım

Biraz daha dayanabilsen belki doğardı canım ama kısmet öyleymiş demek ki epidural taktırsaydın sancının son zamanlarında canım ağrısız açılman olurdu belki

Biraz daha dayanabilsen belki doğardı canım ama kısmet öyleymiş demek ki epidural taktırsaydın sancının son zamanlarında canım ağrısız açılman olurdu belki
Hem suni sancı verdiler hem epidural oldu ama yinede olmadı Evet biraz daha bekle dediler ne kadar beklemem lazım diye sordum bilemiuoruz dedi dedim yok sizin ağzınız gözünüz oynuyor beni sezeryana alın aldılar zaten çocuk bir çıktı yüzü şişmiş gözleri kafası nerdeyse patlayacak gibi duruyor bayağı zorlamış oda icerde. Hatta bi ara anestezi ilacı bitti suni sanciyla başbaşa kaldım kendimi yerlere attım ebe hemen pilates mati varya onu getirdi ne mümkün yerimde duramıyorum ki verin dedim anestezi vermediler zalimler

Canim ayni durumdayiz ben de cok hastayim Duru da daha duzeliyo gibi ama gozu akiyo onun da kapanmak uzere. Bugun sadece mum uflerken uyanikti. Sonrasinda hep uyudu yavrum sasirdim. Senin de kv gelmesi iyi olmus yine de canim. Insallah cabuk iyilesrsin

dadera Duru kuş nasil oldu iyi mi? bugun muydu dogum gununuz kutlu olsun mutlu olsun yerim onu :) yavrun kiyamamm subat bebeleri dogum gunlerinde hep hasta naapalim kis bebesi olmak kolay degil :)
Sagol canim o bugun daha iyi gozu kotu. Benim de atesim cikti simdi. Cok tesekkurler teyzesi evet dogum gunu. Cok sukur Allahim bu gunleri de gosterdi. Nasil ucup gitti zaman anlamadim. Insan tum zorluklari unutuyo guzel anilari hatirliyo hep. Allah hepimizin bebisine uzun omurler versin saglikla. Bu arada 1 yasina gelmek yaradi yere tutunup kalkmaya basladi tabi tam kalkmak degil ama dogrulttu kendini sonra dusuyodu zaten:)

canim cok gecmis olsun bu seneki grip cok fenaydi ya beni yakalamadi insallah da yakalamaz ama goruyorum duyuyorum. genelde atesli oluyor zaten.

insallah kisa surede toparlarsiniz.. gozu kapanacak kadar kotu mu oldu doktor damla falan bisey vermedi mi?
kiyamam dogum gunu pastasini da ufledi hasta hasta :) fotograf isteriz ama :)

dedigin gibi zaman nasil gecti anlamak zor.bizimkine daha bi ay var 7 martta. ama dun gibi aklimda. vallahi ben kotu anlari da unutmadim
en kotuleri bunlar olsun hayatimizda. saglikli hayirli mutlu cocuklar olsunlar insallah..

selam kizlar napiyosunuz.
ben kizi uyutuyorum su an yukarda odamizda. asagida salonda yine yengemler kizi ve torunlari var. o canavar cocuk. siz de cok sasirdiniz di mi :)

tam yemek yedik cay koyacaktik mis gibi keyif yapacaktik geldiler. ayni apartmanda oturmak ne boktan birseymis ya. lanet olsun..

gelir gelmez her seyi firlatmaya basladi cocuk zaten. ya bi insan bi cocugu sevmez mi vallahi sevmiyorum ya. kendimden utaniyorum cocuk o diyorum ama inanin sevemiyorum. anasinin da umrunda degil yaramazliklari. istanbula gelmekten de nefret ettirecekler beni. niye buraya tasindilar sanki aman ya..

bana yine bir dokun bin ah işit.. evim evim guzel evim ama oraya da gidicem kv bi sure rehin alacak bizi her gun gelecek. bana hic bir yerde rahat yok. alip basimi bu ulkeden gidicem yakinda.

Amin canim insallah:) Koydum foto simdi:)

Neden hergun gelecek canim? Aman onlar da cok oldu artik hergun de gelinir mi? Insanlar kendi evinde rahat edemiyo. Valla bazi cocuk sevilmiyo canim ya bi iticiligi oluyo. Normal bence sevmemen:)

Sen genede fazla mana verme çocuğa başına gelmesinay zormus öyle bisey anlamadın tatilden.benim annemlerde aile apt da ama o kadar çok gelen giden olmaz.annem mesafelidir belki ondan.

Neden hergun gelecek canim? Aman onlar da cok oldu artik hergun de gelinir mi? Insanlar kendi evinde rahat edemiyo. Valla bazi cocuk sevilmiyo canim ya bi iticiligi oluyo. Normal bence sevmemen:)
bir of ceksem karsiki daglar duyar derler ya bosver onlari anlatmaya kalksam ohoo..

demek bende anormallik yok bazi cocuk cidden sevilmiyor.

Sen genede fazla mana verme çocuğa başına gelmesinay zormus öyle bisey anlamadın tatilden.benim annemlerde aile apt da ama o kadar çok gelen giden olmaz.annem mesafelidir belki ondan.
evet hic bisey anlamadim tatilden aksine daha cok yoruldum. annem mesafe koyamazdi cunku babaannem bizimle yasiyordu 5 yil oldu vefat edeli
zaten herkes her zaman bizdeydi. ben dogdum dogali bu kalabaliktayim. nefret ederdim her kapi caldiginda. yalnizligi cok severdim. allah da dilegimi kabul etti ama fazla kabul etti sehir disina yerlestim haha :)

ya inan mana bulmam ben cocuklara basima gelmesinden korkarim kinadigim sey basima gelir diye. ama bu cocuk bi baska inan. babasi amcasi vs hep dovus yaparak vs sevmeyi oyun oynamayi ogretiyorlarmis. cocuk baska bir sey bilmiyor bir dk yerinde durmuyor sadece vruyor ve birseyler firlatiyor.

yetistirmekle de cok alakasi var. cocuk yaramaz olur haylaz olur ama bu baska bir sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…