2015 Şubat Anneleri

tevrubeni konusturdun yaniii :)
kiz nasil tuttun içerde çocuguuu o sanciylaaaaaa
Dr uyanıp gelene kadar tut dediler tuttum da benim ağrı eşiğim yüksek öyle çok aşırı dayanılmaz hissetmiyorum.
İyi tecrübe edinmişsin aslında bundan sonra doğum yapman lazım

Dr korkuttu 4.bu kadar kolay olmaz diye.doğru mu bilmem.zaten üzerimde mahalle baskısı var.herkes benden daha çok korkuyor 4.yapcam diye
Aslında ben doğum anını çok seviyorum.o bebek çıktıktan sonraki rahatlama.. bulutların ustundeymis gibi bir his.kısa ama süper bi his.
Benim 3. Mükemmel bidoğumdu.herşey dahil 2 buçuk saat surdu.acı hiç hissetmedim.dikiş yoktu gibi bisey.bi de kakasını yapmadan gelseydi mükemmel ötesi olacaktı.alıp gitmeseler hemen emzirseydim.eşim ben bebek başbaşa baslasaydik hayatının ilk dakikalarina.nasip boyleymis.

goz kontagi kurabiliyormu oglun ?

evet kuruyo özellikle göz hizasına inip konuşuyorum ki daha iyi iletişim kuralım diye oğlumda sıkıntı oldugunu sanmıyorum benimki epey çenebaz net söyledikleri baba dede cıss tısss son zamanlarda kendi kendine anlamsız şeyler mırıldanıyor özellikle keyifliyken şarkı söylüyor gibi bi mırıldanma işte arkadaşın çocugunda geç konuşma için dr a gidince otzimden şüphelediler sonuç ne oldu bilmiyorum inş değildir

Evet büyük olunca öyle evde doğru.Benim de annem kardeşimin konuştuğu kizi n ailesiyle tanışmaya gitcek amcamın tanımıyla kızını alıp gitcekmis.için burkuldu.ben olmaliydim diye.anneannemnde toplandilar teyzeler tatilde.telden aradım cumbus vardı resmen ben Yoktum.kendi seçimim.ama burkuluyorum bazen.3 çocukla ha deyince gidilmiyor mersinden adapazarı na.serranin olacağını bilsem gelmezdim ama bu da nasip işte.doluyum bu akşam biraz

Bu Ateş berbat birşey, bir de düşmüyor aöa ben iyiyim bugün çok şükür dün neydi öyle kabus gibi kv de de 3 saat kaldı gitti yarın görümce görev yerine dönecek o da öğretmen, onu yolcu etmesi gerekiyormuş.. Kendi evladı işte.. Olsun o kadarcık bile iyi geldi dinlendim azıcık.. Size de geçmiş olsun, demek ki tekrar tekrar yakalanma riskimiz var

Iyyyy ben de hiç kınamak istemem ama bazı çocuklar hakikatten çok gıcık be sevimsiz olabiliyorlar.. Ama sonuçta onun suçu da değil, onu eğitenlerde (veya eğiteneyenlerde) kabahat inşallah bizimkiler öyle olmaz.. Tabi eviniz özlüyorsundur ama yalnız kalmak da kötü bence arda bir curcuna gerekiyor ama tabi senin ailenle birlikte Zaman geçirmeye de ihtiyacın var da maşallah hiç fırsat yok böyle düşüncesiz insanlar çok bizde

ahh ahh hele bazi arkadaslarimi goruyorum daha evlenmemis o ulke senin bu ulke benim geziyorlar. hayatlarini yasiyorlar. pufff..

bebişler küçük hele bi ayaklanıp kendilerini kurtarssınlar inş bizde bi nebze rahatlarız sonrasında ikinci gelmezse tabi :)) annem şimdiden dillendirmeye başladı kardeşi olsa beraber oynarlar sıkılmaz falan filan hele bi orda dur anne diyorum

benimki sorunsuz geldi canim emzirdimde o deidklerini yaptim ama yanimda esim yokdu eve dönmü$tü çocuklar yalniz kaldi diye
eve gelmis pyjamasini giymis ben aramisim çcougun sesini dinlettim :))
kapidan birakmisti beni dogumhaneye
nasip kismet iste ,saglik olsun napalimm

kiz bana 4. yu dogurursan evde çok durma evde dogurabilirsin dediler
sana niye oyle dediki dr

Oyyy yaa kıyamam üzme kendini, bunun yerine başka güzel bir günde yanlarında olursun öyle düşün.. Hepimiz birçok şeyi kaçırıyoruz maalesef, hele de mesela kendi annem ve babamın Ayaz'ın büyümrsini kaçırmaları çok koyuyor bana Bi de kv falan hep görünce, ayaz da onları çok sevince bazen gıcık oluyorum biliyorum yanlış belki aöa öyle.. Benim annemi ve babamı görünce de tanımayacak çocuk ağlayacak düşünsene

sanmiyorum ondada otizm oldugunu TR deki doktorlar çok sveiyor herseyi abrtmayi
insallah deildir
arakadasiyin çcougu kaç yasinda erkekmi oda

bende ikinciyi normal düşnüüyorum tabi kabul eden dr bulmak lazım sezeryan acısı tekrar yaşamak istemiyorum düşündükçe ürperiyorum
fransaya gel sana sormazlar bile
direk dogurturlar çatir çatirrrr :)

benim komsum Tr de iki sezeryan olmus burda iki kere dogurttular
çok acimis ama sezeeryan yeri ikinirken 3. de
4. de bisey hissetmemuis
tek sezeryanin ustune bisey olmaz herhalde :)

aglamaz canim
aglasada alisir
resimlerini gosterirsin gorunutlu konsursunuz
akli ermeye baslayinca ne diller doker telde anneannesine
benim kizim hayatda olmayan annemi bile taniyor resimden, adini biliyor ( kendi adi zatn : ) )
soruyor nasildi ne derdi ne yaaprdi diye
belki ilk izinlerinde kuçuk bi sure alismaya ihtuyaci olabilir ama doger izine biseycihgi kalmz
senin gelme sansin olmuyormu almanyaya ayazla

benim oglana takan o çcouk varya , uyuz oluyorum onaaa
esim çocuk o ,sabi diyor
hayir efendim çocuk da olsa oyle çocuk mu olurrr
sevmiyorum isteee
ah o annesi olmasa varyaaaaaa

Artik kolaylasti diyip Yapmım 4. Diye herhalde.dogum gözümü korkutmaz da bu yetistirmesi.geçen ailece alışverişe gittik.dükkâna girerken adam maasallah dedi.çok kalabalık hissettim kendimizi.

Artik kolaylasti diyip Yapmım 4. Diye herhalde.dogum gözümü korkutmaz da bu yetistirmesi.geçen ailece alışverişe gittik.dükkâna girerken adam maasallah dedi.çok kalabalık hissettim kendimizi.
çok mu bilememde az deilsinizzz

kiz ben demin naptim biiliyonmu
çocuklara size bisey sorucam ama aramizda kalsin dedim
merakla beklediler haydi sor sorr diye :))))))

bi tane daha kardes istermisiniz dedim
kizim bi dusundu oncee, sonra yok yeter bu kadar dedi
kuçukler basini agritiyormus, annesinin tek kizi olmasini seviyormus hanimefendi aynen bunu dedi
oglumda isterim diyor ,10 tane bile olsunmusss kardes
seneye oda istemez herhalde bitaz daha akli erincee

ikinci yle 3. arsında kaç sene var en az 4 sene geçmeli diyorlar burda S serefraz85 vardı onun kız 4 yaşındaydı ne ugraştı ama normal doğurmak için neyseki istediği oldu
hele bi ozaman gelsin dr umla konuşurum ama içimde kaldı normal dogurmak en cok ta sütün hemen gelmesi için çok istiyorum 4. gün sabah anca gelmişti süt bebe açlıktan sarılık olmuştu

Sende üzülme çocuğun kanının kaynamasına da bagli o.benim kız babaannesini daha çok gorUyor ama kucağına gitmiyor nedense.basiyo yaygarayı.anneme ise daha çabuk alisiyo.

him 4 yas galiba
ama benim iki yas olan arkadasimda var sezryan sonrasi normal dogurdu
burda seneye bakmazlar
hamileysen normal doguracaksan o kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…