- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Dr uyanıp gelene kadar tut dediler tuttum da benim ağrı eşiğim yüksek öyle çok aşırı dayanılmaz hissetmiyorum.tevrubeni konusturdun yaniii :)
kiz nasil tuttun içerde çocuguuu o sanciylaaaaaa
İyi tecrübe edinmişsin aslında bundan sonra doğum yapman lazım
goz kontagi kurabiliyormu oglun ?
Evet büyük olunca öyle evde doğru.Benim de annem kardeşimin konuştuğu kizi n ailesiyle tanışmaya gitcek amcamın tanımıyla kızını alıp gitcekmis.için burkuldu.ben olmaliydim diye.anneannemnde toplandilar teyzeler tatilde.telden aradım cumbus vardı resmen ben Yoktum.kendi seçimim.ama burkuluyorum bazen.3 çocukla ha deyince gidilmiyor mersinden adapazarı na.serranin olacağını bilsem gelmezdim ama bu da nasip işte.doluyum bu akşam birazevet hic bisey anlamadim tatilden aksine daha cok yoruldum. annem mesafe koyamazdi cunku babaannem bizimle yasiyordu 5 yil oldu vefat edeli
zaten herkes her zaman bizdeydi. ben dogdum dogali bu kalabaliktayim. nefret ederdim her kapi caldiginda. yalnizligi cok severdim. allah da dilegimi kabul etti ama fazla kabul etti sehir disina yerlestim haha :)
ya inan mana bulmam ben cocuklara basima gelmesinden korkarim kinadigim sey basima gelir diye. ama bu cocuk bi baska inan. babasi amcasi vs hep dovus yaparak vs sevmeyi oyun oynamayi ogretiyorlarmis. cocuk baska bir sey bilmiyor bir dk yerinde durmuyor sadece vruyor ve birseyler firlatiyor.
yetistirmekle de cok alakasi var. cocuk yaramaz olur haylaz olur ama bu baska bir sey..
Bu Ateş berbat birşey, bir de düşmüyor aöa ben iyiyim bugün çok şükür dün neydi öyle kabus gibiCanim ayni durumdayiz ben de cok hastayim Duru da daha duzeliyo gibi ama gozu akiyo onun da kapanmak uzere. Bugun sadece mum uflerken uyanikti. Sonrasinda hep uyudu yavrum sasirdim. Senin de kv gelmesi iyi olmus yine de canim. Insallah cabuk iyilesrsin
Iyyyy ben de hiç kınamak istemem ama bazı çocuklar hakikatten çok gıcık be sevimsiz olabiliyorlar.. Ama sonuçta onun suçu da değil, onu eğitenlerde (veya eğiteneyenlerde) kabahatselam kizlar napiyosunuz.
ben kizi uyutuyorum su an yukarda odamizda. asagida salonda yine yengemler kizi ve torunlari var. o canavar cocuk. siz de cok sasirdiniz di mi :)
tam yemek yedik cay koyacaktik mis gibi keyif yapacaktik geldiler. ayni apartmanda oturmak ne boktan birseymis ya. lanet olsun..
gelir gelmez her seyi firlatmaya basladi cocuk zaten. ya bi insan bi cocugu sevmez mi vallahi sevmiyorum ya. kendimden utaniyorum cocuk o diyorum ama inanin sevemiyorum. anasinin da umrunda degil yaramazliklari. istanbula gelmekten de nefret ettirecekler beni. niye buraya tasindilar sanki aman ya..
bana yine bir dokun bin ah işit.. evim evim guzel evim ama oraya da gidicem kv bi sure rehin alacak bizi her gun gelecek. bana hic bir yerde rahat yok. alip basimi bu ulkeden gidicem yakinda.
ahh ahh hele bazi arkadaslarimi goruyorum daha evlenmemis o ulke senin bu ulke benim geziyorlar. hayatlarini yasiyorlar. pufff..
benimki sorunsuz geldi canim emzirdimde o deidklerini yaptim ama yanimda esim yokdu eve dönmü$tü çocuklar yalniz kaldi diyeDr uyanıp gelene kadar tut dediler tuttum da benim ağrı eşiğim yüksek öyle çok aşırı dayanılmaz hissetmiyorum.
Dr korkuttu 4.bu kadar kolay olmaz diye.doğru mu bilmem.zaten üzerimde mahalle baskısı var.herkes benden daha çok korkuyor 4.yapcam diye
Aslında ben doğum anını çok seviyorum.o bebek çıktıktan sonraki rahatlama.. bulutların ustundeymis gibi bir his.kısa ama süper bi his.
Benim 3. Mükemmel bidoğumdu.herşey dahil 2 buçuk saat surdu.acı hiç hissetmedim.dikiş yoktu gibi bisey.bi de kakasını yapmadan gelseydi mükemmel ötesi olacaktı.alıp gitmeseler hemen emzirseydim.eşim ben bebek başbaşa baslasaydik hayatının ilk dakikalarina.nasip boyleymis.
Oyyy yaa kıyamamEvet büyük olunca öyle evde doğru.Benim de annem kardeşimin konuştuğu kizi n ailesiyle tanışmaya gitcek amcamın tanımıyla kızını alıp gitcekmis.için burkuldu.ben olmaliydim diye.anneannemnde toplandilar teyzeler tatilde.telden aradım cumbus vardı resmen ben Yoktum.kendi seçimim.ama burkuluyorum bazen.3 çocukla ha deyince gidilmiyor mersinden adapazarı na.serranin olacağını bilsem gelmezdim ama bu da nasip işte.doluyum bu akşam biraz
Sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktor da pek yok canım o riski de almıyorlar
sanmiyorum ondada otizm oldugunu TR deki doktorlar çok sveiyor herseyi abrtmayievet kuruyo özellikle göz hizasına inip konuşuyorum ki daha iyi iletişim kuralım diye oğlumda sıkıntı oldugunu sanmıyorum benimki epey çenebaz net söyledikleri baba dede cıss tısss son zamanlarda kendi kendine anlamsız şeyler mırıldanıyor özellikle keyifliyken şarkı söylüyor gibi bi mırıldanma işte arkadaşın çocugunda geç konuşma için dr a gidince otzimden şüphelediler sonuç ne oldu bilmiyorum inş değildir
fransaya gel sana sormazlar bilebende ikinciyi normal düşnüüyorum tabi kabul eden dr bulmak lazım sezeryan acısı tekrar yaşamak istemiyorum düşündükçe ürperiyorum
aglamaz canimOyyy yaa kıyamamüzme kendini, bunun yerine başka güzel bir günde yanlarında olursun öyle düşün.. Hepimiz birçok şeyi kaçırıyoruz maalesef, hele de mesela kendi annem ve babamın Ayaz'ın büyümrsini kaçırmaları çok koyuyor bana Bi de kv falan hep görünce, ayaz da onları çok sevince bazen gıcık oluyorum biliyorum yanlış belki aöa öyle.. Benim annemi ve babamı görünce de tanımayacak çocuk ağlayacak düşünsene
benim oglana takan o çcouk varya , uyuz oluyorum onaaaIyyyy ben de hiç kınamak istemem ama bazı çocuklar hakikatten çok gıcık be sevimsiz olabiliyorlar.. Ama sonuçta onun suçu da değil, onu eğitenlerde (veya eğiteneyenlerde) kabahatinşallah bizimkiler öyle olmaz.. Tabi eviniz özlüyorsundur ama yalnız kalmak da kötü bence arda bir curcuna gerekiyor ama tabi senin ailenle birlikte Zaman geçirmeye de ihtiyacın var da maşallah hiç fırsat yok böyle düşüncesiz insanlar çok bizde
Artik kolaylasti diyip Yapmım 4. Diye herhalde.benimki sorunsuz geldi canim emzirdimde o deidklerini yaptim ama yanimda esim yokdu eve dönmü$tü çocuklar yalniz kaldi diye
eve gelmis pyjamasini giymis ben aramisim çcougun sesini dinlettim :))
kapidan birakmisti beni dogumhaneye
nasip kismet iste ,saglik olsun napalimm
kiz bana 4. yu dogurursan evde çok durma evde dogurabilirsin dediler
sana niye oyle dediki dr
erkek 1.5 2 yaşlarında haklısın abartırlar bakalım ne cıkacaksanmiyorum ondada otizm oldugunu TR deki doktorlar çok sveiyor herseyi abrtmayi
insallah deildir
arakadasiyin çcougu kaç yasinda erkekmi oda
çok mu bilememde az deilsinizzzArtik kolaylasti diyip Yapmım 4. Diye herhalde.dogum gözümü korkutmaz da bu yetistirmesi.geçen ailece alışverişe gittik.dükkâna girerken adam maasallah dedi.çok kalabalık hissettim kendimizi.
iyide iki yasindaki çocuk konuscak diye bi kaidemi varmis :)erkek 1.5 2 yaşlarında haklısın abartırlar bakalım ne cıkacak
fransaya gel sana sormazlar bile
direk dogurturlar çatir çatirrrr :)
benim komsum Tr de iki sezeryan olmus burda iki kere dogurttular
çok acimis ama sezeeryan yeri ikinirken 3. de
4. de bisey hissetmemuis
tek sezeryanin ustune bisey olmaz herhalde :)
Sende üzülme çocuğun kanının kaynamasına da bagli o.benim kız babaannesini daha çok gorUyor ama kucağına gitmiyor nedense.basiyo yaygarayı.anneme ise daha çabuk alisiyo.Oyyy yaa kıyamamüzme kendini, bunun yerine başka güzel bir günde yanlarında olursun öyle düşün.. Hepimiz birçok şeyi kaçırıyoruz maalesef, hele de mesela kendi annem ve babamın Ayaz'ın büyümrsini kaçırmaları çok koyuyor bana Bi de kv falan hep görünce, ayaz da onları çok sevince bazen gıcık oluyorum biliyorum yanlış belki aöa öyle.. Benim annemi ve babamı görünce de tanımayacak çocuk ağlayacak düşünsene
him 4 yas galibaikinci yle 3. arsında kaç sene var en az 4 sene geçmeli diyorlar burda S serefraz85 vardı onun kız 4 yaşındaydı ne ugraştı ama normal doğurmak için neyseki istediği oldu
hele bi ozaman gelsin dr umla konuşurum ama içimde kaldı normal dogurmak en cok ta sütün hemen gelmesi için çok istiyorum 4. gün sabah anca gelmişti süt bebe açlıktan sarılık olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?