2015 Şubat Anneleri

kız ben sen de 4. yü yapacak cesareti görüyorum

him 4 yas galiba
ama benim iki yas olan arkadasimda var sezryan sonrasi normal dogurdu
burda seneye bakmazlar
hamileysen normal doguracaksan o kadar :)))

hımm birazda yapıyla ilgili sanırım kısmet işi bu doğum da tek sağlıklı olsunda bebişler gerisi teferruat

Ben de istemezdim de şimdi bi kızkardeş olsaydı diyorum.o da büyüyünce der.tek kız olayım derdim.bizimkiler olsa diyor.oğlum oğlan olsa diyor.susturuyoruz esimle.kalpleri temiz belli olmaz diye.dua ani falan.

kız ben sen de 4. yü yapacak cesareti görüyorum
yok bee
oyle eglencesine sordumm
vallah tovbeee benden bu kadar
bu sabah 6 buçukda kalkdim ahanda totom yeni yer gorduuu
çocuklar yeni uyudu
sabaha kdr deliksiz uyumak istiyorum
bide gerçekten simdi en kolay halleri
buyudukçe zorlasiyor hersey
bir birey onlar ve bunun farkina avrdiklarinda ayvayi yiyorusn

ahaha herkes oyle diyor yanlis anliyorsunuzz beni yawsss
Dün seni andım.nerden daldiysam bdvye dalmisim.onu oku bunu oku 2 olmuş saat.beynim sulandi.ama yorumlarını göremedim.bu ara başka yerlere takılıyor galiba.itiraf et instagramami daldin

Ben de istemezdim de şimdi bi kızkardeş olsaydı diyorum.o da büyüyünce der.tek kız olayım derdim.bizimkiler olsa diyor.oğlum oğlan olsa diyor.susturuyoruz esimle.kalpleri temiz belli olmaz diye.dua ani falan.
ben kendimi bildim bileli isterim
dugunde karsilikli oynayan iki kiz kardese hayran hayran bakardim hep
seneler once eltime gittim orda uyudum, uç kiizi vardi o zmanlar
odalarina gonderdi uysunlar diye , uyumadilar tabi gulecez kikirdeyecez diyee :))
25 yasinda kadin 5 yasindaki çocuklari nasilda kiskanmistim :=)

ama benden gunah gitti $ansimizi denedim omadi,4. nun oglan olmayacagi ne belliii
sordum istemedin derrim bende buyyunce

Dün seni andım.nerden daldiysam bdvye dalmisim.onu oku bunu oku 2 olmuş saat.beynim sulandi.ama yorumlarını göremedim.bu ara başka yerlere takılıyor galiba.itiraf et instagramami daldin
yok valla orayaada çok yazmiyorum sor sitersen kizlara
varsa resim begeniyorul çikiyorum pek bi tat alamadim ben bu instagramdan
dun gunlerden neydi cumaydii
hatirlamiyorumki naptimm neden gelmedim
bdv ye bu ara fazla takilmiyorum :)

bence hemen git yat 6 buçuga ne kaldı benim mesai de başlar 7 de gerçi bugün 8.30 da yattıı belki sabah 8 de kalkar

yok valla orayaada çok yazmiyorum sor sitersen kizlara
varsa resim begeniyorul çikiyorum pek bi tat alamadim ben bu instagramdan
dun gunlerden neydi cumaydii
hatirlamiyorumki naptimm neden gelmedim
bdv ye bu ara fazla takilmiyorum :)
Ben de satılık ev ilanı bakıyorum.ev ilanından oraya nsl geldim bilmem.ben de kendi evim olsun istiyorum ama hesaplar tutmuyo.tam okulun karşısında bir ay sonra kiralık ev olacakmış.yakalasam orayı diyorum.seneye ortanca da anasınıfına biri sabahci biri oglenci olcak.kim goturup getircek.benim o tarafa kapağı atman lazım.

İyi ki doğmuş Kuzucuk, bi iyileşemediniz yav, maşallah iyi dayandınız Can'ım ya.. İnşallah çabucak iyileşirsiniz artık, gözüne ne oldu ki durunun ?

Bende öyle düşünüyorum ve üzülüyorum, bulabildiğim her fırsatta götürmeye çalışıyorum. Kendim için değil ailemin Tuna'yı görmeleri için gidiyorum. Keşke seninde öyle bir fırsatın olabilseydi

olur insallah canim
e madem ev bosalicak ev sahibini bulup konussaniza
ben hala evden haber bekliyorum, hani bi ara almaya çalistim ya aralik ayinda
bekle Allah bekle agaç oldukk

Vajinal doğum harika bi olay fakat Türkiye'de yapılacak en son şey. Yurt dışında psikolojik olarak da fiziksel olarak da hazırlanıyorsun, burda ise kötü doğum hikayeleri koca karı masalları ve doktorların ilgisizliği, sanki ormanda tek başına doğuruyormuşsun gibi ne bi ilaç ne bi yatıştırıcı verilmemesi yüzünden doğum değil zulüm. Lise mezunu çok bilmiş suratsız şişko ebeler anca karnına bastırır, hatta üstüne bile oturabilir. (Yengem ancak karnına oturunca doğurabilmiş de..) doktor ise mesai saati bitince istersen öl arkasına bile bakmaz. Bizim aptal kafalı kişiler de vajinal doğuma teşvik için özel oda yaptırırlar. Neymiş normal doğuran -ha bide normal doğum diyorlar, sezaryen doğum anormal mi oluyor!!! - çok mübarek bi kişiymiş, acı çekiyormuş, sezaryen yapan marketten Bebek almak gibi bişey hissetmiyormuş, o yüzden çift kişilik tüllü yatakta ancak ve ancak normal doğuran kadın yatabilirmiş. Eğer doğumun makbulü acı çekerek doğurmaksa gidip dağda tek başına doğursun, göbek bağını da taşla kessin o Zaman.. Benim bi arkadaşıma doktoru , bebeğin kilosunu yalan söyleyerek normal doğurmasını sağlamaya çalıştı, kadın doğurdu saatlerce sancı çekerek ama sağlığı ve psikolojisi o kadar bozuldu ki.. Şansına iyi ve senİ anlayan bi doktor denk gelir ve gebeliğin başından beri kendini vajinal doğuma hazırlarsan, dayanamadığın noktada epidural alırsan çok iyi; ama diğer şekilde Türkiye'de vajinal doğum tam bi ilkellik işkence!

Allahh seniii $i$ko ebe ne kizzzz
ben diyorum size gelsin tr deki doktorlar burdaki ebelerden ders alsinlar
4 kg oglumu ebe sayesinde iki ikinmada dogurdum
3 dogumdada dr yuzu gormedim dogumhanede
hele sonuncuda hastaneden çikarkende gormmedim dr u , isin iyice suyunu çikarmislarr

Ebe diyince gözümde bi şişko canlandı da :)) Türkiye her anlamda kulaktan dolma dolma üstün körü işler yaptığı için camım işte napalım..

Canım çok geçmiş olsun. Hamileliğie bağlı geçici kemik erimesi var ya ondan dolayı kemiklerin incelmiş ve hafif bir darbeden kırılmış olabilir. Bende bu durum kırık deil de kalçamda aşırı ağrı yaptı doktor bol kalsiyum ve sporu önerdi. Sana bişey dediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…