Uyku esnasında da bağışıklık düşer yaa vücut minimum şekilde çalıştığı için . Acaba soğukta da vücudu ısıtmak için yine kapasiteyi mi düşürüyoryok anam oralara yasamaya gidersem belkiii :)
simdi banane elin norveçinden rusundan durup dururkeneee :))))
onu bulcam sana cevabini
dun arastirdim biarz bulamadum biraz aha bakmam lazim
Allah oyle yaratmis olabilir biezi buyuk ihtimalle oyledir
Uyku esnasında da bağışıklık düşer yaa vücut minimum şekilde çalıştığı için. Soğuk olduğunda da vücut kendini ısıtmak için kapasiteyi mi düşürüyor acabayok anam oralara yasamaya gidersem belkiii :)
simdi banane elin norveçinden rusundan durup dururkeneee :))))
onu bulcam sana cevabini
dun arastirdim biarz bulamadum biraz aha bakmam lazim
Allah oyle yaratmis olabilir biezi buyuk ihtimalle oyledir
cok iyi anliyorum ne hissettigini. gercekten o icinin burkulmasini o kadar iyi anliyorumki. bizim secimimiz ama bu uzulmeye hakkimiz yok anlamina gelmiyor. sıkma kendini rahatca yasa duygularini.Evet büyük olunca öyle evde doğru.Benim de annem kardeşimin konuştuğu kizi n ailesiyle tanışmaya gitcek amcamın tanımıyla kızını alıp gitcekmis.için burkuldu.ben olmaliydim diye.anneannemnde toplandilar teyzeler tatilde.telden aradım cumbus vardı resmen ben Yoktum.kendi seçimim.ama burkuluyorum bazen.3 çocukla ha deyince gidilmiyor mersinden adapazarı na.serranin olacağını bilsem gelmezdim ama bu da nasip işte.doluyum bu akşam biraz
korkma canim bu cocugunki yetistirmekle alakali. surekli vurarak kirarak sevmeyi oynamayi ogretiyosun o cocuk baska bo sey bilmiyorki yaptigi gayet normal. biz oyle yetistirmeyecegimize gore korkmamiza gerek yok :) cocuga ne verirsen onu alirsin sen benden daha iyi bilirsin sonucta..Iyyyy ben de hiç kınamak istemem ama bazı çocuklar hakikatten çok gıcık be sevimsiz olabiliyorlar.. Ama sonuçta onun suçu da değil, onu eğitenlerde (veya eğiteneyenlerde) kabahatinşallah bizimkiler öyle olmaz.. Tabi eviniz özlüyorsundur ama yalnız kalmak da kötü bence arda bir curcuna gerekiyor ama tabi senin ailenle birlikte Zaman geçirmeye de ihtiyacın var da maşallah hiç fırsat yok böyle düşüncesiz insanlar çok bizde
Kız öyle demebenim oglana takan o çcouk varya , uyuz oluyorum onaaa
esim çocuk o ,sabi diyor
hayir efendim çocuk da olsa oyle çocuk mu olurrr
sevmiyorum isteee
ah o annesi olmasa varyaaaaaa
benim annem de 3 yasinda yap isyte diyor simdiden. anne nolur sus dedim korktu kadin sustu daha demiyor :)bebişler küçük hele bi ayaklanıp kendilerini kurtarssınlar inş bizde bi nebze rahatlarız sonrasında ikinci gelmezse tabi :)) annem şimdiden dillendirmeye başladı kardeşi olsa beraber oynarlar sıkılmaz falan filan hele bi orda dur anne diyorum
kelimesi kelimesine aynilarini hissediyorum. ayipliyorum kendimi oyle dusundugum icin ama elimde degil. ilerde babaannesini halasini vs daha cok sever diye cok korkuyorum. bizimkilere o kadar duskun olmaz vs diye kahroluyorum. mesela simdi bir yas dogum gununde annemler gelemez daha ben burdaydim yeni. onlar olamayacak o yuzden icim oyle burukki. burdan her donusum dram resmen koskoca adam agliyor..Oyyy yaa kıyamamüzme kendini, bunun yerine başka güzel bir günde yanlarında olursun öyle düşün.. Hepimiz birçok şeyi kaçırıyoruz maalesef, hele de mesela kendi annem ve babamın Ayaz'ın büyümrsini kaçırmaları çok koyuyor bana Bi de kv falan hep görünce, ayaz da onları çok sevince bazen gıcık oluyorum biliyorum yanlış belki aöa öyle.. Benim annemi ve babamı görünce de tanımayacak çocuk ağlayacak düşünsene
ne guzel anlatmissin ulkemizdeki durumu.Vajinal doğum harika bi olay fakat Türkiye'de yapılacak en son şey. Yurt dışında psikolojik olarak da fiziksel olarak da hazırlanıyorsun, burda ise kötü doğum hikayeleri koca karı masalları ve doktorların ilgisizliği, sanki ormanda tek başına doğuruyormuşsun gibi ne bi ilaç ne bi yatıştırıcı verilmemesi yüzünden doğum değil zulüm. Lise mezunu çok bilmiş suratsız şişko ebeler anca karnına bastırır, hatta üstüne bile oturabilir. (Yengem ancak karnına oturunca doğurabilmiş de..) doktor ise mesai saati bitince istersen öl arkasına bile bakmaz. Bizim aptal kafalı kişiler de vajinal doğuma teşvik için özel oda yaptırırlar. Neymiş normal doğuran -ha bide normal doğum diyorlar, sezaryen doğum anormal mi oluyor!!! - çok mübarek bi kişiymiş, acı çekiyormuş, sezaryen yapan marketten Bebek almak gibi bişey hissetmiyormuş, o yüzden çift kişilik tüllü yatakta ancak ve ancak normal doğuran kadın yatabilirmiş. Eğer doğumun makbulü acı çekerek doğurmaksa gidip dağda tek başına doğursun, göbek bağını da taşla kessin o Zaman.. Benim bi arkadaşıma doktoru , bebeğin kilosunu yalan söyleyerek normal doğurmasını sağlamaya çalıştı, kadın doğurdu saatlerce sancı çekerek ama sağlığı ve psikolojisi o kadar bozuldu ki.. Şansına iyi ve senİ anlayan bi doktor denk gelir ve gebeliğin başından beri kendini vajinal doğuma hazırlarsan, dayanamadığın noktada epidural alırsan çok iyi; ama diğer şekilde Türkiye'de vajinal doğum tam bi ilkellik işkence!
Ya ben yazın gelicem inşallah maddi olarak anca yaza becerebilirsem.. Haftaya annemler geliyor zaten inşallah babam ili hafta kalacak annem 2-3 ay inşallah.. Yazın geldiklerinde hep üzüldüler onlara gitmiyor diye ben de onlar üzüldüm :)) oyu ne güzel annenin adını mı verdin be güzel :) kızın artık biliyordur canım maşallah aklı eriyor inşallah ayaz da öyle oluraglamaz canim
aglasada alisir
resimlerini gosterirsin gorunutlu konsursunuz
akli ermeye baslayinca ne diller doker telde anneannesine
benim kizim hayatda olmayan annemi bile taniyor resimden, adini biliyor ( kendi adi zatn : ) )
soruyor nasildi ne derdi ne yaaprdi diye
belki ilk izinlerinde kuçuk bi sure alismaya ihtuyaci olabilir ama doger izine biseycihgi kalmz
senin gelme sansin olmuyormu almanyaya ayazla
Bana da doktor kalsiyum ilacı verdi suda eriyen tablerlerden bi de d vitamini verdi ve sırtına her gün güneş vurması lazım 20 dk dedi ama nerde öyle bir imkan yok yazlığın olacak kimsenin görmediği bir yerde güneşleneceksin spor önermedi canım çünkü hareket edemiyordum bu halde spor olmaz dediCanım çok geçmiş olsun. Hamileliğie bağlı geçici kemik erimesi var ya ondan dolayı kemiklerin incelmiş ve hafif bir darbeden kırılmış olabilir. Bende bu durum kırık deil de kalçamda aşırı ağrı yaptı doktor bol kalsiyum ve sporu önerdi. Sana bişey dediler mi
ikiz bakımıda zor birde işin şu boyutu var ilkiyle ikinci arasında yaş farkı oluncada zor diyorlar anne için mi zor yoksa ilk çocuk için mi zor oluyor herkesin hemfikir oldugu ise yaş farkı olmaması beraber büyüsünler iyi anlaşırlar bilemiyorum hangisi mantıklı eşim 3 yaşını doldursun diyorr o zamanda çok kıskanır mı alışabilirmi kardeşe 3 yaş da sıkıntıbenim annem de 3 yasinda yap isyte diyor simdiden. anne nolur sus dedim korktu kadin sustu daha demiyor :)
bazen keske ikiz olsalarmis diyorum bi daha yapmaya cesaretim yok
arkadaşım tamda şişko bi ebenin üstüne çıkmasıyla doğurmuş oğlunu :)) hafif topluydu ıkınamadım çıktı üstüme ölyordum diye anlatır hep ebe bastırmasa doğuramazdım diyor belki bu şekil müdahale gerekli amazayıflar yapsın şişkolar değil :))Ebe diyince gözümde bi şişko canlandı da :)) Türkiye her anlamda kulaktan dolma dolma üstün körü işler yaptığı için camım işte napalım..
Hahha güzel mantık aslındaUyku esnasında da bağışıklık düşer yaa vücut minimum şekilde çalıştığı için . Acaba soğukta da vücudu ısıtmak için yine kapasiteyi mi düşürüyor
Uyku esnasında da bağışıklık düşer yaa vücut minimum şekilde çalıştığı için. Soğuk olduğunda da vücut kendini ısıtmak için kapasiteyi mi düşürüyor acaba
lyok şyapmamış kimse bişeyKız öyle demediyorum ya çocukların suçu yok ama bazı çocuklar sevimsiz oluyor Bi de yani uslu olabilir, akıllı olabilir ama sevimsiz geliyor bazıları onları sevmiyorum ben :)) yoksa anneden falan kaynaklanan durum olunca üzülürüm ben o tür çocuklara müdahale ederim hemen elimde değil :)) hala devam mı? Bu arda sen sordun mu Emre'ye şu geçen anlattığın şeyi? Biri ona öyle bişi yapmış mı galan diye
Bence kıskançlık her Yaşta olur Canö çevremden gördüğüm o.. 1 yaş arayla doğan da kıskanıyor 12-13 yaş da yani onun bir standardı yok, kıskanacak tabi yapacak bişi yok o kadar korkmamalıyız bence.. Kıskançlık bence biraz duygusal olarak doyumsuzluktan kaybaklanıyor çünkü ikinci Bebek gelince ilk çocuğa doğal olarak anne fazla ilgi gösteremiyor bu sefer de tabi sevgiye ilgiye aç oluyor..ikiz bakımıda zor birde işin şu boyutu var ilkiyle ikinci arasında yaş farkı oluncada zor diyorlar anne için mi zor yoksa ilk çocuk için mi zor oluyor herkesin hemfikir oldugu ise yaş farkı olmaması beraber büyüsünler iyi anlaşırlar bilemiyorum hangisi mantıklı eşim 3 yaşını doldursun diyorr o zamanda çok kıskanır mı alışabilirmi kardeşe 3 yaş da sıkıntı
Aha Emre tam fallik dönemde :))) normal merak edecek sen çok üstüne düşme, olağanüstü bişiymiş gibi davranma ama yine de sinsice kontrol et Emre'yi :)) bu cinsellik çok tuhaf bişi aslında değil doğal da işte biz öyle yetiştik ne yazık ki.. Yurtdışında daha rahat tabii çok iyi bilirim çok dalga geçerlerdi benimle arkadaşlarım :))lyok şyapmamış kimse bişey
Sadece Ablası totosuna ellıyomuş. Verem edecek bu çocuklar beni
Geçen gün küçüğün bezine elledi dedi kızım emreeeden için. Çiş ypmışmi diye baktım diyor oda
.
İşin ciddi kıskançlık boyutu çocukların karakterleriyle de ilgili.benimkilerin 3 yaş araları .3 yilda bir doguruyorum daikiz bakımıda zor birde işin şu boyutu var ilkiyle ikinci arasında yaş farkı oluncada zor diyorlar anne için mi zor yoksa ilk çocuk için mi zor oluyor herkesin hemfikir oldugu ise yaş farkı olmaması beraber büyüsünler iyi anlaşırlar bilemiyorum hangisi mantıklı eşim 3 yaşını doldursun diyorr o zamanda çok kıskanır mı alışabilirmi kardeşe 3 yaş da sıkıntı
Cok tesekkur ederim canim sizin de insallah:)Nice yıllara.bundan sonraki günleriniz sağlıkla huzurla güle oynaya geçsin insaallah
Tesekkurler canim sizin degordum canim allah mutlulugunuzu daim etsin ♥
Sagol canim oyle gercekten. Dikkat etmeliyiz ama ne kadar etcez. Ogretmenken cok sık hasta olurdum ben. Senin isin zor o yuzden. Gerci benim is de oyle gunde bisuru insanla dip dibe islem yapiyoruz ister istemez bulasiyo. Ise baslayinca cok dikkat etmeliyimBu Ateş berbat birşey, bir de düşmüyor aöa ben iyiyim bugün çok şükür dün neydi öyle kabus gibikv de de 3 saat kaldı gitti yarın görümce görev yerine dönecek o da öğretmen, onu yolcu etmesi gerekiyormuş.. Kendi evladı işte.. Olsun o kadarcık bile iyi geldi dinlendim azıcık.. Size de geçmiş olsun, demek ki tekrar tekrar yakalanma riskimiz var
fallik dönem ne demek canımAha Emre tam fallik dönemde :))) normal merak edecek sen çok üstüne düşme, olağanüstü bişiymiş gibi davranma ama yine de sinsice kontrol et Emre'yi :)) bu cinsellik çok tuhaf bişi aslında değil doğal da işte biz öyle yetiştik ne yazık ki.. Yurtdışında daha rahat tabii çok iyi bilirim çok dalga geçerlerdi benimle arkadaşlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?