2015 Şubat Anneleri

yok anam oralara yasamaya gidersem belkiii :)
simdi banane elin norveçinden rusundan durup dururkeneee :))))
onu bulcam sana cevabini
dun arastirdim biarz bulamadum biraz aha bakmam lazim
Allah oyle yaratmis olabilir biezi buyuk ihtimalle oyledir
Uyku esnasında da bağışıklık düşer yaa vücut minimum şekilde çalıştığı için . Acaba soğukta da vücudu ısıtmak için yine kapasiteyi mi düşürüyor
yok anam oralara yasamaya gidersem belkiii :)
simdi banane elin norveçinden rusundan durup dururkeneee :))))
onu bulcam sana cevabini
dun arastirdim biarz bulamadum biraz aha bakmam lazim
Allah oyle yaratmis olabilir biezi buyuk ihtimalle oyledir
Uyku esnasında da bağışıklık düşer yaa vücut minimum şekilde çalıştığı için. Soğuk olduğunda da vücut kendini ısıtmak için kapasiteyi mi düşürüyor acaba

cok iyi anliyorum ne hissettigini. gercekten o icinin burkulmasini o kadar iyi anliyorumki. bizim secimimiz ama bu uzulmeye hakkimiz yok anlamina gelmiyor. sıkma kendini rahatca yasa duygularini.

sinir oluyosun hatta di mi senin olman gereken yerde baskasi olunca. benim de anneme kuzenlerim cocuklarini birakiyor bazen, ya da bi yerlere gidiyorlar beraber vs ben resmen kendimi taniyamiyorum. sinirden uzuntuden kuduruyorum. benim orda olmam gerekirken onlar ne alaka diyorum. babam kendi torunu varken niye onlari seviyor vs.. tam fesat kiskanc hic sevmedigim bi insan tipine burunuyorum uzuntuden. ama cok normal bence bizim secimimiz olsa da boyle hissetmemiz..

bazen yokluyor iste offf.

korkma canim bu cocugunki yetistirmekle alakali. surekli vurarak kirarak sevmeyi oynamayi ogretiyosun o cocuk baska bo sey bilmiyorki yaptigi gayet normal. biz oyle yetistirmeyecegimize gore korkmamiza gerek yok :) cocuga ne verirsen onu alirsin sen benden daha iyi bilirsin sonucta..

curcuna bazen iyi guzel de her zaman degil. ben biktim yillardir bu curcunadan. artik sakinlik istiyorum annem ve babamla sakin bi kahvalti etmek istiyorum mesela. aman neyse dusundukce daha cok sinirleniyorum.

benim oglana takan o çcouk varya , uyuz oluyorum onaaa
esim çocuk o ,sabi diyor
hayir efendim çocuk da olsa oyle çocuk mu olurrr
sevmiyorum isteee
ah o annesi olmasa varyaaaaaa
Kız öyle deme diyorum ya çocukların suçu yok ama bazı çocuklar sevimsiz oluyor Bi de yani uslu olabilir, akıllı olabilir ama sevimsiz geliyor bazıları onları sevmiyorum ben :)) yoksa anneden falan kaynaklanan durum olunca üzülürüm ben o tür çocuklara müdahale ederim hemen elimde değil :)) hala devam mı? Bu arda sen sordun mu Emre'ye şu geçen anlattığın şeyi? Biri ona öyle bişi yapmış mı galan diye

benim annem de 3 yasinda yap isyte diyor simdiden. anne nolur sus dedim korktu kadin sustu daha demiyor :)
bazen keske ikiz olsalarmis diyorum bi daha yapmaya cesaretim yok

kelimesi kelimesine aynilarini hissediyorum. ayipliyorum kendimi oyle dusundugum icin ama elimde degil. ilerde babaannesini halasini vs daha cok sever diye cok korkuyorum. bizimkilere o kadar duskun olmaz vs diye kahroluyorum. mesela simdi bir yas dogum gununde annemler gelemez daha ben burdaydim yeni. onlar olamayacak o yuzden icim oyle burukki. burdan her donusum dram resmen koskoca adam agliyor..

ben yine gelip goruyorum arada senin yurtdisi oldugu icin daha zor ama herkes diyorki sevmek icin mesafeler engel degil. cocuklar hisseder sevgiyi, ayirt etmezler diyor..

ne guzel anlatmissin ulkemizdeki durumu.
iyi bir doktor bulacaksin o da sans meselesi acaba ebeler nasil olacak derdin var sonra. mutlaka bi sikinti yasiyorsun bu ulkede saglik konusunda. ozel hastanede bile olsan.
meger ben ne sansliymisim doktorum da ebelerim de cok iyi insanlardi.

Ya ben yazın gelicem inşallah maddi olarak anca yaza becerebilirsem.. Haftaya annemler geliyor zaten inşallah babam ili hafta kalacak annem 2-3 ay inşallah.. Yazın geldiklerinde hep üzüldüler onlara gitmiyor diye ben de onlar üzüldüm :)) oyu ne güzel annenin adını mı verdin be güzel :) kızın artık biliyordur canım maşallah aklı eriyor inşallah ayaz da öyle olur

Bana da doktor kalsiyum ilacı verdi suda eriyen tablerlerden bi de d vitamini verdi ve sırtına her gün güneş vurması lazım 20 dk dedi ama nerde öyle bir imkan yok yazlığın olacak kimsenin görmediği bir yerde güneşleneceksin spor önermedi canım çünkü hareket edemiyordum bu halde spor olmaz dedi

benim annem de 3 yasinda yap isyte diyor simdiden. anne nolur sus dedim korktu kadin sustu daha demiyor :)
bazen keske ikiz olsalarmis diyorum bi daha yapmaya cesaretim yok
ikiz bakımıda zor birde işin şu boyutu var ilkiyle ikinci arasında yaş farkı oluncada zor diyorlar anne için mi zor yoksa ilk çocuk için mi zor oluyor herkesin hemfikir oldugu ise yaş farkı olmaması beraber büyüsünler iyi anlaşırlar bilemiyorum hangisi mantıklı eşim 3 yaşını doldursun diyorr o zamanda çok kıskanır mı alışabilirmi kardeşe 3 yaş da sıkıntı

Ebe diyince gözümde bi şişko canlandı da :)) Türkiye her anlamda kulaktan dolma dolma üstün körü işler yaptığı için camım işte napalım..
arkadaşım tamda şişko bi ebenin üstüne çıkmasıyla doğurmuş oğlunu :)) hafif topluydu ıkınamadım çıktı üstüme ölyordum diye anlatır hep ebe bastırmasa doğuramazdım diyor belki bu şekil müdahale gerekli amazayıflar yapsın şişkolar değil :))

Hahha güzel mantık aslında
Olabılır :)

lyok şyapmamış kimse bişey
Sadece Ablası totosuna ellıyomuş. Verem edecek bu çocuklar beni
Geçen gün küçüğün bezine elledi dedi kızım emreeeden için. Çiş ypmışmi diye baktım diyor oda
.

Bence kıskançlık her Yaşta olur Canö çevremden gördüğüm o.. 1 yaş arayla doğan da kıskanıyor 12-13 yaş da yani onun bir standardı yok, kıskanacak tabi yapacak bişi yok o kadar korkmamalıyız bence.. Kıskançlık bence biraz duygusal olarak doyumsuzluktan kaybaklanıyor çünkü ikinci Bebek gelince ilk çocuğa doğal olarak anne fazla ilgi gösteremiyor bu sefer de tabi sevgiye ilgiye aç oluyor..

Aha Emre tam fallik dönemde :))) normal merak edecek sen çok üstüne düşme, olağanüstü bişiymiş gibi davranma ama yine de sinsice kontrol et Emre'yi :)) bu cinsellik çok tuhaf bişi aslında değil doğal da işte biz öyle yetiştik ne yazık ki.. Yurtdışında daha rahat tabii çok iyi bilirim çok dalga geçerlerdi benimle arkadaşlarım :))

İşin ciddi kıskançlık boyutu çocukların karakterleriyle de ilgili.benimkilerin 3 yaş araları .3 yilda bir doguruyorum daciddi sıkıntım olmadi.ama normal kıskançlık her daim.o da gelişimleri için normal.

Sagol canim oyle gercekten. Dikkat etmeliyiz ama ne kadar etcez. Ogretmenken cok sık hasta olurdum ben. Senin isin zor o yuzden. Gerci benim is de oyle gunde bisuru insanla dip dibe islem yapiyoruz ister istemez bulasiyo. Ise baslayinca cok dikkat etmeliyim

fallik dönem ne demek canım
Takıoteyım başkada bişey elimden gelmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…