Sagol teyzesi. Bi dogrultamadik kendimizi her hafta bisey yazdan beri. Neyse onemli bisey olmasin da. Ama artik bi burnu kurusa iyiydi cocugun sil sil uzayacak genlerinde de var zatengozu de akiyo canim damla damlatiyorum daha once doktor vermisti ondan aldik yine. Goturmedim doktora. Iltihaplandi heralde capaklandi yazik. Bi gozu sis duruyo
Bizde de durum ayrı, korkuyorum her seferinde. Üf bunun kesin bi yöntemi yok mu acep??kiz suuuuus
5 yildan once boyle bisey duyarsaniz kaza kursunu olmustur emin olabilirsin
zaten cok korkuyomdoktor d.kontrol hapi yazdi ama almadim. hic kullanmadim ben kullanmak istemiyorum hap. spiralden de korkuyorum. napicam bilmem su an kendi yontemlerimizle korunuyoruz ama tirsiyorum acaip. buna bi care bulmam lazim yoksa dedigin gibi buraya gelip aglarim size
var. hic yanasmamakBizde de durum ayrı, korkuyorum her seferinde. Üf bunun kesin bi yöntemi yok mu acep??
helal olsun sana masallah :)İki buçukta uyanan bir oğlanın peşinde sabah ettim
Çok şükür yokunda giden birşeyler var sonunda
71.6 kilo oldum
Nerden nereye :)
Bende kararlıyım yarından itibaren yendiğine içtiğimde dikkat ediyorum, şu kar bi kalksın her gün yürüyüş yapıcam, evdeysem de mekik falan çekicem. Yani inşallah :))İki buçukta uyanan bir oğlanın peşinde sabah ettim
Çok şükür yokunda giden birşeyler var sonunda
71.6 kilo oldum
Nerden nereye :)
Kızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
Sen eve döndün sanırım Allah kavuştursun :) hala kar mı var??Bende kararlıyım yarından itibaren yendiğine içtiğimde dikkat ediyorum, şu kar bi kalksın her gün yürüyüş yapıcam, evdeysem de mekik falan çekicem. Yani inşallah :))
Geri dönüşü olur da zor bir süreç olur.. Yoksa hata her zaman yapılacak.. Bence kişilik gelişebilen bişi ve değişebilen yeter ki o kişi istesinoyy cok zor cocuk yetistirmek
bu donemlerde yaptigin bazi hatalarin geri donusu de olmuyor cok dikkat etmek lazim
Valla oyle canim esim rocky gibi oldu diyo yumruk yemiskız güldürdün beni. Tombik bi yüzü var zaten gözü de şişti demek..
Vakit mi var zaten:) Dogal korunma yontemi huysuz bebek:)var. hic yanasmamak
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sitesi takipteyim anca suan kayıt oldum soruyu doğru yerde sormadiysam beni yonlendirirseniz sevinirim bn 1 senelik evliyim bazı sorunlardan dolayı bu ay tüp bebek y aptiracaktim regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün son regl tarihim 05 ocak ve ogün kan tahlili 4740 çıktı doktora yarın giricem randevu aldım fakat bu değer yüksek degilmi sitede bole yüksek değerle hamile olduğunu ogrenenler yok
Koptum yaa yavrum benim ne kadar saflar:)Kızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
bende hiç hap kullanmadım kilo yapar korkusuyla kullanmayıda düşünmüyorum koruyucu iğne olayım dedim yan etkisi çok bi daha dogurunca spiral taktırırım anca kadın olmak zor işkiz suuuuus
5 yildan once boyle bisey duyarsaniz kaza kursunu olmustur emin olabilirsin
zaten cok korkuyomdoktor d.kontrol hapi yazdi ama almadim. hic kullanmadim ben kullanmak istemiyorum hap. spiralden de korkuyorum. napicam bilmem su an kendi yontemlerimizle korunuyoruz ama tirsiyorum acaip. buna bi care bulmam lazim yoksa dedigin gibi buraya gelip aglarim size
Buğra da hayvanları çok seviyor ben izletiyorum kısa bi süre zaten çizgifilmler pek dikkatini çekmiyorKızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
Sağol Can'ım :)helal olsun sana masallah :)
Ya benim kız çizgi film delisi oldu kapatayım yerlere atıyor kendini açınca da soluğu tv bin dibinde alıyor :)Buğra da hayvanları çok seviyor ben izletiyorum kısa bi süre zaten çizgifilmler pek dikkatini çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?