2015 Şubat Anneleri

kız güldürdün beni. Tombik bi yüzü var zaten gözü de şişti demek..

Bizde de durum ayrı, korkuyorum her seferinde. Üf bunun kesin bi yöntemi yok mu acep??

İki buçukta uyanan bir oğlanın peşinde sabah ettim
Çok şükür yokunda giden birşeyler var sonunda
71.6 kilo oldum
Nerden nereye :)
Bende kararlıyım yarından itibaren yendiğine içtiğimde dikkat ediyorum, şu kar bi kalksın her gün yürüyüş yapıcam, evdeysem de mekik falan çekicem. Yani inşallah :))

Kızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor

Kızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
Esat'a el mı sallıyor süper yaaa çok güldüm

Belgesel veya diğer bazı programı izlemesinde sıkıntı yok tabi abartılmazsa.. Reklam ve müzik klipleri sıkıntılı

Bende kararlıyım yarından itibaren yendiğine içtiğimde dikkat ediyorum, şu kar bi kalksın her gün yürüyüş yapıcam, evdeysem de mekik falan çekicem. Yani inşallah :))
Sen eve döndün sanırım Allah kavuştursun :) hala kar mı var??

oyy cok zor cocuk yetistirmek
bu donemlerde yaptigin bazi hatalarin geri donusu de olmuyor cok dikkat etmek lazim
Geri dönüşü olur da zor bir süreç olur.. Yoksa hata her zaman yapılacak.. Bence kişilik gelişebilen bişi ve değişebilen yeter ki o kişi istesin

üstüne görme denilen olay olmuş olabilir yada bi ihtimal ikizdir değer epey yüksek

Koptum yaa yavrum benim ne kadar saflar:)

Vala yarın olsa doktora gitsem r ahatlicam bi sıkıntı var die çok korkuyorum

bende hiç hap kullanmadım kilo yapar korkusuyla kullanmayıda düşünmüyorum koruyucu iğne olayım dedim yan etkisi çok bi daha dogurunca spiral taktırırım anca kadın olmak zor iş

Buğra da hayvanları çok seviyor ben izletiyorum kısa bi süre zaten çizgifilmler pek dikkatini çekmiyor

Kendimi suçlamaya başladım artık neden bu çocuk konuşmuyor yaaa herşeyi bağırarak göstererek anlatıyor anne de demiyor artık çok üzülüyorum bu benim sınavım ve ben bu sınavdan kalacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…