aynen canım. meme aradı sanırım dedi ama bişey olmaz dedim bende. torun yapım ben bakarım derken iyidi :) eşiö diyo valla bakacak kendi istedi diyo :))Wuhuuu çok iyi yapmışsın walla iyi gelir umarım sana baksın tabi arada babaanneler de işe yarasın :) yeni halini görmek isterim :)))
artık iyileşin yaa harap oldunuz valla. tek sevindirici yanı ilaç kullanmak zorunda kalmadın.Merhaba hanımlar nasılsınız
Ben hastayım ama çok ıyyım oğlum iyi çünkü. Dün kafasını kaldıramıyor du. Bugün öksürüğü azaldı baya ıyı yemek yiyor. Daha ne ısterım çok şükür
Ablası 5 günde sağlama çıkmıştı.,Buda 5 gün sonunda baya gerıledı, pazaetesıye buseyi kalmaz inşallah
Bu arada serum fızyolıjık ve vıcks dışında hiç ilaç kullanmadım ikisinde de.
etmişsindir tabii :)Ben de öyle, ne dedilerse yaptım walla tek çocuk olduğum için de bi şekilde hep Mutlu etmeye çalıştım onları ve ettim de sanırım :)))
bu seneki grip agir deyip duruyordu herkes hakkaten fenayni$artık iyileşin yaa harap oldunuz valla. tek sevindirici yanı ilaç kullanmak zorunda kalmadın.
yasemin kiz babamin karisini arayip agzima geleni saymak soylemek istiyorumetmişsindir tabii :)
kardeşlerim gibi asi olmadım bende vallahi. biraz da yapı meselesi demekki :)
allah bildiği gibi yapsın o kadını da yazık ya. bu kadarı pintilikten çok kötü niyetlilik bence.yasemin kiz babamin karisini arayip agzima geleni saymak soylemek istiyorum
ama tutuyorum kendimii
bana azcik ders versene
kadin çalisiyor ( parasini çok sever , pintinin pintisi hatta )
evin kirasini o oduyormus babamda kalan masraflari karsiliyormus
simdi babama kirayi ode diyormus
babam malulen emekli kirayida oderse hiç parasi olmayacak , ve kadin parasini oldursen vermez babama
yenegime dogum gvune hediye almisti ona bile laf etmis istememis
bizim koyde çocugu olmayanlar çok pinti olur derler bu kadin aynen oylee
izine gidecek olsalar babamin parasi olmaycak vs kadin gerçekten tapiyor parasina vermzz yani
55 yasindaki adami resmen soymaya çalisiyor
ben agzima geleni soylersem bisey degismez belki sonra oblar barsir ben kotu oluurm, oluyum oda onemli deil de babam çocuklarimi gormeye gelemez ben o kadin var diye gidemem falan
ya torununa bisiklet almasina bile karisiyor deli olcam
offffffff
Bana da bana da :))aynen canım. meme aradı sanırım dedi ama bişey olmaz dedim bende. torun yapım ben bakarım derken iyidi :) eşiö diyo valla bakacak kendi istedi diyo :))
saçımın önü uzun arkası kısa modeldi artık bozuldu model dümdüz kestirdim. kısa bi süre sonra da ombre yaptırcam.
ig den özel mesajla yolliyim canım :)
gönderdimm :)Bana da bana da :))
Olsun ferahlamışsındır, bir tazelik gelmiştir yüzüne vr ruhuna :) at walla sevinirim bi de ombreden sonra atarsın :) ay yakın olsak kuaföre bile birlikte giderdik gerçi ben gitmiyorum hiç bi tek düğünümde gitmiştimgönderdimm :)
çok bi değişiklik yok gerçi dümdüz :) bu sene modaymış
attım canım :)Olsun ferahlamışsındır, bir tazelik gelmiştir yüzüne vr ruhuna :) at walla sevinirim bi de ombreden sonra atarsın :) ay yakın olsak kuaföre bile birlikte giderdik gerçi ben gitmiyorum hiç bi tek düğünümde gitmiştimNasıl bir saç varsa bende yapamıyorlar zaten ))
Ohhh super valla cok iyi yapmissin. Babannesi de alissin bakmaya sen de donersen ise o bakacaktir heralde:)kızlar bıraktım kuzumu babanesine vallahi işi de vardıysa iptal etti sanırım ama napiyim kendimi düşündüm bu sefer de.geldim kuaföre saçımı kestirip bi fön çekicem bi de manikür yaptırırm ohh sefam olsun!
Aaa ben de merak ederim ama:) Beni de etiketle lutfen:) Memeyi biz yokken aramiyorlar bence ama gordukleri gibi bizi akillarina meme dusuyo. Bazen beni gorunce sadece meme gordugunu dusunuyorum.aynen canım. meme aradı sanırım dedi ama bişey olmaz dedim bende. torun yapım ben bakarım derken iyidi :) eşiö diyo valla bakacak kendi istedi diyo :))
saçımın önü uzun arkası kısa modeldi artık bozuldu model dümdüz kestirdim. kısa bi süre sonra da ombre yaptırcam.
ig den özel mesajla yolliyim canım :)
kadinin yuzunu seytan gorsunMaRaL_ söyle yaa ne kaybedeceksin? Yanı zaten babanı çok gördüğün yok, kadınla da Aran süper değil zaten bozulsa ne olur? İçinde tutma, azıcık da olsa söyle içindekileri, walla birikir birikir farklı şeyler olur benden söylemesi :))
yok canim babam onu dinlemedi yegenime bisiklet aldiallah bildiği gibi yapsın o kadını da yazık ya. bu kadarı pintilikten çok kötü niyetlilik bence.
babanda da hata var. onlar benim torunum istediğimi yaparım diye rest çekebilmesi lazım ama kadının esiri olmuş anlaşılan. allah yardım etsin.
yerinde olsam ben söylerdim içimdeki her şeyi ama sen söyleme boşver sonra babanla aran kötü olur vs tatsız durumlar olur. allaha havale et boşver..
yuhhhyok canim babam onu dinlemedi yegenime bisiklet aldi
ama niye karisiyor ya onaneki,parasiysa zaten ayri onunki
kardesim dukkan açti kavga dovus 1000 euro verrebildi babam verdirmiyor borç olarak bile
ustune yatacaz saniyor
onun kuruusnu yersek haram olsun gerizekali kadin ona kaldik sanki
gönderdim canım :)Aaa ben de merak ederim ama:) Beni de etiketle lutfen:) Memeyi biz yokken aramiyorlar bence ama gordukleri gibi bizi akillarina meme dusuyo. Bazen beni gorunce sadece meme gordugunu dusunuyorum.
Bugun ben de ciktim yine. Babannesinde o kadar cok yemis ki. Ama ben eve donunce bi yapisti sanki acliktan olmus. Bi de ben yokken sakin sakin oynuyo ben gelince basliyo mizmizliklar. Hep nazlari bize:))
bilmiorumki hayirlisi olsun insallahyuhhh
ay ne diyeyim inşallah baban kurtulur bu kadının elinden. resmen şeytanmış bu ya..
ayıptır sorması rahmetli annenden sonra kaç evlilik yaptı?bilmiorumki hayirlisi olsun insallah
babm durmaz baskasini bulur evlenmek için
dolandirilmadigi yer kalmadi evlenene kadr
bulgarindan TR de ye kdr
off anacigim off
1 yapti canimdaayıptır sorması rahmetli annenden sonra kaç evlilik yaptı?
onu da anlamak lazım tatlım evlatlarının yanında kalmak istemez e yalnızlık da allaha mahsus. ama tabii biraz gözüaçık olsa dolandırılmasa iyi tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?