2015 Şubat Anneleri

Wuhuuu çok iyi yapmışsın walla iyi gelir umarım sana baksın tabi arada babaanneler de işe yarasın :) yeni halini görmek isterim :)))
aynen canım. meme aradı sanırım dedi ama bişey olmaz dedim bende. torun yapım ben bakarım derken iyidi :) eşiö diyo valla bakacak kendi istedi diyo :))

saçımın önü uzun arkası kısa modeldi artık bozuldu model dümdüz kestirdim. kısa bi süre sonra da ombre yaptırcam.

ig den özel mesajla yolliyim canım :)

artık iyileşin yaa harap oldunuz valla. tek sevindirici yanı ilaç kullanmak zorunda kalmadın.

Ben de öyle, ne dedilerse yaptım walla tek çocuk olduğum için de bi şekilde hep Mutlu etmeye çalıştım onları ve ettim de sanırım :)))
etmişsindir tabii :)
kardeşlerim gibi asi olmadım bende vallahi. biraz da yapı meselesi demekki :)

artık iyileşin yaa harap oldunuz valla. tek sevindirici yanı ilaç kullanmak zorunda kalmadın.
bu seneki grip agir deyip duruyordu herkes hakkaten fenayni$
ilaçlar verdi dr bogazi kizarik diyede ben almadim :)
oksuruge ilaç vermedi ama burnunu temizle demisti

etmişsindir tabii :)
kardeşlerim gibi asi olmadım bende vallahi. biraz da yapı meselesi demekki :)
yasemin kiz babamin karisini arayip agzima geleni saymak soylemek istiyorum
ama tutuyorum kendimii
bana azcik ders versene

kadin çalisiyor ( parasini çok sever , pintinin pintisi hatta )
evin kirasini o oduyormus babamda kalan masraflari karsiliyormus
simdi babama kirayi ode diyormus
babam malulen emekli kirayida oderse hiç parasi olmayacak , ve kadin parasini oldursen vermez babama
yenegime dogum gvune hediye almisti ona bile laf etmis istememis
bizim koyde çocugu olmayanlar çok pinti olur derler bu kadin aynen oylee

izine gidecek olsalar babamin parasi olmaycak vs kadin gerçekten tapiyor parasina vermzz yani

55 yasindaki adami resmen soymaya çalisiyor
ben agzima geleni soylersem bisey degismez belki sonra oblar barsir ben kotu oluurm, oluyum oda onemli deil de babam çocuklarimi gormeye gelemez ben o kadin var diye gidemem falan

ya torununa bisiklet almasina bile karisiyor deli olcam
offffffff

allah bildiği gibi yapsın o kadını da yazık ya. bu kadarı pintilikten çok kötü niyetlilik bence.

babanda da hata var. onlar benim torunum istediğimi yaparım diye rest çekebilmesi lazım ama kadının esiri olmuş anlaşılan. allah yardım etsin.

yerinde olsam ben söylerdim içimdeki her şeyi ama sen söyleme boşver sonra babanla aran kötü olur vs tatsız durumlar olur. allaha havale et boşver..

Bana da bana da :))

gönderdimm :)
çok bi değişiklik yok gerçi dümdüz :) bu sene modaymış
Olsun ferahlamışsındır, bir tazelik gelmiştir yüzüne vr ruhuna :) at walla sevinirim bi de ombreden sonra atarsın :) ay yakın olsak kuaföre bile birlikte giderdik gerçi ben gitmiyorum hiç bi tek düğünümde gitmiştim Nasıl bir saç varsa bende yapamıyorlar zaten ))

MaRaL_ söyle yaa ne kaybedeceksin? Yanı zaten babanı çok gördüğün yok, kadınla da Aran süper değil zaten bozulsa ne olur? İçinde tutma, azıcık da olsa söyle içindekileri, walla birikir birikir farklı şeyler olur benden söylemesi :))

attım canım :)
evet ya ferahladım hafifledim.
ay ne güzel olurdu kuaför günü yapardık :)
sen ne güzel ihtiyaç duymuyorsundur ama kıvırcık saçların sanki?

bende çok gitmiyorum gidemiyorum yani. ağda kaş vs. saç kesimi fön ve arada manikür. ay yine bayağı gidiyomuşum

Ohhh super valla cok iyi yapmissin. Babannesi de alissin bakmaya sen de donersen ise o bakacaktir heralde:)

Aaa ben de merak ederim ama:) Beni de etiketle lutfen:) Memeyi biz yokken aramiyorlar bence ama gordukleri gibi bizi akillarina meme dusuyo. Bazen beni gorunce sadece meme gordugunu dusunuyorum.
Bugun ben de ciktim yine. Babannesinde o kadar cok yemis ki. Ama ben eve donunce bi yapisti sanki acliktan olmus. Bi de ben yokken sakin sakin oynuyo ben gelince basliyo mizmizliklar. Hep nazlari bize:))

kadinin yuzunu seytan gorsun
gecen konsutum babamla ona selam soyle dememisim darilmis , yaws ben onun sesini duymak istemiyorum o trip atiyor bananeyse

babam kabul etmiycem dedi, istiyorsan ayrilalim demis hattA BABAM
yemegini falan zaten babam yapiyor kadin çalustugu iiçin , benim için çok bi fark yok diyor
suyriyeli alcam diyo bide :)))))))

babam ayrilip gitsede oturumunu almasi için bosanma davasi açmayacak galiba
onu sikayet ederim ama bak hiç acimamm ayri yasarlarsa
onun gibi bi varligin 300 km de olsa yanimda olmamasi için yaparim

tup yaptirdi tutmadi , bizim tum sulaleye kus basin saolsunmu geçmis olsunmu ne bisey demediler diye
çocuk dusurmus gibi olmus mus ama hiç pozitif olmadikiii

herkes kv yle ugrasir bende bunla ugrasiyorum
kardesimle karisi i$i biliyor hiç evi aramiyolar hep babamin cebini ariyolar ; kuduruyo beni istemiyolar diye
bu kadini buraya yazsam sayfa yetmezde istee babamin nikhali karisi
ne deyimki babam annemi uzdugunun yerine bu kadini çekiyor

yok canim babam onu dinlemedi yegenime bisiklet aldi
ama niye karisiyor ya onaneki,parasiysa zaten ayri onunki
kardesim dukkan açti kavga dovus 1000 euro verrebildi babam verdirmiyor borç olarak bile
ustune yatacaz saniyor
onun kuruusnu yersek haram olsun gerizekali kadin ona kaldik sanki

yuhhh
ay ne diyeyim inşallah baban kurtulur bu kadının elinden. resmen şeytanmış bu ya..

gönderdim canım :)
ya Duru ile Begüm meme bağımlılığı konusunda çok benziyorlar. aynen bazen saadece meme olrak görüyo beni.
babaannesiyle güzel duruyor ama kadın namazını bile kılmayacak nerdeyse o var diye. her istediği olacak hiç ağlamayack vs.. ben çalışınca ondan başka bakacak kimse yok ama nolacak bakalım. bi garip davranıyor herkesin torunu oluyor bu çok garip anlamadım. uzun hikaye yani anlatırım bi ara canım..

yuhhh
ay ne diyeyim inşallah baban kurtulur bu kadının elinden. resmen şeytanmış bu ya..
bilmiorumki hayirlisi olsun insallah
babm durmaz baskasini bulur evlenmek için
dolandirilmadigi yer kalmadi evlenene kadr
bulgarindan TR de ye kdr
off anacigim off

bilmiorumki hayirlisi olsun insallah
babm durmaz baskasini bulur evlenmek için
dolandirilmadigi yer kalmadi evlenene kadr
bulgarindan TR de ye kdr
off anacigim off
ayıptır sorması rahmetli annenden sonra kaç evlilik yaptı?
onu da anlamak lazım tatlım evlatlarının yanında kalmak istemez e yalnızlık da allaha mahsus. ama tabii biraz gözüaçık olsa dolandırılmasa iyi tabii.

1 yapti canimda
digerleri evlenicem diye kandirip parasini yediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…