2015 Şubat Anneleri

iyi aksamlar mi desem gecelermi desem nasilsiniz hanimlar
biz bugun aramizda pasta mizi kestik mumuuzu ufledik , butun pastayi parmakladik iki dk resim çekene kdr ama neysee :)

sağol canım aynen burası da olmasa derdimi nerde paylaşayım :)

inan bende anlamıyorum, anlamaya çalışmaktan yoruldum. ama bundan sonra o yumuşak yüzlü kadını göremezşer aöz konusu kızımsa. istemediğim bir şeyse lafımı söyliycem.

kv çok garip cidden çoğu zaman anlamıyorum. bazen çok anlayışlı düşünceli bazen değil. kötü niyeti bar mı gerçekten bilemem. ama düşüncesiz oldukları kesin.

ya da ben mi çok ince düşünüyorum?
mesela bi ara annem çok hastaydı ben çalışıyoduö gidememiştim. karşımda görümcem annesini öpüp kokluyo. o da onu. onların çok var öyle öpüp koklaşması. yapsınlar tabii yapacaklar da çok hassastım çok ağlıyodum anneme karşımda öyle yapmaları çok dokunmuştu. ben olsam asla yapmazdım.

rahatına cidden düşkünler o konuda haklısın.

iyi aksamlar mi desem gecelermi desem nasilsiniz hanimlar
biz bugun aramizda pasta mizi kestik mumuuzu ufledik , butun pastayi parmakladik iki dk resim çekene kdr ama neysee :)
ohh bi güzel pasta keyfi yapmış işte :)
tekrar kutlu olsun canım.

kayinvalidenin yasi bay varmis canim
yazilarinin birazini okuyabiliidm sondan
art niyet deilde dedihin gibi dusuncesizlik den sadce bence yaptiklari
torununa tapiyor galiba da o konuda pek fikirm yok :)

Yani ben de öyle bir durumda yapmazdın, öyle konularda çok dikkatli olurum, ama hiç umrunda olmayıp, karşı tatafı düşünmeyen de çok açıkcası, yapı meselesi sanırım.. Ben özellikle de çocuk konusunda çok dikkatliyim, yani bizim ailede çocuğu olmayan var mesela kaş yıldır deneyip ama olmayan facede bişi paylaşırken örneğim Ayaz ilr ilgili o kişileri engellerim, görmesin üzülür diye.. Abartı mı bilmem ama benim için rahat etmez.. Aynı düşünüyoruz, bizim gibi ince düşünenler çabuk yıpranıyor yalnız o kesin :))

nasil engelliyoruz nereden engellniyor
ben bilmiyorum galiba face kullanmasini :)

benle ayni anda hamile olan bi komsum vardi , iki aylikken dusuk yapti
az once face deki dogum gunu resmini begnemis
uzuldumuki

dogsaydi ayni olacaklardi (

kesinlikle kesinlikle. çok aynıymışız bazı konularda senle :) meriyle de benziyo bazı huylarımız :)

çocuk konusu hele çok çok hassas bir konu. benim de var etrafımda çocuk sahibi olamayan insanlar. çok fazla paylaşım yapmıyorum zaten yaparken de hep aklıma geliyor üzülüyorum.

biz cidden çok yaşamayız

benle ayni anda hamile olan bi komsum vardi , iki aylikken dusuk yapti
az once face deki dogum gunu resmini begnemis
uzuldumuki

dogsaydi ayni olacaklardi (
canım o kadar da dikkat edemeyizki. üzülür elbet ama hayatın gerçekleri bunlar da

bu arada hani niye ig ye koymadın bakiim o fotoğrafı?

Hamilelik doneminde anlattiklarina ben de cok sinirlenmistim. Cok dusuncesizler

Hamilelik doneminde anlattiklarina ben de cok sinirlenmistim. Cok dusuncesizler
evet canım unutmadım unutamam.kinciyi mdir biraz bu huyumu sevmiyorum.

tatlım ya Duru'nu geniz akıntısı oluyo muydu geniz eti vardı ya? Begüm on gündğr geceleri öksürükten ölecek ya genzi akıyo öksürüyo kuru kuru ve uyuyamıyo.

Canim yok su anda oyle bisey uzun zamandir ilk defa genzi burnu bos:) Acaba mevsim gecisi mi etkiledi ki Begum'u? Oksuruk de cok sinir uyutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…