evet canım var. uyurken rahat olur bayağı.yeb4 Can'ım sizin oto koltuğunun hafif yatma pozisyonu var mıydı? Hani otobüslerde koltuğu arkaya yatırırız ya onun gibi
sağol canım aynen burası da olmasa derdimi nerde paylaşayım :)Alla alla yaa çok garip bence.. Niye öyle yapıyor ben daha çok onu merak ettim, sırf baktı diye bavulu indirmek ne demek :) ya benim anlamlandıramadığım, kızını düşünebilirler sende niye öyle olmaması.. Yani bu tarz düşüncesizlikleri benim kv nin de oldu ama kendi kızına çok farklı seninki için konuşmuyorum ama bence az da olsa bi kötü niyet var burda bilinçaltındayani düşünememek lafını kabul etmiyorum, biri için düşünürken diğeri için de düşünebiliyor olması gerek sanki.. Senin kv azıcık rahatına düşkün mü ne :)
Canım benim kimse sıkılmaz, sıkılan da okumasın zaten :))) burda duygularımız paylaşıyoruz, belki kimseyle paylaşamadıpımızı gerekli böyle şeyler sen sakın öyle düşünme :))
ohh bi güzel pasta keyfi yapmış işte :)iyi aksamlar mi desem gecelermi desem nasilsiniz hanimlar
biz bugun aramizda pasta mizi kestik mumuuzu ufledik , butun pastayi parmakladik iki dk resim çekene kdr ama neysee :)
kayinvalidenin yasi bay varmis canimsağol canım aynen burası da olmasa derdimi nerde paylaşayım :)
inan bende anlamıyorum, anlamaya çalışmaktan yoruldum. ama bundan sonra o yumuşak yüzlü kadını göremezşer aöz konusu kızımsa. istemediğim bir şeyse lafımı söyliycem.
kv çok garip cidden çoğu zaman anlamıyorum. bazen çok anlayışlı düşünceli bazen değil. kötü niyeti bar mı gerçekten bilemem. ama düşüncesiz oldukları kesin.
ya da ben mi çok ince düşünüyorum?
mesela bi ara annem çok hastaydı ben çalışıyoduö gidememiştim. karşımda görümcem annesini öpüp kokluyo. o da onu. onların çok var öyle öpüp koklaşması. yapsınlar tabii yapacaklar da çok hassastım çok ağlıyodum anneme karşımda öyle yapmaları çok dokunmuştu. ben olsam asla yapmazdım.
rahatına cidden düşkünler o konuda haklısın.
resim videoda bile elleri pastadaohh bi güzel pasta keyfi yapmış işte :)
tekrar kutlu olsun canım.
Hep mutlu olun inşaşlah Can'ım :))resim videoda bile elleri pastadaboncugum benim
uyyunca ne kdr da sevimli oluyorr
Yani ben de öyle bir durumda yapmazdın, öyle konularda çok dikkatli olurum, ama hiç umrunda olmayıp, karşı tatafı düşünmeyen de çok açıkcası, yapı meselesi sanırım.. Ben özellikle de çocuk konusunda çok dikkatliyim, yani bizim ailede çocuğu olmayan var mesela kaş yıldır deneyip ama olmayan facede bişi paylaşırken örneğim Ayaz ilr ilgili o kişileri engellerim, görmesin üzülür diye.. Abartı mı bilmem ama benim için rahat etmez.. Aynı düşünüyoruz, bizim gibi ince düşünenler çabuk yıpranıyor yalnız o kesin :))sağol canım aynen burası da olmasa derdimi nerde paylaşayım :)
inan bende anlamıyorum, anlamaya çalışmaktan yoruldum. ama bundan sonra o yumuşak yüzlü kadını göremezşer aöz konusu kızımsa. istemediğim bir şeyse lafımı söyliycem.
kv çok garip cidden çoğu zaman anlamıyorum. bazen çok anlayışlı düşünceli bazen değil. kötü niyeti bar mı gerçekten bilemem. ama düşüncesiz oldukları kesin.
ya da ben mi çok ince düşünüyorum?
mesela bi ara annem çok hastaydı ben çalışıyoduö gidememiştim. karşımda görümcem annesini öpüp kokluyo. o da onu. onların çok var öyle öpüp koklaşması. yapsınlar tabii yapacaklar da çok hassastım çok ağlıyodum anneme karşımda öyle yapmaları çok dokunmuştu. ben olsam asla yapmazdım.
rahatına cidden düşkünler o konuda haklısın.
nasil engelliyoruz nereden engellniyorYani ben de öyle bir durumda yapmazdın, öyle konularda çok dikkatli olurum, ama hiç umrunda olmayıp, karşı tatafı düşünmeyen de çok açıkcası, yapı meselesi sanırım.. Ben özellikle de çocuk konusunda çok dikkatliyim, yani bizim ailede çocuğu olmayan var mesela kaş yıldır deneyip ama olmayan facede bişi paylaşırken örneğim Ayaz ilr ilgili o kişileri engellerim, görmesin üzülür diye.. Abartı mı bilmem ama benim için rahat etmez.. Aynı düşünüyoruz, bizim gibi ince düşünenler çabuk yıpranıyor yalnız o kesin :))
tesekkur ederim canimHep mutlu olun inşaşlah Can'ım :))
kesinlikle kesinlikle. çok aynıymışız bazı konularda senle :) meriyle de benziyo bazı huylarımız :)Yani ben de öyle bir durumda yapmazdın, öyle konularda çok dikkatli olurum, ama hiç umrunda olmayıp, karşı tatafı düşünmeyen de çok açıkcası, yapı meselesi sanırım.. Ben özellikle de çocuk konusunda çok dikkatliyim, yani bizim ailede çocuğu olmayan var mesela kaş yıldır deneyip ama olmayan facede bişi paylaşırken örneğim Ayaz ilr ilgili o kişileri engellerim, görmesin üzülür diye.. Abartı mı bilmem ama benim için rahat etmez.. Aynı düşünüyoruz, bizim gibi ince düşünenler çabuk yıpranıyor yalnız o kesin :))
canım o kadar da dikkat edemeyizki. üzülür elbet ama hayatın gerçekleri bunlar dabenle ayni anda hamile olan bi komsum vardi , iki aylikken dusuk yapti
az once face deki dogum gunu resmini begnemis
uzuldumuki
dogsaydi ayni olacaklardi(
unuttum :)canım o kadar da dikkat edemeyizki. üzülür elbet ama hayatın gerçekleri bunlar da
bu arada hani niye ig ye koymadın bakiim o fotoğrafı?
koydum :)unuttum :)
Hamilelik doneminde anlattiklarina ben de cok sinirlenmistim. Cok dusuncesizlergerçekten çocuklarını güzel yetiştirmiş o konuda hiç bir lafım olamaz. ama torununda gerçekten kafayı yedi. yani anlatmak istediğimi belki anlatamıyorum. bir insan sırf bebek dolabın üstündeki bavula baktı diye onu indirip ona verir mi? yani çocuk istememiş bile bakmış öyle. bende olabilecek hiç bişeye hayır demem ama bu sence çok abartı değil mi?
kapatıyor kendini onunla ilgilenince. yemeğini yediricem resmen çorbası soğuyor kızı getirene kadar. duymuyor dinlemiyor. seninle sohbet ediyo mesela lafını bitirmeden sen o bakmışsın kıza dönmüş sen orda kendi kendine konuşuyosum. eşim kaç defa küstü surat yaptı bu yüzden.
daha bunun gibi bi çok örnek yani. kestiremiyorum eğer o bakarsa basıl davranacağını ve bu beni korkutuyor.
ve evet dediğin gibi bana pek yardımları dokunmuyor. ben rica etsem asla hayır demezler ama demeden de düşünmezler.
yaşlı kadın bişey diyemem ama bazen manevi anlamda da yanında olur bir insan.
hamileyken evimin yolunu bilmezlerdi. hiç unutmuyorum şeker yüklemesi yaptıracaktım. kuzenim baygınlık geçirecek gibi oluyo insan yalnız gitme dedi. zaten benim bayılmalarım meşhur.
işte anne dedim şu gün işin var mı gelir misin benimle o da ypk herhalde programıma bakmam laZım hallederiz dedi. o günün öncesinde ne aradı sordu. yalnız gittim hastaneye eşim çlışıyordu. eşim çok üzülmüştü arayacaktı gelsin diye ama asla demiştim. sonra sonuç için bile aramadı. eşim söyleyince aa ben unuttum yaşlılık işte çok unutuyorum demişti.
bunu niye anlattım çünkü çok dokunmuştu asla unutmayacağım bir olaydı. kendi kızı olsa unutur muydu? kendi kızı basit bi kıl dönmesi ameliyatı oldu ben hamileyken. hastanede beklerken ameliyattan çıktı dediler beni o halde bırakıp merdivenleri bi çıkması vardı anlatamam. kaldım öyle orda hahah :))
ya garipler bilmiyorum kötü niyetleri yok ama asla bi yardımları da yok bana. neyse ne aileler var bizimki iyi çok şükür.
ay ben ne dolmuşum bu konuda ya. okuyan kızlar da kusurabakmasın kaynana muhabbetiyle sıktım bayağı
gördüm harikasınız :) hele emre hahaha :))koydum :)
evet canım unutmadım unutamam.kinciyi mdir biraz bu huyumu sevmiyorum.Hamilelik doneminde anlattiklarina ben de cok sinirlenmistim. Cok dusuncesizler
en buyuk zevki fotografin pozun içine etmek bu çocugungördüm harikasınız :) hele emre hahaha :))
Canim yok su anda oyle bisey uzun zamandir ilk defa genzi burnu bos:) Acaba mevsim gecisi mi etkiledi ki Begum'u? Oksuruk de cok sinir uyutmaz.evet canım unutmadım unutamam.kinciyi mdir biraz bu huyumu sevmiyorum.
tatlım ya Duru'nu geniz akıntısı oluyo muydu geniz eti vardı ya? Begüm on gündğr geceleri öksürükten ölecek ya genzi akıyo öksürüyo kuru kuru ve uyuyamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?