2015 Şubat Anneleri

Yok

Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acaba
ben geçen kulak ağrısı çekmiştim hangi kulağın ağrıyoda o taraf felçli gibi oluyordu
geçmiş olsun canım geçmezse doktora git

benim yengemin beynine pıhtı atıp vefat etmişti doğumdan 15 gün sonra belki onu hatırlıyorsundur.
küçücük bebek ve iki kızı yani kuzenlerim yetim kalmıştı. 6yıl oldu. çok acı çok.
Allah rahmet eylesin canim
yok buradan biruydi dmk03 olabilirmikii sanki oydu ama

Kontrol ettim canım şükür birşey yok.
DiŞ yada kulak gibi geliyor bana ama hadi bakalım

Evet haklısın keşke emzirip yatırsan yatağında azıcık sallasan ve uyusa. İnşallah o günler de gelecek. Allah saglık sıhhat versin yeter ki

Evet haklısın keşke emzirip yatırsan yatağında azıcık sallasan ve uyusa. İnşallah o günler de gelecek. Allah saglık sıhhat versin yeter ki
amin aynen öyle canım. normalde gece kalktığında emer yatardı sallanmadan ama bu da bi süreç galiba bi derdi var ama anlamıyorum.. bakalım görücez

yanlis hatirlamiyorsam yogun bakimda kaldim falan dedi
iç organlarina atmisti kan pihtiisi kalbe beyine falan deilde
girmiyodum bi ara buraya o zamandı herhalde hiç hatırlamıyorum. allah korusun ya inşallah iyidir şimdi.

Allah yardimcin olsun baya bir zorluyor o durum ben 5. Ayindan beri dis diyoruz ara ara tutuyor damari ne dis cikti nede duzeldi aynen devam bir ara yemesi rahat oluyor sonra uykusu duzenli gibi oldu derken hersry basa sariyor yemiyor emmiyor uyumuyor huniyi takiyoruz sonra ikimizde :)

Allah rahmet eylesin sehit olmus allah geride kalanlara sabir versin cok uzuldum

yeb4 canımmm ben de son aylarda öyleyim, bir gece bile deliksiz 1 saat uyumadım yalan yok çıldırdı benimki de yani hiç bi sıkıntısı yok tek sıkıntı meme bilmiyorum ben artık koyverdim bazı günler iyiyim bazı günler sinirli öyle devam ediyor hayat :))

Canim insallah duzelir araniz. Cocuktan sonra eslerle aramiz acilabiliyor. Insallah Tuna buyudukce hersey yoluna girecek. Sen cok iyi bir annesin kiyamam dertlesmis bi de Tunacikla.
İnşallah canım, sağol desteğin için.. Evet dert ortağım Tuna :)

Can'ım mesele ne evlilik ne çocuk mesele, uykusuzluk.. İnan derin bi üç saat uyu, bütün sinirin geçecek, çok yorgunsun, o yüzden böyle diyorsun..

Allahım çok feci... Can'ım başınızsağolsun, neden vefat etti peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…