2015 Şubat Anneleri

Emboli atması.. Halam da böyle vefat etmişti.. Allah rahmet eylesin.. Allah bebeğin şansını açık etsin

Basiniz sagolsun canim cok uzuldum Ne annesi yavrusunu koklayabilmis ne yavrucuk anne sicakligi hissedebilmis. Allahim o bebise cok guzel bir gelecek nasip etsin.

Canim benim ya burda en iyi uyuyan yine Begustu o da bozdu son aylarda. Hicbirinin uyumaya niyeti yok bunlarin. Meme delisi oldular iyice

kizlar hakan iyice memeye du$tu
oyaliyorum yediriyorum burnuna kdr tika basa yine meme diyor bu çocuk

dadera dogru diyon canim valla bravo unutmamisin nicki :)
nasilsin insallah daha iyisindir SfEa

süt dişleri kaç taneydi 28 mi? o zaman yandık :))
şaka bir yana 1 ay düZeni güzel gitse sonra bir şey oluyor. 2 yaştan sonrasında benim umudum :)) düZene gireceğine inanıyorum nedense ondan sonra.

bi de sen çalışıyosun. vallahi hayranım size. gerçi çalışmak daha mı iyi ne onu da düşünmeye başladım son zamanlarda :) hele sizin kaynanalar işleri de yapıyomuş oh mis :)
gerçekten çok ama çooook zor bu uykusuzluk. Ayaz gibi değil Begüm allahtan ben dayanamazdım. allah yardımcın olsun hiç dayanamıyorum zorluğa neden böyleyim ya hasta olsa yeterki hasta olmasın yykusuz kalmaya razıyım diyorum :))
ama gece o uykumdan uyanıyorum ya o an ben ben değilim canavar oluyorum resmen. şuurumu kaybedip atarım kendimi camdan valla haha :))

Can'ım mesele ne evlilik ne çocuk mesele, uykusuzluk.. İnan derin bi üç saat uyu, bütün sinirin geçecek, çok yorgunsun, o yüzden böyle diyorsun..
kesinlikle canım haklısın.. uykumu aldığım gecelerin sabahında öyle güzel uyanıyorum ve gün öyle güzel geçiyorki.
bu uyku meselesi bizi mahvetti. keşke 5saat uyku kendisine yeten insanlardan olsak. var öyleleri

Canim benim ya burda en iyi uyuyan yine Begustu o da bozdu son aylarda. Hicbirinin uyumaya niyeti yok bunlarin. Meme delisi oldular iyice
sorma canım evet her gece kalksa da emzirip koyduğumda uyuyodu. şimdi iki gecwdir delirdi bakalım ne kadar devam edecek.

iştahı da gitti yiyen bebe ağzına lokma koymuyo püskürtüyo yine. anca otlansın bizden. öyle bişeyler yedirmeye çalışıyorum. diş gibi geldi yine başka hiç bi belirti yok. ne dişmiş arkadaş

dadera bu arada iş hayatı nasıl gidiyo canım alıştı mı Duru kuş? sen alıştın mı kaynanaya? iç çanaşırlarını yıkıyo mu yine :))

süt dişleri kaç taneydi 28 mi? o zaman yandık :))
şaka bir yana 1 ay düZeni güzel gitse sonra bir şey oluyor. 2 yaştan sonrasında benim umudum :)) düZene gireceğine inanıyorum nedense ondan sonra.
Dis agrisi nasil olacak bilmiyorum daha hic cikmadi benim umudum yok 40 ciksin dediler 3 ay dediler 6 ay dediler 1 yas dediler tukettiler umudumu :) bu sekilde yasamaya alismaya calisiyorum

Istah gittiyse distir canim daha once de oyle olmustu ya begusun

Kızlar Bebek için flash kart yada zeka oyunları falan alan var mı? Bide bizimkilere artık siyah beyaz değil de renkli lazım dimi böyle görseller?

Kızlar Bebek için flash kart yada zeka oyunları falan alan var mı? Bide bizimkilere artık siyah beyaz değil de renkli lazım dimi böyle görseller?
Bak ben böyle bir kitap almıştım tr den açıp açıp bakıyor tanıtmaya çalışıyorum falan oda sayfaları çevirmeyi çok seviyor

Eklentiler

• IMAG0869.webp
    16 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…