Emboli atması.. Halam da böyle vefat etmişti.. Allah rahmet eylesin.. Allah bebeğin şansını açık etsinçok sağolun. evet çok kötü ilk defa böle bi olaya tanık oluyorum. Normal doğum diye gittiler 1 gün beklemişler doğum olmamış. genel anestezi ile sezeryana almışlar. ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkmış. odaya almışlar kendine gelince iyi hissetmiyorum bebeğimi getirin demiş bebek gelene kdr kalbine pıhtı gitmiş kalp krizi derken kurtaramıyorlar. bebeğini bile görememiş. savcılığa intikal etti olay. otopsi yapıldı. bakalım sonuc ne cıkacak. hata olsa ne olacak gerçi giden gitmiş yavru yetim kalmış. kaynanamın kız kardeşi emzirme döneminde o emzirmiş bebeği. o bakıcak biraz büyüyene kdr. ölenin kız kardeşinin de bebeği yok evli. o da yardımcı olacakmış. çok sıkıntılı işler oldu. allah yardımcıları olsun.
Doğumdan sonra pıhtısı atan zor günler geçiren senmıydın canım.eger öyleyse şimdi nasılsınBuyrun bana mi dediniz ne dediniz :)
Hiç bilmiyorum canım inanSadece sezeryanda mı oluyor bu pıhtı atması normal doğumda olmuyor mu acaba
Teşekkürler siz dikkat edin yabancı bir eve gittiğinizdeEneemmmm geçmiş olsun. Ay içim bi hoş oldu..
Basiniz sagolsun canim cok uzuldumçok sağolun. evet çok kötü ilk defa böle bi olaya tanık oluyorum. Normal doğum diye gittiler 1 gün beklemişler doğum olmamış. genel anestezi ile sezeryana almışlar. ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkmış. odaya almışlar kendine gelince iyi hissetmiyorum bebeğimi getirin demiş bebek gelene kdr kalbine pıhtı gitmiş kalp krizi derken kurtaramıyorlar. bebeğini bile görememiş. savcılığa intikal etti olay. otopsi yapıldı. bakalım sonuc ne cıkacak. hata olsa ne olacak gerçi giden gitmiş yavru yetim kalmış. kaynanamın kız kardeşi emzirme döneminde o emzirmiş bebeği. o bakıcak biraz büyüyene kdr. ölenin kız kardeşinin de bebeği yok evli. o da yardımcı olacakmış. çok sıkıntılı işler oldu. allah yardımcıları olsun.
Canim benim ya burda en iyi uyuyan yine Begustu o da bozdu son aylarda. Hicbirinin uyumaya niyeti yok bunlarin. Meme delisi oldular iyice2 gecedir bir sınav veriyorum galiba.
şükrediyorum şükrediyorum.. sabır çekiyorum, derin nefes alıyorum, geçecek sakin ol diyorum, dua ediyorum. uykusuzluk bedenimi de zihnimi de ele geçirmiş durumda. daha saat 1 ve bu saate kadar kaçıncı uyanışı sayamadım.
şükrediyorum.. ama yarın vicdan azabı çekeceğimi bile bile yine de ben neden evlendim neden çocuk yaptım sorusu çıkmıyor beynimden!
Kulaktan olabilir canim gecmis olsunYok
Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acaba
Sefa gibi bi nicki olan arkadasti sanki
geçmis olsuncanimTeşekkürler siz dikkat edin yabancı bir eve gittiğinizde
süt dişleri kaç taneydi 28 mi? o zaman yandık :))Allah yardimcin olsun baya bir zorluyor o durum ben 5. Ayindan beri dis diyoruz ara ara tutuyor damari ne dis cikti nede duzeldi aynen devam bir ara yemesi rahat oluyor sonra uykusu duzenli gibi oldu derken hersry basa sariyor yemiyor emmiyor uyumuyor huniyi takiyoruz sonra ikimizde :)
bi de sen çalışıyosun. vallahi hayranım size. gerçi çalışmak daha mı iyi ne onu da düşünmeye başladım son zamanlarda :) hele sizin kaynanalar işleri de yapıyomuş oh mis :)yeb4 canımmm ben de son aylarda öyleyim, bir gece bile deliksiz 1 saat uyumadım yalan yok çıldırdı benimki de yani hiç bi sıkıntısı yok tek sıkıntı meme bilmiyorum ben artık koyverdim bazı günler iyiyim bazı günler sinirli öyle devam ediyor hayat :))
kesinlikle canım haklısın.. uykumu aldığım gecelerin sabahında öyle güzel uyanıyorum ve gün öyle güzel geçiyorki.Can'ım mesele ne evlilik ne çocuk mesele, uykusuzluk.. İnan derin bi üç saat uyu, bütün sinirin geçecek, çok yorgunsun, o yüzden böyle diyorsun..
sorma canım evet her gece kalksa da emzirip koyduğumda uyuyodu. şimdi iki gecwdir delirdi bakalım ne kadar devam edecek.Canim benim ya burda en iyi uyuyan yine Begustu o da bozdu son aylarda. Hicbirinin uyumaya niyeti yok bunlarin. Meme delisi oldular iyice
Yok yanlis hatirlamissin cnmDoğumdan sonra pıhtısı atan zor günler geçiren senmıydın canım.eger öyleyse şimdi nasılsın
Dis agrisi nasil olacak bilmiyorum daha hic cikmadisüt dişleri kaç taneydi 28 mi? o zaman yandık :))
şaka bir yana 1 ay düZeni güzel gitse sonra bir şey oluyor. 2 yaştan sonrasında benim umudum :)) düZene gireceğine inanıyorum nedense ondan sonra.
Istah gittiyse distir canim daha once de oyle olmustu ya begusunbi de sen çalışıyosun. vallahi hayranım size. gerçi çalışmak daha mı iyi ne onu da düşünmeye başladım son zamanlarda :) hele sizin kaynanalar işleri de yapıyomuş oh mis :)
gerçekten çok ama çooook zor bu uykusuzluk. Ayaz gibi değil Begüm allahtan ben dayanamazdım. allah yardımcın olsunhiç dayanamıyorum zorluğa neden böyleyim ya hasta olsa yeterki hasta olmasın yykusuz kalmaya razıyım diyorum :))
ama gece o uykumdan uyanıyorum ya o an ben ben değilim canavar oluyorum resmen. şuurumu kaybedip atarım kendimi camdan valla haha :))
kesinlikle canım haklısın.. uykumu aldığım gecelerin sabahında öyle güzel uyanıyorum ve gün öyle güzel geçiyorki.
bu uyku meselesi bizi mahvetti. keşke 5saat uyku kendisine yeten insanlardan olsak. var öyleleri
sorma canım evet her gece kalksa da emzirip koyduğumda uyuyodu. şimdi iki gecwdir delirdi bakalım ne kadar devam edecek.
iştahı da gitti yiyen bebe ağzına lokma koymuyo püskürtüyo yine. anca otlansın bizden. öyle bişeyler yedirmeye çalışıyorum. diş gibi geldi yine başka hiç bi belirti yok. ne dişmiş arkadaş
Bak ben böyle bir kitap almıştım tr den açıp açıp bakıyor tanıtmaya çalışıyorum falan oda sayfaları çevirmeyi çok seviyorKızlar Bebek için flash kart yada zeka oyunları falan alan var mı? Bide bizimkilere artık siyah beyaz değil de renkli lazım dimi böyle görseller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?