sen çok bilinçli bir annesin. tartıştığın zaman aklına Tuna gelsin ve kendini frenle onun yanında yapmamaya çalış.Online danışmanlığı bende düşündüm ama ne kadar samimi olur bilemedim. İlk önce yüz yüze gelsem belki daha sonra online devam edilebilir. Ya aslında her ailede olan şeyler yaşandı benim hayatımda da ama ben belki biraz fazla etkilenmiş olabilirim, küçüklükten beri her şeye ve herkese karşı biraz fazla sorumluluk üstlendim, zorunda kaldım. Ondan böyle düşünüyorum. Aile danışmanları var, eşime dedim gidelim diye ama kabul etmedi. Erkekleri bilirsin.. Artık bende düşünerek adımlar atmak istiyorum, kontrollü olmak istiyorum.. Sadece Tuna için değil kendim için de.. Hayat kısa kuşlar uçuyoooor :)) sen mesleğinin de verdiği bilinçle çok güzel adımlar atmışsın. Ayaz da sürpriz yumurta olmuş napalım :)
Canim insallah duzelir araniz. Cocuktan sonra eslerle aramiz acilabiliyor. Insallah Tuna buyudukce hersey yoluna girecek. Sen cok iyi bir annesin kiyamam dertlesmis bi de Tunacikla.Aaaa ne ilginç bir rüya.. Allah hayır getirsin, içine doğmuş gerçekten. Sıkıntılarım var, eşimle pek Mutlu değiliz ve bunun tunaya yansımasından korkuyorum. Benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum,hatta biraz önce emzirirken dertleştim konuştum, özür diledim Tuna'dan :) inşallah dediğin gibi olur da biter gider sorunlarımız.. Bu arada Tuna ve Ayaz'ın çok iyi anlaşacağına eminim, iki çılgın evi karıp katar valla, koli haaa
başınız sağolsun çok kötü çok acı bi durumgünaydın bayanlar. kaynanamın dayısının kızı doğumda vefat etti. bizde onunla ilgilendik haftasonu. bebek sağ ve sağlıklı. yetim kaldı yavrucak ona çok üzüldüm. kendime kızdım tabiki. sağlıklıyız ama sürekli söyleniyorum diye. böyle karışık duygularla bi haftasonu geçirdik.
başınız sağolsun çok kötü çok acı bi durum
nasıl oldu neden vefat ettiki doğumda?
Canım illa ki bir sıkıntısı vardır. Geçer inşallah. Bence aslında seni yıpratan şey saatlerce sallamak. Onu değiştirebilsen çok rahat edeceksin çünkü nasıl uyuduysa her uyandığında aynı şekilde uyumak istiyor.2 gecedir bir sınav veriyorum galiba.
şükrediyorum şükrediyorum.. sabır çekiyorum, derin nefes alıyorum, geçecek sakin ol diyorum, dua ediyorum. uykusuzluk bedenimi de zihnimi de ele geçirmiş durumda. daha saat 1 ve bu saate kadar kaçıncı uyanışı sayamadım.
şükrediyorum.. ama yarın vicdan azabı çekeceğimi bile bile yine de ben neden evlendim neden çocuk yaptım sorusu çıkmıyor beynimden!
Başınız sağolsun canım. Allah yardımcıları olsun inşallah.çok sağolun. evet çok kötü ilk defa böle bi olaya tanık oluyorum. Normal doğum diye gittiler 1 gün beklemişler doğum olmamış. genel anestezi ile sezeryana almışlar. ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkmış. odaya almışlar kendine gelince iyi hissetmiyorum bebeğimi getirin demiş bebek gelene kdr kalbine pıhtı gitmiş kalp krizi derken kurtaramıyorlar. bebeğini bile görememiş. savcılığa intikal etti olay. otopsi yapıldı. bakalım sonuc ne cıkacak. hata olsa ne olacak gerçi giden gitmiş yavru yetim kalmış. kaynanamın kız kardeşi emzirme döneminde o emzirmiş bebeği. o bakıcak biraz büyüyene kdr. ölenin kız kardeşinin de bebeği yok evli. o da yardımcı olacakmış. çok sıkıntılı işler oldu. allah yardımcıları olsun.
Allah yardımcıları olsun çok zor yazık bebişe annesiz büyüyecek ne kadar zor Allah herkese can sağlığı versingünaydın bayanlar. kaynanamın dayısının kızı doğumda vefat etti. bizde onunla ilgilendik haftasonu. bebek sağ ve sağlıklı. yetim kaldı yavrucak ona çok üzüldüm. kendime kızdım tabiki. sağlıklıyız ama sürekli söyleniyorum diye. böyle karışık duygularla bi haftasonu geçirdik.
geçmis olsun canimMerhaba arkadaşlar bişey soracağım
Dün akşam yemekten sonra birden sağ taraf dişetlerim ağrımaya başladı sonra sağ taraf boynum ve saç derim başım değil ağrıyor. Sabah kalktım boğazım da ağrıyor. Elimi saç derime dokundurduğumda sanki çekmişler gibi sızlıyor.
Şimdi bu ne demek niye oldu nsl geçer bileniniz var mı ?
Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acabageçmis olsun canim
hiç bilmiyorum ama aklima nedense yuz felci gibi bisey geldi
oyle bisey yok demi aynaya bakinca sende
basiniz saolsun canim, çok uzuldum Allah rahmet eylesin insallah yavrucagi zor bi hayat bekliyorçok sağolun. evet çok kötü ilk defa böle bi olaya tanık oluyorum. Normal doğum diye gittiler 1 gün beklemişler doğum olmamış. genel anestezi ile sezeryana almışlar. ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkmış. odaya almışlar kendine gelince iyi hissetmiyorum bebeğimi getirin demiş bebek gelene kdr kalbine pıhtı gitmiş kalp krizi derken kurtaramıyorlar. bebeğini bile görememiş. savcılığa intikal etti olay. otopsi yapıldı. bakalım sonuc ne cıkacak. hata olsa ne olacak gerçi giden gitmiş yavru yetim kalmış. kaynanamın kız kardeşi emzirme döneminde o emzirmiş bebeği. o bakıcak biraz büyüyene kdr. ölenin kız kardeşinin de bebeği yok evli. o da yardımcı olacakmış. çok sıkıntılı işler oldu. allah yardımcıları olsun.
takip et canim bakalim biYok
Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acaba
basiniz saolsun canim, çok uzuldum Allah rahmet eylesin insallah yavrucagi zor bi hayat bekliyor
baska çocuk varmiydi
burada birine oyle bisey olmustu yanlius hatirlamiyorsam baska bi organa atmisti pihti
benim yengemin beynine pıhtı atıp vefat etmişti doğumdan 15 gün sonra belki onu hatırlıyorsundur.basiniz saolsun canim, çok uzuldum Allah rahmet eylesin insallah yavrucagi zor bi hayat bekliyor
baska çocuk varmiydi
burada birine oyle bisey olmustu yanlius hatirlamiyorsam baska bi organa atmisti pihti
allah yardımcıları olsun. o kadar zor bi durumki biliyorum tanık oldum. kıyamam ben o yavruyaçok sağolun. evet çok kötü ilk defa böle bi olaya tanık oluyorum. Normal doğum diye gittiler 1 gün beklemişler doğum olmamış. genel anestezi ile sezeryana almışlar. ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkmış. odaya almışlar kendine gelince iyi hissetmiyorum bebeğimi getirin demiş bebek gelene kdr kalbine pıhtı gitmiş kalp krizi derken kurtaramıyorlar. bebeğini bile görememiş. savcılığa intikal etti olay. otopsi yapıldı. bakalım sonuc ne cıkacak. hata olsa ne olacak gerçi giden gitmiş yavru yetim kalmış. kaynanamın kız kardeşi emzirme döneminde o emzirmiş bebeği. o bakıcak biraz büyüyene kdr. ölenin kız kardeşinin de bebeği yok evli. o da yardımcı olacakmış. çok sıkıntılı işler oldu. allah yardımcıları olsun.
evet haklısın canım nasıl uyuyosa uyanınca onu istiyo. ne farkeder memede uyusa meme isticek ya da kucakta uyuda kucak. eninde sonunda ben uykusuz kalıcam.Canım illa ki bir sıkıntısı vardır. Geçer inşallah. Bence aslında seni yıpratan şey saatlerce sallamak. Onu değiştirebilsen çok rahat edeceksin çünkü nasıl uyuduysa her uyandığında aynı şekilde uyumak istiyor.
O ve benzer soruları hepimiz soruyoruz kendimize , kararlsrımızı sorguluyoruz çok normal bence. Begüm hanım büyüdüğünde bir bir anlatırsın bu yaptıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?