2015 Şubat Anneleri

sen çok bilinçli bir annesin. tartıştığın zaman aklına Tuna gelsin ve kendini frenle onun yanında yapmamaya çalış.

inan bana çocuk olunca bir çok sorun doğuyor. konuşmuştuk geçen yine bunu. bazıları daha çok etkileniyo. bizim gibi :)
ben ağladığımı bilirim neden eskisi gibi romantik değiliz diye :) artık takmamaya çalışıyorum.. hani diyolar evlilik aşkı öldürür diye. aşkı sevgiyi olmasa da tutkuyu öldürüyor. hele çocuk olunca hepten umut kesiliyor artık.

sevgi saygı kalıyorsa yeter, en önemlisi de o. ben böyle avutuyorum kendimi ve kabuşlenmeye çalışıyorum yeni hayatımı.

artık o romantik adam yok, çünkü bende aynı değilim. kısacası cicim ayları seneleri bitti. tartışmaların çoğalması çok normal. ne yaşadığını bilmiyorum ama ufak tefek şeyleri gözardı etmeye çalış.. yoksa gerçekten mutsuz olucaz..

Canim insallah duzelir araniz. Cocuktan sonra eslerle aramiz acilabiliyor. Insallah Tuna buyudukce hersey yoluna girecek. Sen cok iyi bir annesin kiyamam dertlesmis bi de Tunacikla.

Duru bu aksam bana ozenip taze sogan yedi. Dedim bi kere isirir bi daha istemez yok habire istiyo isiriyo yine istiyo cok komikti:) Aramizda Kalsin dizisindeki Husne gibi taze soganci olcak benim kizim:)

biz bugun gunduz çok uyuduk biz derken hakan efendi tek basina uyudu tabiki:)
simdi benim çok uykum var ama bilmiyorum o uyurmuu

2 gecedir bir sınav veriyorum galiba.
şükrediyorum şükrediyorum.. sabır çekiyorum, derin nefes alıyorum, geçecek sakin ol diyorum, dua ediyorum. uykusuzluk bedenimi de zihnimi de ele geçirmiş durumda. daha saat 1 ve bu saate kadar kaçıncı uyanışı sayamadım.

şükrediyorum.. ama yarın vicdan azabı çekeceğimi bile bile yine de ben neden evlendim neden çocuk yaptım sorusu çıkmıyor beynimden!

günaydın bayanlar. kaynanamın dayısının kızı doğumda vefat etti. bizde onunla ilgilendik haftasonu. bebek sağ ve sağlıklı. yetim kaldı yavrucak ona çok üzüldüm. kendime kızdım tabiki. sağlıklıyız ama sürekli söyleniyorum diye. böyle karışık duygularla bi haftasonu geçirdik.

başınız sağolsun çok kötü çok acı bi durum
nasıl oldu neden vefat ettiki doğumda?

başınız sağolsun çok kötü çok acı bi durum
nasıl oldu neden vefat ettiki doğumda?

çok sağolun. evet çok kötü ilk defa böle bi olaya tanık oluyorum. Normal doğum diye gittiler 1 gün beklemişler doğum olmamış. genel anestezi ile sezeryana almışlar. ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkmış. odaya almışlar kendine gelince iyi hissetmiyorum bebeğimi getirin demiş bebek gelene kdr kalbine pıhtı gitmiş kalp krizi derken kurtaramıyorlar. bebeğini bile görememiş. savcılığa intikal etti olay. otopsi yapıldı. bakalım sonuc ne cıkacak. hata olsa ne olacak gerçi giden gitmiş yavru yetim kalmış. kaynanamın kız kardeşi emzirme döneminde o emzirmiş bebeği. o bakıcak biraz büyüyene kdr. ölenin kız kardeşinin de bebeği yok evli. o da yardımcı olacakmış. çok sıkıntılı işler oldu. allah yardımcıları olsun.

Canım illa ki bir sıkıntısı vardır. Geçer inşallah. Bence aslında seni yıpratan şey saatlerce sallamak. Onu değiştirebilsen çok rahat edeceksin çünkü nasıl uyuduysa her uyandığında aynı şekilde uyumak istiyor.

O ve benzer soruları hepimiz soruyoruz kendimize , kararlsrımızı sorguluyoruz çok normal bence. Begüm hanım büyüdüğünde bir bir anlatırsın bu yaptıklarını

Başınız sağolsun canım. Allah yardımcıları olsun inşallah. Yavrum talihsiz başladı hayata inşallah bundan sonrası çok güzel olur. Rabbim hiç bir sıkıntı vermesin hep iyi insanlarla karşılaştırsın ,Ona emanet...

Allah yardımcıları olsun çok zor yazık bebişe annesiz büyüyecek ne kadar zor Allah herkese can sağlığı versin

Merhaba arkadaşlar bişey soracağım
Dün akşam yemekten sonra birden sağ taraf dişetlerim ağrımaya başladı sonra sağ taraf boynum ve saç derim başım değil ağrıyor. Sabah kalktım boğazım da ağrıyor. Elimi saç derime dokundurduğumda sanki çekmişler gibi sızlıyor.
Şimdi bu ne demek niye oldu nsl geçer bileniniz var mı ?

geçmis olsun canim
hiç bilmiyorum ama aklima nedense yuz felci gibi bisey geldi
oyle bisey yok demi aynaya bakinca sende

basiniz saolsun canim, çok uzuldum Allah rahmet eylesin insallah yavrucagi zor bi hayat bekliyor
baska çocuk varmiydi
burada birine oyle bisey olmustu yanlius hatirlamiyorsam baska bi organa atmisti pihti

Yok

Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acaba
takip et canim bakalim bi
Yüz felcinin gelişimi nasıl olur?

Rahatsızlık hızlı bir gelişim gösterir. Bir anda görülen yüz kayması, su içerken suyu tutamama, gözlerdeki yanmayla hastalığın farkına varılır. Ortaya çıkan durumun netleşmesi bazı hallerde bir kaç gün sürebilir. Boyun bölgesinde ve kulak arkasında meydana gelen ağrı öncü bir belirti olarak kabul edilebilir. Bu belirti dikkate alınırsa, rahatsızlığın erken teşhisi yapılabilir.

Yüz felcinin belirtileri
Yüz siniri gülümsemek, yemek yemek, birşeyler içmek, çiğnemek, kaşları kaldırmak, kaşları çatmak, burnu kırıştırmak, öpücük atmak, gözleri kapatmak ve açmak gibi mimik hareketlerinden sorumludur. Sinirin hasarı bu hareketlerde kayıplara neden olur. Yüzün bir yanında ifadeler kaybolur ve yüz aşağıya doğru sarkar. Aynı zamanda;

• Yüzde ağrı
  • Baş ağrısı ve baş dönmesi
  • Kulak ağrısı, kulak çınlaması, sese karşı hassasiyet
  • Konuşma zorluğu
  • Yeme içmede zorluk
  • Duygularını ifade etmede zorluk
  • Salya akması
  • Kas seğirmeleri
  • Gözyaşının kontrolsüz akması
  • Gözde ve ağızda kuruluk gibi belirtiler görülür.
    • bide bunlari buldum , insallah deildirde sen yine geçmezse dr a falan git bi
    • kulak arkasinda beze gibi bisey yok demi
    • sadece bi taraf agriyor sorun ediyor olmasi tuhaf

basiniz saolsun canim, çok uzuldum Allah rahmet eylesin insallah yavrucagi zor bi hayat bekliyor
baska çocuk varmiydi
burada birine oyle bisey olmustu yanlius hatirlamiyorsam baska bi organa atmisti pihti

baska cocukları yok. bu ilkti. zaten yeni evlilerdi hemen hamile kalmıştı kız. eşi yıkıldı yani. kabullenemedi durumu. sakinleştirici veriolar. Rabbim sabır versin.

baska çocuk varmiydi
benim yengemin beynine pıhtı atıp vefat etmişti doğumdan 15 gün sonra belki onu hatırlıyorsundur.
küçücük bebek ve iki kızı yani kuzenlerim yetim kalmıştı. 6yıl oldu. çok acı çok.

allah yardımcıları olsun. o kadar zor bi durumki biliyorum tanık oldum. kıyamam ben o yavruya

evet haklısın canım nasıl uyuyosa uyanınca onu istiyo. ne farkeder memede uyusa meme isticek ya da kucakta uyuda kucak. eninde sonunda ben uykusuz kalıcam.

bi derdi olsa keyfi de yerinde olmazdıki? anlamıyorum ya. diş demek istemiyorum çünkü aylardır diş diyoruz zaten.
iştahı da kötü iki gündür. fıttırmak üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…