hanımlar merhaba.nadirende olsa girip okumaya çalışıyorum durumlarınızı.bebeğini kaybeden olmuş çok üzüldüm inşallah rabbim bir tane daha mucizeyle unuttursun bu günlerini.cinsiyet ogrenenler çogalmış ne güzel bizde cumartesi dr a gidicez inşallah cinsiyetide öğreniriz demişti dr umuz hayırlısıyla inşallah.kız erkek rabbim hangisini nasip ederse ikisinede seviniriz.şimdilik hamilelik iyi gidiyor bulantı falan kalmadı sadece ağzımda kotü tat var oda geçer inşallah zamanla.bizde haberler boyle :)
doğru zaten genetik bir şey çatlak doktorlarda bunu doğruluyor. annede varsa olabiliyor çocukta da ama zaten benim annemde varmış. bide benim cildim çok kuru yani gerildikçe çatlamaması mümkün değil. mesela göğüsümün yanları kabuk kabuk soyuluyor. düşün işte göğüslerim bile çatlamaya elverişli. yani göbeğim veya bacaklarım nasıl çatlamasın zaten zayıf hamile kaldım e kilo alışı gerilme filan olur yani. ama en azından kaşıntı acıma hissi olmasın yeter.
benin cildim de normalde çok kurudur, özellikle bacaklarım. yaklaşık 50 kiloydum ve 10 kilo aldım, basketbol topu yutmuş gibi sadece karnım vardı ama dedim ya çatlak olmadı. belli olmuyo yanii
Ya kızlar konu açtım kimse cvp vermedi doktorum bebeğin cinsiyeti ne erkek dedi bende gördüm pipiyi ama daha sonra sen bişey alma yinede dedi çünkü değişme ihtimali var dedi erkek bebeklerde değişme ihtimali az diye biliyorum mrakımın nedeni ise ben artık bebeğe bişiler almak istiyorum sizce değişirmi alıyımmı bişiler yoksa bekliyimmi
benim bildiğim asıl erkeğin değişme ihtimali yüksek. çünkü başlangıçta kızda da bir çıkıntı varmış, sonra şekil alırmış ve doktorlar bazen onu erkeğe yorabilirmiş. hakkında hayırlısı olsun
bende okumaya çalışıyorum ara ara. 13+4 ken doktora gittim geçen hafta ikili test yaptı, ense kalınlığı 1,8 çıktı, 3e kadar bile normal hiç sıkıntı yapma güzel sonuç dedi, bide kan testi yapıldı, onun sonucunu bu hafta alcam. çok korkuyordum bu testten çok şükür iyi çıktı. ama benm nazlı bebeğim cinsiyetini göstermedi :) bacak bacak üstüne atmış oturuyordu. cinsiyetini öğrenmeyen bi ben mi kaldım ne :) bu hafta perşembe 14+5 ken kan tahlil sonucunu almaya gidicem, ozman gösterir belki cinsiyetini.. artık kızım yada oğlum demek istiyoruummm mantar ve kaşıntı şikayetim hala devam etmekte onun dışında iiyim çok şükür, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızııı..
bende 13+0'da gittim baktı snein yeniden gitmen 1 ay sonra seninkinede bakar kesin benim 1,2 çıktı gayet güzel dedi bakalım ikili testimde gayet güzel çıkcakmı
bende 13+0'da gittim baktı snein yeniden gitmen 1 ay sonra seninkinede bakar kesin benim 1,2 çıktı gayet güzel dedi bakalım ikili testimde gayet güzel çıkcakmı
Sordum onceden de ama sanirim kimsenin tsh hormonu yuksek cikmadi. Tedavi gormeye ne zaman baslaniyor Turkiyede? 13.haftada yeni tedaviye basladik.Deger 3.3.
kızlar merhaba biz bugün doktora gittik 13 haftalık doktor kız gibi ama kesin değil bekleyin dedi sizce değişirmiki? 2li 3lü testleride yaptırmak istemedik.
kızlar merhaba biz bugün doktora gittik 13 haftalık doktor kız gibi ama kesin değil bekleyin dedi sizce değişirmiki? 2li 3lü testleride yaptırmak istemedik.
Merhaba arkadaşlar.Bende 12. haftada gittim büyük ihtimal erkek dedi ama emin değildi.Sanırım bir dahaki gitmemizde kesin belli olur.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim doktorum 3. Aydan itibaren dedi ancak ben 11 haftalikken basladim. Cunku karnimda cok gerginlik vardi. Kasinti da baslarsa catlama basladi demektir, o da iki gundur basladi