valla 8 senedir evliyiz ilk defa boyle bisey dusundu bende sasiridmAynen şöyle bir hafta sonra alışırım diye düşünüyorum.. Ya yalnız olsam Veya işe gitmiyor olsam kolay olur aslında.. Okulda yemek çıkıyor çok da güzel oluyor herkes yiyor ben bakıyorum :)) evde de annemle eşim maşallah götürüyor ben yine bakıyorum :) ama mecbur dayanmam lazım.. Aslında ben de karatayım yapmak isterim millet güzel veriyor onunla da araştırmaya fırsatım olmadı diyetini :)
ne güzel düşünmüş kocan kız :) yazık..
Hepsini birden yemeyecen iyi sende her gün iki tane ye tamam işte :)))
bilmem uydur biseylerO ne :))
Benimki de yumurtayı omleti yemiyor.ben de onu kaşık mamasının içine koyuyorum.öylede sevmiyorda farkediyor ama oyunla falan gidiyor işte.Benimki de yumurtayı yemiyor, genel olarak sabahları kaşık maması dışında gönüllü olarak bişi yemiyor, sabah kahvaltı seansı sıkıntı bizdene yapacağımı şaşırdım kahvaltıda i, çocuk sulu yemek seviyor napim sabah sabah da çorba veremem ya :))
Biz bi ara plates yapıyorduk hepberaber sankitamam girmeyelim :))
bence yürüyüş ve pilatesin çok yararını görüceksin. özellikle pilates inceltiyo bel kısmını. her akşam 15 dk yapsan gerçekten işe yarar .
tabii tabii acaip yaptık ebru şallı bile hayran kaldı azmimizeBiz bi ara plates yapıyorduk hepberaber sanki
bu bebeek ekmegi nasil bisey kiben yumurtayı artık beyazıyla birlikte tabii labne peynirle karıştırıyorum, etinin bebek ekmeklerinde koyuyorum, çok az muz koyup ıhlamurla azıcık ıslatıyorum öyle gayet güzel yiyo yumurtayı hiç hayır demedi.
vernel hiç kalıcı değil heleki max taze gül hiç bir işe yaramıyor üstelik çamaşırlarında rengini matlaştırıyor kimseye tavsiye etmem bingo soft şahaneben bingo alıyorum çok beğeniyorum. vernel eskisi gibi kalıcı değil maalesef. çamaşır sererken komşum alıyor kokuyu :)
hani etimekler var ya tuzsuz sert kare. onu yapmış eti bebek ekmeği diye satılıyo burda.bu bebeek ekmegi nasil bisey ki
Türkiye'de var cnm hormonlu spiral.Sık kullanılıyor hatta.Ancak bakırlı spirale göre avantajları da varmış dezavantajları da.Tamamen üstün değil yani.Koruma yüzdeleri Hakkı'nda bir bilgim yok,öğrenirsem söylerim.Dıktoruna güveniyorsan eğer taktır ana iyice sor dezavantajlarını ondan sonra karar ver bence.test dedindee
benim jinekologum hormonlu spirale çok guveniyor
bakiri takdi bana gidip hamileym desem pis pis gulecek ben sana demistim diye, kormuyor diyor baska bisey demiyor
neysee
hormonlu spiral hakkinda hiç bilgin varmi
TR de yok galiba ama varsada yeni yeni çikiyor olmalii
deezavantaji ne olaki adet gordurmemesinden baskaTürkiye'de var cnm hormonlu spiral.Sık kullanılıyor hatta.Ancak bakırlı spirale göre avantajları da varmış dezavantajları da.Tamamen üstün değil yani.Koruma yüzdeleri Hakkı'nda bir bilgim yok,öğrenirsem söylerim.Dıktoruna güveniyorsan eğer taktır ana iyice sor dezavantajlarını ondan sonra karar ver bence.
him burda boyle bisey gormedim hiç benhani etimekler var ya tuzsuz sert kare. onu yapmış eti bebek ekmeği diye satılıyo burda.
şöyle bişey
Eki Görüntüle 1805297
Kolay gelsin bize o Zaman.Çok bilmişlik benimkinde de var,bazen çok şaşırtıyor beni.sağlıklı olsunlar da yeter bize.Bence de alakası var benim kızım da coook hareketliydi su an hem çok bilmiş hem çok hırslı hem çok hareketli
Maşallah oğluna.inşallah Kardeşi de öyle olur birlikte oyun oynarlar üzmezler seni hiç.Uslu olmasa ikinciye bu kadar çabuk karar veremezdin belki de.Şahsen benim ilk hamileliğim son ana kadar çok sakin ve çok güzel geçmişti aynen de oğlum çok uslu maaşallah yani tabi yaramazliklari var hergün bi dusmemiz vukuatimiz var ama burda okuduklarına ve çevreden gördüklerime ve insanlarında dedikleri bu yönde uslu sakın bir çocuk benim bebeklegim gibi bende hep oyunxaklariyla oynayan ama müthiş mizmiz çocukmuşum :)) Bu öyle zırt pırt ağlamıyor olgun benim herifim:))
Sen benden de fena durumdasın ya.Eski kiloma göre 5 kilo gerideyim,sen 15 kg geridesinKader arkadaşım
Aynıyız hatta ben hala kilo veriyorum
63 le hamile kaldım 76 la doğuma girdim şimdi 48 kiloyum
Kurtlu kız karnımda da hep kıpır kıpır dı şimdi de 5 dk oturmuyor peşinden koşmaktan hala emzirmekten gittikçe kilo veriyorum güçten düşüyorum herhalde emzirmeyi bırakınca düzene girecek evlendiğimden daha zayıfım hiç bişey olmuyor üstüme bizimki dalga geçiyor don lastiği alalım diye Ada'm 100 kilo karı 48 yarısı kadar bile değilim :)
Evet korkuyorum ben de.Kaza kurşunu falan denilince tırsıyorum valla.Can'ım yaşına girmeden 10 gün önce oldum regl sonra bi daha olmadım hatta buraya yazdım daha cumartesi ikinci oldum dün gittim hemen spral taktırdım valla o iki ay içinde 5 tane test alıp yaptım yetmedi hastaneye gittim :) çok zor hatta dün ebe dedi ki regl olmadan da hamile kalınabiliyor iyi bişey olmamış kaza kurşunu dedi aman dikkat edin :)
Canim ben de birakmistim tatliyi bu ara geri dondum eski siddetiyle olmasa da. Kayinvalide hergun tatli bisey yapiyo mutlaka cok seviyolar. Kayinpeder hele gece kalkip yiyo bi de cok zararli. Eee yapilinca yemeden duramiyorum ki. Gorunce dayanamam. Bilmem nolcak. Ne guzel zayiflayacaktim. Bi kahvalti haric ekmek yememeye calisiyorum baska yaptigim bisey yok. Bu hafta biraz karisik da haftaya ben de katilayim sizeEveeeeet benim için ikinci gündü cicim :)))
İçimden bir ses pis boğazsın dayanamazsın diyor bana yoksa o ses omzumdaki şeytan mı :))) ah ah neler yerdim şimdi ben akşam akşam ya tutup tutup birden patlak verirse hamul humul girişirsem yemeklere diye korkuyorum :) kız kalk hadi Tuna da uyuduysa yürüyüşe gidek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?