- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Ben çok iyi anladım seni :) benc tek uykuya geçiren sen olma, tabi eğer geçmek için sinyalleri vermiyorsa Tuna.. Kendi hazır olduğunda zaten geçecek tek uykuya yazık gündüz uykuları önemli dinlenmeleri için.. Bence 10-10.30 arası ilk uyku öğlen de 3-4 arası ikinci uyku daha güzel bir yöntem.. Bence tüm bir yıldır akşam 8.3 gibi en geç uykuya geçmeye alıştığı için akşam üstü kaçta uyanırsa uyansın yine o saatle de uykusu gelir :) tabi mayısa kadar daha bir buçuk ay var en az o Zaman neler değişir bilemeyiz :))Yakşamlar kızlar.. Fikrinize ihtiyacım var. Benim süt iznim mayıs başı bitiyor ve Tuna'nın uyku saatlerinde bi değişikliğe gitmem lazım. Şöyleki normalde bakıcı sabah uyutuyor, öğleden sonrada ben birbuçuk ikiye doğru uyutuyordum ve yaklaşık iki saat uyuyordu. Şimdi öğleden sonrada çalışacağım ve 2:40 da okul bitiyor, bakıcı yine benim gibi bir buçuk ikiye doğru uyutsa ben almaya geldiğimde uyanacak ve 40 dakkanın uyumuş olacak. Uyanınca alıyım desem bakıcının kızı benim gibi okuldan o saatte çıkıyor ve evde gürültü patırtı yapar, Tuna da çıt sesine uyanır, yani değişen bişey olmayacak ve yine uyanacak.
Ay lafı çok k uzattım, bakıcı sabah uyutmayıp öğlen on iki buçuk bir gibi uyutsa ve günde tek uykuya mı düşürsek; yoksa sabahki uykusunu onbuçuk onbir buçuk gibi uyuyup öğlenki uykusunu ben okuldan geldikten sonra üç gibi mi uyutsam?? Akşam da en geç sekiz buçukta yatacak, onu unutmayalım tabi..
Ay kızlar umarım anlatabilmişimdir..
elmalı limonlu ıhlamur yaptım cAnım rahatlattı biraz sağolasınHemen Limonlu sıcak bişeyler iç. Aslında sıcak bir duş alıp dinlensen harika olur ama kuzu fırsat verirse. İnşallah başlamadan atlatırsın geçmiş olsun canım
inşallah canım. evet yorgunluk vs.. inşallah gelmeden gider :/Geçmiş olsun canım, havalar çok değişken bi de hep bi koşturmaca, hafta sonu da yoruldun tabi.. Hafif atlatırsın inşallah :)
çalışmak sana cidden iyi geldi. belki daha çok yprulursun ama psikolojin iyi olur.Evet canim dikkat etmem gerekiyo bu ara bozdum. Gecen hafta farkli bi subede calistim etrafta yemek yiyecek yer de yoktu arada evden getirdim arada abur cuburla gecirdim. Oyle oyle bozuldu. Bi de kayinvalide hergun yapiyo tatli biseyler. Ama sagolsun hakkini yemeyeyim bana hic is birakmiyo nerdeyse. Is yapmayi pek seviyo. Halimden memnunum ama asiri ozluyorum. Aksam karsilamasi beni camda paha bicilemez bisey. Calismaya baslayinca hayat da hizlandi sanki. Senin nasil hayat canim hersey yolunda mi? Ayaz kuzum iyi mi?
oy sana da geçmiş olsun inşallah gelmeden gider bu hastalıklar bizden. gitmeli :/ hasta olup acı çekmekten çok çocukuma nasıl bakarım diye düşünüyorum eminim sende öyle düşünüyosun. kendimizi düşünme lüksümüz bile yok :/Geçmiş olsun Can'ım, bende şu anda fırt fırt burnumu çekiyorum ve çok üşüyorum, bende hiç hasta olmamıştım,.. Biz hasta olursak sistem çöker.. Oğğğ noooo
sabah bakıcı uyutsun 10 gibi 1 saat uyusa. sende okuldan dönünce al evde uyut bi iki saat. böyle daha mantıklı. ama bakarsın birden tek uykuya geçer.Yakşamlar kızlar.. Fikrinize ihtiyacım var. Benim süt iznim mayıs başı bitiyor ve Tuna'nın uyku saatlerinde bi değişikliğe gitmem lazım. Şöyleki normalde bakıcı sabah uyutuyor, öğleden sonrada ben birbuçuk ikiye doğru uyutuyordum ve yaklaşık iki saat uyuyordu. Şimdi öğleden sonrada çalışacağım ve 2:40 da okul bitiyor, bakıcı yine benim gibi bir buçuk ikiye doğru uyutsa ben almaya geldiğimde uyanacak ve 40 dakkanın uyumuş olacak. Uyanınca alıyım desem bakıcının kızı benim gibi okuldan o saatte çıkıyor ve evde gürültü patırtı yapar, Tuna da çıt sesine uyanır, yani değişen bişey olmayacak ve yine uyanacak.
Ay lafı çok k uzattım, bakıcı sabah uyutmayıp öğlen on iki buçuk bir gibi uyutsa ve günde tek uykuya mı düşürsek; yoksa sabahki uykusunu onbuçuk onbir buçuk gibi uyuyup öğlenki uykusunu ben okuldan geldikten sonra üç gibi mi uyutsam?? Akşam da en geç sekiz buçukta yatacak, onu unutmayalım tabi..
Öğleden önce 10 gibi bakıcı öğleden sonra 3 gibi de sen uyut canım .hem böyle eve gelince sen de biraz dinlenirsin.Yakşamlar kızlar.. Fikrinize ihtiyacım var. Benim süt iznim mayıs başı bitiyor ve Tuna'nın uyku saatlerinde bi değişikliğe gitmem lazım. Şöyleki normalde bakıcı sabah uyutuyor, öğleden sonrada ben birbuçuk ikiye doğru uyutuyordum ve yaklaşık iki saat uyuyordu. Şimdi öğleden sonrada çalışacağım ve 2:40 da okul bitiyor, bakıcı yine benim gibi bir buçuk ikiye doğru uyutsa ben almaya geldiğimde uyanacak ve 40 dakkanın uyumuş olacak. Uyanınca alıyım desem bakıcının kızı benim gibi okuldan o saatte çıkıyor ve evde gürültü patırtı yapar, Tuna da çıt sesine uyanır, yani değişen bişey olmayacak ve yine uyanacak.
Can'ım benim... Biraz hassas bir dönemindesin ve hepsi üst üste geldi, babandan ayrılmanın verdiği duygusallık, kv ne içindekileri söyleyememiş olmanın verdiği hırs, eşin tarafından haksızlığa uğramıştık hissi derken baya üzülmüşsün.. Ama öyle düşünme, içinde nefret kızgınlık barındırmadaysa çalış. Çünkü o kızgınlık katlandıkça katlanır, söyleyemedikçe çoğalır. Git eşinle konuş, kendinden ve duygularından bahset, ama tartışmadan sakince, eminim anlayacaktır. Ayrılığa gelince., Can'ım benim ailenle Aran'da sadece kilometreler var ama kalpleriniz hep Yanyana. Ne sen onları bıraktın ne onlar seni, biliyorum çok özlüyorsun ama eşin artık senin ailen ki kalkıp buralara kadar gelmişsin.. begümüne sarıl, o seni iyileştirir..iyi akşamlar kızlar. babamı yolcu ettim bi saat önce. hiç alışamıyorum hiç.. artık alışmam gerekmiyo mu?
babamın da gözleri dolu dolu oldu benimde. zor tuttum kendimi üzülmesin diye sonra koyverdim gidince.
dün akşam eşimle tartıştık zaten bir de haksız benmişim gibi benle konuşmuyor. bende adım atmıyorum. yoruldum alttan almaktan. herkes kendine göre haklı belki ama ypruldum hep adım atmaktan, her şeyi yoluna koymaya çalışmaktan.
babam gidince kolum kanadım kırıldı sanki. ne kocam ne ailesini gözüm görmüyo şu an. hepsiyle aram kötü hepsine kırgınım..
niye anamı babamı bırakıp geldim sen sakın bırakma diye kızımla dertleşiyorum..
Teşekkür ederim Can'ım cevap için, mantıklı olan o gibi bakalım..Öğleden önce 10 gibi bakıcı öğleden sonra 3 gibi de sen uyut canım .hem böyle eve gelince sen de biraz dinlenirsin.
Oyle canim ona ben de cok huzunleniyorum. Zaman geciyo ve biz goremeden bisuru sey ogreniyolar. Bizimki de 11 saat memesiz duruyo ama gordugu an elimi yikamami bile bekleyemiyo mizmizlaniyo. Kiyamam bu tosbiklere ben ya tam bagimlilar. Bu arada bugun 4te uyandi 5e kadar ugrastm uyutamadim. Kayinvalide sut hazirladi bi yarim saatte uyudu galiba ama ben zaten geri uyuyamadim aklim kizdaykenAy ne güzel bir kayınvalide her eve lazım :))
Evet karşılamaları çok güzel ama bir yandan da üzücü, ben üzülüyorum.. Ben kapıdan girdiğimde bir saniye bile dayanamıyor hemen kucağıma gelmek ve emmek istiyor..
Çalışırken zamanın Nasıl geçtiğini anlamıyoruz dimi, bir yandan güzel ama diğer yandan bir çok güzelliği kaçırıyor muyum acaba diye düşünüyorum sonra düşünceler ayazın beni öpmesiyle bana sarılmasıysa hemencecik uçup gidiyor :))
Amin canim hepimizin insallah tum isleri yolunda gitsin. Olumsuzluklar var elbet ama bu aralar Polyana modundayim galiba:)iyi hissettiğin yazına yansıyor vallahi ne güzel her işin yolunda gitsin :)
canım arkadaşım benim ne kadar iyi geldi yazdıkların.. inan şu durumu paylaşabileceğim dertleşebileceğim hiç kimse yoktu dün akşam buradan başka.Can'ım benim... Biraz hassas bir dönemindesin ve hepsi üst üste geldi, babandan ayrılmanın verdiği duygusallık, kv ne içindekileri söyleyememiş olmanın verdiği hırs, eşin tarafından haksızlığa uğramıştık hissi derken baya üzülmüşsün.. Ama öyle düşünme, içinde nefret kızgınlık barındırmadaysa çalış. Çünkü o kızgınlık katlandıkça katlanır, söyleyemedikçe çoğalır. Git eşinle konuş, kendinden ve duygularından bahset, ama tartışmadan sakince, eminim anlayacaktır. Ayrılığa gelince., Can'ım benim ailenle Aran'da sadece kilometreler var ama kalpleriniz hep Yanyana. Ne sen onları bıraktın ne onlar seni, biliyorum çok özlüyorsun ama eşin artık senin ailen ki kalkıp buralara kadar gelmişsin.. begümüne sarıl, o seni iyileştirir..
Canim bence tek uykuyla cok zorlanirsin. Heleki bi de erken uyanirsa oglen uykusundan. Cunku gunleri gunlerini tutmuyo biliyosun. Duru'nun uyku saatleri tam sana uygun ama aksam uykusu 9-9.30 oluyo genelde. Sabah 9-10 arasi yatiyo 1bucuk saat kadar. Ogleden sonra da 3gibi uyuyo 4-5 arasi kalkiyo. Boyle bisey yapabilirsin ama 5te kalkarsa 8 gibi uykusu gelmez maalesef.Yakşamlar kızlar.. Fikrinize ihtiyacım var. Benim süt iznim mayıs başı bitiyor ve Tuna'nın uyku saatlerinde bi değişikliğe gitmem lazım. Şöyleki normalde bakıcı sabah uyutuyor, öğleden sonrada ben birbuçuk ikiye doğru uyutuyordum ve yaklaşık iki saat uyuyordu. Şimdi öğleden sonrada çalışacağım ve 2:40 da okul bitiyor, bakıcı yine benim gibi bir buçuk ikiye doğru uyutsa ben almaya geldiğimde uyanacak ve 40 dakkanın uyumuş olacak. Uyanınca alıyım desem bakıcının kızı benim gibi okuldan o saatte çıkıyor ve evde gürültü patırtı yapar, Tuna da çıt sesine uyanır, yani değişen bişey olmayacak ve yine uyanacak.
Tabi canim sukur kayinvalidem cok yardimci. Oyle oluyo canim ya yorulsam da daha enerjigim. Sen de hasta oldun galiba canim gecmis olsun. Insallah cabuk atlatirsin. Halsizlik olmaz insallahelmalı limonlu ıhlamur yaptım cAnım rahatlattı biraz sağolasın
inşallah canım. evet yorgunluk vs.. inşallah gelmeden gider :/
çalışmak sana cidden iyi geldi. belki daha çok yprulursun ama psikolojin iyi olur.
kv ne güzel her işi yapıyor. öyle kv ye can kurban.
oy sana da geçmiş olsun inşallah gelmeden gider bu hastalıklar bizden. gitmeli :/ hasta olup acı çekmekten çok çocukuma nasıl bakarım diye düşünüyorum eminim sende öyle düşünüyosun. kendimizi düşünme lüksümüz bile yok :/
sabah bakıcı uyutsun 10 gibi 1 saat uyusa. sende okuldan dönünce al evde uyut bi iki saat. böyle daha mantıklı. ama bakarsın birden tek uykuya geçer.
Begüm kendi kendine geçti. sabah 9 gibi kalkıyor öğlen 1-2 arası uyuyor 2-3 saat. bi daha gece uykusuna geçiyor 9-10 gibi.
Canim ya Allah kavustursun. Uzak olmak zordur canim ya alisamaman dogal. Insan ozellikle esine de kizinca niye evlendim diye dusunuyo. Kiyamam sana ya. Insallah ilerde yakin oturursunuz artik ailenleiyi akşamlar kızlar. babamı yolcu ettim bi saat önce. hiç alışamıyorum hiç.. artık alışmam gerekmiyo mu?
babamın da gözleri dolu dolu oldu benimde. zor tuttum kendimi üzülmesin diye sonra koyverdim gidince.
dün akşam eşimle tartıştık zaten bir de haksız benmişim gibi benle konuşmuyor. bende adım atmıyorum. yoruldum alttan almaktan. herkes kendine göre haklı belki ama ypruldum hep adım atmaktan, her şeyi yoluna koymaya çalışmaktan.
babam gidince kolum kanadım kırıldı sanki. ne kocam ne ailesini gözüm görmüyo şu an. hepsiyle aram kötü hepsine kırgınım..
niye anamı babamı bırakıp geldim sen sakın bırakma diye kızımla dertleşiyorum..
benim anlık bir üzüntü, burukluk. herkesin yaşadığı kadar. mutlu olmasam hiç dayanamazdım.yeb4 canım ben de alışamadım hergün eskiden daha iyiydim istediğim yere gidiyordum hayatım ne rahattı vs die düşünerek geçiyor. her gece boşansam mı acaba die düşünüyorum. hatta geçen sabah uyurken çocuk bana kafa attı cnm çok yandı. delirdim resmen bağıra bağıra evden çıktım. kimse engelleyemedi beni. sahile kdr koştum. nerdeyse atlıcaktım baktım derin değil. 3 saat sahilde öle dolandım. cebimde de 0,25 kuruş var. para çekcektim sabah. neyse bizimkiler de beni arıo tabi. vurdum tuttum istanbula gittim. arkadaşımın evine. evi de bilmiyorum. tarif ede ede buldum. baya bi oturdum orda. tabi sonucta yine geri döneceğim. döndüm. ruh sağlığımın normal olmadığının farkına vardım. psikolojik destek almayı düşünüyorum.
sağol tatlım. benimde senim gibi kaynanam olsa da gelse şu an işlerimi yapsa :)) ama dese de istemem bu saatten sonra aman.Tabi canim sukur kayinvalidem cok yardimci. Oyle oluyo canim ya yorulsam da daha enerjigim. Sen de hasta oldun galiba canim gecmis olsun. Insallah cabuk atlatirsin. Halsizlik olmaz insallah
evet sonra geçiyo o duygu ama o an o kızgınlıkla bazen evlendiğim güne lanet olsun bile diyosun. annemlerin yakınına gitme gibi bi durumum yok ama seneler sonra babam emekli olunca anca gelir bizim memlekete yılın yarısında. bakalım kim öle kim kala. alışmaktan başka çarem yok :)Canim ya Allah kavustursun. Uzak olmak zordur canim ya alisamaman dogal. Insan ozellikle esine de kizinca niye evlendim diye dusunuyo. Kiyamam sana ya. Insallah ilerde yakin oturursunuz artik ailenle
ne zaman sıkılırsan yaz, burda birbirimizi anlıyoruz. halledersiniz eminim, o zaman herşey daha kolay gelir senin içincanım arkadaşım benim ne kadar iyi geldi yazdıkların.. inan şu durumu paylaşabileceğim dertleşebileceğim hiç kimse yoktu dün akşam buradan başka.
kızgınlık barındırmamaya çalışıyorum dediğin gibi ama içimde cidden söyleyemediklerimin hırsı var. eşim bu sabah beni hasta görünce hiç bişey olmamış gibi devam etti. öyledir o asla özür dilemez kolay kolay. farklı şekillerde gösterir belki. ama konuşamadığımız şeyler birikiyor içimde tabiiki.
dün akşam babam gidince sanki beni bilmediğim yabancı birilerinin yanına bırakıp gitti gibi hissettim ya çok farklı bi duyguydu. artık burası benim evim ailem ama o an gerçekten babamla gitmek istedim eski günlerime. iyiki kızım var dediğim gibi canım ona sarılıyorum. geçer hepsi bi anlık duygu yoğunluğu işte..
sanırım mantıklı olan benim uyutmam. öyle yapıcam artık. .Canim bence tek uykuyla cok zorlanirsin. Heleki bi de erken uyanirsa oglen uykusundan. Cunku gunleri gunlerini tutmuyo biliyosun. Duru'nun uyku saatleri tam sana uygun ama aksam uykusu 9-9.30 oluyo genelde. Sabah 9-10 arasi yatiyo 1bucuk saat kadar. Ogleden sonra da 3gibi uyuyo 4-5 arasi kalkiyo. Boyle bisey yapabilirsin ama 5te kalkarsa 8 gibi uykusu gelmez maalesef.
Canım aynı şekilde ben de hasta oldum hemen boğazına vicks sürüp sar ama sürekli sür. Bir de bal limon karışımını yut üst üste 3 kaşık filan. Boğaz ağrm geçti ama burun tıkanklığı devam ediyor hala. Bu da böyle bir hastalık sanrm iyiyim ama burn tukanklığı uzun sürüyorgünaydın kızlar. beklediğim gibi hasta oldum sanırım boğazım inanılmaz kötü yutkunamıyorum. Begüm de kalktı şimdi uykusu var ama şımarıyor oyun yapıyor uyumuyor. çok kötüyüm azcık uyusam dinlenebilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?